|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nie zacytowało Cię wcześniej (nie wiem czemu). Ale w każdym razie, ciesze się bardzo z waszego oglądania. Tak myślałam że albo chodzi o mieszkanie albo o pracę
|
|
|
|
#3003 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Aj noł!
![]() Cytat:
![]() ...i nie tylko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fuksiaro Ty! ![]() Cytat:
przeczytałam Cię Siekierka, więc teraz będziesz Siekierka, ahoj! ![]() Cytat:
), nie zauważyłam, żeby były szczególnie dłuższe, ale były mocniejsze, twardsze i ciemniejsze ![]() Cytat:
![]() Ja też chciałam tak robić na sprawdzianach i na imprezach, wtedy w kinie były, ja miałam 13-14 lat i marzyłam, żeby zatrzymać czas, podejść do chłopaka, który mi się podobał i mu się przyglądać
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już po pierwszym robieniu A6W mówiłam, ze u mnie nie ma efektu kaloryfera byc może to kwestia też, że jakoś źle ćwiczę - bo nigdy nie robiłam tego pod okiem żadnego instruktora - ale grunt, ze cokolwiek się ćwiczy co do kosmetyków to fakt już mam zapas na długi czas ![]() podzielę się z mamą ![]() i też bardzo bym chciała tą sesję, ale obiawiam się, że będą się raczej trzymac spektakularnych efektów - bo to w końcu reklama produktu odchudzającego, a zajrzyjcie na wątek mojej współrecenzentki siekierra jakie piękne fekty osiągneła Cytat:
a chciałabyś, zeby Ci się oswiadzył, bo kumpel już to zrobił??? nie lepiej zeby to wyszło od niego, anie od napiętnowania, że inny już, a Wy nie? a czemu nie?? tatar jest pyszny ![]() no fuksiara 0 dam Ci się posmarowac moimi nagrodami jak przyjedziesz
|
||
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę... nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale objechałam dzisiaj TŻa smsowo strrrrrrasznie, po prostu pękłam na amen i wywaliłam litanię wyczerpując limit łaciny na rok 2012. I potem cisza cały dzień. Napisał nieśmiałego smsa wieczorem i teraz widzę, że no... próbuje jakoś wrócić do normalności. Pewnie i tak zaraz coś się zepsuje
ale choć tyle, no.---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() A tatar... ponownie: fuuuuuuj
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Skierka, witaj
![]() Naj, ja też po cichu zgadywałam, że poszłaś oglądać 4 kąty Justi, moja mama ma tak pootwierane w szafkach toniki, żele, mleczka do demakijażu itp. Mnie to irytuje, bo przecież na tym osiadają bakterie, a jednak wolę ograniczać ich ilość nakładaną na buźkę ![]() Frezi, mój TŻ mówił, że A6W trzeba robić ze 3 miesiące ciągiem 7 dni w tygodniu, żeby cokolwiek sobie wyrobić... Co do wygranego zestawu: wow! Gdzie ty to zmieścisz?
|
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja myślę, że to co Ty osiągnęłaś to jest bardzo dużo i wyglądasz świetnie. A to wygrywa tylko 1 osoba?A co do pogrubionego to ja ogólnie nie nudzę o pierścionek ani nic z tych rzeczy, czasami zdarza mi się coś odpyskować jak sobie żartujemy, ale kilka dni temu TŻ w rozmowie przy innych powiedział, że coś tam przyszła żona bla bla, a ja na to, że nie jestem jego przyszłą żoną... Jemu się strasznie przykro zrobiło, przeprosiłam go ale nie o to chodzi, do sedna. Właśnie wtedy sobie zdałam sprawę, że nie chciałabym nigdy, żeby mi się oświadczył przez marudzenie, dla świętego spokoju. I juuż wiem, że nigdy nic takiego nie powiem Amen
|
|
|
|
|
#3011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sobie dziś pięknie ulżyłaś ![]() i prosze mi tu nie zapeszać! bo Cię strzaskam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nooo to już teraz po tym co napisalaś, musisz uważać, zeby nie stracić tytułu rasowej zazdrośnice i wymuszaczki ![]() my tu wszystkie wymuszamy żałośnie
|
|||
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Frezi wyślij mi trochę tatara
nie daleko przecież ![]() Sialalala spóźnia mi się okres tydzień, mama mi to uświadomiła wczoraj Skierka hej
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
chyba, nawet nie wiem
teraz jest przerwa to TVNBiznes ogląda
|
|
#3014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie, u Siekierry też ogromna różnica
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cycki mi do niego opadają, bardzo chcę, żeby było dobrze, ale też zdaję sobie sprawę, że problemy, które mamy wynikają z tego, że jemu zależy na mnie jak nigdy na nikim mu nie zależało inaczej miałby wywalone na wszystko.Tak że ten... A bajdełejem, wspominałam chyba wczoraj, że chcę mu zrobić bieliźniano-erotyczną niespodziankę w weekend... No to tak, mam taki fajny komplet satynowy czarno-czerwony, gorset i stringi, cudowne na najciaśniejszych haftkach co prawda, ale wyglądam jak baleronik
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mojemu TŻ w końcu były szef wypłacił zaległą kasę witam nową zazdrośnicę i jak dojrzeje to padnie na kolana A skoro nie pracuję to pewnie póki co chcę wejść z dorosłość całkowicie![]() Naj ale super I oby wszystko się udało
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa ja do swojego, że może by się odezwał skoro widzimy się raz na tydzień a ten że nie ma czasu bo mecz ogląda. A najgorsze, że ja go nie pamiętam żeby kiedykolwiek się tym interesował
![]() Skierka wiesz u mnie jest tak, że w naszym gronie zaręczyły się dwie pary w tym jego dobry kumpel i jakoś to go nie zmobilizowało. Chociaż może na drugą rocznicę padnie na te kolana Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-04-24 o 21:58 |
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle się omęczył, należało mu się ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Moje drogie koleżanki, jeśli mogę, to poproszę o zmasowany atak klikaczy, bo lecę
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś klikam na Ciebie jak tylko mogę
![]() po 4 miesiącach w końcu zapłacił resztę. Ulga niesamowita.
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę, żeby on był pewny, że chce ze mną spędzić resztę życia
|
|
|
|
|
#3021 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jedno... gdyby nie therm line nie czułabym motywacji, więc jeśli nawet ma to działac jako placebo, TO DZIAŁA! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko siedzi w głowie ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Frezia, noł łej! Muszę kupić jakiś nowy komplet, bo w tym to by mogła teraz wystąpić moja młodsza siostra, gdybym ją miała
![]() Skończyłam "Liczby Charona"... eee... takie nijakie. Choć końcówka sama mocna
|
|
#3025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(dawniej stosowałam Therm Line II i L-karnitynę z chromem), bo dużo się ruszam nawet i choć nie chcę już schudnąć, to przydałoby się trochę bardziej ujędrnić
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
a propos ślubu, P. mi dziś powiedzał, że jego ulubionym fragmentem Ironic Allanis Morisset: ”It's like raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaain on the wedding day”
![]() OK, lecę, pracuję do północy, ale moge nie mieć czasu się pożegnać, więc baj baj dziś jak wrócę obejrzymy Grę o tron, rano wstaje o 7, idę do ortopedy, dentysty, potem do tego Expandera i na 14 do pracy, a jeszcze by się przydało mieszkanie ogarnąć (a głupio mi, że P. miałby wszystko sprzątać, chcę mieć choć ociupinkę wkładu ), bo w czwartek przychodzą właściciele przedłużyć umowę najmu więc mam dzień na wariackich papierach dibtrej Wam |
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam na szybko.
Frezi wyglądasz fantastycznie! Gratuluję efektów i samozaparcia w odchudzaniu. Justyna gratuluję (i zazdroszczę) przyrostu w cyckach. Naj super, że sprawy nabrały tempa i życzę powodzenia w poszukiwaniu i staraniach o kredyt. Ilsa, Zwies - proszę takie urocze zdjęcia dzieci wrzucać z ostrzeżeniem, żeby Aleks nie otwierała. No i chyba tyle. U mnie dół na punkcie pracy, mieszkania, dziecka, ślubu, kłótni z tż-tem... No ale nic to, przejdzie minie. |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tabletek na odchudzanie- to ja nie wierzę ani trochę. No dobra, efekty są, ale do tego trzeba ćwiczyć- przykład Frezi. Podejrzewam, że i bez TLF wyglądałaby tak ładnie, bo ciężko pracuje nad swoją sylwetką.
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Rain co sądzisz o takim bukiecie http://www.smileflowers.pl/bukiety_slubne/bukiet3.html ? Myślisz , że będzie pasował do mnie ?
Tak się zastanawiam nad spinką z kwiatów we włosach w dniu ślubu tylko pewnie bym musiała zamówić w tej samej kwiaciarni co wiązankę żeby ładnie pasowała ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

skąd ja to znam 

fuksiaro Ty!
i ciekawa jestem czy daje to jakieś efekty 

ale choć tyle, no.

inaczej miałby wywalone na wszystko.
na najciaśniejszych haftkach co prawda, ale wyglądam jak baleronik