|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I Jak Podobały Się Moje Fotki W Ckm? ;)))
Cytat:
Cytat:
svinecka, uwazaj, bo ta milosc Ci na zdrowie nie wyjdzie
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykład: Joanna Brodzik jeszcze kilka lat temu chwytała się różnych zajęć i marnie zarabiała. Z każdą rolą, zyskiwała doświadczenie i popularność, również w ten sposób podnosząc swoją wartość. Jej wizerunek (na który ona ciężko pracuje) jest jej inwestycją. Ona może pracować za małe pieniądze lub za bardzo duże... wybór dla każdego jest logiczny. W produkcjach niskobudżetowych pracuje tylko dla siebie, ale żeby w nich pracować musi też zarabiać, żeby się utrzymać. Tak samo jest z Sandrą. I wcale to nie oznacza, że osoba która pracuje za 100 PLN nie ma szacunku do siebie, ale gdyby miała lepszą propozycję pracy, za większe pieniądze, też by z niej skorzystała. |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:coo l:
|
|
#1655 |
|
Konto usunięte
|
Amistad-oczywiście ze zrozumiałam
Napisałam długi post i mi skasowało:/ Spróbuję w skrócie: NIe ma jednak porównania pomiędzy Sandrą a Joanną Brodzik( z całym szcaunkiem) Joanna Brodzik jest osobą publiczną,jest aktorką. sandra jest zwykłym,szarym człowieczkiem jak ja czy Ty. O ile Joanna Brodzik może zagrać w wielkiej produkcji za kolosalną sume lub wystapic w reklamie rajstop za kilka tysiecy,co dla aktora jest upokorzeniem(sprzedac swoja twarz do reklamy) tak dla Sandry propozycja ta byłaby życiową szansą. To jest oczywiste,że sposrod kilku propozycji wybierzemy te najbardziej dla nas korzystną. Ale jeżeli możemy dorobic te 100 zl i nie mamy zadnych innych propozycji to sądzę ze wieluludzi skorzysta(oczywiście nie aktorzy )I tak-dla Sandry przebranie się w kilka ubran-połaczenie przyjemnego(bo Sandra lubi te prace i spprawia jej to przyjemnosc) z porzytecznym-to jednak strata czasu-bo zbyt mały zarobek bo przeciez trzeba szanowac siebie. Ja rozumiem-Kate Moss(modelka znana na cały świat)...ale oczywiście-to tylko i wyłacznie sprawa Sandry. |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazwiskami? Otóż nie jestem jak Sandra, ponieważ nigdy nie pracowałam jako modelka, a Sandra już ma doświadczenie w tej dziedzinie. Ja zaczynałabym od 0, a ona już wypracowała sobie jakąś pozycję. Pojawienie się w CKM podniosło poprzeczkę i (prawdopodobnie) jej gaże, ma więcej propozycji za większe pieniądze (tak napisała). Im mniejsze pieniądze są przeznaczane na sesje tym gorszy standard pracy, więc nie dziwie się Sandrze, że woli wybrać to, co jest przyjemniejsze i za większe pieniądze... nie mówiąc już o tym, że Sandra ma też inną pracę, z której się głównie utrzymuje. |
|
|
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
Amistad -rzecywiscie nie zrozumialas.
Byc moze przez sposob w jaki to napisdalam ale niestey teraz nie potrafie napisac tego w inny(zle się czuje). Ale:mamy umowną(podkreślam umowną) stawke tych 100 zl. Dla Kate Moss będzie to kwota nie warta poswiecenia. Ma takie doswiadczenie,że taka sesje bylaby dlaniej smieszna. Natomiast dla innej,poczatkującej modelki jest to szansa-pierwsza lub kolejna. To Twoje slowa,że Joanna Brodzik tez na poczatku chwytała się róznych zajęc az w koncu zyskala popularnosc i to ,co chciała. Oczywiscie ze Sandra moze przebierac w propozycjach(w tylu ile dostaje). Ja juz napisalam-to jest JEJ sprawa. Kazdy ma prawo przebierac i wybrac te najkorzystniejsza dla siebie. Bo oczywiste ze robi to z mysla o sobie. A mozna tez brac wszystkie propozycje. Mozna tez nie wziac zadnych i czekac. |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem-dlaczego dla aktora występ w reklamie to upokorzenie ?
|
#1659 |
|
Konto usunięte
|
Fresa,ja tez nie.
Trzebaby sie o to spytac aktorow-dlaczego nie chca wystepowac w reklamach. Dlaczego nie chca sprzedac swoich twarzy np tabletkom od bolu glowy. |
|
|
|
#1660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1662 |
|
Konto usunięte
|
Lutiana-tak,zgadzam się z Toba
![]() Na palcach jednaj ręki można policzyc aktorów w Polsce,ktorzy wystąpili w reklamie. |
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Amistad.
![]() Wystapienie w serialu, bądź reklamie to też kwestia czasu dla aktora. I rzecz jasna kwestia stawki. Aktor, który nie ma propozycji, zaczyna dobijać się do serialu, bo musi z czegoś żyć, chce by o nim pamiętali... Inaczej odejdzie w kąt, dlatego machca ręka na swoje ambicje i idzie do reklamy, do serialu, do głupiego pr. telewizyjnego. Byle był obecny na ekranie. I niewielu jest aktorów/artystów, których nie kuszą wysokie stawki za spot...
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
Gdybym byla np. Krystyna Janda nie chcialabym kojarzyc sie ludziom z Gozdzikowa, co to przypomina ze najlepsza jest etopiryna hehe
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewielu jest artystów, którzy NIE wystąpili (jeszcze) w reklamie!
|
|
|
#1666 |
|
Konto usunięte
|
Ale Krystyn Janda tez wystapila w reklamie
|
|
|
|
#1667 |
|
Konto usunięte
|
Pomadko właśnie próbuje policzyc-Jadna,Kondrat,Szyc,Opania ,Barbara z M jak Milość...
I nie moge skojarzyc kto jeszcze. Kilkoro ich było,zgadzam sie-ale nie tak wielu. Ale zgadzam sie z tymco napisalas wyżej-to tylko kwestia czasu. Kiedy nie pojawiają sie propozycje-wystepują w reklamie. |
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Gajos,Pazura,Skrzynecka,T yszkiewicz,jeszcze kilka twarzy widze ale mam blokade nazwiskowa
|
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
No tak,racja:Skrzynecka i pasztety,Pazurai klej Atlas-a Tyszkiewisz?
Nie pamietam
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Tyszkiewicz-odkurzacz reklamowała, lata temu.
|
|
#1672 |
|
Konto usunięte
|
No rzeczywiscie sporo ich.
Co nie zmienia faktu-ze robia to niechetnie. Wiecie co,nie pamietam tego odkurzacza z Tyszkiewicz... Pamietam za to linie kosmetykow pielegnujacych SZA Grazyny Szapolowskiej. |
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Brodzik-farba Garniera.
Jabłczyńska [tez mi aktorka] czyta reklamy. ten co gra w Klanie to samo co Jabłczyńska. Mumio ![]() Cichopkowa z Hakielową. ![]() Dykiel też coś reklamowała... Stockinger, ta od Heli w opałach Olchbryski Rodowicz-kręcili razem lody ![]() Hanka Bielicka-jakieś lekarstwo Markowska+Mucha-plastry anty i jeszcze paru by się znalazło. No, ale niektórzy nie muszą grac w reklamach, bo sam serial/film jest jednym wielkim spotem reklamowym. Gdzie nachalnie jest filmowany sok Hortexu, woda mineralna (i tysiąc innych bzdur) i widz chce-nie chce, musi na to patrzec.Cytat:
Bo aktoreczka XY opowiedziała o tym w gazecie?
|
|
|
#1674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia stawki i renomy aktora. Jasne, że sa tacy, którzy do reklamy nie pójdą, bo i tutaj pojawia się jakis powód, albo mocny kręgosłup i zasady, albo kwestia stawki, której mu nie chcą zapłacić, albo olewają temat, nie mają czasu itp. Aktorzy, piosenkarki bardzo często robią się też "twarzą" danej firmy, kampanii... Tylko trzeba uzgodni odpowiednią kwotę i warunki. Są też firmy, które nie chcą artysty w reklamie, bo ich, np. nie stac i są w stanie wypromowac jakis produkt przy pomocy amatora, reklamy rysunkowej, ale to już inna para kaloszy. Skąd Ci wiadomo, że robią to niechętnie?
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
a w jakiej reklamie wystapila Janda?? nie moge sobie przypomniec??
|
#1677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No,chyba,że ktoś woli głodem przymierać niż pokazać się w kilkudziesięciu/sekundowym spocie reklamowym. Bo tak własnie jest-aktor ma zazwyczaj tylko 5 minut sławy-po których wszyscy o nim zapominają ,a na jego miejscu pojawiają się nowi-i tak w kółko. Cytat:
|
|
#1678 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i widzicie dziewczyny - wystarczyło 1634 posty i Sandrunia odpowiedziała nie tylko na nasze pytania ale i na swoje , a ....... Cytat:
Cytat:
No i za oklapy palować nie będą
|
|||
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy tej reklamy nie widziałam, ale oglądałam jej wywiad, kiedy "tłumaczyła się" dlaczego w niej wystąpiła. Powiedziała, że zaproponowano jej duże pieniądze za to, żeby usiadła sobie na kanapie przy odkurzaczu, więc czemu nie?
![]() Janda chyba w żadnej reklamie nie grała. Nie mogę niczego na ten temat w necie znaleźć. Pomadko, Freso... to miło, że się ze mną zgadzacie
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Janda grała nie tak dawno, może 3-4 lata temu (mniej-więcej, nie jestem pewna, bo dokładnie czasu emisji nie mogę sobie przypomnieć) w reklamie jakiegoś lekarstwa bodajże na przeziębienie
. Nie był to w każdym razie żaden wysokopółkowy produkt.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

:coo l:

)
nazwiskami?