|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1472 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
u mnie lało jak wracałam z pracy,a teraz niedawno wyszło słoneczko
a ja śpiąca trochę,ale nie idę na drzemkę-za późno,przemęczę się jakoś do 23 ![]() sumuję sobie katalog 07 z Avonu,co tam dziewczyny zamówiły,a dla siebie nadal na 100% nie wiem co wezmę
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet raz błysło i zagrzmiało już miałam sprzęty wyłaczać, ale cisza się zrobiła
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wy jestescie??
|
|
|
|
|
#1476 |
|
|
Ja w Krakowie
a serio to siedzę nad Avonem,telewizor leci,z Camelkiem skończyłam gadanie na FB
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
leżę i pachnę
i chyba zasypiam
|
|
|
|
|
#1478 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a wk..rwiłam się, bo babka kupiła ode mnie spodnie i wysłała mi pieniądze bez kasy za przesyłke - zaznaczyła odbiór osobisty za 0zł a ona jest z Żywca
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z prawie całodniowych zakupów i nic nie kupiłam
Oczywiście oprócz gazet i kosmetyków ).Byłam jeszcze u laryngologa po skierowanie na wycięcie migdałków i trochę sobie pogadaliśmy, bo on tez niedawno miał usuwane Ale terminów we Wrocławiu nie ma do końca roku Może podzwonię do innych miast![]() Cytat:
A na samą myśl o piłowaniu paznokci znajduję 1000 powodów by tego nie robić![]() Cytat:
Cytat:
Już dawno na niego się czaję i teraz jak będzie w promocji w SS to się skuszę
|
|||
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja poszłam się umyć tak mnie jakoś naszło, bo później po filmie to mi się nie będzie chciało ![]() kurcze jakoś chmury naszły, ciekawe czy lunie niech się w nocy wypada, bo my jutro w planach długi spacer
|
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie wku...lam, syn rano pojechal do RYBNIKA do WKU, dzwonie po 15 to uslyszalam jeszcze troche mu zejdzie bo jest na zakupach, no ok, ale dzwonie o 19 a on mi mowi ze dopiero jedzie do Rybnika, ale nie wiem po co?? bo byl w katowicach... no fakt to po drodze
|
|
|
|
|
#1484 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja już w domku - jeszcze kumpela mnie odwiedziła na kawę dzionek w pracy zleciał bardzo szybko - także chociaż tyle dobrego ![]() byliśmy rozmawiać z dziewczyną z zespołu - i powiem w skrócie super wstępnie dokonaliśmy rezerwacji na miesiąc i w ciągu tego czasu prawdopodobnie pojedziemy zobaczyć jak grają na żywo jakiś tam występ charytatywny. i mają dostać płytę z wesela ostatniego i nam udostępnić ![]() ale dzwoniłam do kucharek ( takie zachwalane u nas ) i kurcze się rozczarowałam bo ta kobieta powiedziała, że już raczej nie będzie gotować po weselach - bo jej zdrowie szwankuje itp. ale powiedziała bym zadzwoniła w przyszłym tygodniu - porozmawia z resztą babek i dadzą odpowiedź![]()
|
|
#1486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jak takie nr odwala to mi sie przypomina jak mialam jakies 20 pare lat i chcialam pojechac na wesele z moim obecnym mezem , a wtedy jeszcze chłopakiem i rodzice mieli ale, wiec wymyslilam ze mamy zakonczenie roku na studium i mam zjazd w weeken, ja balowalam na weselu, do konca swoich dni nie poznali prawdy
|
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
i teraz cały tydzień będę żyć w niepewności...
ale pewnie przede mną nie jeden taki dzień zanim doczekam wesela
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
eeeee.... no ![]() Piłowanie 10 paznokci zajmuje maksymalnie 5 - 8 minut Mam pilniki o różnej ziarnistości - na początek ostre jak papier ścierny są idealne na początek, bo raz przejedziesz i masz o połowę krotsze a pożniej sama kosmetyka zostaje![]() Wiesz jak ktoś chce obcinać to jest to jego indywidualna sprawa. Ja patrzę pod kątem kosmetologii i dla mnie w tej chwili jest to nie do pomyślenia. I jest wiele innych czynników ktore dla mnie są na całkowite nie. Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z ostrego dyżuru. Miałam wypadek w drodze do pracy. Wysiadając na przystanku jakaś banda dzieciaków rzucała sobie kamieniami. I oberwalam w głowę na moje nieszczęście. Straciłam przytomność, karetka, policja jednym słowem masakra. Wiem tylko, że jakaś para dorwala jednego z nich. I nie są oni obcy policji, bo wcześniej zatrzymano ich za rzucanie kamieniami w tramwaje. ![]() Efekt? Glowa na szczęście nie rozcięta, ale mocno obita, krwiak będzie, jutro mam się zgłosić na małą kontrolę.
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2012-04-24 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#1492 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie zadzwonili do taty ze szpitala,przełożyli badania z 27 kwietnia na 7 maja bo:"idzie długi weekend i lekarze wyjeżdżają" w doopie mają pacjentów,no! a tata już się nastawił i siedzi jak na szpilkach
|
||
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wtedy pierwszy raz w życiu pomyślałam: szkoda ze to nie avon i nie mogę zwrócić)pomarańczowy Pale orange ![]() I jeszcze ten tusz wziełam, bo fajną miał szczoteczkę i był z kredką turkusową w prezencie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.htmlI YR też odwiedziłam- ten żel w prezencie to taki maluteńki jest
|
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
cheneelle
dobrze, że nic gorszego się nie stało ![]() normalnie strach na ulice wychodzić już nawet w biały dzień...
|
|
#1498 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
jak się teraz czujesz? lepiej? |
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszkę mnie głowa boli, taką czuję jakby obręcz, która raz na jakiś czas pulsuje, ale źle nie jest. Mdłości nie mam, już nie kręci mi się w głowie, czyli poki co objawów wstrząśnienia mózgu nie mam. W tym miejscu a w zasadzie na całym odcinku tramwajowym dochodziło już do różnych sytuacji, ale szczerze to nie myślałam że o 15:20 pod CH Plaza zostanę zaatakowana przez jakieś dzieciaki.
|
|
|
#1500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz mdłości? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
normalnie strach na ulicę wyjść
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

176

i chyba zasypiam

Oczywiście oprócz gazet i kosmetyków
).
bo ta kobieta powiedziała, że już raczej nie będzie gotować po weselach - bo jej zdrowie szwankuje itp. ale powiedziała bym zadzwoniła w przyszłym tygodniu - porozmawia z resztą babek i dadzą odpowiedź
dobrze, że nic gorszego się nie stało