|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
I też potrafi trzymać długo i umuie zawołać
|
|
#3332 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() U nas jak zwykle kreatywność i wszelkie budowle ![]() Cytat:
![]() Ja gołąbki wszedzie i zawsze ![]() Cytat:
Oj, współczuję Przeciązyłaś? *** Oj jak jak się ciesze, ze odpieluchowanie mam już za sobą. Ale i Wam się kiedyś uda ![]() Wpadłam dzisiaj na moment do HM, Mama kupowała dla wnuczki znajomej drobiazg. Ale kolorowych rzeczy I jakie super skarpetki dla dzieci
|
|
#3333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na podnóżku,prosto do kibelka był taki czas,że nie chciał siusiaka trzymać,bo parę razy się obsikał ,teraz już doszedł do wprawy ![]() Posyłam ![]() Nie wiem czemu,tak mi się ubzdurało,że 25 kwietnia ![]() Cytat:
Do Ciebie też poleciały Idę do łóżka,wykończona dzisiaj jestem ![]() Dobranoc |
||
|
|
|
#3334 |
|
Ola-Unhola
|
Dzieki sylko
![]() Przypomnijcie mi jakie to kremy do stóp z Avonu. Jutro mam klientkę i chciałam jej polecić. Dzięki ![]() Ja tez juz ide, dobranoc
|
#3335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aga bidulo *** Wczoraj padłam jak wafel o godzinie 21.30 Nie dałam nawet rady obejrzeć Przepisu na życie W nocy mocno padało to pewnie coś z ciśnieniem było.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-04-25 o 07:43 |
|||
|
|
|
#3336 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż niedawno poznałam jak może być fajnie...przyszłam zmęczona z pracy, P powiedział że się pobawi z Zu, a ja mam się położyć na godzinkę....ehhhh jak fajnie było ![]() Cytat:
Cytat:
obiecuję sobie że nie będę czekać do końca...i wysłałam w poniedziałek![]() Zawsze korzystam z dostępnych w necie programów...tam automatycznie wpisują ile odlicza się za dziecko cześć Sylka ![]() ![]() Cytat:
że skończyły się pieluchy, ze nie kupiłaś a sklep jeszcze zamknięty i musi chodzić bez, nie ma wyjścia...byle tylko przetrwać i się nie poddawać![]() Cytat:
i dobrze trza się czasem wyspać![]() Dzień dobry Ja dla kontrastu położyłam się po 1 ![]() ale za to uszyłam pierwszą konkretną rzecz na mojej maszynie ![]() Jestem dumna z siebie ![]() Wrzuciłam zdjęcie do albumu...zapraszam A jeśli chodzi o Zu...to ta fajna Ciocia wczoraj mówiła że przyszła o 9...i od 9 było super..zupełnie normalnie, na początku nie chciała jeść, ale jak zobaczyła że dzieci jedzą to wszystko zjadła Za to dzisiaj rano znowu lament ![]() p4w
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-25 o 08:35 |
||||||
|
|
|
#3337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smaczne ![]() Ja też nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może powoli wróci do normy
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ![]() Właśnie dostałam na maila nową gazetkę superpharm... i przy zakupie za min 30 zł...płyn micelarny Vichy Purete Thermale 3w1 jest za 19,99
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-25 o 09:13 |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj juz nie dałam rady zajrzeć. Doktor powiedział, że widzi u Oliwki dużą poprawę, czyli te wkładki dużo pomogły, ale mamy je jeszcze nosić do bucików. Kolanka też lepiej, nie są już takie wiotkie. Ćwiczenia mamy dalej robić i do kontroli za 4 miesiące. Na podoskopie Oliwka nie chciała stanąć, płaczu było całą wizyte i przed i po. A u mnie, no cóż tak jak się spodziewałam, zrobił mi usg, coś tam mi się wytarło trochę, trochę za mało tej mazi jest. Mam ćwiczyć kolana, zrobić laseroterapie, krioterapie, rtg i do kontroli za 6 tygodni. Nie służy mi siedzenie przy komputerze
|
|
|
|
#3340 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Niech wie ![]() Nie dałam się przegadać i dac sobie przerwac, także tym bardziej chyba zwróciła uwagę, ze jest inaczej niż zwykle ![]() ![]() Ja czekam na wyprzedaże, wiecie kiedy? I kupię na konkretnie na lato własnie podkoszulki, szorty, trampolki Ja padłam po meczu (wkurzona ), ale wstałam dopiero 20 min temu ![]() Cytat:
Mam Bartka w ciagu dnia, pewnie dlatego łatwiej, mimo, ze czasami kocioł mega i krzycza obaj ![]() Zajrzę wieczorkiem Co uszyłaś? Cytat:
![]() Cytat:
A Ty zadbaj o siebie, bo nie ma żartów z kolanami ![]() ************ Dzień Dobry ![]() Dzisiaj intensywnie i w ruchu ![]() Klientka, potem zebranie w przedszkolu - doczekac się nie mogę ![]() Miłego, idę po kawkę ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A sylko, podpytaj Małża jakbyś mogła o te preparaty do skór, a nóż mi moga pomóc
|
|
#3341 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle,że u mnie nie padało ![]() Cytat:
![]() Ja myślę,że to przejściowe ![]() Zawsze możesz spróbować ![]() Cieszę się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Ty póki nie jest za późno-wiem co mówię ![]() Jolu za wizytę napisz po. Pogoda u mnie byłaby super,gdyby nie te wiatry już nie pamiętam kiedy go nie było Idę pranie rozwiesić. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
zapytam wieczorem |
|||||
|
|
|
#3342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() no starszy Syn to zdecydowanie plus ![]() a zobaczysz ![]() Cytat:
![]() też tak myślę...choć tez może być tak że czegoś się wystraszyła ![]() akurat dziękuję za komentarze
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Agga, nadawalm jeszcze z domu, ale w pracy byl kociol, ze ![]() U Antosia wszystko dobrze, miewa okresy lepsze i gorsze, dziekuje, ze pytasz Cytat:
Na nic nie mam sily, wiec sobie posiedze i poczytam, poczekam az mi adreanlina opadnie, a potem pojde spac. Dzis Malz gotuje obiad , niby wszystko ma przygotowane i wie, ale stresuje sie, ze sobie nie pojem ![]() Tak, wiem - mam malo wiary w Malza, ale gotowanie to moja dzialka, jestem lepsza 1000 razy od niego
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() ![]() Wojtusiu dbaj o siebie
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Werka cos kaszlala rano , ale mowi ze czuje sie dobrze, pytalam czy boli ja gardelko to mowi ze nie, z ciekawosci zmierzylam temp. i 37,2 -niby goraczki nie ma ..........mam nadzieje ze nic sie nie wykluje ![]() nie wyglada zeby cos ja bralo Karo pewnie Zu potrzebuje wiecej czasu Wojtusia super ze jest poprawa nieciekawie masz z tymi kolanami dbaj o nie
|
#3346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a możesz przypomnieć/napisać, jakie robicie ćwiczenia?To wszystko na NFZ? Mam nadzieję, że pomoże ![]() Napiszę Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
zapisalam ją na jutro do lekarza zeby ja osluchala pani doktor -wolę dmuchac na zimne wstawiam wam dla porownania - ktory kolor lepszy? no i tak wygladaja po scieciu
|
#3348 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie robiłam nic specjalnego- chociaż ponosić tego mojego Kluska coraz ciężej i pewnie stąd ten ból.nie denerwuj mnie oby ![]() Cytat:
I często robi sobie zabawę i sika na sedes a nie do wody, bo przecież "fajnie chlapie"![]() I bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ooo własnie- też tak uważam Miałam Was ju.z kiedyś zapytać- do czego zakłądacie dzieciom takie podkoszulki? W domu? Na dwór? Ja mam dwie dla Alana, ale jeszcze ich nie nosił bo nie wiem do jakiej sytuacji je założyć ![]() Fajnie bili się Doktorek z Jerzym ![]() Cytat:
![]() heh rozpieszcza Cię ![]() nic tylko się cieszyć Cytat:
)Dbaj o kolana Cytat:
Nie ma za co Jesteś lepsza bo Go nie dopuszczasz do kuchni, daj Mu szansę, a może odkryje w sobie talent ![]() Idę sie połozyć do Alana bo nie daję rady . Miłego Uszczupliłam Waszą grafikę Czeko 2 kolorek fajniejszy. I fajna fryzurka.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-04-25 o 14:14 |
|||||||
|
|
|
#3349 |
|
Wtajemniczenie
|
Przestraszyły się mojego krótkiego posta i zwiały???
|
#3350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kolanek, to przysiady, tylko takie, zeby dziecko nie odrywało pięt od podłoża i takie "opady na ścianę" coś jak pompki, że nogi są złączone i ugina się ręce i tułów opada na ścianę, ale stopy mają pozostać w miejscu, i pięty tez nie mogą się odrywać od ziemi. i jeszcze dał nam ksero jakichś ćwiczeń z firmy Bartek, ale jeszcze nie zerknełam na to. Później zobacze i albo zeskanuje albo opisze. Niestety wszystko prywatnie. Bo byłysmy na prywatnej wizycie i skierowanie od prywatnego lekarza i tak jest płatne. Cytat:
a Oliwka była tak przestarszona całą wizytą, że krzyczała jak poparzona. Cytat:
![]() spadam, bo mam dużo pracy w domu dzisiaj |
|||
|
|
|
#3351 |
|
Ola-Unhola
|
Ale fajnie jest odwiedzić stare mury przedszkola. Choć widze je non stop z okna, to jak przypomniałam sobie widok sal, panie....Super się ciesze, ze Antoś bedzie tu chodził
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chociaz w pierwszym tez jest ok. W ogole to sliczna z ciebie kobieta, wiec we wszysktim ci ladnie Cytat:
kuruj sie Zjedlismy zjadliwy obiad i pojechalam na woskowanie. Od razu czuje sie lepiej . Jeszcze dzisiaj zrobie peeling, maseczke, a na wlosy dam olej na cala noc i bedzie ok. Kupilam dzis dobre wino na wieczor, tylko ciekawe czy nie padne po pierwszej lampce
|
|
#3353 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby szybko Zuzia zapomniała Nie wiem,nie próbowałam ![]() Cytat:
I jak po wizycie? ![]() Cytat:
Cytat:
zależy co się Mu umyśli ![]() No,chyba tak ![]() Cytat:
![]() I jak tam,wieczór udany? ![]() Ola podpytałam męża to takie coś znalazłam,tylko w sklepie motoryzacyjnym i On też w jakimś takim kupuje ![]() Dobrej nocy |
|||||
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko
. Jolu, wlasnie nic nie piszesz jak bylo u ortopedy ![]() Musze dziecku kupic sandaly jakies i kilka par dlugich spodni, bo jakos urosl ostatnio i wszystkie pary sa za krotkie
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ola mam nadziję, ze teściowa przemysli sprawę Karo - u Bartusia ta kulka nie jest bardzo widoczna ![]() Fotki, z których będą plakaty widziałysie na pewno, bo są w albumie ale jak przyjdą to się pochwalę Cytat:
Wojtusiu - cieszę się, ze z Oliwki nóżkami coraz lepiej Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
... dla męża ![]() ja też ... została nam 1 para spodni takich na teraz i jedne za duże ... no i dresy jeszcze, ale zmechacone jak
|
|||
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze zakładam pod koszulkę na długi rękaw, i w domu i jak gdzieś wychodzimy. Latem nie oczywiście![]() S mi opowiadał ![]() Czeko ja nie wiem, który kolor fajniejszy Chyba żaden mi do końca nie odpowiada
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-04-26 o 07:26 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Lecę dzisiaj obrabiać przyjaciółkę, tzn Ona do mnie i razem do gabinetu. Rączki, nóżki... ![]() Miłego
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() chyba jednak chorobsko sie rozwinelo wczoraj Werka zwymiotowała w nocy, miala tez goraczke 38 no i dzisiaj strasznie kaszle , pojawil sie katar tez ![]() na 10 idziemy do lekarza...... wpadne pozniej poczytac bo idziemy sniadanie zjesc
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
milego dnia Cytat:
![]() zdrowia dla Werki
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

I też potrafi trzymać długo i umuie zawołać 

wiem ile nerwów kosztują przygotowania,przy w miarę normalnej sytuacji rodzinnej(człowiek martwi się,żeby wszystko fajnie wyszło,udało się
) a co dopiero,jak wszyscy się wtrącają,mieszają i kręcą 

, przyślij ze dwa
Nie dałam nawet rady obejrzeć Przepisu na życie

już nie pamiętam kiedy go nie było
zapytam wieczorem