Minetka - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-31, 19:26   #421
Clevland
Rozeznanie

Dot.: Minetka

Cytat:
Napisane przez Rimelka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam...poprostu kocham minetkę...to jest niesamowite i zawsze doprowadza mnie do orgazmu...Moj facet to uwielbia, zdzwiwiłam się troche jak tak czytam Wasze wypowiedzi, że każdy facet to lubi...dziwne trochę, ale ciesze się, że mój TŻ to uwielbia tak samo jak ja, albo nawet bardziej...już mam ochotę na samą myśl...

Mam pytanie jedno (do faceta): Czy te nasze soki są naprawdę takie pyyyszne?Bo jakoś trudno mi sobie to wyobrazić...Czy to aż tak bardzo Was Mężczyzn podnieca?Co czujecie, gdy nas tam pieścicie?
Zapach i smak jest charakterystyczny.
Wydaje mi się, że facet koduje go w zestawieniu z widokiem (jak wiadomo jesteśmy wzrokowcami) i kojarzy mu się z sexem.
Efekty wizualne (panoramiczny widok) do tego odgłosy tworzą pewną otoczkę...

Określmy to jako "ambrozja"...
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-01, 18:57   #422
miphuhiz
Zakorzenienie

Uwielbiam
miphuhiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 00:10   #423
czarna_orchidea21
Rozeznanie

Pamiętam moją pierwsza "otrzymają" minetke heh... było przyjemnie,ale.. dziwnie Nie wiedziałam co robić,nie byłam tez w pełni rozluźniona,no bo jak to siedze, a on tam w dole... hehe a teraz... już na samą myśl,że zaraz mnie tak wypieści robi się "miło" Połączenie jezyczka i paluszków to dla mnie najlepsza konfiguracja

Zasnę cicho i w szklanej trumnie śmierci martwym pokocham już sercem...
czarna_orchidea21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 05:27   #424
Sovilo
Zakorzenienie

A ja nie lubie z palcami, jakoś mnie to drazni
Stary 2007-01-03, 15:21   #425
niqska
Wtajemniczenie

hmm... loda robilam raz i wiecej nie zrobie. To jest ponizające. A jakby koles mi sie zbombił to buzi to bym na niego to wypluła.
Mój obecny TŻ nie chce bym to robiła bo mnie szanuje ciesze sie z tego powodu.
Martwi mnie jednak ze on nie chce mnie zadowolic w ten sposób. Nawet nie próbował. Ostatnio powiedział że nie chce tego robić, bo kiedys mu opowiadałam ze moj ex tylko wtn sposób potrafił mnie zadowolic i ze za kazdym razem gdy tylko chciałam to robił.
Ach Ci faceci.

Lubi eminetki mozna dostac szybko orgazmu. Dobre jet to dla kobiet ktrym trudno jest dostac orgazm przez stosunek.
Jestem z moim TŻ 8 miesiecy i... zero orgazmów...

A to psikus
niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 16:16   #426
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
hmm... loda robilam raz i wiecej nie zrobie. To jest ponizające. A jakby koles mi sie zbombił to buzi to bym na niego to wypluła.
Martwi mnie jednak ze on nie chce mnie zadowolic w ten sposób. Nawet nie próbował. Ostatnio powiedział że nie chce tego robić, bo kiedys mu opowiadałam ze moj ex tylko wtn sposób potrafił mnie zadowolic i ze za kazdym razem gdy tylko chciałam to robił.
Ach Ci faceci.

Lubi eminetki mozna dostac szybko orgazmu. Dobre jet to dla kobiet ktrym trudno jest dostac orgazm przez stosunek.

A to psikus
Dziwi mnie Twoje podejście do TEJ sprawy. Ty nie chcesz uprawiać z facetem miłości francuskiej a tego wymagasz od niego.

Dlaczego uważasz, że stosunek oralny w wykonaniu kobiety jest poniżający?? Równie dobrze poniżające mogłoby wydawać się lizanie kobiety po jej intymnych miejscach. Ja osobiście nie widzę w tym nic poniżającego i przyznajm, że bardzo lubię sprawiać taką przyjemność mojemu Partnerowi (łącznie z połykaniem - chociaż początku miałam z tym opory)

Nooo ale każdy powinien robić to co lubi, a sex powinien satysfakjonować OBIE strony. Wymuszanie i zmuszanie siebie samego - nie powinno mieć w związku miejsca.

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 16:23   #427
She_is_Gentle
BAN stały

Cytat:
Ach Ci faceci.

A to psikus
nie zgadzam sie, ze milosc oralna jest ponizająca.
ponizajace moje byc traktowanie ciebie przez twojego faceta podczas tego typu stosunku.
mozna robic to delikatnie, bez 'zbombienia sie do buzi'

jesli ty nie dajesz mu tej przyjemnsci, to moze i on nie chce ci dawac?
moze dla niego tez jest to ponizajace?
She_is_Gentle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 16:25   #428
Silly
Zadomowienie

a ja tam lubie minetke i moze to trwac w nieskonczonosc

Silly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 20:52   #429
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Thumbs down Dot.: Minetka

Jak już napisałam,to mój mężczyzna uważał,że to poniżające dla kobiety,nie ja.Ale ja go kocham i chciałam dać mu tą przyjemność.Więc zabrałam się do rzeczy bez pytania I był zachwycony Dopiero po tym on zdecydował,że chce mi dać podobną przyjemność.Myślę,że gdybym ja tego 1 nie zrobiła,on też nie spróbowałby minetki.Daltego zgadzam się w pełni z dziewczynami.Nie wolno wymagać czegoś,czego samemu nie che się dać Tak w każdym razie uważam ja.A jeśli go kochasz,to nie opwinnaś uważać,że to jest poniżające,tylko brać to jako kolejną możliwość do dawania partnerowi rozkoszy.Szczególnie,jeśl i on nie daje Ci do zrozumienia,że w ten sposób chce Cię poniżyć...
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 21:01   #430
day_dream
Raczkowanie

Cytat:
Ach Ci faceci.

A to psikus
Dlaczego ponizające? Z jakimś obcym facetem to rozumiem, ale jeśli dwie osoby sie kochają, mają do siebie szacunek i zaufanie to dlaczego nie? Dla mnie sprawianie przyjemności w ten sposób jest równiez bardzo miłe. Jak widze, że mu jest dobrze to mnie to kręci. I dziwne,że wymagasz od niego żeby zadowalał Cię w ten sposób skoro sama tego nie robisz
day_dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 21:30   #431
**LINKA**
Raczkowanie

A mnie jakoś to zawstydza.. Ogólnie wole innego rodzaju pieszczoty, ale później jak już jest miło, to nie powiem Ale mimo wszystko, BARDZO KRĘPUJĄCE... sama też nie wiem czemu
**LINKA** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 22:24   #432
kasia20a
Zadomowienie

niguska napisala że on też nie chce więc nie widze problemu
moja kumpela miała faceta który też nie chciałł by jego dziewczyna robiła mu loda twierdził że kojarzy mu się to z prostytutką (to nie moja opinia)
no ale widocznie są faceci którzy takiego sexu nie preferują, zresztą mój były TZ też nie przepadał za takimi zabawami
Stary 2007-01-03, 22:34   #433
giraffe
Zadomowienie

Wszystko zależy od upodobań - i powinno się o nich otwarcie powiedzieć. Nie każdy lubi sex oralny (wyoknywać, bądź zostać nim obdarzonym). I nie ma w tym w zasadzie nic dziwnego - jedni lubią gruszki, inni jabłka

Stary 2007-01-04, 05:35   #434
Sovilo
Zakorzenienie

Rownież nie uważam,aby pieszczenie mężczyzny(zaznaczam, że tego ukochanego)jest poniżające. Jeśli kocham, to chcę pieścić każdą część ciała mojego TŻ, szczególnie jeśli jest to część ciała dająca kobiecie wiele przyjemności.i wiem jak mężczyxni są przeczulenie na punkcie penisa.
Stary 2007-01-04, 07:34   #435
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
Rownież nie uważam,aby pieszczenie mężczyzny(zaznaczam, że tego ukochanego)jest poniżające. Jeśli kocham, to chcę pieścić każdą część ciała mojego TŻ, szczególnie jeśli jest to część ciała dająca kobiecie wiele przyjemności.i wiem jak mężczyxni są przeczulenie na punkcie penisa.

Podpisuje się rękoma i nogami
Stary 2007-01-04, 12:59   #436
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

Cytat:
Napisane przez She_is_Gentle Pokaż wiadomość
mozna robic to delikatnie, bez 'zbombienia sie do buzi
nie moge

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-04, 13:06   #437
Sovilo
Zakorzenienie

Ja np. nie przepadam za smakiem spermy, dlatego jej nie połykam. Przyznam, że kiedy TZ palił(na szczęście tylko kilka m-cy) był to taki gorzkawy smak, natomiast teraz kiedy odżywiam go ja, już lepiej, ale i tak za tym nie przepadam.A że on by chciał... z tym tez łatwo sobie przecież poradzić, nie raniąc meżczyzny
Stary 2007-01-04, 15:07   #438
niqska
Wtajemniczenie

Ja go nie smuszam do tego. Na poczatku on tego bardzo chciał, ale ja nie chciałam w dwóch wzgledów - ze bedzie chciał zebym i ja w ten sposob go piesciła i jest jeszcz ejedna sytłacja o której ni ebede pisac bo to troche prywatna sprawa i chyba by nikt ni eskroił o co chodzi
I o tej sprawie tez opowiedzialam mojemu obecnemu TŻ i równiez o tym ze moj ex tylko w ten sposob mnie zadowalał bo inaczej nie dawał rady...
Widocznie moj TŻ stwierdzil ze stać go na wiecej niz mojego ex :P
Mój TŻ nie chce bym to robiła bo to mu sie zle kojarzy, twierdzi ze moja godnosc by to troche naruszyło. On mnie bardzo szanuje. Każy ma swoje zdanie o tym.
Nie pisze tez ze tego nigdy nie robiłam, bo robiłam...wrazenia?? myslałam ze mnie cofnie i czułam sie pozniej z tym zle.
Różni ludzie rózne podejscie.
Przyjemnośc drugiej osobie mozna sprawic na wiele innych sposobów. To jest moje zdanie

niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-04, 15:11   #439
Sovilo
Zakorzenienie

Owszem, ale cenzurować miłość francuską i sprowadzac ja do kwestii poniżania to dla mnie dziwne.
Stary 2007-01-04, 15:42   #440
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ nie chce bym to robiła bo to mu sie zle kojarzy, twierdzi ze moja godnosc by to troche naruszyło. On mnie bardzo szanuje. Każy ma swoje zdanie o tym.
Moj mnie tak szanowal, ze przez rok nie pozwalal zebym ja go piescila ustami. Gdyby mi powiedzial ze zbyt badzo mnie szanuje zeby mi sprawic taka przyjemnosc to chyba bym go Ale to tylko moje zdanie
miphuhiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-05, 20:20   #441
Kasiula21
Raczkowanie

hmmm zastanawia mnie jedno. Dlaczego to chłopak uważa ze robienie mu loda to poniżenie dla jego dziwczyny - przecież WY to uwielbiacie!!! Mój ex też tak mówił na początku że nigdy by mi na to nie pozwolił żebym ja jego dziewczyna..... nie minęło pół roku jak sie spotykaliśmy i za każdym razem mnie o to prosił. Dla chłopców jest to równie przyjemne jak dla nas minetka a mówią tak tylko daltego żeby zaimponować swojej dziewczynie. Wracając do tematu minetka jest ssssuuupppeeer!!!!
Kasiula21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-05, 21:15   #442
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

dziwi mnie to co wy tu piszecie niektóre dziewczyny. To nie kwestia rozpusty, wyzwolenia czy wynaturzenia, to najnormalniejsza w świecie rzecz i jeśli dwoje ludzi się kocha to chce sobie sprawić przyjemność także i w ten sposób.
Ponadto jak czytam że facet uważa że to poniżenie kobiety, to facet chyba ma nierówno pod sufitem. Rozuemiem że są kobiety bardzo wstydliwe, ale wstyd a nazywanie innych kobiet tymi co się poniżają przed facetem to już przesada. Nie poniżają tylko wyrażają miłość na wszystkie sposoby które uważają za satysfakcjonujące i w zgodzie z ich naturą. Jest wiele rzeczy które mnie w sexie odrażają i o których nawet nie mam pojęcia, a czasem jak się wpadnie na taką stronkę czy inną szukając czegoś zupełnie innego to na obrzydzenie zbiera. Ale gdy dwoje ludzi na prawdę się kocha, to stopniowo przechodzą coraz dalej i dalej...to jakby kolejne etapy wtajemniczenia. Ruzumiem, że można tego nie chceć gdy nie ma prawdziewj miłości.
A nie jest poniżająca w takim razie pozycja od tyłu...tak jak psa cię bierze facet..jakież to paskudne Podobnie możnaby wiele rzeczy interpretować.
Chciałam tylko podsumować że sex oralny to fantastyczna rzecz dla obydwu stron i nie tylko otrzymywanie go ale i dawanie. Al pod warunkiem że się tego pragnie tak jak tej drugiej osoby i chce się z nią dzielić całe swoje życie. Bo co może być miłego w ssaniu czegoś bez żadnego uczucia...?
Stary 2007-01-05, 21:27   #443
Kasiula21
Raczkowanie

zgadzam sie z side85 w 100%. Jeżeli seks oralny wynika z miłosci to naprawde nie ma w tym wstydu i poniżenia Ja nie wstydze sie powiedzieć mojemu partnerowi że akurat to sprawia mi przyjemność i ze chcę żeby mnie tam popiescił języczkiem, on też to lubi bo wie że mi jest wtedy dobrze a w związku w którym jest miłośc musi być dobrze również w łóżku!!
Dlaczego p[ozycja od tyłu jest obrzydliwa??? Rozumiem jezeli robi sie to w d*** ale normalnie to jest bardzo ciekawa pozycja szczególnie dla faceta. Przecież faceci lubią tyłeczki a juz napewno swojej dziewczyny więc dlaczego to jest paskudne?? To jest sexsowne!!
Kasiula21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-05, 21:29   #444
giraffe
Zadomowienie

Z tą pozycją od tyłu to była taka ironia

A ja jestem podobnego zdania jak Side odnośnie sexu oralnego Z tym, że do pewnych rzeczy w zwiazku trzeba po prostu "dojrzeć". I kiedy faktycznie dwoje ludzi się kocha, wtedy miłosc francuska jest jak najbardziej na miejscu.

Stary 2007-01-05, 21:32   #445
Sovilo
Zakorzenienie

Zgadzam się całkowicie
Stary 2007-01-17, 20:30   #446
herbatniczek
Raczkowanie

Ja bardzo lubię pieścić mojego TŻ w ten sposób, nie widzę w tym nic poniżającego. Natomiast nie przepadam za tym, kiedy on robi mi minetkę. Sama nie wiem dlaczego, ale jestem wtedy strasznie spięta i nie sprawia mi to aż tak dużej przyjemności jak podczas normalnego seksu.
Stary 2007-01-19, 18:40   #447
wersa
Raczkowanie

GG do wersa

Witajcie.
Ja uwielbiam brać mojemu TŻ do buzi, strasznie się przy tym podniecam, a nasienie połykam on to uwielbia, a potem mam przez tydzień śniadanko do łóżka
A jak wy radzicie sobie ze spermą ???
Wiem, ze niektóre z nas nie lubia tego ?
wersa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-19, 19:24   #448
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wersa Pokaż wiadomość
Witajcie.
Ja uwielbiam brać mojemu TŻ do buzi, strasznie się przy tym podniecam, a nasienie połykam on to uwielbia, a potem mam przez tydzień śniadanko do łóżka
A jak wy radzicie sobie ze spermą ???
Wiem, ze niektóre z nas nie lubia tego ?
Zawsze można dyskretnie wypluć w husteczkę... chociaż ostatnio przekonałam się i husteczka nie jest mi potrzebna

Stary 2007-01-19, 19:54   #449
Amelcia23
Przyczajenie

GG do Amelcia23

ale narobiłyście mi dziewczyny ochoty już nie mogę się doczekać kiedy wróci moje kochanie..........
Stary 2007-01-19, 20:48   #450
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Ja tam wolę połykać Chwilka i po wszystkim jakbym miała to trzymać w buzi,to przecież trwało by to dłużej Mimo,że czasem z zaskoczenia mam delikatny odruch wymiotny,to generalnie mnie to nie obrzydza
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości