![]() |
#301 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Konto usunięte
|
Sosha--> całe szczęście, że ja nie lubię musli i nimi nie grzeszę, bo karniaki dziś mi się nie uśmiechają
![]() I- Miseczka płatków owsianych (3-4 łyżki) + mleko 0,5%- na ciepło II- 2x wasa+ sałata+ 2x plasterek szynki drobiowej + pomidor + świerza bazyli ( oczywiście pomidor nie ały, dwa plasterki) III- Fasolka szparagowa ( gotowana bez soli) + 2x jajko. ( Fasokkę gotuję, odcedzam, wrzucam na teflon przyprawiam delikatnie i wbijam dwa jajka i miksuje jak jajecznicę) IV- Pomarańcza + łyżka (garsteczka) orzechów nerkowca(wczoraj kupiłam za 6zł prawie 300g, jakies promocyjne, na wagę, pakowane w pojemniczek- ucieszyłam się, więc dzielę się radością ![]() V- pół ogórka (średniej wielkości, posiekany w kostki) + jogurt nat. 0% + szczypiorek Trzeci dzień mam problem z wc. Czuję się jakbym połknęła piłkę lekarską.... eh. Z niecierpliwością czekam aż się odblokuję. Może to i głupie, ale odkąd rzucam palenie tak mam. Przedtem z rana była kawa + papieros i zaraz wc, a teras mogę pomarzyć. To jedyny minus rzucenia. Poza tym wszystko super. Nie jestem zmęczona, wstaję bez problemu, w portfelu więcej $ ;-) Ja tak jak niektore z was zaprzestałam robić zakupy odzieżowe. Powstrzymuję się, bo i tak potem będę musiałą się tego pozbyć. Mam pytanie co robicie z ciuchami, które są już dla was za duże? Ja generalnie mam masę ciuchów, w dobrym stanie, raczej modne (np. kolorowe marynarki z H&M, które sa już nie dobre :-( ). Macie jakiś patent na pozbycie się ich i zdobycie nowych? |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
Sosha Ty to taka rozważna istota jesteś
![]() ![]() Puchatku – super lecisz ![]() ![]() ![]() Este brawo ![]() ![]() Marta24171 tak od siebie powiem Ci, że na kolację najlepiej zjeść również coś białkowego (ja jem białko na kolacje w przeważającej ilości) ale same chrupkie pieczywo i warzywa do niego to raczej trochę za ubogo … Może jakiś serek wiejski, jajko, chudą wędlinkę dorzuć do tego ![]() soldus patrzę na Twoje menu - niby wszystko ok, ale czemu na II śniadanie nie zjesz całego pomidora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega halo halo - wróciłaś ze Szczytna ??? Jak było ??? Umieram z ciekawości i troski o Ciebie ![]() Racja gdzie Czarna wyemigrowała ![]() P.S. Bottega pisałaś do Akashy z tego co pamiętam to adres mailowy w klubie mamy ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-04-24 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
ja tylko na sekundę. mam strasznie dużo nauki.
dietkuję i dzisiaj było sporo ruchu. wpadnę jutro albo dopiero w czwartek. trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() - co do peggy: powiem, że już miałam z nią podobne "spotkanie" (i wymianę zdań) na innym wątku - laska od czasu do czasu "chodzi" po nowych wątkach i reklamuje ten z SB. Wszędzie te same argumenty, nic nowego nie powie, a jednocześnie niepotrafi wytłumaczyć dlaczego MŻ jest złe. Plus - miesza się w "zeznaniach" - najpierw pisze, że na MŻ + WR schudła tylko góra pół kg w ciągu miesiąc, a gdzie indziej, że kilogram, a jeszcze w innym miescu, że przez zdrowe jedzenie (pisze o ciemnym chlebie i warzywach) "dorobiła się dodatkowych kilogramów" <- ŻAŁOSNE. Kolejno obraża ludzi: (cytuję) "nie byłam stukilowym grubasem". A najbardziej rozśmiesza mnie te jej "wróżenie": "powiem Ci, że przy Twojej wadze na South Beach w ciągu pierwszego miesiąca schudłabyś z 10 kg" ![]() ![]() ![]() - Sosha - mam prośbę, żebyś napisała do Akashy,ok? ![]() - u gina nie byłam - mama nie potrafi wysłać mi mailem potwierdzenia, że zapłaciła za składkę i jestem ubezpieczona -.- cały czas jak jej tłumaczę, to wysła mi w takiej formie, jaką sama mogę sobie napisać i jaką każdy może napisać = nieprzyjmą mi tego, a pielęgniarka przez tel. powiedziała, że koniecznie muszę mieć te potwierdzenie. Test zrobiłam - neg. Tak jak mówiłam. Już straciłam cierpliwość... i zastanawiam się czy po majówce nie pojechać (w weekend) do domu i tam to tego znajomego gina. Nie wiem jeszcze. @ spóźnia mi się już 18 dni, a obecnie w ogóle nie czuję się jakbym miała dostać. ![]() - marta, pisałyśmy już - korzystanie z przepisów z innych diet (tpu dukan, czy sb) jest jak najbardziej ok ![]() ![]() - któraś tu pisała, że ma kłopty z wypróżnianiem - polecam spożywanie większej ilośći produktów pełnoziarnistych i tych, które zawietrają błonnik (czyli np. płatki owsiane, ciemny chleb, warzywa typu pomidor, brokuł), do tego warto zjeśc codziennie parę suszonych śliwek ![]() - Puchatku, niee, TŻ pojechał, to ja grzeczna jestem ![]() W najbliższym czasie będzie mnie trochę mniej, ale skrobnę Wam niedługo (moż wieczorem) wiadomość w klubie. Sorry laski za błędy, ale pisze szybciutko, bo zaraz spadam na autobus. 3majcie się! + sosha wieczorem dostaniesz ode mnie PW Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-24 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
Bottega strasznie mi przykro, że tak z tym ubezpieczeniem wyszło ... że tracisz cierpliwość to wcale się Tobie nie dziwię, 18dni spóźnienia to nie żarty ... Mam nadzieję, że mimo wszystko to nic poważnego i że szybko poczujesz się lepiej
![]() Soshka ![]() ![]() Moje żarełko na dziś: Ś: 54g chleba razowego + 48g twarogu chudego + 27g szynki + 27g ogórka małosolnego + 67g papryki + szczypiorek IIŚ: 2 wafle ryżowe + 22g turek figura + łosoś wędzony O: 2 szaszłyki z kurczakiem ( z wczoraj mniam ![]() P: 220g jabłko K: sałatka z grillowanym kurczakiem (+piwko ![]() ![]() Bez % wychodzi mi 1104kcal ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-04-24 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Winnie the Pooh bardzo bym chciała zastąpić te paskudne białe wydmuszki moim ulubionym ciemnym żytnim, ale niestety - doktor nie pozwala. Pełnoziarniste jest zbyt ciezkostrawne a ja mam straszne problemy z zoladkiem (czeka mnie gastroskopia w najblizszym czasie
![]() surowych warzyw tez nie powinnam... i jak tu sie odchudzac w takich warunkach?! ale jestem z siebie bardzo dumna, wczoraj moj partner koniecznie musial zjesc smieciowe zarcie i zaciagnal mnie zebym mu towarzyszyla. ale bylam twarda i nie zamowilam niczego, ani nawet nie poczestowalam sie jego porcja. dla oslody zgrzeszylam 1galka sorbetu truskawkowego - wiem ze nie powinnam...ale z dwojga zlego ten sorbet mi takiej strasznej szkody nie uczyni (mam nadzieje ![]() wczorajsza kolacja: salatka (salata maslowa, pomidory, papryka, 50g kukurydzy, bazylia, 30g bialego sera) dzisiejsze menu: I: 1 bulka razowa 46g 1/2 plasterka wedliny drobiowej (nie zwazylam) serek Piatnica naturalny 21g pomidor kawa czarna - Ricore (bez cukru) II: warzywa kurczak 115g ryz 50g III: salatka (salata maslowa, pomidory, papryka, 50g kukurydzy, bazylia, 30g bialego sera) IV: bulka razowa 56g salata maslowa 2 pl. wedliny drobiowej 27g pomidor V: serek wiejski (100g) kukurydza 50g pomidor ziola
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
Superkas masuję i rękami a jak jestem mniej obolała to mam taką drewnianą szczotkę do masażu i wtedy tym
![]() Ciężko za Wami nadążyć, piękna pogoda więc z małą od rana po dworzu biegam teraz przerwa na obiadek i drzemke i zaraz znowu wychodzę a tu tyle posót do nadrobienia ehh ![]()
#309 |
Wtajemniczenie
|
Puchatek: nie, są bezpłodne
![]() Soldus: spróbuj poszukać tematów z wymiankami na wizażu, albo sprzedaj na allegro ![]()
![]() |
#310 | ||
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() ![]() króko o mnie: mam 21 lat, od jakiegoś czasu stawiam na sport (aerobik, bieżnia, długie spacery), ale szybko się przekonałam, że bez odpowiedniego odżywiania za dużo mi to nie da. przez ostatni czas schudłam 3kg (może 4-5, ale czasem mi jednego przybyło-wiecie o co chodzi). Ponad tydzień temu ważyłam się w domu i miałam 76kg, stwierdziłam że dosyć tego. Chcę, jak chyba każda tutaj, ładnie wyglądać w wakacje! a pozatym zdrowy i sportowy tryb życia nie tylko mi dobrze zrobią na sylwetkę, ale też na samopoczucie i zdrowie w przyszłości. Mam 171/172 wzrostu, obecnie nie wiem ile ważę, bo od tygodnia zdrowo się odżywiam i uprawiam jeszcze więcej sportu. zważę się w sobotę ![]() Jeśli chodzi o mój dzisiejszy jadłospis to troszkę dziś pospałam więc będzie się składał z 4 posiłków. I śniadanie: serek wiejski z miodem z Piątnicy (wiem, że za małe śniadanie, ale było przed samym wysiłkiem) II drugie śniadanie: 2 kromki chleba fitness, jedna z serkiem capresi (o smaku tzatziki), rzodkiewką i sałatą, druga z twarogiem (półtłusty, ale już go skończyłam następny już mam chudy) i łyżeczką dżemu domowej roboty z truskawki i czarnej porzeczki; do tego dołożyłam z 5 małych papryczek z serem oraz 4 truskawki (co za mieszanina smaków: słodko-pikantno-ostro, chyba zbliża mi się @ ![]() III obiad: sałatka grecka 300g IV deser/kolacja: truskawki, jogurt naturalny i otręby pszenne ![]() oczywiście cały dzień jak najwięcej wody. jeśli chodzi o sport to na bieżni spaliłam dziś 530 kcal (godzina, na początku normalne tempo, później b.szybkie) i planuje 8min abs ![]() Nie liczę kalorii, ale myślę, że nie przekraczam przez Was obranej granicy ![]() ![]() Miało być krótko, a wyszło jak zawsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;33740264]Sosha--> całe szczęście, że ja nie lubię musli i nimi nie grzeszę, bo karniaki dziś mi się nie uśmiechają ![]() Ja tak jak niektore z was zaprzestałam robić zakupy odzieżowe. Powstrzymuję się, bo i tak potem będę musiałą się tego pozbyć. Mam pytanie co robicie z ciuchami, które są już dla was za duże? Ja generalnie mam masę ciuchów, w dobrym stanie, raczej modne (np. kolorowe marynarki z H&M, które sa już nie dobre :-( ). Macie jakiś patent na pozbycie się ich i zdobycie nowych?[/QUOTE] Dobrze, dobrze bo musli jest straszne!!!! Prawie tak dosładzane jak cola! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bottega czekam w takim razie na priva ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny to mój dzisiejszy jadłospis, mam nadzieję że w miarę ok
Śniadanie: jajecznica z dwóch jaj ze szczypiorkiem, 1/3 dużej papryki II śniad: Jabłko obiad: pierś z kurczaka, pół brokuła, surówka koperkowa z kapusty białej (taka ze sklepu na wagę), sos z jogurtu naturalnego z przyprawami kolacja(w planach): 2 wasy, plasterek szynki z indyka, papryka Oczywiście piję codziennie butlę wody niegazowanej, plus inne herbaty i kawę z mlekiem i słodzikiem (muszę tą kawę..) Dzisiaj jeszcze wypiłam soczek jednodniowy pomarańczowy - nie wiem czy można je pić, ten jeden miał ok 100 kcal. Ja je lubię, ale chyba sobie odpuszczę bo jeden kosztuje niecałe 4 zł... I dziś na spinning, albo bieganko. Albo jedno i drugie jak się zdenerwuję brakiem spadku swojej wagi po tyg...
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Konto usunięte
|
U mnie dziś w jadłospisie
I płatki fitella 30g , szklanka mleka 0,5 - około 195kcal II jogurt pitny 0% 200ml , chleb chrupki i jeden plasterek drobiowej i twarogu 20g III smażony na 1 łyżce oleju kotlet schabowy bez panierki około 90g - 241 kcal + sałatka z (pomidor,pekinki,groszek, kukurydza) 270g + 1wasa IV jogurt pitny 0% 200ml+jabłko+1 łyżka słonecznika V 2 chrupkie , 40g twarogu około40kcal , drobiowa 20 g , kapusta kiszona 230g Wyszło 1115kcal Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-24 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Soshka to chyba pokrewne z nasz duszyczki
![]() ![]() ![]() ![]() darialex jak dla mnie to Twoje menu jest bardzo dobre ![]() ![]() superkas brawo ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzięki za aprobatę mojego jedzonka, staram się iść za Waszymi uwagami ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem tutaj od niedawna i niewiem,czy mam na tyle ogarniętą wiedzę,żeby się udzielać jeżeli chodzi o jadłospisy ale wydaje mi się,że do obiadku powinnaś dorzucić jakieś mięsko ![]() ![]() U mnie: I już pisałam wyżej II jabłko + jogurt naturalny III fasolka szparagowa z jajkiem + grilowana piers z kurczaka IV 3 chrupkie z delfina fitness V jajecznica z 1 jajka z pomidorem i ogórkiem i co o tym sądzicie? ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Wiecie co ja też muszę to napisać,będziemy latem starac się o drugiego dzidziusia ![]() ![]() Ja dorobiłam się w pierwszej ciąży dodatkowych 8 kg oprócz wagi dzidziusia i reszty razem było ok.14 kg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do podjęcia decyzji o dzidziusiu to gratuluję i życzę powodzenia w realizowaniu swojego pomysłu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Do zrealizowania jest jeszcze troszkę czasu i dlatego ostro wziełam się się za siebie i kwas foliowy już biorę
![]() A z tym mięskiem tez tak mam,że czasem nawet na nie potrzeć niemogę ![]() ![]() Dziewczyny a gdzie można kupić odtłuszczony ser żółty?a może wiecie jakie firmy go produkują?
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2012-04-24 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Konto usunięte
|
marta fajnie, że ty też dzidziusia chcesz po opuszczeniu paru kg
![]() ![]() Wyrafinowana dzięki za ocenkę wcześniejszego jadłospisu i tego ![]() ![]() anns Witam ![]() ![]() ________________________ U mnie @ przyszła w końcu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-24 o 18:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
Marta: ja ostatnio kupiłam z Turka dla TŻ
![]()
![]() |
#322 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;33740264]Sosha--> całe szczęście, że ja nie lubię musli i nimi nie grzeszę, bo karniaki dziś mi się nie uśmiechają ![]() I- Miseczka płatków owsianych (3-4 łyżki) + mleko 0,5%- na ciepło II- 2x wasa+ sałata+ 2x plasterek szynki drobiowej + pomidor + świerza bazyli ( oczywiście pomidor nie ały, dwa plasterki) III- Fasolka szparagowa ( gotowana bez soli) + 2x jajko. ( Fasokkę gotuję, odcedzam, wrzucam na teflon przyprawiam delikatnie i wbijam dwa jajka i miksuje jak jajecznicę) IV- Pomarańcza + łyżka (garsteczka) orzechów nerkowca(wczoraj kupiłam za 6zł prawie 300g, jakies promocyjne, na wagę, pakowane w pojemniczek- ucieszyłam się, więc dzielę się radością ![]() V- pół ogórka (średniej wielkości, posiekany w kostki) + jogurt nat. 0% + szczypiorek Trzeci dzień mam problem z wc. Czuję się jakbym połknęła piłkę lekarską.... eh. Z niecierpliwością czekam aż się odblokuję. Może to i głupie, ale odkąd rzucam palenie tak mam. Przedtem z rana była kawa + papieros i zaraz wc, a teras mogę pomarzyć. To jedyny minus rzucenia. Poza tym wszystko super. Nie jestem zmęczona, wstaję bez problemu, w portfelu więcej $ ;-) Ja tak jak niektore z was zaprzestałam robić zakupy odzieżowe. Powstrzymuję się, bo i tak potem będę musiałą się tego pozbyć. Mam pytanie co robicie z ciuchami, które są już dla was za duże? Ja generalnie mam masę ciuchów, w dobrym stanie, raczej modne (np. kolorowe marynarki z H&M, które sa już nie dobre :-( ). Macie jakiś patent na pozbycie się ich i zdobycie nowych?[/QUOTE] Szczerze powiedziawszy to ja wszystkie za duze ubrania zostawiam. NIidgy nic nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm Edytowane przez agusia_264 Czas edycji: 2012-04-24 o 19:30 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Zjadłam dziś do kolacji dodatkowo 2 korniszony jednak i parę łyżek serka wiejskiego - ale to wszystko w akcie desperacji, bo wróciłam dziś ze spinningu i nie mogłam się oprzeć, żeby się zważyć... co prawda 2 dzień @ więc organizm dalej szaleje, ale moje zgubione 0,1 kg z wczoraj, dziś jakby powróciło....
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Hej piękności!!
![]() Pisała do mnie sosha i wiedzę że wszystkie tutaj po mnie płaczecie ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim spadków słoneczka moje ![]() ![]() ![]() ![]() witam nowe laseczki ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się kochane i dietkę mi pięknie trzymać bo będzie źle!oj źle :P tzn.będę lała po d...pie ![]()
#325 |
Rozeznanie
|
Jeju dzieczyny ale miałam dziś wyczerpujący dzień cały czas na nogach chyba spaliłam z tysiąc kalorii
![]() ![]() ![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A zebys wiedziala, dobrze ze wujek krolika zarąbał ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
zjadłabym napoleona ...
![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
sosha, kocham żurawinę
![]() ![]() co do P. - ciiiiiiiiicho mi tu! ![]() ![]() ![]() Zaraz skrobnę Ci PW ![]() Czarna, kochanie, brawo, brawo, brawo!!! ![]() ![]() superkas, oddawaj @! ![]() marta, co do sera - Hit z Ryk (13% tłuszczu, normalny ma ok. 22%) można go kupić w Bomi, niektórych Carrefourach i Auchan. Aby ograniczyć kalorie możesz także kupić zwykłą goudę - mierzwiony ser (Mlekowita), jest on krojony na cieniutkie plasterki (prawktycznie przezroczyste) i dzieki temu jemy mniej kcal, mimo, że na kanapce mamy plasterek sera ![]() Padam na twarz... Miałam dziś strasznie dużo roboty, choć na uczelnię nawet nie zajrzałam. Jutro powinno być trochę lepiej, ale czw znowu mam cięzki... Mało snu, dużo pracy i nieregularne posiłki (nic na to nie poradzę - podczas pracy nie mogę jeść, a pracuję przez paręgodzin bez przerwy) nie robią dobrze diecie. :< nie mówiąc już o tym, że ostatnio muszę wybierać między: zjeść czy iść spać. Nie zjeśc nie dobrze, spać mniej też źle. słodzik mi się skończył! Została ta wstrętna stevia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry wszystkim
![]() ja tylko na chwilke po uciekam do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.