|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak Wam dzień mija? ![]() Co oznacza czkawka?To znaczy, że ktoś mnie obgaduje? Tak samo nie wiem co to znaczy, kiedy swędzi w dziurce w nosie. Lewa - pieniądze, a prawa na miłość? ![]() A jak obie jednocześnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czkawka oznacza,że ktoś Cię wspomina. A z dziurkami było jakoś tak: gość złość miłość Środkowa to grzbiet nosa, ale nie pamiętam od której dziurki trzeba liczyć ![]()
![]() |
![]() |
#1353 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz poszukam w internecie jeszcze, przypuszczam, że są różne wersje ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
prawa strona złośc, lewa gośc a srodek milosc;
a co jak obie ot niewiem a ja mam dola malego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Żmijko,a co z dołkiem?Już zakopany,czy mamy brać łopaty i pomóc Ci zakopać?
![]() |
#1356 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Luba jest w rynku taki sklepik rybny, a sałatki mozna kupić juz teraz nie tylko tam, ale w wielu sklepach. Pizzeria Wenezia pewnie masz na mysli? Trochę zmieniła wystrój, ale nadal jest. Wiele kamieniczek jest odnowionych i wogóle Cieszyn odmłodniał. Zrobili rondo na zbiegu ulic Bobreckiej, Stawowej, Katowickiej, Liburni i Wiaduktu nad torami kolejowymi. Dobrze rozwiązali ten problematyczny punkt.
Kanapki są rzeczywiście przepyszne.!!!!!!!!! Aleeeeee... też otworzyli dwie Biedronki, Kaufland, Castoramę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc (pisząc) Fresa to szukałam czegos
![]() Poza tym myślę, że aby czasem tu zajrzeć no i coś się wypowiedzieć to trzeba Was choć trochę poznać. A jak poznać na forum? No tylko czytając Wasze wypowiedzi.Jesli ktos kogoś ocenia czy osądza tylko po przeczytaniu kilku postów Rambo to jest ![]() A ja chcę tu do Was zaglądać bo bardzo lubię zieloną herbatę, ale wole expresową o różnych smakach. Sypaną też czaaaaseeeem pije. Teraz oberwę, ale cóż zawsze staram sie mówić prawdę. Rambo kochana uwielbiam herbatniki! ![]() ![]() Acha Fresa, bez urazy, wszystkiego naj... z okazji urodzin. ![]() ![]() ![]() .
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Hejasz,podziwiam,że chciało Ci się przebrnąć choć przez kilka stron :P .
I masz rację-po wypowiedziach można się o osobie wiele dowiedzieć ![]() Dziękuję za życzenia ![]() ![]()
![]() |
#1360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie zrozumiałam. Znaczy się większość zrozumiałam, a tego na zielono (oczywiście ![]() ![]() Chociaż, może i zrozumiałam. Mam nadzieję, że dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak zawsze ja.... ![]() Cytat:
![]() No nie wiem czy takie piękne. Ale zainteresowanym się podobały ![]() Chociaż jeden prawie zepsułam. Na początku O. wyglądała jak kleopatra (za wysoko wyciągnełam cień i kreskę) - oczywiście odrobinę przerysowana. Mleczko w ruch i jakoś naprawiłam. Ale patrząc na efekt początkowy przeżyłam chwilę grozy ![]() Makijaż - już, już. Mówisz masz ![]() Z tym podobaniem to mi się coś przypomniało. Eks mojej koleżanki (znowu ta u której spędziłam sylwestra ![]() ![]() Ostatnio na urodziny dostał kubek ze zdjęciem Paris. I miał strasznie zły nastrój. A wiecie dlaczego? Bo uświadomił sobie, że nigdy nie będzie mógł jej mieć ![]() Jak to usłyszałam myślałam, że padnę ![]() Do przedszkola z nim ![]() Nie robiłam testu - ale zrobię w wolnej chwili (teraz nie mam wolnej chwili ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Herbatniku,też mam mało wolnych chwil,zdecydowanie za mało :/ .
![]()
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to co napisałaś kilkanaście postów wcześniej Rambo, że różni Was określali różnie. Tylko o to.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cieszę się, że lubisz Herbatniki ![]() Idę sobie od Was - bo jak się zagadam to nic jak zwykle nie zrobię ![]() ![]() Fresa - trzeba zapukać do kogoś o przedłużenie doby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sie chcesz czegos o mnie dowiedziec to popytaj Fresy, ona wszystko wie i pamieta. Chociaz ostatnio nie ma o mnie dobrego zdania, to moze lepiej nie pytaj ![]() Dziewczyny spojrzalm dzisiaj na siebie w lustrze... Po prostu koszmar! Za chwile bede szersza niz dluzsza! Silva, odchudzamy sie? ![]() Chyba wskocze do tego dola Zmijki. Tez mi ostatnio jakos smetnie.
![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Nie Luba, nic złego. W wątku innym napisałam o nowiecce i Ty tam napisałaś tylko do mnie, a że Cię pamiętałam z tego tutaj wątku, pisałam o sałatce (właśnie kupuję ją w społemowskim sklepie za Hotelem złoty Jeleń) to Ci tutaj odpisałam. Przecież nie będę zakładać nowego, żeby Ci odpowiedzieć?!
Ja jeszcze pamiętam taki: Jak kobieta przyjdzie pierwsza w odwiedziny do czyjegos domu po pólnocy w nowy rok, to cały dom będzie miał nieszczęscie. Ja w to nie wierzę, ale jak szłam do teściowej dzisiaj to sie na wszelki wypadek zapytałam czy był już jakis facet i był.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boziu, to Zloty Jelen jeszcze tez istnieje? Chyba sie wybiore do Cieszyna jak bede w Polsce, bo sie troche glodna zrobilam. A napoleonki takie pyszne w rynku byly... A swoja droga co to jest, ze Cieszyn kojarzy mi sie z jedzeniem? ![]() Dobra, ide spac bo sie slinie a nie moge jesc po nocy. Ja to zawsze mialam problem, bo u jednej babci byly jakies tam zwyczaje a u drugiej troche inne. Jako dziecko nie moglam sie polapac. A do tego u jednej babci "szybko" to bylo "gibko" a u drugiej "wartko". ![]()
![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
A Złoty Jeleń pięknie odnowiony jest. Tylko, że nic tam nie ma, bo nikt nie ma pieniędzy, żeby go kupić.
A pamiętasz cieszyńskie ciasteczka? mhm, mniamniuśne. Luba to ty też nie mieszkasz w Polsce?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Konto usunięte
|
Hah Rambo
![]() ![]() Ja robiłam ten test z kilku zdjęć(takich wyraźniejszych, innych niż kiedyś) i w wiekszości pierwszym miejscu wychodzi mi Tara Reid, ale nie wydaje mi się ![]() Rambo, a Ty jesteś ponoć podobna do Paris...Pewnie wiesz, że Tara i Paris się bujają(Fresa ![]() ![]() ![]() ![]() Luba, ja juz właśnie wróciłam do swojej diety i na kolację zjadłam tylko kawałek chleba razowego z serem białym i...czosnkiem:/, bo ostatnio coś mnie grypa nie chce opuścic, a antybiotyków mam już dość ![]() ![]() ![]() I czuję, ze robię się głodna ![]() ![]() I tak to jest własnie, ze człowiek opamięta się dopiero wtedy, kiedy zauważy powazne zmiany w swoim wyglądzie ![]() Jedna spyrka więcej, spodnie zaczynają być ciasne itd:/ Życie jest takie krótkie, a trzeba sobie odmawiać tyyylu przyjemności, prawda? ![]() Aha, Rambo-na Twoim miejscu poważnie bym się zastanowiła czy naprawde chcesz stąd pojśc ![]() Pamiętaj ciasteczko, co ja potrafię... ![]() Czary mary ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-01-03 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Konto usunięte
|
Uff, wysłało się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Konto usunięte
|
A tak w ogóle GC kojarzy mi się z Galerią Centrum
![]() Dobra, lecę spać. Miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
Luba i Fresa właśnie przeczytałam, że jestescie niepalące. Cieszę się, ja też nie palę od 22 lat.
Luba już wiem gdzie mieszkasz. Ciekawa jestem gdzie inne dziewczyny z tego wątku mieszkają. Ja dokładnie to mieszkam ok,200-300 metrów od granicy. Dobranoc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
Z zakopyawniam tego dołka poczekajcie, a z ja z niego wyjde, bo inaczej mnie w tym dole zakopiecie
![]() ![]() Luba mama nadzije, ze do dołka nie wskoczyłaś? a wczoraj rzeczywiscie wolno chodził Wizaz, chyba były rush houersy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do reszty,to się mylisz ![]() ![]() Cytat:
![]() A co to za Tara,bo jej nie znam i o co tam dalej chodzi,bo nie kumam ![]() ![]() Eh,grypa Cię trzyma ![]() ![]() Cytat:
.Terza fajnie forum sie ładuje. A mi z Obywatel GC- Grzegorz Ciechowski -Republika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Silva nic mi nie jest
![]() NIe udało Ci się mnie zaczarować ![]() ![]() Widzę, że masz podpis Seneki ![]() Hejasz - ja, jak widać jestem z Łodzi ![]()
![]() |
![]() |
#1375 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Tara Reid to przede wszystkim imprezowiczka ![]() ![]() Kumasz?To git ![]() Dzięki Fresiu ![]() ![]() A Żmijce chyba trzeba podac drabinę, albo chociaż linę ![]() Cytat:
![]() Podpis zmieniony na jakiś czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam American Pie ,ale dziewczyny nie kojarzę ![]() ![]() Możesz płukać gardo szałwią,szybciej się wyleczy,skoro jeszcze trochę boli. Aaaaaaa ![]() ![]() ![]() Podpis bardzo mądry ![]()
![]() |
![]() |
#1377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiiaj na obiad rybka z grila. Tak nas po calym swiecie porozrzucalo... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Silva - No koleżance po fachu imprezowej chyba nic nie zrobisz, co ?
![]() ![]() Fresiu - zgadzam się w 100%. Szałwia na gardłowo-jamoustnowe( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1379 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tara grała blondi, która nie wiedziała, czy chce mieć już swój pierwszy raz ze swoim chłopakiem ![]() Wiem, wiem-szałwię stosuję ![]() Strepsils truskawkowych nie miałam,ale miałam za to te intensive-niestety tym razem zakup okazał się nietrafny ![]() ![]() Taak, podpis - cała prawda ![]() ![]() Rozśmieszyłaś mnie ![]() Hmm, muszę się zastanowić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Silvuś - to zabrzmiało złowieszczo
![]() szczególnie, że za chwilkę wychodzę z domu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.