|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
mialam wtedy super figure, same miesnie i kondycja taka ze hoho ![]() ale te ceny |
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od lat uzywam l'oreal voluminous x5.Tez lubie ten podwojny,z bialym podkladem,ale nie pamietam nazwy
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=goldika;33759601]ja jade chyba 4opakowanie Max Factor False Lash Effect. Chociaz po drodze zdradzalam go z innymi to zawsze z pokora do niego wracam bo jest genialny!
kupuje na allegro ![]() QUOTE][/ Co ty :O aż tak jest dobry ? hmm to może i ja zaryzykuję
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Baszka doczep rzęsiska i z głowy problem wyboru tuszu
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale faktycznie dla każdej z nas inny tusz może być rewelacyjny, jak z podkładami - wszystko zależy od rodzaju naszych rzęs, skóry itd
Ryzyk fizyk z kupnem |
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
odnosnie podkladow to ja milosniaczka mineralow i bb cream polubilam zelowy podklad Rimmel
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Bahamadia wysłałam Ci linka do citeam-tam jes oferta na tusz MF 2000kalorie.jego lubie nabardziej,ale mam miniaturke z clinique wiec kupowac póki co nie bede.
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Goldika wczoraj był w wannie a dzisiaj krzesełko przetestujemy w brodziku, ale na pewno też się spradzi
Piszecie o tuszach a ja ze swoim staruszkiem rozstać sie nie moge, co mi się kończy tusz obiecuje sobie, ze zmienie na inny a i tak wychodze ciągle z tym samym |
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ma ktoras z Was makijaz permanentny oczu? Chodzi mi o gorna powieke bo kusi mnie to od kilku lat
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cere mam ok ii podkład jes tylko po to by wyrównac koloryt,tylko te cienie pod oczami-straszane są ![]()
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
No żeby w Strzelinie robiły to dobrze, to bym poszła w zasadzie jak pojade może jutro, zaglądnę do Salonu i powiem aby mi pokazały swoje prace, może się skuszę jak nie kupię tusz MF dzieki goldi za tusz i próbki róży ![]() Tylko jak doczepie rzęsy trzeba latac je uzupełniać i pewnie osłabną mi moje wrrr Boszzz czemuś mnie sworzył taką niezdecydowaną |
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Princeska ten tablet do www jest fajny, bo ładnie łapie klawiatura, tż kiedyś mi tłumaczył jaki jest ekran i dlaczego tak dobrze łapie każdy dotyk ale nie pamiętam jak to się nazywa
jak chcesz to tża zmolestuje o podanie tabletów najlepszych za przystępną cene, a on dobry w te klocki
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej:
![]() U nas nocka fajna, Nika na mleczko obudzila sie o 6:20. a zaraz za nia Filip i wstal ogladac bajke. Ale Tz (!) wstal do niego a ja polezalam sobie do 8:40 Nie ma bata, zabierasz nas ze soba ![]() Chyba wszystkie chlopy takie sa! Cytat:
dobrze, ze wyrozumialy hihihi.No to musisz sie dzis zrekompensowac![]() Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Najlepiej jak J.Lo- z lisa
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
MOLA cudne to krzesełko tylko nasz jeszcze nie siedzi
![]() Co do uczuleń i marchewki, to akurat zarówno to warzywo jak i jabłko są niestety często alergenami przy skazie, u nas się sprawdziło. W ogóle z alergią bywa tak, że coś nie uczula a potem zaczyna alergizować więc KASIK to że nie zmieniłaś diety nic nie znaczy. Ja jadłam to samo a nagle objawy powróciły i winowajcą okazał się gluten, wcześniej maly na niego nie reagował, ale że z braku laku zaczęłam go więcej spożywać to się uczulił Piszecie o mejkapie, ja myślę nad henną na rzęsy, ale podobno niszczy.
Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-25 o 09:56 |
|
|
|
#201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny rzęsy powinny być klejone 1:1 a nie 6:1 jak to czasem potrafią "stylistki" robić to jest najważniejsze żeby nie były zlepione. Im cieńsza rzęsa tym lepiej ponieważ nie obciąża naturalnych.... Baha oglądnęłam Twoje fotki na fb - ale Ty jsteś szczuplutka!! ![]() ja mam coraz większe kompleksy na temat swojego wyglądu - masakr-kiedy ja się pozbędę tego sadła!
Edytowane przez truscafka Czas edycji: 2012-04-25 o 10:03 |
||
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze kiedys sobie zrobie ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ja sie maluje od wielkiego dzwona teraz. Henna na rzesach i brwiach u mnie gosci juz od ..uuuuu....15 lat chyba.
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
GGORRA a dlugo się trzyma?
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
To zalezy .Bo raz mam tydzien, raz dwa- czasem wogole mi nie chce zlapac.
Wiadomo, ze robiona u kosmetyczki dluzej trzyma - tak jak z farbowaniem wlosow - lepszy efekt.
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
ja uzywam tuszu 2000c MF z podkręcona szczoteczką, a na jakieś marne wyjścia essence multi akszyn
obydwa fajne, ale ja mam długasne a cienkie rzęsy, ale te jakoś dają radę ten drugi musi troszę stężeć, wtedy jest ok, bo taki świeży to do du.py fajny też kiedyś miałam z Astora big bjutifulmoja pani strzela przewrotki z brzuszka na plecki i odwrotnie a dzisiaj przyuważyłam jak podciąga się na łokciach i sunie do przodu
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha lasencja na fb, ze nie pogada
Ale masz figurke fiu fiu
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za komplement, ale to są tylko pozory na wciągniętym brzuchu fotki są robione A od siebie nie wiem czego ty chcesz A jeśli chodzi o doklejenie to ma znaczenie czym się to robi? tzn są jakieś kleje "nieszkodliwe" czy znaczei ma tylko kleenie 1:1 ? |
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten słoneczny ranek
![]() Wczoraj jak wróciliśy z rehabilitacji (a w naszym przypadku to 4-5 godzinna wyprawa) to mała jak zasnęła, tak o 18 obudziłam ja na jedzenie, ale zaraz po natychmiast zasnęła i nie mogłam jej obudzić nawet na kąpiel - tak więc moje dziecko poszło spać nie umyte i nie przebrane w piżamkę Wczoaj jakoś wyjątkowo na rehabilitacji Dobruśka nie płąkała - a to już postęp. Ale oczywiście jak ja pani rehablitantka podnosiła do siadu, to ta mała pierdoła nie podnosiła głowy. A w domu pięknie głowę podnosi - jak jej się chce oczywiście. Owieczko nie martw się anemią - ferrum lek przez kilka tygodni i będzie ok. Tylko musicie sobie sposób podawania wypracować - bo nasza to ani z łyżeczki, ani ze strzykawki. Dopiero kroplomierzem sie udało, że wszystko połykała. A teraz jest już ok i żelazo odstwione ![]() Co do tuszu do rzęs to ostatnio jestem wierna tuszowi Meybelline Colossal. Nie drogi a jak dla mnie ok. Dobruśka nie chce jeść zupek z mięsem - najchętniej jadłaby tylko jarzynową z Gerbera (z Bobovity pluje). Dziewczyny, czy Wasze skraby maja idealnie gładka skórę na buzi? Bo nasza co jakiś czas ma chrostki - albo między brwiami, albo na czole - taka drobna jaby "kaszka" I teraz nie wiem czy to jakies uczuleniowe. Jeśli tak to cięzko stwierdzić na co to uczulenie -ostatnio ciągle jakieś nowe deserki, zupki, wprowadzamy mleko natępne (z bebilon 1 na2), do tego kasza manna - jako gluten raz dziennie... Już głupia jestem... I powiem Wam, że Wasze dzieciaczki duże się wydają pzy naszej - Dobrusia ma 6,5 miesiąca a waży 7300. No ale za to ma 73cm dłogości (jak się urodziła to 2270 ważyła - tak więc jak to każdylekarz mówi - pięnie nadrobiła) Ale w porównaniu z Waszymi to i tak wydaje się mała. Cos miałam jeszcze pisać, ale nie pamiętam co...
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-04-25 o 10:19 |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory paćkam się essence różowym ale się kruszy i mnie to wkurrrr ru ru ru ![]() Princ no weź, nie zawstydzaj ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

mialam wtedy super figure, same miesnie i kondycja taka ze hoho 

w nocy 2 pobudki i po 7 wstalismy, teraz śpiewa to tv a ja pije kawke

jak chcesz to tża zmolestuje o podanie tabletów najlepszych za przystępną cene, a on dobry w te klocki
on był pewny, że coś dla niego mam i coś szykuję, bo cały dzień nawet mu życzeń nie złożyłam
no ale ja dni nie rozróżniam, każdy dzień taki sam itp. to chyba zrozumiał. Poszliśmy wczoraj do kina na "Battleship, bitwa o ziemię". Jesteśmy z mężem fanami filmów o zagładzie świata