|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2
Cytat:
ale można przecież zacząć od butelek z wodączasem przydaje się krzesło często karimata jest tam też drążek,ale nie mam gdzie zamontować i macham hantlami zamiast tego albo pompeczki ale właściwie nic oprócz chęci nie potrzeba często wykorzystuje się ciężar własnego ciała i wierz mi,że to wystarcza
|
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
a ilu kilowych używasz? I myślisz że dla 15-latki 3 kilowe będą dobre?
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2006-12-29 o 14:12 |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam 3kg,ale przymierzam się do zakupu regulowanych sztangielek,bo w niektórych ćwiczeniach przydałoby się większe.
obciążenie dostosowujesz do siebie-zaczynasz od mniejszych i zwiększasz,gdy czujesz,że jest za lekkie nie wiem jak to się ma do wieku może pingwin wleci to się wypowie myślę,że jak się stopniowo zwiększa to nie ma żadnych niebezpieczeństw,ale może się mylę |
|
|
|
|
#3694 |
|
Przyczajenie
|
dopiero wczoraj dowiedziałaś się o zlikwidowaniu wątku Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia - chciałam pokasować swój jeden post ponieważ jak wiecie łamie prawo
jak to zrobić???dziwne to jest że na takim forum nie można edytować ani kasować swoich wątków ???
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz pod postem EDYTUJ wchodzisz i kasujesz |
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko,ze za drugim edyotwaniem nic nie da sie zrobic...
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź dot. ciężarków. Chyba zaczne od butelek, a potem kupie ciężarki.
mam jeszcze pytanie do dziewczyn ćwiczących P90X. Jak sobie rozłożyłyście treningi? Co w poniedziałek, co we wtorek? Chciałabym sie zabrać za te ćwiczenia, ale nie wiem od czego zacząć, żeby były efekty.
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie, cóż to takiego jest P90X??
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Co prawda napewnoo mnie nie pamietacie ale sporo czytałam poprzedniw atek b.dobrze ze załozyliscie drugi ![]() Chciałam sie spytac na temat pewnych cwiczen Co wiecie na temat nowej czesci dance wuorkot tam co cwicza dziewczyny z zespolu muzycznego (nie umiem poprawnie tego napisac ale na pewno wiecie o co mi chodzi) ![]() a wiec jak mozecie napiszcie wszytko co wiecie na temat tej nowej czesci ![]() Mam pierwsza i swietne to jest ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę szkoda
![]() bo naprawde fajne.. A jak tam ktoś po tych cwiczeniach schudł?? ![]() ojj daje w kość ![]() POzdrawiam
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ćwiczyłam pump it up całą zime, połączylam to z dietą i sporo schudłam, a co najważniejsze b. poprawiła mi sie kondycja
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo zainteresowaly mnie te cwiczenia P90X.I sobie je posiagam.
|
|
#3708 |
|
Rozeznanie
|
A czy ja moge dowiedzieć sie od was co to za cwiczenia P90X?
Czy jest to cos podobnego do pump it up??? ![]() kas!a Mozna wiedzieć jak duzo schudłas? i w jakim czasie?![]() I czy cwiczyłas wszytkie czesci? codziennie![]() Jesli nie masz ochoty wypowiadac sie tutaj to moze napiszesz mi na priva? ![]() phoebe Bardzo mi miło ja Ciebie rowniez Pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czego zacząć?hmmm...zależy jaki masz cel i co lubisz ćwiczyć możesz codziennie inną część ciała albo 3xtyg całe ciało CORE SYNERGISTICS,CARDIO,PLYOM ETRICS,KENPO X -to takie ogólnorozwojówki myślę,że możesz od tych zacząć CHEST&BACK,BACK&BICEPS,CH EST&SCHOULDERS,LEGS&BACK,ABS(moje ulubione )-to na poszczególne części ciałaSTRETCH,YOGA-niezłe rozciąganie po prostu musisz przerobić wszystkie i wybrać te,które Tobie najbardziej odpowiadają i pomogą osiągnąć cel |
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje za odpowiedz
jak juz zdazyliscie zauwazyc malo spostrzegawcza jestem
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
skad to moge sciagnac???
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
Zamknęli wątek chlip chlip...
a ja też tam zaglądałam czasem. No cóż w takim razie opisy i recenzje ćwiczen z filmików są bardzo dobrym pomysłem Może tak zrobić jakąś listę z jakich ćwiczeń korzystałyście, na czym polegają i jak Wam sie podobały. Przyznam że to bardzo by mi sie przydało bo często nie wiem w ogóle co zawierają dane ćwiczenia a nie wszystko lubię. Np nie mogę dojść do tego jak to jest z Winsor Pilates - ile jest cześci i czy to jest podzielone według czesci ciała ćwiczonych czy według zaawansowania - słyszałam tę nazwę kilka razy ale nie miałam jeszcze okazji widzieć a lubię Pilates więc jak ktoś wie to będe wdzięczna za info.
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam takie pytanie odnośnie filmików z ćwiczeniami deanne berry. otóż czy któraś z Was nie zna przypadkiem tytułów tych piosenek, które lecą tam w tle?? bo chciałabym je sobie ściągnąć, zgrać na płytę i odtwarzać w innym pokoju (w komputerowym źle mi się ćwiczy, a już trochę pamiętam te układy i chciałabym sobie potrenować na lepszej przestrzeni...).
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie Ćwicz razem z nami podają że będą w styczniu wydawać Carmen Electrę Disc 1 http://www.cwiczrazemznami.pl/astrip.php i dysk 3 http://www.cwiczrazemznami.pl/aastrip.php. Premiera podobno w styczniu ale ja u siebie jeszcze niegdzie nie widziałam. Jak któraś dostanie u sibie dajcie znać
![]() A za co sie wogóle zabrałyście po świętach??? No i wogóle tak noworocznie??? Ja wczoraj byłam na siłowni Ravia proponowałaś listę ćwiczęń ktore ćwiczyłyśmy. No super pomysł. Aczkolwiek nieco pracochłonny Ale pomyślę jak znajde chwilkę Dziewczyny macie jakieś nowe dające w kość ćwiczonka, które warto kupić poćwiczyć lub cokolwiek (chociażby dodać do kolekcji chomików )????
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AnnLee - dzięki za rady. filmiki oglądałam, zaczełam nawet ćwiczyć polymetric, ale wysiadłam po 30 minutach i zakwasy miałam 2 dni magfileg - 1 stycznia ćwiczyłam pierwsze 30 min P90X Polymetric i troche tańca brzucha z Neną i Vinną. Wczoraj turbo jam disc 2. A dziś nic, bo nie mam czasu ![]() Co do Carmen, to Disc 1, może jest wart kupienia, za to Disc 3 trwa tylko 25 minut, więc raczej go sobie nie sprawie. Zresztą mam wrażenie że cwiczrazemznami znowu zamiast aerobiku zafunduje nam ćwiczenia w stylu Cindy
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest cały program z cwiczeniami Pilates: 1. Basics - Step by step - podstawy cwiczen pilates 2. 20 min Workout - cos dla poczatkujacych 3. Accelerated body Sculpting - kształtowanie sylwetki, troche bardziej zaawansowane niz cz 2 4. Advanced Body Slimming - kolejny poziom zaawansowania, ciagle sa to cw na cale ciało 5. Abdominal Sculpting - czesc dotyczaca tylko miesni brzucha 6. Buns and Thigs Sculpting - uda i pośladki 7. Upper body Slimming - górna czesc ciała Jest jeszcze taki dodatek : 12 min energy booster, w innej scenerii ale tez pod nazwa Winsor Pilates. Ja osobiscie wole cos szybkiego jak mam juz sie ruszac ale sa dni ze mam ochote na cw typu joga lub własnie pilates. Musze przyznac ze ta czesc na uda i posladki nieraz dała mi nieźle w kosc. |
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Rozeznanie
|
A propos. Czy tu jeszcze ktoś zagląda
czy wszyscy w Nowym Roku wzieli sie ostro za siebie Ja zaczynam od pon. Na razie jestem chora i przy kuracji antybiotykowej wysiłek raczej jest niewskazany. Chyba ze taki Pozdrawiam wszystkie czytelniczki naszego watku |
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Amaretta-wzięli się oj wzięli
co nie znaczy,że wątek porzucili wracaj szybciutko do zdrowia i bierz się za ćwiczenia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

ale można przecież zacząć od butelek z wodą

Sylwunia

czy wszyscy w Nowym Roku wzieli sie ostro za siebie