|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() superowe !! ![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() Ja po wizycie. Serduszko mocno bije , maly sie wiercil ![]() ![]() ![]() Wrzucam zdjecia jak sie zmienilismy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super,ze wszystko w porzadku ![]() Pieknie wygladasz, Dominik rosnie ![]()
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Żabcia, ślicznie rośniesz
![]() ![]() ![]() ![]() a mleczko próbowałam, i uspokaja się ale 15 minut i wraca. Isabelle, my się z TŻ przed weselem chronimy jak przed ogniem i nawet nie wchodzi w grę jakaś orkiestra i tańce, jak będzie to tylko właśnie skromne przyjęcie więc rozumiem ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
#1654 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() bao ja też kocham jedzonko z piekarnika. Zabcia do 11 maja będzie w domu, a potem to porażka. Super, że wizyta udana (ja też mam kolejną 7 maja jak doczekam ![]() Wczoraj w końcu pity z mężem rozliczyliśmy ![]() ![]() dziś muszę lecieć po obiad, a ślicznego słonko swiecie więc aż się chce. na 15 przychodzi położna i na 19 mam ang. ufff ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Zaraz będę zamawiała dla mamy tę bransoletkę, tylko nie wiem jaki kolor wziąć, aby był taki uniwersalny: 1. fiolet http://allegro.pl/bransoletka-modulo...272013785.html 2. niebieski http://allegro.pl/bransoletka-modulo...282720042.html 3. róż http://allegro.pl/bransoletka-modulo...272014144.html 4. zielony http://allegro.pl/bransoletka-modulo...299545364.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | ||
Zakorzenienie
|
zień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne zakupki, Seba będzie wyglądał jak mały przystojniak ![]() U mnie też ładne słoneczko dzisiaj świeci, tylko szkoda, że będę je oglądała przez szyby w pracy. Później muszę się wsiąść za robienie rzeczy na studia bo wczoraj miałam lenia ![]()
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny edytowałam poprzednia wiadomość, jak możecie to czekam na doradzenie
![]() Ile wam zwrotu wyszło?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Dobry!!!
przyszlam sie przywitac! Prognoza pogody na weekend to 23 stopnie ![]() ![]() TZ dzis do mnie z haslem: Czy czujesz sie juz w ciazy kochanie? ![]() Kurde boje sie, ze jak sie teraz nakrecilismy to bedzie dupa, wiecie jak to jest z kobiecym organizmem - nikt nie wie o co chodzi ![]() Zabcia, super wygladasz! fajnie, ze wizyta OK i ksiazkowe wyniki! Piekny brzusio ![]() Madzia, gratulacje przejscia przez pity ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Nikita mam nadzieję, że weekend będzie taki piękny jak zapowiadają.
Trzymam kciuki za staranka. Spokojnie, nie nakręcaj się (choć wiem, łatwo powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |||
Zakorzenienie
|
Żabciu, ale super wyglądasz. Świetnie, że Dominik ma się dobrze
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie generalnie niebieski jest najmniej uniwersalny ![]() Ja nie pamiętam ile zwrotu nam wyszło, ale jakieś grosze ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() Mnie koleżanka z pracy dziś spytała, czy nie jestem w ciąży, bo wyglądam, jak w ciąży, bo jestem spuchnięta ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy tylko 117 zł zwrotu bo tylko za internet, a wy? Cytat:
![]()
![]() |
#1661 | ||
Zakorzenienie
|
Buterku kochana!
mamy taki sam gust, tez polecilam Madzi filetowa albo zielona ![]() Madzi, no wlasnie ciezko sie nie wkrecac ![]() Pieknie sloneczko dzis swieci! az chce sie zyc! ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Starania juz 4 dni trwaja, tzn u nas to nie na sile bo my i bez "starania" jestesmy bardzo aktywni ![]() Cytat:
![]() A ty ktory miesiac sie starasz? Najepsze, bo TZ mi mowi nie nakrecaj sie, niech to bedzie takie natural itd a jakos ostatnio sam skacze i non stop pyta i cieszy sie jak dziecko na bycie tata. Jest to fajne i slodkie ale wiecie, co za duzo to niezdrowo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
Madzia mi sie najbardziej fioletowa podoba
![]() U nas wlasnie sloneczka brak i mi sie z domu nie chce wychodzic ![]() ![]()
#1663 | |
Zakorzenienie
|
QUOTE=Nikita...;33739093]
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ech kochana, no wlasnie ja tez juz czuje metaliczny posmak w ustach. Co jest glupota skoro wczoraj mialam ponoc owulacje to przeciez 1 dzien po prawdopodobym zaplodnieniu nie masz od razu objawow haha. A ty ktory miesiac sie starasz? Najepsze, bo TZ mi mowi nie nakrecaj sie, niech to bedzie takie natural itd a jakos ostatnio sam skacze i non stop pyta i cieszy sie jak dziecko na bycie tata. Jest to fajne i slodkie ale wiecie, co za duzo to niezdrowo [/QUOTE] jeden dzień po owulacji to raczej mało prawdopodobne że metaliczny smak dotyczy ciąży ![]() My staramy się 2 miesiąc i mam nadzieję, że ostatni ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-04-24 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Madziu, my mamy spory zwrot, ze względu na ulgę na dziecko. A Ty co odliczałaś?
Booziaczku, ja kiedyś rozliczałam zwrot za materiały budowlane i nie takie to straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Kasiu,
duzo energii ci zycze abys przetrwala dzisiejszy dzien w szkole! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
ja też mam materiały do rozliczenia za 2 lata, myślę, ze trochę tego nam wyjdzie ale sama nie bardzo wiem jak i muszę poprosić siostrę tz jak będzie miała czas to nam pomorze z tym. bo to można rozliczyć w dowolnej chwili nie?
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady. Moja mam ubiera się różnie (jeśli chodzi o kolorki) ale chyba fioletową wezmę
![]() Zwrot nam wyszedł 103 zł bo tylko internet odliczyliśmy. Butter mi wiele osób mówiło, że chyba w ciąży jestem zanim im jeszcze powiedziałam, bo podobno po oczach było to widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
QUOTE=Nikita...;33739685]Kasiu,
duzo energii ci zycze abys przetrwala dzisiejszy dzien w szkole! ![]() 2 miechy to krociotko A teraz czekasz na @? Kiedys masz teoretycznie dostac? Ja w czwartek mam wizyte u gina (roczny przeglad) i chce sobie tez sprawdzic prolaktyne, bo mialam z nia problemy. No i jakbys cos tam sie dzialo to moze juz mi powie... zobaczy juz cos na USG? nie wiem Moze po oczach widac! [/QUOTE] ja mam nieregularne cykle i tak mniej więcej powinnam dostać 30,04 @. Myślę, że twój gin może jeszcze nic jeszcze nie widzieć w czwartek bo to będzie kilka dni po ewentualnym zapłodnieniu. A co do prolaktyny to ja też kiedyś miałam badaną, niby wynik wyszedł mi dobry ale nie jestem pewna czy wszystko jest oki, bo jak przycisnę mocniej sutka to pojawia się kilka kropli płynu i moja gin myślała, że to od wysokiej prolaktyny. Zobaczymy, jak nie uda się jeszcze kilka miesięcy to pujdę jeszcze raz na badania hormonów. A za twoją wizytę trzymam kciuki ![]()
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziu, fioletowa jest najladniejsza (i zielona tez) wiec dobry wybor ![]() Strokrotko, no tak wlasnie myslalam, ze gin tam guzik zobaczny ale ide w czwartek bo mialam ta wizyte juz zaplanowana wczesniej i niech mnie lepiej posprawdza. A ja bede trzymala kciuki aby @ nie przylazla. ![]() Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-04-24 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najpierw zwalałam moje kg na męża, że za bardzo sobie pasa popuściliśmy, jemy co chcemy gdzie chcemy, ale później doszłam do wniosku, że wcale nie jemy inaczej niż przed ślubem itp. I do takich wniosków doszłam ![]() Cytat:
Super, że wizyta udana i Ty wyglądasz zjawiskowo! Ja też tak chcę się rozświetlić, być promienna w ciąży! ![]() I super, że tylko 1 kg do przodu ! Rewelacja! Rewelacja! Bluza super! Cytat:
Cytat:
zwrotu? ja mam dopłatę! ![]() Witajcie! Wczoraj się zaczytałam w głupiej książce zaraz po pracy i nawet nie wiem kiedy mi zleciał czas do północy ![]() ![]()
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia mi sie podoba fioletowa i ta niebieska ![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Teraz jeszcze długość muszę dobrą wybrać, ale chyba wezmę tę środkową na 20 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Madziu, ale ktoś Ci mówił, że jesteś w ciąży po 3 dniach? No bez jaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz potrzeba mi troche wiecej ruchu, no ale nawet dziecko nie pomaga ![]() Dziekuje ![]() Jaka ksiazke czytasz? ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-04-24 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Gucia,
a jaka ksiazka tak cie wciagnela? Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Butter 3 dni po to nie
![]() ja bym na Twoim miejscu zaczęła łykać kwas, nic ci nie zaszkodzi. Zamówiłam fioletową + to pudełeczko do zapakowania http://allegro.pl/bransoletki24-pude...282721192.html, aby doszła na czas, bo urodzinki 1 maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Myślę, że fioletowa to dobry wybór ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.