Krakowianki - część XVII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 21:26   #2611
francuski pocalunek
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
może być alterra, ale niekoniecznie
no właśnie mnie nie będzie, niestety
A ja bede 1 raz i sie troche bojam bo nie znam nikogo

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:34   #2612
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ale ja mam słabą silną wolę i potrzebowałam stanika
Ja jutro przed spotkaniem chyba wybiorę się po stanik Ale mnie stać jeszcze po tych zamówieniach z Wami :P

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Ja też się trochę obawiam.

A dużo Was jutro będzie?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:42   #2613
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
hiper - nie ma szans, bo muszę się jutro pakować, bo w środę delegacja.
Zmiana planów - na 90% wybieram się na jutrzejsze spotkanie - komu co wziąć?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:42   #2614
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Ja jutro przed spotkaniem chyba wybiorę się po stanik Ale mnie stać jeszcze po tych zamówieniach z Wami :P
Udanych łowów

Kurczę, przyjdą nowe dziewczyny a mnie nie będzie :<

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:43   #2615
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Ja też się trochę obawiam.

A dużo Was jutro będzie?
Dobrze ze idziesz

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-04-23, 21:44   #2616
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33734821]Zmiana planów - na 90% wybieram się na jutrzejsze spotkanie - komu co wziąć?[/QUOTE]

Jeśli jeszcze nie przekazałaś ich Ineso, to weź proszę moje koraliki, siostra się ucieszy
Stary 2012-04-23, 21:51   #2617
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Jeśli jeszcze nie przekazałaś ich Ineso, to weź proszę moje koraliki, siostra się ucieszy
Nie, jeszcze nie dałam Ineso, więc wezmę
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:52   #2618
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Myszka chce na rower Na rolkach to ja jeździć nie umiem
to się rozjeżdżacie- jedna na rower, druga na rolki. nooo dobra jakoś się podzieli i raz z jedną na rolki raz z drugą na rower

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
gg22 - mam stare, obdarte, z plastikowymi jeszcze kółkami, które ostatnie kilka lat przeleżały w szafie Hałaśliwe toto, ale da się na tym jeździć w razie "w" Na rower się nie odważę. Może jak sprzedam mój stary, na którym nie jeżdżę (miałam drobny wypadek i mam teraz ciut szpetną bliznę - na rower wsiadam niechętnie...), to coś odłożę, ale najpewniej wpierw na pilniejsze potrzeby
że obdarte to tam pikuś, trochę lipa że mają plastikowe kółeczka bo to jednak kiepsko się jeździ.
jakią przygodę miałaś na rowerze, że masz aż taki uraz?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czasem mnie w nim łamie...
dobrze, że nie on się łamie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Dziewczyny a może w jakąś sobotę/ niedzielę wybierzemy się grupowo na przejażdzkę rowerową np do Ojcowa? Co Wy na to? Albo pojedziemy gdzieś na PIKNIK!!!!

ja wiem, że nick zobowiązuje i że robiąc 20km po lesie taka trasa do Ojcowa to dla Ciebie pikus ale weź miej litość!
kiedyś wpadł mi idotyczny pomysł żeby jechać rowerem do Ojcowa,ale na szczęście nic z tego nie wyszło- zapakowaliśmy z P. rowery do samochodu i jeździliśmy tylko po okolicy. fakt, że robiliśmy sporo km, ale raczej nie 20-30 czy ile tam z Krk jest i niektóre górki pokonywałam wyłącznie siłą woli.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33733290]
Zenek to był mój ukochany triops o tak wyglądał: http://www.youtube.com/watch?v=dnqE8...feature=relmfu
[/QUOTE]
że kto? takie szkaradztwo? po co Ci to było?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ewa Ch. jest wspaniała i już jej nienawidzę Najlepsze jest to, że odpuszczam sobie końcówkę, czyli ćwiczenia na brzuch, a to właśnie na brzuchu widzę pierwsze rezultaty
Koralowa jest na mnie za duża-będę musiała ją zmniejszyć. Ale dobrze wygląda z szerokim paskiem Może Ci ją wcisnę na jakieś inne wesele skoro teraz nie idziesz....
trochę poczytałam o niej ale widzę że nie da się iść na skróty i ściągnąć filmiki z ćwiczeniami
w ramach dbania o sobie leżę na kanapie, jem kalarepę i zagłuszam pozornym zdrowym odżywianiem wyrzuty sumienia

ale w tej kiece nie jest kwestia paska, bo dołożyłam tylko właśnie góry. w pierwszym momencie myślałam, że ten dekolt będzie taki zwiewny, trochę lejący, a wygląda jakby miał się w nim znaleźć biust XXL, a nie 0

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Padam na twarz, właśnie wróciłam z pracy...
Wiem już na pewno, że nie dotrę na jutrzejsze spotkanie.

Nie mam nawet siły iść do kuchni i zajrzeć do lodówki (która nie była uzupełniana od świąt, więc pewnie nic nie znajdę ). Może któraś przyjedzie i mnie nakarmi? ;p
jak tylko przydrpetasz do mnie to nawet mogę Ci coś zrobić (czy lodówka od razu nie wydaje się bliżej)

strasznie Cię ostatnio cisną...

Cytat:
GG22 - pisałaś kiedyś, że myślisz o założeniu profilu na Sympatii, prawda?
Ze swojej strony polecam, jeśli wie czego się szuka to naprawdę można tam znalesc wartościowych ludzi (tam przecież poznałam swoją pierwszą prawdziwą miłość, a potem przyjaciela, , a swoją drogą teraz też się spotykam z kimś z tamtąd i jest super...chociaż Ty jesteś otwarta i towarzyska i raczej nie masz problemu z nawiązywaniem znajomości, ale dla takich osób jak ja takie miejsce jest wręcz idealne. Zawsze istnieje ryzyko, że trafi się na jakiegoś zboczeńca, ale po wymianie maili i pierwszym spotkaniu wszystko można zweryfikować ;p

I mam taką ochotę potańczyć, kurde, jak nigdy jest mi tego potrzeba...
Może ktoś podziela moją ochotę i ma czas w czwartek/piątek/bądz sobotę? Możemy wcześniej zacząć świętowac moje urodziny
jak zobaczyłam Twój 1szy post to od razu się zaczęłam zastanawiać czy już wszystko sobie poprostowałaś i poukładałaś? zostaniesz z nami? i powiesz w końcu z kim się spotykasz???
myślę o założeniu konta ale jeszcze nie waham. nie mam ochoty przechodzić przez tabun napaleńców i cwaniaków, a sama też nie do końca wiem czego oczekiwałabym po zalogowaniu się tam.
A to że łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi to co z tego? Trzeba mieć gdzie i z kim je nawiązywać? Mam ochotę poznać nowych ludzi, rozszerzać grono znajomych, pogadać z jakimiś nowymi, sensownymi facetami, ale z drugiej strony przecież to jest złudne. Facet na sympatii nie szuka laski do rozmów

jestem za! wypad do klubu w piątek?
mam straszną ochotę po tańczyć i w końcu się z Wami pobawić, a nie tylko z Ł.
hop hop Granatowa to też do Ciebie!

Cytat:
już ostrzę zęby żeby Was pogryźć

nie bójcie się, będzie fajnie Zresztą będzie mniejsze grono więc i zamieszanie będzie mniejsze.
też bym chciała Was poznać więc musicie dłuzej posiedzieć
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:58   #2619
Ineso
Matka Smoka

Rozliczenie Mazidła:
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf mazidla_rozliczenie_kw2012.pdf (54,0 KB, 24 załadowań)
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:58   #2620
nicRu
maszyna, nie człowiek

giegiedwadwa - jak byłąm głupim dzieciorem i jechałam z górki na pazurki rowerem, to się pięknie wyrżnęłam na wiejskiej drodze, przejechałam ręką po poboczu pełneym kamyczków, żwiru, piachu i innych miłych i przyjemnych rzeczy uszkadzając się do tego stopnia, że przez jakieś 2 tygodnie miałam problem ze zginaniem ręki w łokciu (miałam na tyle dużą ranę, że cholernie bolało) a teraz została mi nieciekawa blizna. Obecnie jest już o wiele mniejsza, bledsza i mniej rzucająca się w oczy, ale tap madl bym pewnie z takim łokciem nie została... W sumie moje szczęście, że nie jechał żaden samochód w tamtym momencie.
Stary 2012-04-23, 22:11   #2621
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

jak zobaczyłam Twój 1szy post to od razu się zaczęłam zastanawiać czy już wszystko sobie poprostowałaś i poukładałaś? zostaniesz z nami? i powiesz w końcu z kim się spotykasz???
myślę o założeniu konta ale jeszcze nie waham. nie mam ochoty przechodzić przez tabun napaleńców i cwaniaków, a sama też nie do końca wiem czego oczekiwałabym po zalogowaniu się tam.
A to że łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi to co z tego? Trzeba mieć gdzie i z kim je nawiązywać? Mam ochotę poznać nowych ludzi, rozszerzać grono znajomych, pogadać z jakimiś nowymi, sensownymi facetami, ale z drugiej strony przecież to jest złudne. Facet na sympatii nie szuka laski do rozmów

jestem za! wypad do klubu w piątek?
mam straszną ochotę po tańczyć i w końcu się z Wami pobawić, a nie tylko z Ł.
hop hop Granatowa to też do Ciebie!

nie bójcie się, będzie fajnie Zresztą będzie mniejsze grono więc i zamieszanie będzie mniejsze.
hmm, jeszcze chyba nie do końca poukładane i "posprzątane" wszystko jest, ale jestem na dobrej drodze a spotykam się właśnie z kimś poznanym tam, w sumie przez zupełny przypadek, bo nie chciałam już nikogo, nie szukałam, ale cały czas miałam aktywne konto i czasem tam zaglądałam. No i się trafił taki jeden i się spotykamy i fajnie jest nie mówię więcej żeby nie zapeszyć a co do pogrubionego... to nie zakładaj tak na starcie zapewniam Cię, że tak nie jest ! generalnie to zauważyłam, że jak ktoś szuka "przygody na jedną noc" to na wstępie to proponuje i nie owija w bawełnę

w piątek co prawda jestem w pracy, ale... jakbyście były chętne to może wpadniecie na piwko do F. o 22 ja się szybciutko przebiorę i pójdziemy na rynek?

Cytat:

Ale ja mam słabą silną wolę i potrzebowałam stanika

W sumie to chyba niespecjalnie Ale mogę Ci odpalić trochę na spróbowanie
super! co prawda też mam tyle mazideł do włosów, że szok, ale na 1-2 spróbowania chętnie bym przygarnęła jak będzie jakaś okazja, żeby się spotkać to się jeszcze o nią upomnę

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:15
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:16   #2622
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Udanych łowów

Kurczę, przyjdą nowe dziewczyny a mnie nie będzie :<
Dzięki Mam nadzieję, że coś kupię Mam w głowie obraz biustonosza, który chcę kupić, więc pewnie nic mi się nie spodoba

Cytat:
Dobrze ze idziesz
Idę, ale czy dojdę?

Cytat:
1. trochę poczytałam o niej ale widzę że nie da się iść na skróty i ściągnąć filmiki z ćwiczeniami
w ramach dbania o sobie leżę na kanapie, jem kalarepę i zagłuszam pozornym zdrowym odżywianiem wyrzuty sumienia

2.już ostrzę zęby żeby Was pogryźć

1. Jak się nazywa ta słynna Ewa?
2. A do której takie spotkanie może trwać?

Cytat:
giegiedwadwa - jak byłąm głupim dzieciorem i jechałam z górki na pazurki rowerem, to się pięknie wyrżnęłam na wiejskiej drodze, przejechałam ręką po poboczu pełneym kamyczków, żwiru, piachu i innych miłych i przyjemnych rzeczy uszkadzając się do tego stopnia, że przez jakieś 2 tygodnie miałam problem ze zginaniem ręki w łokciu (miałam na tyle dużą ranę, że cholernie bolało) a teraz została mi nieciekawa blizna. Obecnie jest już o wiele mniejsza, bledsza i mniej rzucająca się w oczy, ale tap madl bym pewnie z takim łokciem nie została... W sumie moje szczęście, że nie jechał żaden samochód w tamtym momencie.
Biedna

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:34   #2623
Ineso
Matka Smoka

Ha to ja się pochwalę, że zużywam wszystkie odżywki i nie mam zapasów

Ponadto mocno przerzedziłam moją półkę biochemiczną w lodówce

Ponadto z pierwotnego zamówienia w mazidłach na 90zł udało mi się zejść do 50zł
Stary 2012-04-23, 22:44   #2624
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
1. ale dojechałaś!

2. za dużo to mam ja Zamówiony wax - nieotwarty. Maski stapiz i cośtam sprzed zamówienia elfowego - zaczęte. 2 maski Loreal z czasów panieńskich - po połowie
1. prawie wypluwając płuca i pocąc się jak nie wiem co, tak że po przyjściu od razu weszłam pod prysznic

2. a to one się już nie przeterminowały? ja ostatnio wywaliłam resztki jednej maski, bo miała datę ważności do lutego, a nie kupowałam jej aż tak dawno

Cytat:
chyba muszę się zwolnić z pracy żeby mieć czas tu siedzieć i nie nadrabiać po 20stron
no, na co czekasz?
fajnie że weekend się udał a czyje to wesele i czemu nie chcesz iść?

Cytat:
w ogóle to tak się zastanawiam, że chyba będę miała traumę jak skończę te studia i będę mieć każdy weekend wolny i wolne w wakacje, w lato... głupie, ale od 6lat tego nie miałam i wydaje mi się, że będę wtedy taka bezużyteczna
jak to wolne w wakacje? przecież chyba pracujesz?
a z wolnych weekendów to chyba tylko się cieszyć można

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33733290]
Wychodząc dzisiaj z apteki, oberwałam od babci-torbomiota tak, że prawie się przewróciłam, telefon wytrąciła mi z ręki, spadł na ziemię i rozstrzaskała się obudowa (nota bene skąd ona miała tyle siły?!)... I zamiast powiedzieć przepraszam to jeszcze wydarła się na mnie i wyzwała od skretyniałych gówniarzy, bo jej nie ustąpiłam miejsca jak WCHODZIŁA do apteki (bo najpierw przecież się wchodzi).[/QUOTE]

masakra

Cytat:

Jutro jestem w Bumie ok. 17.30 jakby Ci pasowało.
a Buma to jest tam na Wadowickiej? kurczę, bo szkoda że się nie dogadałam z dziewczynami odnośnie odbioru tych odżywek, a teraz nie wiem jak to zorganizować... jedyne co mi przychodzi do głowy to że mój TŻ teraz pracuje w okolicach Matecznego, ale nie wiem czy to coś daje.

Cytat:
Fajny pomysł Ale do Ojcowa? Tak daleko na pierwszy raz?
ja bym nawet na północ Krakowa nie dojechała... po Ojcowie mogę spacerować na nogach, chętnie

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:49   #2625
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Ha to ja się pochwalę, że zużywam wszystkie odżywki i nie mam zapasów

Ponadto mocno przerzedziłam moją półkę biochemiczną w lodówce

Ponadto z pierwotnego zamówienia w mazidłach na 90zł udało mi się zejść do 50zł
gratulacje
ja teraz też mam mocne postanowienie, że zużyje (bądz porozdaje) to co mam, a trochę się tego uzbierało Co więcej, szerokim łukiem omijam wszelkie drogerie i inne sklepy, które są ewentualnym zagrożeniem dla mojego portfela - na razie to się udaje, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w rossmanie
Generalnie oszczędzam teraz, na ew. wakacje, które planuje i które mi sie należą

A i dziewczyny z Platinium! Widziałyście te wszystkie zmiany? Nie mogę się teraz tam połapać Więc chodzę tylko na fitness ;p

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:52
Stary 2012-04-23, 23:04   #2626
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jeszcze do mnie nie pisano głupi ten mój nick, bo oczywiście też go palnęłam ot tak żeby zobaczyć jakieś zdjęcie i teraz muszę płacić za głupotę

faktycznie trochę nieciekawie, ale po co się zrażać?
ja jakbym miała liczyć moje upadki to by mi liczb brakło generalnie byłam bardzo zawziętym i upartym dzieckiem i postanowiłam sama nauczyć się jeździć na rowerze. U babci jest lekki podjazd więc siadałam na rowerku marki reksio i zjeżdżałam na rozpaczliwca próbując utrzymać równowagę. Kończyło się to zatrzymaniem na siatce sąsiadów albo wyrżnięciem na żwir/ węgiel (? kiedyś takimi małymi czarnymi kamyczkami wysypywano grogi, jak toto się nazywa?). Efekt był taki, że strupki na kolanach i łokciach nie nadążały mi się zasklepaić, kolana miałam żółte od rywanolu, ale jeździć się nauczyłam no i ślady mam do dzisiaj w postaci blizn i właśnie pozostałości tego czarnego żwirku

Cytat:
hmm, jeszcze chyba nie do końca poukładane i "posprzątane" wszystko jest, ale jestem na dobrej drodze a spotykam się właśnie z kimś poznanym tam, w sumie przez zupełny przypadek, bo nie chciałam już nikogo, nie szukałam, ale cały czas miałam aktywne konto i czasem tam zaglądałam. No i się trafił taki jeden i się spotykamy i fajnie jest nie mówię więcej żeby nie zapeszyć a co do pogrubionego... to nie zakładaj tak na starcie zapewniam Cię, że tak nie jest ! generalnie to zauważyłam, że jak ktoś szuka "przygody na jedną noc" to na wstępie to proponuje i nie owija w bawełnę

w piątek co prawda jestem w pracy, ale... jakbyście były chętne to może wpadniecie na piwko do F. o 22 ja się szybciutko przebiorę i pójdziemy na rynek?
super! brzmi dobrze i obiecująco, oby tak dalej

nie twierdzę, że żaden koleś nie chce ot tak pogadać, ale koniec końców i tak zawsze wychodzi na to, że relacją rządzi d*upa
dlatego właśnie nie ma przyjaźni między kobietami a mężczyznami

albo zawsze Ty po pracy możesz dojechać do nas
taaki kawał tam jest do Ciebie!

Cytat:

1. Jak się nazywa ta słynna Ewa?
2. A do której takie spotkanie może trwać?
1. Chodakowska
2. a to różnie bywa, raz krócej raz dłużej. jak komu pasuje

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
1. a czyje to wesele i czemu nie chcesz iść?
2. jak to wolne w wakacje? przecież chyba pracujesz?
3. a z wolnych weekendów to chyba tylko się cieszyć można
1. koleżanki z podstawówki. generalnie przez lata nie utrzymywałyśmy większego kontaktu, widziałyśmy się kilka- kilkanaście razy chociaż zawsze to były b. miłe spotkania i jestem 1 z 3os. z podstawówki które zostały zaproszone, ale rano wstałam i stwierdziłam, że mimo że to bardzo miłe z jej strony to jednak nie chce iść
2. Tyyyy jedna! no pracuje, pracuje...ehhh ale wolne w sensie że bez uczelni, bo na zaocznych miałam jeszcze w lipcu zajęcia, a potem sesję więc tego wolnego było niewiele.
3. niby trzeba się cieszyć, ale ja się zupełnie przestawiłam i zapomniałam co to znaczy każdy weekend wolny. jak mam 1 w miesiącu to jest super i wtedy planuję nie wiadomo ile.
na początku pewnie będę szaleć z radości, ale czuję, że szybko mi przejdzie. tak jak ostatnio- 1szy weekend po skończeniu studiów były ochy i achy, a na drugi już wymyślałam co mogłabym jeszcze studiować żeby nie mieć poczucia marnowania czasu
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:12   #2627
Ineso
Matka Smoka

kasiencja - napisałam Ci w klubie.
Stary 2012-04-23, 23:19   #2628
nicRu
maszyna, nie człowiek

Na kolanach też mam blizny, ale po tamtej wyprawie rowerowej jakoś mnie do dwóch kółek nie ciągnie
Stary 2012-04-23, 23:30   #2629
MyLastHope
Rozeznanie

[QUOTE=gg22;33736942]

super! brzmi dobrze i obiecująco, oby tak dalej

nie twierdzę, że żaden koleś nie chce ot tak pogadać, ale koniec końców i tak zawsze wychodzi na to, że relacją rządzi d*upa
dlatego właśnie nie ma przyjaźni między kobietami a mężczyznami

albo zawsze Ty po pracy możesz dojechać do nas
taaki kawał tam jest do Ciebie!

/QUOTE]

no mogę ew.

Stary 2012-04-23, 23:56   #2630
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie trochę nieciekawie, ale po co się zrażać?
Takich herezji do nicRu nie pisz . I jeszcze ja to czytam .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:27   #2631
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Ugryzien to ja sie akurat nie boje
A tak naprawde to mam nadzieje ze uda mi sie w bic w rozmowe z Wami

Myszko mam nadzieje ze jednak bedziesz i ze mnie tak tylko straszysz ze nie
A ja dzis wstalam o 4.30 nie wiem po co skoro mam wolne i mam odpoczywac.
Piaty dzien mnie boli glowa

Milego dnia Kobietki

KLIK
Stary 2012-04-24, 08:40   #2632
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
to się rozjeżdżacie- jedna na rower, druga na rolki. nooo dobra jakoś się podzieli i raz z jedną na rolki raz z drugą na rower

ja wiem, że nick zobowiązuje i że robiąc 20km po lesie taka trasa do Ojcowa to dla Ciebie pikus ale weź miej litość!
kiedyś wpadł mi idotyczny pomysł żeby jechać rowerem do Ojcowa,ale na szczęście nic z tego nie wyszło- zapakowaliśmy z P. rowery do samochodu i jeździliśmy tylko po okolicy. fakt, że robiliśmy sporo km, ale raczej nie 20-30 czy ile tam z Krk jest i niektóre górki pokonywałam wyłącznie siłą woli.
Ja jestem chętna i na rower i na rolki.
A gra ktoś w badmintona lub w tenisa ziemnego? Albo w ping-ponga?

A jeśli chodzi o Ojców to się tylko wydaje tak daleko, zresztą w grupie razniej nawet tego nie poczujesz ja wczoraj po pracy jak już wreszcie udało się doprowadzić mój rower do stanu używalności to przejechałam się z 30 km po Krakowie moją ulubioną trasą od razu zycie jest piękniejsze

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
A tak naprawde to mam nadzieje ze uda mi sie w bic w rozmowe z Wami
Na pewno Ci się uda wbić. Tylko się nie przeraz jak bedzie mówiło 5 osób na raz
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:41   #2633
Malla
Nie depcze krokusów

W badmintona mogę pograć
Stary 2012-04-24, 08:56   #2634
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
chcę już mój blender taką mam ochotę na soki owocowe i na ten z natki pietruszki! on jest na prawdę w smaku pyszny.
Toś mnie zaciekawiła podrzucisz przepis?

Jutro przesiadam się na rower

hiper - piękne zwierze

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 09:02   #2635
Ineso
Matka Smoka

szyrek - w sobotę acidparty?
Stary 2012-04-24, 09:03   #2636
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
W badmintona mogę pograć
Super! Mam paletki więc możemy się umówić na jakiś dzień.
Umówiłam się z chłopakami z pracy, ze po weekendzie majowym jezdzimy do pracy rowerami. Mam 13 km w jedną stronę
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 09:04   #2637
2016070953
Konto usunięte

Mistrzyni, ja grywałam w badmintona i pingponga i z chęcią do tego wrócę!
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 09:18   #2638
szyrek
Zadomowienie

Ineso - sobota super ale koło południa albo odrobinę przed? (potem mam imprezę urodzinową)

Mój pingpong ogranicza się do 'randek' w decathlonie

Mistrzyni jesteś geniuszem! Pomysł dwóch pielęgnacji codziennie jest boski! Na razie w planie wytrwałam tydzień ale (jak dla mnie) to długo

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 09:43   #2639
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
szyrek - w sobotę acidparty?
A grill?

Kurcze mnie już wczoraj zaczęło łuszczyć, będę dziś na spotkaniu ewidentnie niewyjściowa, bo nie dość że mi skóra złazi to jeszcze włosów nie zdążę ułożyć Normalnie jak... wiedźma

Mistrzyni - w ping ponga grałam na studiach, mieliśmy zajęcie przez pół roku Ale i ping ponga i badmintona lubię
Stary 2012-04-24, 10:32   #2640
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Ja jestem chętna i na rower i na rolki.
A gra ktoś w badmintona lub w tenisa ziemnego? Albo w ping-ponga?

A jeśli chodzi o Ojców to się tylko wydaje tak daleko, zresztą w grupie razniej nawet tego nie poczujesz ja wczoraj po pracy jak już wreszcie udało się doprowadzić mój rower do stanu używalności to przejechałam się z 30 km po Krakowie moją ulubioną trasą od razu zycie jest piękniejsze
ja lubię w badmintona chociaż strasznie dawno nie grałam i musiałabym na nowo nabrać wprawy. ale akurat w to chętnie pogram

rozwalasz mnie - ot tak, 30 km, spacerek to ja nie będę się przyznawać ile mam na uczelnię... tzn dokładnie nie wiem ale to na pewno poniżej 10

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości