|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Te tabletki na odchudzanie z L-karnityną to jest totalny pic na wodę. L-karnityna nie aktywuje w żaden sposób spalania tłuszczu. Owszem, uczestniczy w tym procesie, niby przenosi te kwasy tłuszczowe z cytoplazmy do mitochondriów, ale podawanie jej wcale nie przyspieszy, ani nie zwiększy tego transportu (nie jest kluczowa). L-karnityna jest wykorzystywana w ilościach takich, jakich organizm potrzebuje i suplementacja z zewnątrz wydaje mi się być niepotrzebna (o ile dieta nie jest bezbiałkowa, bo wtedy trzeba ją brać...). Ale ludzie biochemii nie znają, a łatwy chwyt marketingowy i możliwości dla przemysłu farmaceutycznego w niszy suplementów rosną.
Przy takiej ilości treningów efekty z termo i bez termo będą takie same. Gdyby ktoś chciał, mogę poszperać w badaniach katedry naszej uczelni na ten temat, robili kiedyś eksperyment., może jest to dostępne za darmo
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-04-24 o 23:22 |
|
|
|
#3032 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc dziewczyny
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle wam też ludzie naciskają klamki ? już drugi raz zdarza nam się to z Mateuszem że ktoś sprawdza czy jesteśmy w domu i jest zamknięty, skradamy się przez korytarz z wieszakiem i sprawdzamy ogólnie boimy się każdego takiego dźwięku, dzisiaj nawet widziałam przez Judasza tę osobę, jakiś stary dziad
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
chyba spadam z forum....
poklikałam dzisiaj jusi, piczce i zukenkowi naszemu - co bidulka została na końcu ![]() jutro poklikam kolejnym |
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wpadłam tylko nadrobić i podziękować za klikanie Zobaczyłam posty Frezi i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło Kobieto jaka Ty jesteś kochana to się w głowie nie mieści Jutro idę do pracy ale cały czwartek będę Ci klikać niemiłosiernie Dobse ?Tęsko mi za Wami i chciałabym się już znowu spotkać!!! Buziaki w czółko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Frezi poklikałam Ci jednak jeszcze trochę bo dopiero idę spać ![]() Masz o 64 głosy więcej od Terrorystki |
||
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż taki duży nie jest, żeby zazdrościć
jak wrócę do domu, to Wam wrzucę zdjęcia jedno z wakacji 2008, a drugie z początku 2010 - jest różnica ![]() Cytat:
Jak mieszkałam w bloku, to też mi się zdarzało, że ktoś nam próbował włazić do mieszkania.
|
|
|
#3038 | ||
|
Zakorzenienie
|
kochana...ja nie dam????
wrocilam pol godziny ttemu - zdazylam wziac prysznic, wyprasowac kiecke, przebrac sie, zjesc sniadanie, wypic kawe, zajrzec do was, kliknac jusi bo doczytalam ze spada ![]() lece jeszcze wysuszyc wlosy, spakowac pedzelki i na kolejke ![]() wroce to bede odsypiac pewnie, bo dzis powtorka z rozrywki - nocka i teatr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czesc siekierka
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dziś na uczelnię jadę więc życzę miłego dnia
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
arra
masakra, daj mi trochę tej siły, bo ja nie mogę się zmobilizować do zarwania pół nocy
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
halo
![]() NAJECZKO superrrrrrrrrrrr , drogie sa mieszkania w tychach ?? podobno najlepsze kredyty hipoteczne sa w bgż. my wczoraj bylismy ogladac domek do kupienia na peryferiach Kielc, neistety ja mieszkania w domku nie czyje a dzis ide do spoldzielni ogladac projekt blokow na mieszkanie w ktorym sie zapisalismy (mieszkanie na parterze z ogrodkiem)do konca miesiaca trzeba wpalcic 6 tys zaliczki i bijemy sie z myslami. jutro natonmiast ide do banku zapytac o kredyt dzis muse jeszcze urzad skarbowy zaaltwic i podzwonic do rodziny narzuta zeby ich na wesele zaprosic Cytat:
a i wklejam wam opis moich perypetii z cukiernia (pisalam na pm kieleckich juz) zamowilam tort w zeszlym tygodniu , jak pamietacie chce tort z babeczek dzien pozniej zadzwonila babka ze jednak mi go nie zrobia bo dziewczyna ktora sie takimi rzeczami zajmuje jest w ciazy i poszla na zwolnienie lekarskie potem pojechalam do innej cukierni, bosz jaka ta dziewczyna co tam pracuje jest niemila tzn caly czas focha ma, umawialam sie z wlascicielem ze mi zrobi tort z babeczek a ta ze ona nie przyjmie zlecenia i wogole, to zły pomysl te babeczki a co ja kurna obchodzi czy to zły pomysl czy nie potem poszlam do jeszcze jednej , tam niestety ceny mi nie powiedzieli, szef ma sie zastanowic ale jak sadze cena bedzie z kosmosu w koncu wyladowalam u dorotki, na gorze ma byc kilogramowy torcik wiec pytam sie wlascicielki ile kg tortu kosztuje a ona 39 ale nei nei slubny 45 no masakra jakas (taki troche niesmak pozostal) w kazdym badz radzie pomimo tego chyba zdecyduje sie na dorotke, mam im przyniesc papilotki i na sprobe maja zrobic kilka babeczek, mam nadzieje ze cena nie przekroczy 3 zl za sztuke bo paqpilotki przynosze ja oraz cala dekoracje tez ja robie (kokardki i serduszka) __________________
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skierka witaj ![]() Kawa a byłaś w bravo, u banatkiewicza albo w Heka?
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
ta druga cukeirnia to bantkiewicz gdzie sie maja nad cena zastanowic, heka odpada maja ochydne torty
a Ty skad mialas od dorotki ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.abcslubu.pl/images/stories/kwiaty13.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...b4mAUY1hYpyhTf http://i.pinger.pl/pgr76/3520ad09000...4908a/S018.jpg Kwiaty do włosów lepiej zamówić tam gdzie bukiet - będziesz miała pewność, że są z tych samych odmian i nie okaże się nagle, że kwiaty nie mają tego samego odcienia Cytat:
z tym, że chyba akurat to był ktoś, kto pomylił piętra, ale w sumie nigdy nic nie wiadomo :/Cytat:
|
|||
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja zamawiałam na tydzień przed ślubem i normalnie odpadłam jak Pani kazała mi wybrać dekorację i były fioletowe i białe storczyki I cena 41 za kg.
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.leroymerlin.pl/produkty/f...79877149.html#
Patrzcie jakie wybrałam firany do salonu
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby Aleks nie dołować
![]() Kawa współczuję. Niby tort to taka pierdoła a okazuje się, że zamówić to co się chce to nie tak łatwo. U nas stanęło na Dorotce właśnie. |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Rain piękne! Ja co prawda nie lubię mieć w domu takich mlecznych i wzorzystych firan, bo ograniczają dostęp światła, a ja muszę mieć widno w domu. Ale nie zmienia to faktu, że są śliczne
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym chyba nie będziemy zakrywać całego okna firanami
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Rain a jaki kształt bukietu powinnam mieć ja?
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() justi twoje wanienne przemyslenia mnie rozwaliły.. frezi gratuyluje kolejnej wygranej podziel sie kosmetykami ![]() naj skierka witamy wczorajszy okres mnie zabił ale dzisiaj juz lepiej
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
a i rain cudna ta firanka
ale bardziej na drugi karnisz jako zasłony i biała delikatna gładka firanka do tego
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że już lepiej, bo masakra...rain, super firany! Ja strasznie lubię zestaw u siebie w pokoju - mam kremową ciueniutką taką firankę o świetnej fakturze jak pergamin i dwa ekrany po bokach ciemnobrązowe, ale musiałam je jednak ściągnąć, bo za ciemno było w pokoju, ciemne meble, ściany w połowie też, no i pokój mały.Coś jeszcze miałam pisać...
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Ty jesteś taka szczuplutka, że chyba bardziej się wyciągać bukietem nie chcesz
taki jak pokazywałaś będzie w sam raz
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
zwies to poklikaj mi
niedlugo spadne z pierwszej 30. i nie dostane nagrody
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zjadłabym coś ciekawego do jedzenia ![]() Wczoraj chciałam zrobić makaron ale mi się pomidory popsuły I musiałam zadowolić się cukinią smażoną
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
ile Wam za kg powiedzieli, pamietaj pilnuj dorotki bo oni lubia kg nadprogramowe sobie przywozic i kaza placic, a juz najbardziej mnie rozwalila wczoraj ekspedietna tam ktora powiedziala babce ze na komunie 20 osobowa potrzebuje 4 kg tortu hahahaaha
|
|
|
#3059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Idę pod prysznic, a potem trzaskanie projektów na zajęcia Jeszcze tylko dziś i weekend hehe
|
|
#3060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tapety tez mają ładne
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

już drugi raz zdarza nam się to z Mateuszem że ktoś sprawdza czy jesteśmy w domu i jest zamknięty, skradamy się przez korytarz z wieszakiem i sprawdzamy
ogólnie boimy się każdego takiego dźwięku, dzisiaj nawet widziałam przez Judasza tę osobę, jakiś stary dziad
13.03.2008
Zobaczyłam posty Frezi i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło
Jutro idę do pracy ale cały czwartek będę Ci klikać niemiłosiernie
jak wrócę do domu, to Wam wrzucę zdjęcia jedno z wakacji 2008, a drugie z początku 2010 - jest różnica 

i ciekawa jestem czy daje to jakieś efekty 

Nudzi mi się