|
|
#2971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Hej
![]() najka gratuluję
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Elizka, łocap łif ju?
Byłam w wannie i tak mnie naszły: a) wniosek, b) spostrzeżenie, c) ciekawostka ![]() ad. a) nawet w mega beznadziejnej sytuacji milczenie działa na faceta mobilizująco ![]() ad. b) jak przychodzę do mojej bratowej do pracy w godzinach mojej pracy, to ma zawsze przerażoną minę - ergo: bywam u niej zbyt rzadko, bo kojarzę jej się tylko z ważnymi (złymi?) wiadomościami, choć najczęściej przychodzę tylko po jakiś podpis ![]() ad. c) jak mieszkałam na 2. roku z taką dziewczyną, to strasznie mnie irytowało, że dosłownie każda butelka w łazience - szampon, płyn, odżywka, pasta do zębów, łorevs - wszystko było pootwierane. Ostatnio zauważyłam, że wszystkie moje butelki na wannie są pootwierane Tadam! Głębokie wanienne przemyślenia
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
za 10 min musze wyjsc do pracy
koncze o 6 rano... na 9 mam teatr i jutro tak samo - nocka potem na 9 teatr
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeeeeej elizka ![]() co u Ciebie??? dziekuję ![]() Cytat:
![]() kurcze - ktoś mi pięknie klika i ja nie wiem kto ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- aha.... i muszę pokroić produkty na tatara, bo jemy dziś z mężem, a nie chce mi się
|
||
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
PW
ale nie kupujemy go jeszcze i może nie kupimy, bo się nie zdecydujemy lub nie zdążymy, więc nie ma co gratulować Cytat:
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy tak wolno ale TŻ mi trochę podbił cenę przedmiotu na allegro bo w czwartek koniec
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
aha.... i pewnie mnie zamordujecie, ale chciałam się pochwalić, ze na innym portalu wzięłam udział w konkursie, w którym trzy pierwsze laureatki mogły wygrać sesje zdjęciową w vive.... niestety nie udało mi się, ale jestem pierwsza na liście laureatów drugiego stopnia.... czy to oznacza, że niewiele mi brakowało do nagrody głównej, czy tylko przypadek, ze wymienili mnie jako pierwszą?
![]() a nagroda to: Nagroda II stopnia: 20 zestawów kosmetyków Lirene, składających się z: 1) Balsamu Intensywnie Ujędrniającego MAXSLIM 250 ml 2) Kremu chłodzącego do modelowania ciała MAXSLIM 200 ml 3) Serum Ujędrniającego do Biustu MAXSLIM 150 ml 4) Ujędrniającego Peelingu Myjącego MAXSLIM 200 ml 5) Balsamu Antycellulitowego STOP CELLULIT 250 ml 6) Antycellulitowego Serum Ujędrniającego STOP CELLULIT 200 ml 7) Antycellulitowego Peelingu Myjącego STOP CELLULIT 200 ml 8) Witaminowego żelu pod prysznic o zapachu jaśminu 250 ml 9) Balsamu brązujaco - ujędrniającego Cafe Latte jasna karnacja 250 ml 10) Mleczka 100% regeneracji 250 ml 11) Kremu do rąk ochronnego 100 ml 12) Kremu do stóp regenerującego 75 ml 13) Mleczka Nawilżającego SPF 6 FAMILY 200 ml 14) Balsamu Ochronnego SPF 20 FAMILY 200 ml więc czad |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty powinnaś iść do teleturniejów, szczęściaro!
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja jestem taką ciemną masą że myślałam że najka zmienia pracę i ma rozmowę o 13 ?
![]() frezi, bardzo się cieszę bo te nagrody brzmią lepiej niż sesja zdjęciowa
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Naj super że podjęliście decyzje i że powoli ją realizujecie - teraz już czy za jakiś czas ale w końcu ją zrealizujecie i będziecie szczęśliwi
żeby spotkanie z doradcą poszło po waszej myśli no i żeby obniżyli cenę albo żebyście znaleźli jeszcze lepsza ofertę ale mi dziś zimno
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naj jesli teleturnieje polegające na: "odpowiedz łądnie na pytanie" to ok
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-24 o 21:02 |
|
|
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi też mam taką nadzieję
bo szczerze to nie znam nikogo z takimi problemami zdrowotnymi jak moje Pati mogę się podpisać pod tym co napisała Simply.. tylko moje blizny są trochę widoczne bo olałam zalecenia lekarza i niczym ich nie smarowałam pieprzyków miałam usuwanych w sumie 8 (w dwóch turach) ale wszystkie są umiejscowione albo na brzuchu albo na plecach i raczej ich nie wiadać i usuwałam je tylko i wyłącznie ze względów kosmetycznych..Piczko klikam teraz namiętnie w Twój banerek
|
|
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Czasem wpadam na ten wątek, ale teraz postanowiłam do was dołączyć. Gadaliśmy sobie dziś z TŻ i on nadal uważa, że nie ma sensu się zaręczać, kiedy nie planuje się w najbliższym czasie ślubu. A ja uważam, że jest sens, bo narzeczeństwo to już poważna sprawa no i 'narzeczony' brzmi dużo lepiej niż 'chłopak' Na dodatek mój znajomy kupił już pierścionek dla dziewczyny (brzydki, ale co tam ). Wiem, że mojego TŻ nie stać teraz na pierścionek (niepracujący student), ale kiedyś zbierał na nowy piecyk (taki ogromny głośnik do gitary) i uzbierał ponad 3 stówki, czyli jak chce to może! No i jestem zniecierpliwiona, bo jesteśmy razem już ponad 5 lat i chciałabym mieć ten głupi pierścionek na palcu! Kto jak kto, ale wy mnie zrozumiecie
|
|
|
|
#2986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ceść |
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Frezi gratulacje!!! Masz teraz świetną sylwetkę i gdyby nie tatuaże to by ciężko było uwierzyć, że na obydwóch foto jesteś Ty, i że taki efekt uzyskałaś po 2 miesiącach prawie!! Naprawdę szacun, jestem pod wielkim wrażeniem jestem jeszcze tylko ciekawa Twojego brzucha po A6W, ale pewnie nie robiłaś fotek przed i po. Myślę, że jesteś motywacją dla wielu osób, i takie zestawienie daje o wiele lepszy obraz niż tylko napisanie, że ubyło Ci ileś tam cm, super że wstawiłaś zdjęcia
|
|
|
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję Ci bardzo, jesteś kochana przytulę Cię, bo mi gorąco Cytat:
a jak nie to idź do Jaka to melodia? - dostaniesz na bank kuferek z łakociami Cytat:
|
||||
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi gratulacje szczęściaro
tylko kiedy Ty zdążysz wypaćkać te wszystkie mazidła? ![]() Naj do "Jaka to melodia " to ja bym mogła iść
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2012-04-24 o 21:14 |
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Naj super z tym mieszkaniem!! Bardzo się cieszę ale nie gratuluję żeby nie zapeszać
![]() Ilsa ja też myślałam, że Najeczka ma rozmowę o pracę ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Skierka witaj kto jak kto, ale Zazdrośnice Cię rozumieją
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę iść do Tak to leciało, bo mam pamięć do tekstów
i mogę jeszcze iść do Postaw na milion. ale do tego bym szła tylko z chłopakiem siostry mojego konkubenta, więc mogłoby to śmiesznie wyglądać przy przedstawianiu się ale plan jest, że się zgłoszę z jej chłopem
|
|
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wrzucałam zdjęcia z przodu brzucha po A6W bi nie ma AŻ takich zadowalających efektów... mięśnie mam bardzo silne i na zdjeciu widac zwłaszcza w górnej partii, natomiast u dołu nadal jednak schowane są pod tłuszczykiem ![]() poza tym z przodu zdjęcie anie są takie ładne ![]() no i dziękuję! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny używała może któraś z Was olejku rycynowego na rzęsy?? Od jakiegoś czasu mam takie dziwne, powykręcane każda w inną stronę, brzydko wyglądają nawet z tuszem. Nie wiem czy Ilsa czasem nie pisała o tym na swoim blogu
i ciekawa jestem czy daje to jakieś efekty ![]() dziś zakupiłam, mam nadzieję, że mi nie wypadną
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie też bym mogła, ale musiałabym chyba sobie golnąć na odwagę i to nie raz, żeby się zebrać do śpiewania w TV
|
|
|
|
#2996 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja chcę być znów w pierwszej 5 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I Józia, ja tak samo robiłam z palcami!!! Najbardziej to chciałam móc tak robić na sprawdzianach!!! I to raczej nie była Sabrina, tobie chodzi chyba bardziej o serial w którym pojawiał się taki jakby kosmita, i stopował tą dziewczynę. ![]() Cytat:
Cytat:
biedaczysko Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć przytul, daj trochę ciepła na chłopa nie mam co mecz ogląda, tzn próbuje bo mu się internet zacina i więcej nie widzi niż widzi co oczywiście go wnerwia
|
|
|
#2998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłam ciekawa, bo jak szukałam na necie zdjęć przed i po innych dziewczyn, które robiły, to owszem, mięśnie były widoczne, ale ja się spodziewałam, że będzie to istny kaloryfer ![]() Z Twoim zapałem to i tłuszczyku z dołu brzucha szybko się pozbędziesz I nie mogę, znowu wygrałaś konkurs gratuluję niedługo juz w ogóle nie będziesz musiała kupować żadnych kosmetyków, bo wszystko dostajesz No i trzymam kciuki żebyś została wybrana do sesji z TL
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, poszperałam- miała na imię Evie. serial "nie z tego świata"
|
|
|
|
#3000 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Mam nadzieję, że te zaręczyny naszego kolegi zmobilizują mojego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

koncze o 6 rano... na 9 mam teatr 

13.03.2008

żeby spotkanie z doradcą poszło po waszej myśli no i żeby obniżyli cenę albo żebyście znaleźli jeszcze lepsza ofertę

bo szczerze to nie znam nikogo z takimi problemami zdrowotnymi jak moje
pieprzyków miałam usuwanych w sumie 8 (w dwóch turach) ale wszystkie są umiejscowione albo na brzuchu albo na plecach i raczej ich nie wiadać

i ciekawa jestem czy daje to jakieś efekty