|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Też jem śniadanie po wstaniu
. Tak mi najwygodniej w sumie i jestem już przyzwyczajona . Nie mogłabym Bóg wie ile czekać aby wszamać jakąś kanapeczke czy coś. Prędzej bym chyba zjechała
|
|
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na modelce w sumie też rewelacyjnie nie leżą, ale myślałam, że ona to taki suchy patyk i dlatego, a nie że ze spodniami coś jest nie tak.... Mam nadzieję, że krawcowa zrobi z nimi coś, żeby fajnie leżały, bo czuję się hmm... pio prostu nieatrakcyjnie, jak w worku w nich :/ Z resztą w drugich, które kupowałam na targu też. Nie wiem czy oni robią tylko worki na kobiety w ciąży? :/ Wczoraj ubrałam moje rureczki sprzed ciąży i czułam się normalnie taka seksi w nich w porównaniu do tych worów Leginsy bardzo fajne Ja na razie chodzę w zwykłych, ale jakoś się tak dziwnie czuję, jakby to były rajstopy i to przeświadczenie, że muszę uważać żeby mi tyłek spod tuniki nie wylazł ![]() Cytat:
Grunt, żeby te ciążowe się jakoś w miarę układały, a te moje to takie bezkształtne, że głowa boli |
||
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
I na tę o to okoliczność idę zrobić sobie herbaty - a maluch mnie wesoło podkopuje teraz na środku brzuszka nie dawno zjadłam "chwasty" jak to moja kumpela zwie i do tego 3 krówki
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Taw_ND7aMOg twister, czyli paneirka jak z kfc i placki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105988 placki właśnie usmażyłam z 8 zostało mi 6, bo pierwsze dwa smażyłam za długo i po zrobieniu łamały się w środku muszą byc krótko na patelni. W smaku jak te ze sklepu kurczaka będę robiła za godzinę, żeby było jeszcze ciepłe jak tżet wróci. Teraz szamam rosołek mniam![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=5 zamawiała może któraś z was tą spódnicę? ja mam podobny fason ale zwykłej, bez panela i oczywiscie już się w nią nie mieszczę
|
|
#2226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
80 zł, no masakra jakaś ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Ale może któraś zamawiała, przyznawać się dziewczyny
|
||
|
|
|
#2227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/g232-dla-modnej-ma...252672678.html ma może je któraś z was? jak rozmiarówka? wziełam rozmiar większe i teraz już wiem, że na pewno będą za duże ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcia spodni.
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym zalaczam fotki mojego kota -Jaska. Moj najukochanszy.. |
||
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
za duże są zdecydowanie na Ciebie ale na pewno krawcowa coś z tym zrobi i po zwężeniu i skróceniu będą super
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- niegrzeczna gratulację
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie za duże... ale dla krawcowej zmniejszenie nie będzie kłopotem
![]() Przyszły mi dzisiaj próbki z johnsona całkiem o tym nawet zapomniałam ![]() angel166 daj znać potem jak smakowały te twistery to może jutro zrobię
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez miałam takiego samego kocura zenon miał na imię ale go prawdopodobnie auto zabiło ale ciała nie znalazłam takze nie wiem.... zaraz po krówci do nasz przyszedł maniuni taki ... ssał krówke juz jako dorosły kot mlaskał pół nocy liząć ją po brzuchu potem była biały z szarym ogonem Glutek( bo miał różowy nos i w nim zawsze czarne kozy) ale go sąsiad otruł co ma gołębie.... tez ciała nie znalazłam więc to tylko tak usłyszane od sąsiadów wieści... to był kot mojego faceta najukochańdszy i tylko jego tolerował mnie gryzł i drapał chociaz mu sie podlizywałam i ja go tylko karmiłam to i tak kochał tylko Piotrka
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
No w końcu mój maluch zapukał do mnie
Dobra - zmykam - za poł godzinki do domu Kalpana spodnie obejrzę w domu bo mi tu się obrazki nie wyświetlają.
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja za godzinkę
kręci mi sie dzisiaj w głowie.. pogoda taka jest jak by padac miało no i to pewnie dlatego...
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, Weronika mam nadzieję, że krawcowa coś fajnego z nich zrobi
![]() Spioszka ja dostałam znieczulenie zwykłe, czyli takie pośrodku, bo to dla kobiet w ciąży to jest czyste. Podczas wyrywania kompletnie nie czułam bólu, myślałam że jak przestanie działać, to będzie bolało, ale do tej pory nic. Tylko właśnie jak mi zatruła zęba lekarstwem, to mnie piekielnie bolało przez 2 godziny, potem już było w miarę ok, a dzisiaj jest super. Boże, jak ja nienawidzę dentystów Ale jak trzeba chodzić, to trzeba. A prawda jest taka, że jakby się chodziło jak się dopiero coś zaczyna dziać, to żadnego bólu by nie było. No ale człowiek zawsze odwleka, a później to już nie ma wyjścia....Moja kotka poroniła i chodzi taka biedna Ona strasznie chciałaby mieć dzieci i załamana jest. Normalnie aż się serce kraje jak patrzę jak cierpi przez to. Niby zwierzę, a zachowuje się lepiej od niejednego człowieka....
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze się że jestem już w domku ![]() jejku chcę takiego twistera z KFC !!!!!! śliczne Wasze zwierzaki ![]() wybaczcie jeżeli kogoś nastraszyłam ... ale uważajcie na siebie ... nie miałam w zamiarze strachu robić tylko swój przypadek opisałam jak to było z nami
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
hallo ,chcialabym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje bliźniaków - dbaj o Was i spokojnych kolejnych tygodni życzę
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
A myślicie, że taka spódniczka będzie dobra w ciąży? Materiał jest rozciągliwy. Nie chcę kupować wielu ciuchów ciążowych, bo później ich już nie założę...
http://moda.allegro.pl/olowkowa-spod...276391129.html |
|
|
|
#2240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?? Zapraszamy do nas bosze bliźniaki to takie cudowne jest jak ja bym chciała
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Muminek witamy w naszych skromnych progach
![]() Kalpana też mnie czeka wizyta u dentysty i mam takiego stracha jak stąd do Ameryki Ale zapisałam się do dentysty do którego chodził mój mąż i podobno bardzo fajny facet i porządny stomatolog. A ja mam od dziecka uraz do dentystów, bo jak byłam mała to u mnie w ośrodku zdrowia przyjmowała taka stara jędza dentystka, nie dość że wyglądała jak czarownica, to jeszcze była taka sadystka że masakra, prawie się mdlało z bólu na fotelu a ona się dalej wwiercała w zęba Jak sobie przypominam te wizyty u niej to mam ciary na plecach, okropieństwo.Mam nadzieję że u tego faceta będzie lepiej
Edytowane przez karolluki Czas edycji: 2012-04-25 o 15:15 |
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
Bafi Ty podziwiasz konie z za płota a ja z nimi pracuje na co dzień
![]() Troche mi teraz tego brakuje, bo nie wsiadam, ale satysfakcje daje tez praca z ziemi i z dzieciakami
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no żartuje, moje twinsy są cudowne <3\ haha znalazłam właśnie niechcący swoje zdjęcie jak byłam tyyciiaaa
|
|
#2245 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i na rynku kupiłam dopasowane czarne ciążowe - super. Już na all nie zamówię na pewno, szkoda kasy. Dwie pary zamówiłam i dwie są nie fajne. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to moja Luna: Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-04-25 o 15:24 |
||||||
|
|
|
#2246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzoo spokojne i takie flagmatyczne psiaki ![]() Cytat:
takie co cale życie w zamknieciu w piwnicy spedzily, bez konaktu z czlowiekiem (tyle co jedzenie przyniosl) no naprawde aż serce sciska![]() dziewczyny wasze psiaki wszystkie cudneeeee !!! takie madre oczęta mają ahh ja ide jeść spaghetti
|
||
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
A tu jeszcze biegające po niebieskiej łące: królik Bazyl i pies Clifford
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-04-25 o 15:39 |
|
|
|
#2248 | |
|
Wtajemniczenie
|
jejuuuu Luna jaka słodka
a kotki to co nie fajne?? ze psiaki a moje grube kotecki takiekochane Ariel tłuścioch ONY ją przechrzcił na bomba bo taka gruba jest i woła na nią bomba, pyza, a ja myszka i na to reaguje najbardziej i ona jest dama taką siada zawsze na parapecie po dziewczęcemu nóżka na nóżke założona zwisają z parapetu ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a kupowała która ostatecznie te leginsy
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-le...269086855.html ???? bo wiem, że link tu sie pojawił na forum. wydaja sie mocne i tak sie zastanawiam
|
|
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
matko u mnie to był zwierzyniec w domu ja miałam tak: chomika, wróbelka, rybki, swinke morską potem znowu choika potem kolejnego kota w międzyczasie i psa owczarka niemieckiego, sunie pudla miniature(odeszła w zeszłym roku), królika i psa w między czasie ( nadal jest ma sie świetnie) mieszanka labradora z bokserem kolor biszkopt
, kota zenona, kota gluta, kota tacława przybłędę (przyszedł i poszedł po zimie) kota kotke krówcie, psa suke jadzie, kotke ariel |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

No po prostu żal mi wydać więcej niż 40zł na bluzkę, czy też 70zł na spodnie, w których pochodzę jeszcze tylko kilka miesięcy. No a z drugiej strony chciałabym jak najkorzystniej wyglądać, to wiadomo
. 

Ona strasznie chciałaby mieć dzieci i załamana jest. Normalnie aż się serce kraje jak patrzę jak cierpi przez to. Niby zwierzę, a zachowuje się lepiej od niejednego człowieka....
??

,ale niestety.. u mnie sami przeciwnicy.
takie co cale życie w zamknieciu w piwnicy spedzily, bez konaktu z czlowiekiem (tyle co jedzenie przyniosl) no naprawde aż serce sciska