Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 22:17   #901
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
fablous a Ty dziś masz taki fajny zestaw dni do ślubu 123 tak przypadkiem mi się klikneło na Twój suwaczek
O, nawet nie zwróciłam uwagi . 100 dni coraz bliżej

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:18   #902
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
omg dzis u mnie 39ddś! to juz praktycznie 30pare czyli jakby miesiac poki co nie ma stresu ale jeszcze jest luzno, nic nie czuje ze to juz mysle ze poczuje jak pojedziemy na sale pozalatwiac i jak goscie zaczna potwierdzac lub nie:P
daj mi te 39dni a weź moje 158

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
dokladnie w Pl bylismy we wrzesniu i ja przez caly luty bylam tez wiekszosc zalatwiona czy porezerwowana przez neta, wszelkie slubne ☠☠☠☠☠☠☠ki pokupowane dzieki allegro i innym sklepom internetowym wiekszosc zalatwiona w przyszlym tygodniu jedziemy juz do Pl aco do spotkania no coz: zapraszam do mnie w gory

no ja ogolnie jak pojade do Pl to zadne prace domowe mnie nie dotkna, ale mimo wszystko dosc szybko paznokcie mi rosna... a co chce robic? chyba tradycyjnie frencha, chociaz przez moment mnie hybrydowy mleczny korcil... bardzo podoba mi sie to co w zalaczniku.
jeśli masz możliwość to przesuń sobie te pazurki na kilka dni przed ślubem, lepiej mieć świeże
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:20   #903
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
O, nawet nie zwróciłam uwagi . 100 dni coraz bliżej

zleci ja dopiero niecierpliwiłam się kiedy to ta studniówka a teraz? 20 dni po
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:20   #904
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Szkoda gadać. Cóż mogę więcej powiedzieć ?

Smutne Trzymajcie się.

Dziewczyny, dziękuje za podtrzymanie mnie na duchu w związku z liczbą gości

Dziś byłam u dermatologa i chyba zrezygnuję z leczenia. Tak mnie zapewniał, że wyleczę buzię do ślubu, a tu coś niezbyt to wychodzi. Kazał mi odstawić na weekend majowy wszelkie leki - bo nie można ich stosować i przebywać na słońcu, i mam przyjść po majówce, ale w sumie to nie wiem po co (przecież nie przepisze mi leku, który można brać i jednocześnie opalać się) Chyba tylko po to pójdę, by powiedzieć, że rezygnuję i najwyżej przyjdę we wrześniu znowu spróbować... trochę zdołowałam się tym leczeniem, ech.

W pracy znowu jeden babsztyl mnie wkurzył. Chodzi i mi d... obrabia, myśli chyba, że ja o tym nie wiem. Trzymajcie mnie, bo w końcu nie wytrzymam i jej natłukę Normalnie patrzeć na tę małpę nie mogę, skąd się biorą takie fałszywce ?!
ja mam tez dosyc spore problemy z twarza, tradzik i slady po tradziku na calej buzi... juz mialam kilka mikrodermabrazji, 4peelingi u dermatologa, mialam nadzieje ze widocznie poprawi mi sie cera za te kase ktora wydalam (1 zabieg 150-200zl) a tak naprawde to d.upa blada ja juz daje sobie spokoj bo za miesiac i troche ten dzien, wiec ten czas przeznacze na solarium i nawilzanie twarzy. I wierz tu lekarzom czy kosmetyczkom "zdążymy do slubu, spokojnie"... taa jasne;/
Stary 2012-04-24, 22:21   #905
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

juz do niej napisalam, mam nadzieje, ze da rade cos wykombinowac... inaczej... chyba bede musiala szukac terminu u kogos innego.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:24   #906
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

idę spać bo ledwo patrzę na oczy... dobranoc moje ślicznotki
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:27   #907
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

dziewczyny fotki z przymiarki dół jest przyklapnięty bo non stop w worku wisi jak będzie odprasowany będzie szał ciał etola jak na zdjęciu tylko że obetnie ten materiał co wisi z przodu bo zasłania gorset i doszyje zatrzaski (teraz jest wiązana). A i przepraszam za ten stanik ale nie rozbierałam się do rosołu ponieważ spieszyłam się do pracy :P razem z odprasowaniem zapłacę 160zł.
ślicznie
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj bieliznę z intimissimi :
http://uk.intimissimi.com/product/cl...bra/156761.uts
(biustonosz i brazylianki) pasa do pończoch nie kupuję, bo nie będę miała pończoch z racji tego, że będę miała odkryte palce w butach
Cała jestem gotowa
jeszcze coś na noc poślubną poszukuję
bardzo ładna bielizna
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33757100]daj mi te 39dni a weź moje 158
[/QUOTE]
może chcesz moje 8 dni
ja też jeszcze nie czuję ze to już w ogóle co chwila się mnie ktoś pyta czy się stresuję a ja nie wiem co powiedzieć bo w sumie to nie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:27   #908
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ja sie przyznam, ze czesciowo zrobilam sobie sama kuracje... tzn we wrzesniu bylam u dermatologa i mi przepisala tetralysal... a ze ja za granica, to zrobilam sobie zapasu na pol roku... kupilam sobie tez sama kwasy aha. przez cala jesien z nimi jechalam, musze powiedziec, ze bardzo mi pomogly. od stycznia biore antybiotyk, powoli stopniowo zaczynam go odstawiac biorac dawke co drugi dzien. do tego suplementacja no i pielegnacja ja skory wrazliwej... musze powiedziec, ze moze nie jest idealnie, ale duzo lepiej niz bylo rok temu. a zalatwilam sie na zajeciach(studiowalam kosmetologie) i nasza uczelnia nieco zalowala na dobre kosmetyki, plus nie mialysmy odpowiednio poswiecanej uwagi, bo babka czesciej wylazila z sali niz interesowala sie nami. przy masazu tak mi olejki pozapychaly pory, ze kupe czasu z tym walczylam;/

lece pod prysznic i do wyrka, bo mi sie narzeczony juz zali
do jutra;*

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:27   #909
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
juz do niej napisalam, mam nadzieje, ze da rade cos wykombinowac... inaczej... chyba bede musiala szukac terminu u kogos innego.
dobry wybór, paznokcie na ślub ważne żeby były świeżunie

LadyS dajesz jakieś fajne inspy fryzur
Ja mam zapisane takie moje ulubione w załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (25,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69383650479355727_UEVipDTK_c.jpg (50,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 244109242271837355_9NffiOFv_c.jpg (30,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 253749760224148633_6RGM3Lcu_c.jpg (26,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image004.jpg (19,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 544533_374188115958575_181786458532076_1176617_1353904121_n.jpg (38,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 253749760224873954_pmLbEDxR_c.jpg (31,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2012-04-24, 22:28   #910
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
ja mam tez dosyc spore problemy z twarza, tradzik i slady po tradziku na calej buzi... juz mialam kilka mikrodermabrazji, 4peelingi u dermatologa, mialam nadzieje ze widocznie poprawi mi sie cera za te kase ktora wydalam (1 zabieg 150-200zl) a tak naprawde to d.upa blada ja juz daje sobie spokoj bo za miesiac i troche ten dzien, wiec ten czas przeznacze na solarium i nawilzanie twarzy. I wierz tu lekarzom czy kosmetyczkom "zdążymy do slubu, spokojnie"... taa jasne;/
U mnie na szczęście to nie jest aż tak duży problem, niektórzy wręcz twierdzą, że wymyślam, ale mnie to przeszkadza i chciałabym się tego pozbyć. Gadanie lekarza, że bez problemu damy radę do ślubu obudziło moją nadzieję na to, że faktycznie na ślub będę miała idealną buzię, a tu zonk. Też sądzę, że trzeba teraz odpuścić... trochę opalić się, porobić jakieś dodatkowe zabiegi na twarz

Zastanawiam się nad kupnem zawieszek. Najpierw doszłam do wniosku, że bez sensu jest kupować personalizowane, bo są drogie, a w sumie to po co nam takie ? Potem doszłam do wniosku, że w sumie to po co nam zawieszki z napisami ? Może lepiej takie ozdobne kokardki ? I teraz pytanie do Was: co sądzicie o takich zawieszkach na wódkę - w formie kokardek ? Mogą być ?

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:29   #911
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
mam ja juz w swoich inspiracjach, dzis mialam chwile i przegladnelam tysiace stron z fryzurami i przyznam ze znalazlam pare perelek

perełek powiadasz? A to podziel się jak możesz Też zawaliłam juz kompa weselnymi prypitetami więć kilka dodatkowych zdjęć chyba nie zrobi róznicy a może zrobi i to będzie właśnie to

Santom oj nie kuś nie kuś bo ja jeszcze tam wpadnę w te Telemarskie góry W przyszłym tygodniu do Polski jedziecie - zazdroszczę! I zostajecie juz do ślubu? My dopiero za miesiąc i to tylko na 9 dni No ale w sierpniu na miesiąc Oj juz czuję że po takim miesiacu w Pl czołgiem mnie z domu nie wyciągnie do samolotu ..
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 22:35   #912
__Paulinka__
Zakorzenienie

siema

znowu za krótki ten dzien:P TZ wygania mnie do łazienki a ja cały czas Mu powtarzam, ze pojde jak skoncze czytać wizaż:P to sobie włączył gierke i czeka na mnie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej Jesli ktos jest ciekawy wstawiałam kilka fotek na facebooka Foto przesłał mi ok 17 zdjec tylko tak dla nas i rodziny bo reszta za niespełna 1,5- 2 miesiace i jeszcze sesja nas czeka ale to chyba w maju jak mi rzepak urosnie i zółty bedzie bo chce koniecznie zdjecia w rzepaku
a ja nie mam facebooka:P wrzucisz na poczte?

Cytat:
Dziewczyny poplakalam sie ze smiechu

http://www.youtube.com/watch?v=H9CjS...eature=related

leze i kwicze

o matko fajnie, ze ten chloptaś założyl biale skarpetki do czarnych butów i spodni
Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Pamiętacie mnie??

Jestem już żonką
Gratulacje czekamy na fotorelcje
Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
adosienka - wszystkiego naj naj najlepszego
dołaczam sie do życzen

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki wróciłam z pracy posiliłam się obiadkiem a teraz zabieram się za zawieszki na butelki bo tż się zbiesił widzę że rozmawiałyście o tym jak goście odmawiają, mojej histori powtarzac nie muszę, z 70 osób zrobiło się 51 nawet moje koleżanki nie zawiodły a zawiodła rodzina tżta... przykre to naprawdę...
a dzisiaj mi moja "ukochana" chrzestna napisała wiadomośc na GG o treści cytuję
za 18 dni rodzisz ?ze taka wazna data ?

bo na dniach babcia zostane

tz ja babcia zostane he

boże ta kobieta się tak osmiesa że szok a nie pomyślała że to może byc 18 dni do ślubu
co za babsztyl.. ona chyba ma coś z psychą:P

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki przepraszam że tak rzadko mnie tu widać ale jestem zapracowana i jak już przyjadę do domu to nie mam na nic siły... pisałam wam że w sobotę byłam oglądać sukienki no i powiem wam że
MAM SUKNIĘ... jeszcze raz pójdę ją przymierzyć w tygodniu to pokaże wam jak wygląda muszę wam powiedzieć że jak ją przymierzyłam to aż się popłakałam i stwierdziłam że to ta sukienka której szukałam
czekamy na fotki na Tobie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Ponad godz. prasowałam welon ślubny w stylu hiszpańskim (z 2,5 m. to on ma), prawie się udało - z daleka nie widać ,ale z bliska są widoczne zagniecenia (a próbowałam wszystkiego : gorącej pary, prasowałam na mokro i przez szmatkę)

Matka chciała być mądrzejsza i uparła się że można prasować bez szmatki samym żelazkiem - w efekcie mam dość pokaźną dziurę w welonie

Na upartego uda się zakamuflować dziurę bo jest na samym dole, ale to już nie to samo...

Zastanawiam się czy jutro nie podejdę do kwiaciarni domówić stroik do włosów albo nie kupię na mieście grzebyka do włosów.

Jeszcze okazało się że narzeczony będzie musiał sam osobiście w dniu ślubu odebrać rano ciasta weselne z cukierni i przywieźć na salę (tylko 150 km i 2 godz drogi ).

Kolega który miał mu te ciasta przywieźć nawalił, bo "coś mu wypadło i nie da rady" Zabiłabym na miejscu
ah z tymi ciastami to nawalil koleś... co za debil.. może uda się komuś z rodziny to odebrać? TZ bedzie mial wiele innych spraw na glowie..

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Witam majóweczkę

że wszystko się udało

dziewczyny fotki z przymiarki dół jest przyklapnięty bo non stop w worku wisi jak będzie odprasowany będzie szał ciał etola jak na zdjęciu tylko że obetnie ten materiał co wisi z przodu bo zasłania gorset i doszyje zatrzaski (teraz jest wiązana). A i przepraszam za ten stanik ale nie rozbierałam się do rosołu ponieważ spieszyłam się do pracy :P razem z odprasowaniem zapłacę 160zł.
Jagodziu a jak sobie przypomne jak kiedys pisalaś, ze gruba jesteś to mi sie smiac chce chudzielcu!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczynki, powiedzcie mi, bo jestem po wstępnych ustaleniach z foto/kamerzystą. Czy jeśli mamy ślub o 16.00, a kamerzysta zaproponował, że ubieranie zaczniemy o 14.00, zaś o 15.00 ma przyjechać mój Tż, to czy to nie będzie za późno na błogosławieństwo, fotki w ogrodzie itp?? Ile wcześniej trzeba być w kościele??
tez mam ślub na 16 i planowalam, zeby TZ przyjechal o 15.. tylko, ze my chyba zadnych fot w ogrodzie nie bedziemy robic a do kosciola mamy 3 minuty samochodem jezcze musze pogadac z Mamą i Teściowką

Cytat:
slicznie Ci w niej

a wlasnie dziewczyny, te ktore maja sandaly czy peep toe: zakladacie jakiekolwiek ponczochy/rajstopy?
bo ja sie powaznie obawiam ze jak nie zaloze to bede miala same odciski i nie bede w stanie przetrwac calej nocy (wesele od 13! do rana) kupilam ponczochy bezpalcowe najciensze, ale nie wiem w koncu czy wypada czy nie
ja zakladam

santom ja mieszkam niedaleko Carrie tak sie super zlozylo

wiecie co wkurzylam sie. Okres mi sie spoznia 5 dni i znowu lipa. Poszlam w kwietniu do gin, zeby mi przypisala tabletki na przyspieszenie, bo okres wypadal mi rowno na slub, a potem jedziemy w podroż.. i teraz wychodzi na to, ze bede miala 4-5 dni po ślubie... wiec dostane na wyjeżdzie.. ale moze ze stresu jeszcze bardziej mi sie przesunie i dostane go po podróży? i chyba nie bede brala tych przyspieszających tabletek, bo calkiem sie wszystko pomiesza a tak bede liczyla na cud, ze mi sie z nerwów poprzesuwa ? wiem, glupia jestem, ale caly czas o tym mysle ostatnio:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:39   #913
morelka1987
Zadomowienie

Dziewczyny, które planują zrobic rodzicom fotoksiążkę, znalazłam taką promocję:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/oferta/2456/fotoksi...ref=684ea46768

Sama sie zastanawiam czy nie kupić. Ale powiedzcie mi jak rozumiecie:
Bon nie obejmuje kosztów przesyłki, które wynoszą: 19 zł oraz 9,90 zł za każdą kolejną kopię tego samego projektu w jednym zamówieniu.

Czyli za druga książkę płacę 9,9?

Byłam dzisiaj na biopsji piersi i panie które miały przede mną mówiły że nic nie boli więc poszłam z takim nastawieniem, a mnie tak bardzo bolało, straszne uczucie ale na szczęście trwalo to chwilkę.

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-04-24 o 22:42
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:42   #914
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
dobry wybór, paznokcie na ślub ważne żeby były świeżunie

LadyS dajesz jakieś fajne inspy fryzur
Ja mam zapisane takie moje ulubione w załączniku.
Widze ze Ty w warkoczyki uderzasz, ja jednak bez warkoczykow, rezygnuje rowniez ze zwyklych naturalnych rozpuszczonych fal, bo takie nosze na codzien od jakiegos czasu (zdj.1) odkad nie prostuje, zeby nie niszczyc
a z nowosci - najpierw (roz)puszczone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7548.jpg (46,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00.jpg (47,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg half_up_hair_m.jpg (32,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modern-canada-wedding-16.jpg (52,4 KB, 35 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:48   #915
ladystar
Zakorzenienie

i spiete
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (60,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15rnwd0.jpg (165,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 252.jpg (23,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 123322889_dJYsqLLW_c_large.jpg (44,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a5462b-1265306285_large.jpg (20,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-868433.jpg (18,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-871086.jpg (19,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images (26).jpg (13,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg intro_image_large.jpg (14,4 KB, 10 załadowań)

Stary 2012-04-24, 22:50   #916
ladystar
Zakorzenienie

cd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg normal_jessalba_awake_ccbe_06.jpg (92,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg updo-for-long-hair.jpg (17,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-wieczorowa-4760.jpg (40,6 KB, 9 załadowań)

Stary 2012-04-24, 22:52   #917
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Widze ze Ty w warkoczyki uderzasz, ja jednak bez warkoczykow, rezygnuje rowniez ze zwyklych naturalnych rozpuszczonych fal, bo takie nosze na codzien od jakiegos czasu (zdj.1) odkad nie prostuje, zeby nie niszczyc
a z nowosci - najpierw (roz)puszczone
jeszcze nie wiem ale ostatnio mam faze na warkocze, ale zastanawiam się mocno nad luźnymi falami.
na moich włosach luźne fale to zdj 1, a od jakiegoś czasu plotę sobie takie cuś na głowie, to też moje osobiste foto
wiele z tych zdj. mam u siebie w folderze np Eve Longorię i Audrinę eh.. sama nie wiem co zrobię z tymi włosami.. chcciałabym wszystko naraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 560464_410522438971885_100000423985651_1443316_293917258_n.jpg (31,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1305.jpg (37,7 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-24 o 22:54
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:54   #918
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
cd
zapisałam sobie kilka

Cytat:
jeszcze nie wiem ale ostatnio mam faze na warkocze, ale zastanawiam się mocno nad luźnymi falami.
na moich włosach luźne fale to zdj 1, a od jakiegoś czasu plotę sobie takie cuś na głowie, to też moje osobiste foto
Śliczne te fale

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:55   #919
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
genialny ten Twoj warkoczyk!! tez bym taki chciala umiec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 23:01   #920
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
genialny ten Twoj warkoczyk!! tez bym taki chciala umiec
bardzo prosto się go robi i w mig
Stary 2012-04-24, 23:05   #921
ladystar
Zakorzenienie

Moje wlosy jak sie upra to nawet zamiast fal im loki wyjda ale oczywiscie nie wtedy kiedy bym sobie tego zyczyla, najczesciej loki robia sie po wyprostowaniu i wyjsciu na wilgotna pogode

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
bardzo prosto się go robi i w mig
wyglada na trudny musisz zrobic instruktazowy filmik jak go robisz

Stary 2012-04-24, 23:05   #922
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

ladystar za pozwoleniem zachomikowałam 2 fryzurki

Audrey świetny ten Twój dobierany Z dość krótkich włosów takie cudeńko zapleść, no no
;-)

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-04-24 o 23:07
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:07   #923
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
ladystar za pozwoleniem zachomikowałam 2 fryzurki
nie ma problemu

jeszcze dzisiejsza fryzura Anki z "Przepisu na zycie" z przyjecia byla calkiem fajna

Stary 2012-04-24, 23:08   #924
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje wlosy jak sie upra to nawet zamiast fal im loki wyjda ale oczywiscie nie wtedy kiedy bym sobie tego zyczyla, najczesciej loki robia sie po wyprostowaniu i wyjsciu na wilgotna pogode

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

wyglada na trudny musisz zrobic instruktazowy filmik jak go robisz
moje włosy są takie, że same naturalnie się kręcą, tzn wyglądają niemal jak na zdjęciu wyżej wklejonym. akurat na nim pomogłam im skręcając je prostownicą. tylko u mnie jest tak, jak wyprostuje i jest wilgotno to się skręcą, a jak je skręcę i jest wilgotno to zrobią się druty...
kto może je zrozumieć?

Jak tylko TŻt zechce to nagrać to nieomieszkam to zrobić speszjal for ju
Stary 2012-04-24, 23:11   #925
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
moje włosy są takie, że same naturalnie się kręcą, tzn wyglądają niemal jak na zdjęciu wyżej wklejonym. akurat na nim pomogłam im skręcając je prostownicą. tylko u mnie jest tak, jak wyprostuje i jest wilgotno to się skręcą, a jak je skręcę i jest wilgotno to zrobią się druty...
kto może je zrozumieć?

Jak tylko TŻt zechce to nagrać to nieomieszkam to zrobić speszjal for ju

Slodkich snow pieknosci pora spac

Stary 2012-04-25, 06:07   #926
MiciaKicia
Zakorzenienie

Heej Ale dałyście czadu
30 stron

sorry ale nadrobilam raptem 2 masakra.

Ja dziś mam wizytę u gina. Zobaczę jak tam moja fasoleczka
Nie było mnie chwilę bo siedzę w sumie cały czas u TŻ. Na krok mnie nie odstępuje :P

Pojutrze jedziemy do moich rodziców na dodatek od 30 kwietnia do 3 maja mam wolne w pracy i możemy jeszcze w poniedziałek parę rzeczy pozałatwiać Jestem taka podekscytowana bo mam nadzieję zakupić suknie

Ciekawe tylko czy moje zaproszenia dojdą ale chyba nie mam się co łudzić

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 06:31   #927
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
za suknię gdzie znalazłaś suknię
w osrołęce koło dworca koło postoju Taxi oki dziewczynki uciekam do pracy bo już późno
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 06:42   #928
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
slicznie Ci w niej

a wlasnie dziewczyny, te ktore maja sandaly czy peep toe: zakladacie jakiekolwiek ponczochy/rajstopy?
bo ja sie powaznie obawiam ze jak nie zaloze to bede miala same odciski i nie bede w stanie przetrwac calej nocy (wesele od 13! do rana) kupilam ponczochy bezpalcowe najciensze, ale nie wiem w koncu czy wypada czy nie
Wypada czy nie ja zakładam bo pod suknią i tak nikt nie będzie widział a wygoda przede wszystkim

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Oddałam dzisiaj promotorowi kolejną część pracy. Jeszcze tylko parę stron i wsio
Całe szczęście, że większość już napisałam bo wkręciłam się w oglądanie kolejnego serialu. The Big Bang Theory, jeśli ktoś lubi amerykański humor to polecam. Ja dosłownie płaczę ze śmiechu
kocham kocham kocham

Jagodziu pięknie wyglądasz w sukni

No i przyszedł ten dzień, za 5 godzin będzie ten moment kiedy 8 lat temu TŻ poprosił bym została jego dziewczyną Dostałam wtedy taki piękny wiersz ah na wspomnienia mnie wzięło i szkoda że ten dzień muszę spędzić 80 km od mojego Miśka

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 06:54   #929
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
No i przyszedł ten dzień, za 5 godzin będzie ten moment kiedy 8 lat temu TŻ poprosił bym została jego dziewczyną Dostałam wtedy taki piękny wiersz ah na wspomnienia mnie wzięło i szkoda że ten dzień muszę spędzić 80 km od mojego Miśka

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 06:55   #930
Madziuniusia
Zakorzenienie

Wiem, że taka liczba teraz już tu nie robi wrażenia, ale 150 ddś!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości