|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
![]() Hmm, wlasnie weszlam na strone Malwy, no niestety zurawina wsrod dostepnych herbat jawi sie na 4 miejscu. Sprawdze jeszcze w sklepie. U mnie nadal slicznie, chociaz czasami jakas chmura sie trafi. Ale tak cieplo, ze niektorzy pomykaja juz w krotkim rekawku ![]() Wkur...aja mnie wyskakujace reklamy na wizazu
|
|
#1082 | |||
|
Zadomowienie
|
Bry
Cytat:
A może gdzieś jeszcze, oprócz Wro, będziesz się wybierać, co? ![]() You know what I mean![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sama piję prawie codziennie melisę, bo mi bardzo smakuje, ale się zastanawiam, czy to nie za dużo Bo w końcu się jakimś stoikiem stanęNie jestem pewna Jeśli mam, to chyba są jeszcze w fazie larwalnej![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-24 o 18:40 |
|||
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Przyjechalimy. Ogolnie fajnie bylo bardzo, popiwkowalismy, poszwedalismy sie po knajpach, a nauka dla kadry zarzadzajacej szla mi jak z platka, co daje mi do myslenia ze moze sie minelam z powolaniem Tak w ogole, a w szczegole tesh dopsz, tylko chyba zarzadzajacy odkryl, ze mu pod nosem wyrasta drugi samiec alfa a to nie dopsz bo samiec alfa moze byc tylko jeden z stadzie Co sie skonczy zgrzytnieciem predzej czy pozniej, mam nadzieje tylko, ze z minimalnymi skutkami ubocznymi ![]() Malo widze ze zmeczenia, ale widzialam, ze cos o Wilkach bylo, no to bylo COS w dawnych czasach ![]() O DW pytalyscie. Uzywam Fresco 2N2 teraz, w zimie mieszany z Ecru 1n1. A ostatnio znielubiany przeze mnie kiedys DW Light i jestem sklonna sobie go sprawic na wakacje, bo jednak noszenie kilkanascie godzin dziennie szpachli straszy mnie wizja szybkiego obwiedniecia na paszczy ![]() Naf, jesli kupowalas tam gdzie ja, to muszisz miec numerek hamerykanski, numerek nizej = odcien nizej, N, C, W - oznaczaja odcienie skory (cieply, zimny, neutralny)
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry cześć i czołem
Cytat:
no napisz coś, w k. na ten przykład ![]() Cytat:
Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2012-04-24 o 18:59 |
||
|
|
|
#1085 | ||
|
Lux Mundi
|
Też tak sądzę
![]() Mojito na wiadra, czy coś ![]() Cytat:
Heh, Oszukistka ze mnie ![]() Pomyliłam herbaty ![]() Ponad 30% ma Żurawinowy Relax z Kawonu ![]() Malwa ma zaledwie 9,2 % owocu żurawiny. Cytat:
![]() Czas najwyższy ![]() Warszawa też jest na mojej trasie- nie bój nic ![]() Bratek dobra sprawa, ale wywala na potęgę- ma silne działanie detoksykujące organizm
|
|
|
#1086 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Może powinnaś kłaść mądrości ludziom do głów ? ![]() Fresco powiadasz ? Hm... może i ja machnę ten odcień? ![]() Shell jest jednak za jasny ![]() Cytat:
![]() Naf - koniecznie skrobnij coś więcej Skoro Wro, to bardzo dopsh ![]() I znowu nie zdążyłam do tamtego sklepu, żeby przymierzyć sukienkę ![]() Za to byłam na szmatach, jak ja to mówię ![]() W sensie, w sh i wyczaiłam m.in. taki kombinezon ==> http://bi.gazeta.pl/im/3/7972/z7972713O.jpg tylko w piaskowym kolorze, z H&M - jeszcze z metką za 8 zł ![]() Uwielbiam takie zakupy
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda tylko, że dopiero dziś to odczytałam...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z kolei wypijam hektolitrami zieloną herbatę (ale tylko liściastą, expresowa zajeżdża mi papierem) - średnio po pracy spijam 3 kubki (takie mega, jakieś 450 ml) - mam nadzieję, że nie można tego przedawkować. Po prostu uwielbiam smak zielonej herbaty!
|
|
|
#1089 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmm tak mówiłam, że nie mam za bardzo co robić w pracy a tu surprise przełożony znalazł mi zajęcie także idę do pracy, żeby pracować. szok
|
||
|
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
a to czynie dosyc czesto
czy maja na to ochote czy nie chyba mam predyspozycje, asertywnosciowo-organizacyjne, ale ten rodzaj stresu to zdecydowanie rzecz nie dla mnie Cytat:
![]() takze mozliwe, ze te 2 pozostale lepsiejsze ![]() Cytat:
nice Cytat:
nie wiedzialam...popijam czesto taka herbatke z bratka, z pokrzywa, drozdzami i czyms tam jeszcze
|
|
#1091 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Bratka jako tako pijam, mam w mieszankach Cytat:
No, ale co ja chce za 25 zeta A tak poza tym...zdradzilam. Zdradzam...w tej chwili nawet ![]() Zainstalowalam Google Chrome, bo IE przy nowym wygladzie gmaila okrutne mnie w☠☠☠☠....alo. GC fajnie smiga, ale... piszac ten post zamiast pogrubionego tekstu widze {b}{/b}...zamiast mojej ulubione emotki widze napis brzydal...no...wiec tu GC ma minusa.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-04-24 o 22:46 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 | |||
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z sączenia winka z psiapsiółką - tego mi właśnie było trzeba
![]() Cytat:
Fajnie, że się wypad udałCytat:
Ja tam bardzo te stare, przedbaśkowe Wilki lubię - swego czasu nie mogłam się oderwać od Mojej Baby, Eli Lama Sabachtani, O sobie samym czy Trzech nocy z deszczem To chyba była muzyka robiona naprawdę z sercem, i to było słychać Cytat:
No to lezę do klubu skrobać
|
|||
|
|
|
#1093 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko jak coś, to powiedz wcześniej, żeby mogła z wolnym coś pokombinować ![]() Cytat:
Sand jest właśnie neutralny, ale mógłby być jaśniejszy![]() Cytat:
Ooo, takie łupy najlepsze Ja ostatnio wyczaiłam w sh kieckę h&mową, ciemnoróżową, dopasowaną, bardzo prostą i grzeczną... Tzn. byłaby taka, gdyby nie to, że z tyłu ma taki sexy dekolt, odsłaniający całkiem sporą część pleców![]() I melisa, i bratek są naprawdę smaczne Cytat:
Wolałam Operę, ale Chrome jakieś takie szybsze jakby jest![]() Ps. Jiuna, wysłałam Ci zaproszenie na fb
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-25 o 00:12 |
||||
|
|
|
#1094 | |||||
|
Lux Mundi
|
Fajowo
![]() Cytat:
![]() Melisa jest dla mnie za mdła- wolę już sto razy bardziej gorzki chmiel albo śmierdzący kozłek ![]() A z 'kolorowych' herbat pijam jeno czerwoną- bez żadnych dodatków ![]() I nie przeszkadza mi wcale, że śmierdzi bagnem, jak to określa moja Mama ![]() Z tego co wiem przedawkować można wszystko ![]() W takim wypadku co jakiś czas można robić sobie przerwy i w tym czasie przerzucać się na melisę np. ![]() Dobrze Ci! ![]() Gdzie będziesz się alkoholizować ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Póki co wykończę shell [zamówiłam tylko 6 ml na spróbowanie ],a w między czasie może do jakieś Sephory się przejdę ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam dodać, że nabyłam dziś za równie śmieszną cenę- a może śmieszniejszą? -białą kieckę też tego typu jak kombinezon, tylko, że białą, przed kolano, od góry do dołu guziczki ![]() Cytat:
![]() Z tego co pamiętam jesteś zerówką [ ]i w związku z powyższym drożdże nie dla Cię
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-25 o 01:13 |
|||||
|
|
|
#1095 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Dałam 28 PLNów [bez przesyłki] za 6 ml DW ![]() Cytat:
![]() Nie bój żaby Złotko- damy radę ![]() Wstaniesz do pracy- chyba ![]() Cytat:
idealnego odcienia ![]() Cytat:
![]() Będziesz w niej łamać męskie serca ![]() Chociaż w sumie bez jednak łatwiej to zdziałać
|
|
|
#1096 | ||
|
Zadomowienie
|
Idę szukać chusteczki Mistrzynie Wy moje![]() Cytat:
![]() ![]() Sama mam podobne obawy ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-25 o 01:28 |
||
|
|
|
#1097 | |||
|
Lux Mundi
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale coś będziem kombajnować ![]() Cytat:
kolorytu jakimś laserem czy innym ustrojstwem ![]() A później tylko kremiki ![]() Cytat:
'Sięgaj, gdzie wzrok nie sięga'
|
|
|
#1098 | ||
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Zimno cos dzisiaj ![]() Cytat:
A ze nie slyszalam, ze narzekasz to sciagnelan ![]() Cytat:
Ale...jesli to wersja earl grey to ujdzie
|
|
#1099 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś miałam okazje spotkać 'koleżankę' z lo... i pierwsze jej słowa "Jaka ty blada jesteś! Chorujesz?' To już nie pierwszy raz w tym roku jak ktoś mi to mówi. Niech się wreszcie zrobi ciepło to trochę się opalę bo inaczej niedługo zaczną mówić, że umieram Albo zacznę odpowiadać, że byłam na zmierzchu w kinie i od tego czasu coś niedobrego się ze mną dzieje.
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
bry
i do-bry-noc zarazem bom padnieta na pysk
|
#1102 |
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry,
co za boska pogoda. Cieplutko Spicie?
|
#1103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Konto usunięte
|
bry
ja mam w k u r w a przed@ ![]()
|
|
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33782430]bry
ja mam w k u r w a przed@ ![]() [/QUOTE]walnij se kielona
|
|
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33783725]walnij se kielona
[/QUOTE]w pracy, w srodku dnia |
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33784129]w pracy, w srodku dnia
No jacha! Ja dziś zrobiłam sobie mały powrót do przeszłości, a mianowicie ryż z truskawkami. Wczoraj skusiły mnie w końcu te piękne, biedronkowe truskawy. Nie spodziewałam się rewelacji smakowych, a tymczasem zmiksowane z odrobiną cukru trzcinowego są całkiem, całkiem. Z niecierpliwością czekam na te prawdziwe |
|
|
|
#1108 | |
|
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33782430]bry
ja mam w k u r w a przed@ ![]() [/QUOTE]Czyli jestes elektryczna - nie dotykac, bo grozi to mocnym kopnieciem ![]() Cytat:
pewnie szprycowane hormonem wzrostu
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Matka buldoga
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nice