Panny Młode 2014 :) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 13:40   #4621
AnULka248
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
A najgorsze co się stało ZAPODZIAŁ MI SIĘ PIERŚCIONEK
Leżał na stoliku w salonie i nie wiem czy przypadkiem pies mi go nie uprzątnął, bo to małe to zawsze idzie z rana spojrzec czy coś tam ciekawego nie ma, albo tż go wziął za kare żebym szukała, a nie mam odwagi spytać
Trzymam kciuki, żeby się znalazł... Kurcze nieciekawie...

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Mojej mamie to wiecznie coś nie pasuje...
Wysłałam to jedno CV, tak dla próby, zadzwonili do mnie i zaakceptowali że od czerwca, mam iść w poniedziałek dowiedzieć się co i jak i nie ma żadnego problemu, skoro jestem maturzystką.

A moja mama oczywiście swoje wie, kazała mi iść do mc pracować...
A to w mc lepiej wg. niej

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

oj tak...szybko.. po 5 latach hehe A ślub jeśli uda nam się zorganizować w 2014 na 100% to po 7 latach...a kiedyś śmiałam się z mamy że brała ślub po 5 :P
A mieliśmy w tym roku 1 rocznicę zaręczyn i poszliśmy do znajomych i oboje zapomnieliśmy znajomi wspominali nasz wspólny wyjazd do Rzymu i dopiero wtedy zaświeciła nam się żarówka...że to właśnie równo rok temu było ehh... dlatego przynajmniej rocznicę związku trzeba uczcić
Kurde, wybacz... źle przeczytałam, bo na szybko.. zrozumiałam, że macie pierwszą rocznicę nawet nie mów, nam też wszyscy mówią, że to strasznie długo w ogóle, że czekać od zaręczyn 2,5 roku to długo...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:50   #4622
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość

Lepiej bo tam syn znajomej pracował i miał zniżki więc taniej jadł obiad pracowniczy.
Ja sobie nie wyobrażam w mc pracy teraz w euro, bo to jakiś sajgon będzie, a znowu jak mi się nie spodoba w telemarketingu to zawsze mogę odejść i tyle.
Stary 2012-04-25, 13:59   #4623
aszuelka
Zakorzenienie

tasiulek tak, istnieja jeszcze takie sale i tak sa wystrojone (zreszta, nie sale, a namiot ).

Od talerzyka jesli dobrze pamietam bylo 199, plus 15 zl korkowego od kazdej osoby (chyba pijacej, bo nie za dzieci??) i 3000 lub 5000 za wynajecie jednej z dwoch sal

Witam nowe PM-ki jakas nieogarnieta jestem

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png

Edytowane przez aszuelka
Czas edycji: 2012-04-25 o 14:20
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:34   #4624
Nati_kk
Zakorzenienie

[QUOTE=WczorajszySen;33765 896]
Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)

Hej jestem Patrycja ale mów mi Pati my z Moim TŻ pobieramy się 16 sierpnia 2014

Pierścionek z mieszanego złota, z niedużym diamentem, ale bardzo delikatny, uroczy Zawsze marzył mi się z białego złota, ale cieszę się że TŻ nie posłuchał i kupił ten, bo nie zamieniłabym go na żaden inny Noszę go tylko jak gdzieś wychodzę, tzn. w domu szkoda mi go maltretować, tym bardziej spać w pierścionkach nie lubię, więc jak jestem w domu to sobie grzecznie leży w pudełeczku, ale jeszcze nie zdarzyło mi się chyba bez niego wyjść.

Pierścionek na zdj. na pewno nie ukazuje prawdziwego piekna Twojego i na pewno jest jeszcze ładniejszy

Co do zaręczyn, to może zbyt romantyczne nie były, ale za to z zaskoczenia, a to dla mnie najważniejsze Odbyły się na uroczym pomoście nad zacisznym jeziorem, przy którym TŻta rodzice mają smażalnię ryb. Ja w stroju "roboczym", ręce czarne od obierania ziemniaków (jakieś zawody chyba były bo z 30kg mieliśmy do obrania jak nic), wyrwał mnie na chwilę na spacer w ramach odpoczynku i nagle bach - klęka i pyta czy wyjdę za niego A ja, całkowicie zszokowana "ale....ale....ale... ale wstań"!!!:P Dopiero po chwili byłam w stanie mu odpowiedzieć, co biedny do dzisiaj mi wypomina Resztę dnia, jak i cały następny tydzień cały czas przebiegł mi z uśmiechem na ustach.

Zaręczyny miałaś świetne, moje tez były z zaskoczenia nawet nie wiedziałam co mój TŻ planuje, ale domyśliłam się jak zobaczyłam GO z kwiatami idącego w moim kierunku.

Co do przygotowań to na razie powoli planujemy. Wstępnie ustaliliśmy listę gości (120 osób, ale gdzieś z 30 może nam odpaść, bo dużo z zagranicy), w sobotę jedziemy oglądać i rezerwować salę(otwarcie mają dopiero w sierpniu, ale oglądać można i wizualizację mają, a z zewnątrz wygląda przecudnie). Zespoły mamy upatrzone 2, ale dość drogie i próbuję TŻ wyperswadować pomysł wydania 6000 na zespół, choć pewnie i tak mi się nie uda, bo "zespół jest najważniejszy, a wesele ma się raz w życiu".

My planujemy skromne przyjęcie dla najbliższych wyszło ok 70 osób.

Nad sukienką jakoś specjalnie jeszcze się nie zastanawiam, bo kupę czasu jeszcze jest żeby coś wybrać, pewnie jakieś 8 miesięcy przed zacznę intensywnie szukać, ale podoba mi się coś w stylu

Wybór wśród sukienek masz ogromny ale te które wybrałaś są piękne

Co do majówki to łączę się w bólu z pracującymi - my nigdy nigdzie nie jeździmy, bo jest oficjalne otwarcie sezonu nad jeziorem i spędzamy go w pracy, nie wiem nawet czy na jakiegoś grilla się wyrwiemy...

JA nie wiem jeszcze co w majówkę bd robić ale za 23 dni wybieramy się ze znajomym małżeństwem i ich prawie 2 miesięczną córeczką do Zakopanego na weekend looknijcie sobie
http://willaubohuna.pl/index_pliki/Page365.htm

I miło mi jeszcze raz
Pati - witaj No i dziękuję całej reszcie za miłe powitanie

U nas skromne dla najbliższych to też by pewnie tak z 70 osób wyszło

Misiadełko - dziękuję za dopisanie do listy

Cytat:
Napisane przez 90fasola Pokaż wiadomość
Witam, gratuluję nowej PM-ce!
U mnie przygotowania ślubu stanęły w miejscu i chyba sobie postoją do grudnia Majówka zleci zbyt szybko a potem zaczyna się sajgon, czyli sesja ;(

Oszalałam dziś zupełnie Szukałam wczasów w okresie lipcowym.. Wszystko jakoś wydawało się bardzo drogie i jakoś tż niezbyt chciał na wakacje jechać, bo musi na wesele zbierać. Ja nie wyobrażam sobie roku bez wyjazdu na wakacje... Dlatego zrobiłam mu niespodziankę i wykupiłam wczasy Dostanie na urodziny w prezencie. Tylko całe moje odkładanie ze stypendium i innych źródeł poszłooooo .. teraz już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam
Gratuluję wakacji A gdzie się wybieracie, na ile i z jakiego biura jeśli można wiedzieć?

U nas sprawa wakacji stoi jeszcze w miejscu, najgorsze jest to, że też musimy jechać w tym najwyższym sezonie. Jadę do TŻta do pracy na wakacje i fabryka ma postojowe 2 tyg, ale od 11 sierpnia właśnie i tylko wtedy możemy jechać gdzieś. Chcieliśmy na 2 tygodnie, ale nie wiem czy znajdziemy coś żeby nam wylot pasował i w miarę cena, więc przyglądam się teraz ofertom na 10-11 dni, bo z tego co widziałam parę biur ma w ofercie. Tzn. ja bardzo chcę na 2 tyg, bo wiem że za rok nie pojedziemy nigdzie, bo będę miesiąc na praktykach i 2 miesiące trzeba będzie popracować, co by odłożyć na wesele

W zeszłym roku byliśmy na przełomie sierpień/wrzesień w Egipcie na tydzień, jeżeli ktoś się wybiera to polecam hotel Amway w Hurgadzie, 5* za przystępną cenę i bardzo fajny standard

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:54   #4625
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Mojej mamie to wiecznie coś nie pasuje...
Wysłałam to jedno CV, tak dla próby, zadzwonili do mnie i zaakceptowali że od czerwca, mam iść w poniedziałek dowiedzieć się co i jak i nie ma żadnego problemu, skoro jestem maturzystką.

A moja mama oczywiście swoje wie, kazała mi iść do mc pracować...
nie słuchaj Mamy i rób swoje Jak Ci się nie spodoba telemarketing to po miesiącu odejdziesz, a do MC i tak non stop przyjmują.... Więc nic straconego

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się znalazł... Kurcze nieciekawie...

Kurde, wybacz... źle przeczytałam, bo na szybko.. zrozumiałam, że macie pierwszą rocznicę nawet nie mów, nam też wszyscy mówią, że to strasznie długo w ogóle, że czekać od zaręczyn 2,5 roku to długo...
U nas ślub 2 lata po zaręczynach to standard

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
tasiulek tak, istnieja jeszcze takie sale i tak sa wystrojone (zreszta, nie sale, a namiot ).

Od talerzyka jesli dobrze pamietam bylo 199, plus 15 zl korkowego od kazdej osoby (chyba pijacej, bo nie za dzieci??) i 3000 lub 5000 za wynajecie jednej z dwoch sal

oooo to nie tak drogo. Ja więcej płacę za swoją salę :/ która w ogóle się nie umywa do tego pałacyku :/

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:21   #4626
malutka155
Zakorzenienie

Hej PMki Ja się teraz ciagle tylko uczę
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj obchodzimy 2 rocznicę naszego związku Mam nadzieję, że równie szybko miną 2 lata do ślubu Przykro mi tylko, że nie mogliśmy dzisiejszego dnia spędzić razem
Nadrobicie ten dzień

Co do pierścionka zaręczynowego to zdejmuję go tylko do sprzątania i na noc. TŻ mi zabronił go chować do szuflady, bo po to mi go dał, zebym nosiła. I tak mam od niego już 2 "bździąki" Stwierdził, że może mi kiedyś kupi jeszcze jeden na odpuscie
Stary 2012-04-25, 15:29   #4627
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

No to tragedii jeszcze w sumie nie ma Mi babka przez telefon za tą naszą salę powiedziała 195zł, ale co w tym jest to się dowiem dokładnie w sobotę i wtedy zdam Wam relację

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 15:39   #4628
misiadelko
BAN stały

Haha, dooobry film na HBO2 leci (mam dziś dzień lenia)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:47   #4629
tasiulek
BAN stały

Exist ja Cię proszę MC niech pozostanie ostatecznością. Moja koleżanka pracowała, to jest bardzo niewdzięczna praca, ludzie nieźle potrafią dogadać i popsuć człowiekowi humor...

Anulka dziś późnym wieczorem podeślę Ci propozycje

Mam 4 flaszki Jantaru i jeszcze w gratisie dostałam wapno dla alergików
Dziś będzie uczta dla włosów
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 16:06   #4630
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

Aleeee mnie wkurzyli na matrasie. Zamówiłam książki jak były jesczez dostępne, zapłaciłam, a oni mi piszą, że są niedostępne i zwrocą mi kasę, ale z ceną pomniejszoną o zniżkę, która była :|

Zna któraś moze fajny nocleg w Krakowie?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 16:19   #4631
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
Hej PMki Ja się teraz ciagle tylko uczę

Nadrobicie ten dzień

Co do pierścionka zaręczynowego to zdejmuję go tylko do sprzątania i na noc. TŻ mi zabronił go chować do szuflady, bo po to mi go dał, zebym nosiła. I tak mam od niego już 2 "bździąki" Stwierdził, że może mi kiedyś kupi jeszcze jeden na odpuscie
mój pierwszy "bździąk" leży gdzieś schowany, dostałam go na pierwszą gwiazdkę Jeszcze z nas szczyle były a jaki był szpan, że dostałam pierścionek od chłopaka ale piękny był srebrny, 13 cyrkonii... Teraz została tylko jedna

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Exist ja Cię proszę MC niech pozostanie ostatecznością. Moja koleżanka pracowała, to jest bardzo niewdzięczna praca, ludzie nieźle potrafią dogadać i popsuć człowiekowi humor...

Anulka dziś późnym wieczorem podeślę Ci propozycje

Mam 4 flaszki Jantaru i jeszcze w gratisie dostałam wapno dla alergików
Dziś będzie uczta dla włosów
Będę czekać

Ja też dziś muszę coś ze sobą zrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 16:24   #4632
tasiulek
BAN stały

Ja kiedyś w Krakowie spałam u zakonnic a później spałam w jakiejś Bursie czy czymś takim Ale tutaj są lepiej poinformowane "Krakuski"

Anulka a co chcesz zrobić? Może się ze mną drożdży napijesz? Dzisiaj pierwszego kubana rozpijam
Stary 2012-04-25, 17:15   #4633
aszuelka
Zakorzenienie

To jak myslicie, jak dam za wesele 20000 bez tortu na 100 osob, to nie bedzie za duzo? Bo jakos mnie przeraza ta kwota a gdzie suknia i inne rzeczy trzeba w totka 6 skreslic

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-25, 17:26   #4634
tasiulek
BAN stały

Dla mnie to kwota nie do przejścia bo zamknełam się w 5 tysiącach za salę jedzenie i piciu
Ale gdybym chciała dużego przyjęcia to chyba nie wahałabym się bo ta sala jest jak z bajki. No i pytanie czy możecie taką kwotę wyłożyć? Pewnie gdybym miała już dzieciaczki tak jak ty byłoby mi szkoda Chociaż to dla nich pewnie też będzie przeżycie
Stary 2012-04-25, 17:32   #4635
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

u mnie po wyliczeniach wstepnych wyszlo ze wydamy ok 8 tys. wiec nie jest zle tak mysle
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 17:35   #4636
aszuelka
Zakorzenienie

Wesele raz w zyciu... ALE czy ja zarobie 20000 przez dwa lata? Planowalismy, ze wydamy na slub i wesele 5-6 tys funtow, ale jak sama sala z zarciem bedzie kosztowala 4 tys, to nie wiem musze to jeszcze dwa razy przemyslec i 3 razy sie z tym przespac

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-25, 17:59   #4637
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś w Krakowie spałam u zakonnic a później spałam w jakiejś Bursie czy czymś takim Ale tutaj są lepiej poinformowane "Krakuski"

Anulka a co chcesz zrobić? Może się ze mną drożdży napijesz? Dzisiaj pierwszego kubana rozpijam
Na włosy pijesz dziękuję potem daj znać, jak Ci smakowało
ja zrobię sobie maseczkę na włosy ale jeszcze nie wiem, którą i na buźkę też jakąś, bo środek tygodnia w końcu

Cytat:
To jak myslicie, jak dam za wesele 20000 bez tortu na 100 osob, to nie bedzie za duzo? Bo jakos mnie przeraza ta kwota a gdzie suknia i inne rzeczy trzeba w totka 6 skreslic
Nas wyjdzie 15 tysięcy za 2dni i już mnie głowa boli... a suknia to myślę wydatek ponad 2 tysiące (i to przy dobrych wiatrach). A gdzie reszta...
Stary 2012-04-25, 18:10   #4638
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
U nas we wstępnych wyliczeniach właśnie tyle wyszło. Przeraża mnie to, bo jeszcze trzeba będzie pomyśleć o jakiś noclegach dla gości itp. Ogólnie koszty wesela obliczyliśmy na 40-45tys...masakra jakaś...

Z suknią w 2 tys obecnie ciężko się zamknąć, u mnie w rodzinie teraz jest wesele w czerwcu i jeśli o kiecki chodzi, to jeżdżą do Wodzisławia, bo tam podobno dużo taniej niż w innych miejscach i jak ostatnio z nimi rozmawiałam to nie wiedzą czy się w 3 tysiącach zmieszczą...

A z Sincerity np. z tego co słyszałam to jest około 4tyś za samą kieckę + ok.300zł za każdą poprawkę...

tasiulek, myha618 - to na ile osób robicie wesele, że Wam tak tanio wychodzi? też tak chcę

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2012-04-25, 18:10   #4639
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Nas wyjdzie 15 tysięcy za 2dni i już mnie głowa boli... a suknia to myślę wydatek ponad 2 tysiące (i to przy dobrych wiatrach). A gdzie reszta...
A ile musze doliczyc za zaproszenia? nie wyplace sie do konca zycia

AAA ja chce sale jeszcze bardziej przystroic, bo to, co pokazane na fotkach z slubu Podolskiego, to jakas firma im robila sama bede siedziala i robila bukiety...

16.06.2018 ślub

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 18:15   #4640
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
U nas we wstępnych wyliczeniach właśnie tyle wyszło. Przeraża mnie to, bo jeszcze trzeba będzie pomyśleć o jakiś noclegach dla gości itp. Ogólnie koszty wesela obliczyliśmy na 40-45tys...masakra jakaś...

Z suknią w 2 tys obecnie ciężko się zamknąć, u mnie w rodzinie teraz jest wesele w czerwcu i jeśli o kiecki chodzi, to jeżdżą do Wodzisławia, bo tam podobno dużo taniej niż w innych miejscach i jak ostatnio z nimi rozmawiałam to nie wiedzą czy się w 3 tysiącach zmieszczą...

A z Sincerity np. z tego co słyszałam to jest około 4tyś za samą kieckę + ok.300zł za każdą poprawkę...

tasiulek, myha618 - to na ile osób robicie wesele, że Wam tak tanio wychodzi? też tak chcę
ja robie tylko obiad poslubny + grill dla znajomych
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 18:20   #4641
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
za dwudniowe? to wg cen w moich okolicach to tanioszka....

17.02 16.09
[*][*][*]
Stary 2012-04-25, 18:22   #4642
Nati_kk
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3377119 8]ja robie tylko obiad poslubny + grill dla znajomych [/QUOTE]
A no to chyba, że tak

Loczek_brown - a skąd jesteś jeśli można wiedzieć?

U mnie przeciętnie ceny wahają się właśnie w granicy 190-210 zł za osobę za 2 dni, z tym że w tym jest z reguły również dekoracja sali. A co w mojej cenie się mieści to jak już pisałam jeszcze nie wiem:P

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2012-04-25, 18:27   #4643
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dziękuję za gratulacje

My planujemy się zmieścić w 20tys., zobaczymy co z tego wyjdzie... Ewentualnie w 25tys., ale to już max.

Ja planuję szyć suknię. U krawcowej za suknię z bolerkiem i halką płaci się 1200-1500zł, więc to duża oszczędność

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 18:31   #4644
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
za dwudniowe? to wg cen w moich okolicach to tanioszka....
Chyba zartujesz za jednodniowe

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-25, 18:36   #4645
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Na włosy pijesz dziękuję potem daj znać, jak Ci smakowało
ja zrobię sobie maseczkę na włosy ale jeszcze nie wiem, którą i na buźkę też jakąś, bo środek tygodnia w końcu

Już wypiłam, nie było źle Pije na włosy bo potrzebuje mega przyśpieszenia przed weselem
Wymyśliłam sobie taką fryzurę a brakuje mi jakiś 20 centymetrów więc muszę się śpieszyć

Cytat:

16 osób
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg belle-fringe.jpg (23,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Camilla Belle 1.jpg (28,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg camilla-belle-cleopatra-hairstyle3.jpg (23,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg camilla-belle-hair-style-2011.jpg (36,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg camilla-belle-hairstyle-long-with-bangs.jpg (53,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg How-To-Wear-Bangs-With-Long-Hair.jpg (45,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg haircut-styles-with-bangs-1.jpg (24,2 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2012-04-25 o 19:02
Stary 2012-04-25, 18:38   #4646
poznanianka1990
Zakorzenienie

WczorajszySen, ale zbieg okoliczności - obie mamy tak samo na imię i obie będziemy ślubować 16.08.2014

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:02   #4647
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Jejku piszecie jak szalone! Ja dzisiaj byłam na uczelni cały dzień więc jestem padnięta, ale miło dzisiaj było Po raz pierwszy zostałam pochwalona przez mojego wykładowcę, że napisałam bardzo dobry esej - powiedział: It's a really good piece of work! - jest się z czego cieszyć bo on nigdy nikogo nie chwali No i na gramatyce najpierw zostałam zrównana z ziemią, bo zamiast odpowiedzieć tak lub nie podałam przykład zdania z daną strukturą gramatyczną, a potem zostałam "pochwalona" (jeśli można tak powiedzieć, bo to babsko nigdy nie zauważa, albo nie chce zauważać dobrych odpowiedzi, a zawsze wytyka te złe) za trafną uwagę na temat tego samego zdania... Cieszę się z tego, ponieważ jak przyszłam na tą uczelnię w październiku to myślałam, że nie utrzymam się nawet do pierwszej sesji (właśnie przez to babsko od gramy), a jednak widzę, że zrobiłam spore postępy od czasów licencjatu

A wczoraj wraz z TŻ-tem mieliśmy maraton po izbach przyjęć... Niech tą naszą służbę zdrowia szlag jasny trafi!

Tasiulek jaką fryzurę wymyśliłaś?

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:02   #4648
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

Do Wodzisławia? Na Śląsku? Gdzie tak tanio to ode mnie 10km

Cytat:
A ile musze doliczyc za zaproszenia? nie wyplace sie do konca zycia

AAA ja chce sale jeszcze bardziej przystroic, bo to, co pokazane na fotkach z slubu Podolskiego, to jakas firma im robila sama bede siedziala i robila bukiety...
Dam Ci jakiś rabat

Z bukietami to inooo, giełda kwiatowa i sama zrobisz cuda chociaż nie wiem, czy będziesz miała czas

Cytat:
Dziękuję za gratulacje

My planujemy się zmieścić w 20tys., zobaczymy co z tego wyjdzie... Ewentualnie w 25tys., ale to już max.

Ja planuję szyć suknię. U krawcowej za suknię z bolerkiem i halką płaci się 1200-1500zł, więc to duża oszczędność
Jak ja mówię komuś, że myślę o krawcowej, to zaraz, że gdzie u krawcowej, gdzie znajdziesz dobrą itd. ale w sumie fakt, nie znam dobrej.

Cytat:
Już wypiłam, nie było źle Pije na włosy bo potrzebuje mega przyśpieszenia przed weselem
Wymyśliłam sobie taką fryzurę a brakuje mi jakiś 20 centymetrów więc muszę się śpieszyć
Mi przyśpieszenia nie trzeba, miesiąc temu farbowałam włosy i już mam 2cm odrostów
Fryzurę ślubną pokaż
Stary 2012-04-25, 19:06   #4649
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za gratulacje

ale to też dużo zależy np. od wybranej koronki.
Koleżanka szyje kieckę i miała płacić właśnie 1400, ale wybrała inną, niestandardową koronkę i płaci 1800 także różnie bywa

Cytat:
Chyba zartujesz za jednodniowe
no to u nas wychodzi podobnie.. bo bez poprawin liczą sobie 190zł + tort... i w sumie dekoracja standardowa, nawet koloru wybrać nie można...

Natii, centralna Polska

u nas standardowo ceny wahają się od 210-240 (ceny na 2013)..

17.02 16.09
[*][*][*]
Stary 2012-04-25, 19:08   #4650
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Jejku piszecie jak szalone! Ja dzisiaj byłam na uczelni cały dzień więc jestem padnięta, ale miło dzisiaj było Po raz pierwszy zostałam pochwalona przez mojego wykładowcę, że napisałam bardzo dobry esej - powiedział: It's a really good piece of work! - jest się z czego cieszyć bo on nigdy nikogo nie chwali No i na gramatyce najpierw zostałam zrównana z ziemią, bo zamiast odpowiedzieć tak lub nie podałam przykład zdania z daną strukturą gramatyczną, a potem zostałam "pochwalona" (jeśli można tak powiedzieć, bo to babsko nigdy nie zauważa, albo nie chce zauważać dobrych odpowiedzi, a zawsze wytyka te złe) za trafną uwagę na temat tego samego zdania... Cieszę się z tego, ponieważ jak przyszłam na tą uczelnię w październiku to myślałam, że nie utrzymam się nawet do pierwszej sesji (właśnie przez to babsko od gramy), a jednak widzę, że zrobiłam spore postępy od czasów licencjatu

A wczoraj wraz z TŻ-tem mieliśmy maraton po izbach przyjęć... Niech tą naszą służbę zdrowia szlag jasny trafi!

Tasiulek jaką fryzurę wymyśliłaś?
A co się stało ?

"Fryzurę" macie u góry Zresztą co to za fryzura Nie chce mieć żadnych koków, upięć wianków, welonów chce po prostu mieć piękne długie włosy w takiej fryzurze
Prostota i klasyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła Mniej znaczy więcej o!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości