|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
bo moja florystka powiedziala ze mi go postara sie zalatwić
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zamówi wcześniej w hurtowni to nie powinno być najmniejszego problemu
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Ciebie małe pytanko. Na wątku "usuwanie pieprzyków" znalazłam Twoje info, że usuwałaś je jakiś czas temu. Ja jestem zapisana do Centrum Onkologii we Wroc na 22 maja, na zabieg wycięcia (chyba chirurgicznie) 2 pieprzyków. Jednego dużego z pleców i małego z uda.
Mogłabyś streścić co mnie czeka, czy to boli, co używać do gojenia, jak wyglądają Twoje blizny. Martwi mnie to, że zabieg będzie pod koniec maja a potem są wakacje, i nie wiem czy ja mam te blizny zakrywać, bo gdzieś słyszałam, że nie powinno się tego opalać
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zgagę
w nocy tez mnie zlapalo to mialam uczucie jakbym sie mydła nawpierniczała
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi duzo drozsze sa od zwyklych gozdzikow ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Używam kodów nic nie mam pościąganego.
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi powiedzieć... trochę droższe na pewno, ale wariacko drogie nie powinny być :/ najlepiej zapytać florystki
Możliwe, że to od kodów, czytałam, że gra czasami wariuje od tego. |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza...
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to wygladalo u mnie, to bylo w UK, ale podjrzewam, ze w PL bedzie podobnie. Kciukam wciaz za naj i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po jej mysli ![]() peach w piatek ide do MACa mam tylko nadzieje, ze nie skusze sie na nic dla mnie bo to bedzie Twoja wina! ![]() Zalozylam nowe buty na obiad do tesciowej w niedziele i wczoraj musialam japonki zalozyc do pracy choc tylko ok 8 - 10 stopni na zewnatrz bylo Buty mnie tak okropnie obtarly, ze nawet spac nie moglam.Wczoraj mnie Hammi tak rozczulila, ze sie prawie poryczalam na mysl, ze w pewnym momencie jej z nami nie bedzie Zazwyczaj jak ja wyciagamy z klatki to A. kladzie sie z nia na kanapie i ona tak sobie po niej biega i sie wspina po nim. Wczoraj wyciagnelam ja siedzac na fotelu i nie miala zbyt duzego pola do popisu, ale ulozyla mi sie na piersi a ja ja glaskalam po plecach z wlosem i pod wlos. Siedziala tak ze mna prawie 10 minut co sie nie zdaza za czesto, bo zazwyczaj jest hiperaktywna. A juz najbardziej rozczulilo mnie jak zaczela sie wyciagac i przeciagac podczas tego smyrania bo jej tak dobrze bylo, kochane futro moje
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem caly czas tylko serial oglądałam
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
to będzie taki trening silnej woli![]() auć... co to za buty? |
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się przeżarłam... Kupiłam dwie pizze Giuseppe dla mnie i mamy, wszamałam całą i ledwo doturlałam się do sypialni
teraz spróbuję popracować, ale zaraz mnie pewnie spanie złamie Gdzie jest najka??
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Simply no z tymi butami to nieciekawa sprawa. Ja mam takie balerinki co zawsze jak je założę to mam stopy poobcierane (właściwie jedną stopę) i nie wiem dlaczego ;/
To ludzie musieli mieć ubaw z Ciebie ;P pewnie myśleli, że jesteś niespełna rozumu
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem zdolna do pracy, jupii! |
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zawsze obtartego drugiego palca od lewej stopy. Nie jest ani dłuższy od tego w drugiej nodze, ani jakiś krzywy... nie wiem czemu mi go zawsze obciera :/
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Kawa, czy u Was otwierają nowy Inter Sport?
|
#2929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie rzucę pigułek - wyniki mam dobre, wiem, co ryzykuję i wiem, że hormony to dla mnie najlepsza możliwa antykoncepcja. A, i nie chcę spirali (wystarczy mi wiedza teoretyczna, czyli niedawna przygoda kawki), gumek, plastrów, zastrzyków, podwiązywania czegokolwiek, seksu przerywanego w niepłodne ani szklanki wody zamiast. Chcę cieszyć seksem bez stresu, że coś może się zsunąć/nie udać się czy że plaster się odklei albo zastrzyk czy spirala okaże się dla mnie męką. Tabletki mi nie spasują, to zmienię. Robię badania, jak cokolwiek będzie nie tak, to rzucę, nie bój nic tęsknię Cytat:
jakie masz pikne i długie kłaczki Cytat:
Dziękuję za kciuki i myślenei o mnie non stop jesteście cudowne!!! Nie mogłam pisać wcześniej, bo szefu patrzył mi w monitor polazł do domu, więc mogę pobyć z Wami ogarnę kuwetę i opiszę wszystko
|
||||||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
umieram ![]() dziewczyny - jeszcze raz bardzo dziękuję!!!! jesteście super ![]() BYou - super, ze do nas wpadłaś! zapraszamy częściej! Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-24 o 17:53 |
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry ciemny żart
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! Najka, ja też kciukałam!
BYou, fajnie, że wpadłaś
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie gdzie można oglądać w necie seriale bez rejestrowania się na jakiś szemranych serwisach hostingowych
chcieliśmy z P. oglądać drugi sezon Gry o tron na iitv no i jeden odcinek nam się udało zobaczyć, ale przy następnym wywaliło w tym okienku, w którym się film odtwarza, że potrzebna rejestracja. A ja się nie chcę rejestrować ![]() Aha, nie chcę ściągać z torrentów. |
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero maili, facebooków itp.
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
aaa chciałam Wam napisać, że odebrałam dzisiaj przesyłkę z Olay i byłam w drogerii i przy okazji zerknęłam na ceny.... wszystko kosztowałoby mnie w drogerii natura 172zł
![]() a teraz sprzątam |
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jak czytałam gdzieś na necie opinie to dla wielu osób nieprzyjemne jest wstrzykiwanie znieczulenia. A ty jeszcze mówisz o zszywaniu. Brrrr. A ty miałaś to robione w normalnym szpitalu czy bardziej w gabinecie plastycznym (nie wiem czy w UK istnieje)? I z jakiego powodu miałaś wycinane? Ja mam sporej wielkości pieprzyka na plecach, który znajduje się koło zapięcia od stanika. Czasem mnie swędzi i przez to zdażyło mi się go kilka razy zadrapać. Drugi pieprzyk znajduje się na udzie, jest malutki, czarny i taki dziwny. I co gorsze pojawił się niedawno. Od razu onkologa zainteresował
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
kochasz to
![]() Cytat:
ale też się takich rzeczy boję, tylko że byłam na głodzie serialowym soł... No więc wczoraj kciukałyście za to, by pani z agencji nieruchomości oddzwoniła. Oddzwoniła i dzisiaj byliśmy oglądać mieszkanie Mieszkanie ma dużo plusów i kilka minusów. Jutro idziemy do Expandera (nie mam pojęcia, czy pobierają opłaty za doradztwo, ale rozmowa ma trwać 90 minut, więc pewnie tak) obgadać opcje kredytowe. Musimy wszystko na spokojnie przemyśleć, plusy i minusy podsumować, zobaczyć, ile zejdą z ceny (agentka mówi, że mogą spuścić nawet 10 tys., ale ja bym chciała z 15 tys. mniej zapłacić, nie wiem, czy to się uda ). No i posprawdzać, czy faktycznie mieszkanie nie jest zadłużone. W piątek wieczorem idziemy oglądać jeszcze jedno mieszkanie. A to, co dziś oglądaliśmy, ma 3 nieprzechodnie pokoje, 61 metrów, jest na czwartym, ostatnim pietrze, są spady, ale okna ma w pionie (nie na skosach). Mieszkanie jest do oddania w okolicach wakacji, więc fajnie,bo na spokojnie się wszystko by zorganizowało. Właścicielom nie pali się do pieniędzy, bo kończą budowę domu, więc kasę za mieszkanie traktują jako ekstragotówkę (wykańczają dom już teraz, nie potrzebują tych pieniędzy na wykończenie). Myślę, że dlatego można z nimi łatwo negocjować, a jak nie, to trudno. Nie to mieszkanie, to inne Tak więc bardzo się jaram, że kupujemy niedługo mieszkanie i cieszę się, że się nam nie pali i możemy przebierać w ofertach, aż trafimy na tę jedyną ta jest naprawdę świetna, ale nieeecooo niższa cena byłaby super. No i zobaczymy, co powie pan z Expandera. |
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
jejku najeczko to cudownie
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

w nocy tez mnie zlapalo to mialam uczucie jakbym sie mydła nawpierniczała

Tak to wygladalo u mnie, to bylo w UK, ale podjrzewam, ze w PL bedzie podobnie. 
Buty mnie tak okropnie obtarly, ze nawet spac nie moglam.
Zazwyczaj jak ja wyciagamy z klatki to A. kladzie sie z nia na kanapie i ona tak sobie po niej biega i sie wspina po nim. Wczoraj wyciagnelam ja siedzac na fotelu i nie miala zbyt duzego pola do popisu, ale ulozyla mi sie na piersi a ja ja glaskalam po plecach z wlosem i pod wlos. Siedziala tak ze mna prawie 10 minut co sie nie zdaza za czesto, bo zazwyczaj jest hiperaktywna. A juz najbardziej rozczulilo mnie jak zaczela sie wyciagac i przeciagac podczas tego smyrania bo jej tak dobrze bylo, kochane futro moje
no i dzwonię i pytam, wtf, a ona, że to ma być na zerowym. A mi radca prowadzący przetarg powiedział (zresztą nie tylko mi, ale na początku przetargu odpowiedział na pytanie, że jest 23% do zwrotu). I taką grandę straszną zrobiłam, a baba Bogu ducha winna... Już na koniec ją uspokajałam, bo trzęsącym się głosem mi powtarzała w kółko, że jej głupio i przykro ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)