Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 18:53   #1441
anciaahk
kosmitka

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Archi u nas też armagedon, nie pytaj. Dobrze, że Franek pół dnia spędził poza domem u babci, bo można by było oszaleć.
Ja przynajmniej ogarnęłam chatę, posiedziałam nad książkami i ogarniam tematy na zasiłek wychowawczy. Co to się trzeba za tym nabiegać, szok.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 18:56   #1442
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Martusiaaa miało być

U nas też jest armagedon i też się cieszę że jestem poza domem, przynajmniej mam pomoc przy Zuzi bo jest nie do ogarnięcia niegrzeczna

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:06   #1443
agus1978
Wtajemniczenie

Witam się i ja z Michasią, która nie umie sobie znaleźć miejscaza mało dziś spała w ciągu dnia i teraz tego jest efekt...kupiłam dzis piosenki dla przedszkolaków i sobie własnie teraz je słuchamy, tzn bardziej ja bo mloda tworzy i po kolei włącza wszystko co ma grającezaliczyłysmy dziś podwójny spacerek, bo pogoda aż wzywa na wyjście poza dom
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
oj, ciężko mi jest - finansowo (mamy 0 zł na koncie) , cieleśnie (ważę tyle ile niektóre z Was nawet w 9. m-cu nie ważyły...), psychicznie (nie mam na nic siły, nic mi się nie chce)...
Magialena, przeczytałam wszystkie Twoje wpisy i współczuję Wam sytuacji, w jakiej się znaleźliście i przytulam mocno , ale tak jak pisały dziewczyny - użalanie się nad sobą i płakanie nie jest wyjściem z sytuacji, tgym bardziej, że piszesz, że czujesz się depresyjnie - najlepiej pomoże ci lekarz, tylko wiem, że najgorsze jest zrobić ten pierwszy krok i umówić się na wizytę (przechodziłam to z moja mamą), a co do braku pracy - jest teraz cieżko, ale może akurat coś się znajdzie - jakieś szkolenie albo jakieś zlecenie - trzymam mocno kciuki,żeby się wszystko dobrze potoczyło

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Zo ćwiczy podnoszenie
jak zawsze słodka
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Ja jestem z Siebie dumna, ponieważ wczoraj i dzisiaj ćwiczyłam na steperze, a wczoraj poszłam na rolki (próbowałam Sobie przypomnieć jazdę) =) he he

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

A Pio zaczął robić "papa" - chyba jeszcze do końca nie jarzy tego ale robi

i dla Stasia i Miłosza

Moje małe kamikadze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080444.jpg (105,8 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez agus1978
Czas edycji: 2012-04-25 o 19:08
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:10   #1444
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość

U nas też jest armagedon i też się cieszę że jestem poza domem, przynajmniej mam pomoc przy Zuzi bo jest nie do ogarnięcia niegrzeczna
podłączam się - chyba coś w powietrzu jest...bo Miśkę aż nosi
Stary 2012-04-25, 19:15   #1445
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
Witam się i ja z Michasią, która nie umie sobie znaleźć miejscaza mało dziś spała w ciągu dnia i teraz tego jest efekt...kupiłam dzis piosenki dla przedszkolaków i sobie własnie teraz je słuchamy, tzn bardziej ja bo mloda tworzy i po kolei włącza wszystko co ma grającezaliczyłysmy dziś podwójny spacerek, bo pogoda aż wzywa na wyjście poza dom

Magialena, przeczytałam wszystkie Twoje wpisy i współczuję Wam sytuacji, w jakiej się znaleźliście i przytulam mocno , ale tak jak pisały dziewczyny - użalanie się nad sobą i płakanie nie jest wyjściem z sytuacji, tgym bardziej, że piszesz, że czujesz się depresyjnie - najlepiej pomoże ci lekarz, tylko wiem, że najgorsze jest zrobić ten pierwszy krok i umówić się na wizytę (przechodziłam to z moja mamą), a co do braku pracy - jest teraz cieżko, ale może akurat coś się znajdzie - jakieś szkolenie albo jakieś zlecenie - trzymam mocno kciuki,żeby się wszystko dobrze potoczyło

jak zawsze słodka

i dla Stasia i Miłosza

Moje małe kamikadze
jak Ona twardo stoi Zuzia zaczyna klękać więc pewnie za niedługo też będzie próbowała stawać a mi normalnie dzisiaj łzy stanęły w oczach jak sobie pomyślałam że zacznie za chwilę chodzić i już jej mama nie będzie potrzebna

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:37   #1446
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

I ja doczekałam się telefonu z maszynką do golenia. W sumie wszystkiego odmawiam a może coś bym w końcu wzięła ktoś kiedyś coś wziął z takich ofert telefonicznych za niby samą wysyłkę ?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:43   #1447
19natka88
Zakorzenienie

Cześć Nigdy chyba was nie nadrobię Ja już zaczęłam dzisiaj mój długi weekend - mam dwa dni wolnego Zerknę chociaż kilka stron wstecz

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:04   #1448
mama zosi
Zakorzenienie

Zośka padła po długiej walce, bo nauczyła się, ze w pozycji do raczkowania można się kiwać w przód i w tył i musiała to w łóżeczku przećwiczyć na wszelkie możliwe sposoby!

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
I ja doczekałam się telefonu z maszynką do golenia. W sumie wszystkiego odmawiam a może coś bym w końcu wzięła ktoś kiedyś coś wziął z takich ofert telefonicznych za niby samą wysyłkę ?
dzwonią, ale odmawiam. to pewnie straszne badziewie i jak weźmiesz raz to już nie dadzą spokoju!

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Aguś zdolniacha z niej!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

o mecz: i jeszcze real prowadzi
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:08   #1449
aa2
Zakorzenienie

hellooo
melduje sie i ja

dzięku za rady odnosnie 5 stawów zawsze jak tam byłam to na morski pomykałam a te 5 stawów jakos zawsze mi umkneło
no ale na pewno cos do spacerowania sie znajdzie

Madzia kochana ja juz wieciej niz dziewczyny nie napisze bo one juz doradziły wszytko co mozna, ja zgadzam sie najbardziej z tym ze powinnas sie przełamać i zasięgnąć pomocy specjalisty, masz strasznei niska samoocene, jesteś zdołowana i powoli możesz wpąśc w głebok a depresję, a rodzina zamiast"mieć cię dosyć" powinna ci pomóc, wesprzec, daj im znac ze tego potrzebujesz i naprawde pomyśl o jakimś specjaliście, a dopóki nie podejmiesz decyzji pamiętak ze masz naz
musisz dać rade-wiem ze dasz!!!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Mamazosi-Zosieńka oczywiscie cudowna
Agus u Ciebei to samo-mała księzniczka

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Cześć Nigdy chyba was nie nadrobię Ja już zaczęłam dzisiaj mój długi weekend - mam dwa dni wolnego Zerknę chociaż kilka stron wstecz
już weekendzik czadddddd

co u was w ogóle? jak Szymuś?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

no i dobra pytanie po raz któryś czy któraś zdradzi mi w końcu jak mam ugotować ten szpinak???? i co z niego moge zrobić??? mówię o czymś pysznym dla mnei hehe jak wspominałam sama nigdy nie robiłam wiec mnie oświećcie co? plissssssssssssssssssssss ss
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:11   #1450
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hellooo
melduje sie i ja

dzięku za rady odnosnie 5 stawów zawsze jak tam byłam to na morski pomykałam a te 5 stawów jakos zawsze mi umkneło

Madzia kochana ja juz wieciej niz dziewczyny nie napisze bo one juz doradziły wszytko co mozna, ja zgadzam sie najbardziej z tym ze powinnas sie przełamać i zasięgnąć pomocy specjalisty, masz strasznei niska samoocene, jesteś zdołowana i powoli możesz wpąśc w głebok a depresję, a rodzina zamiast"mieć cię dosyć" powinna ci pomóc, wesprzec, daj im znac ze tego potrzebujesz i naprawde pomyśl o jakimś specjaliście, a dopóki nie podejmiesz decyzji pamiętak ze masz naz
musisz dać rade-wiem ze dasz!!!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Mamazosi-Zosieńka oczywiscie cudowna

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

już weekendzik czadddddd

co u was w ogóle? jak Szymuś?
Oj ja 5 stawów też nie polecam, a Zakopanego zazdroszczę

U nas ok, Szymkowski ogólnie grzeczny i zdrowy - chociaż wczoraj w nocy urządził niezły koncert, ale to chyba z powodu 4 ząbka

Zaliczyliśmy pierwszy basen, w sobotę kolejny Poza tym nauczył się przemieszczać - nie raczkuje, ale posuwa się albo do tyłu leżąc na brzuchu albo na siedząco Komicznie to wygląda.

Dominik

Martynka
Stary 2012-04-25, 21:12   #1451
aa2
Zakorzenienie

a w ogóle już sie nei mogę doczekac poniedziałku tak sie cieszę ze w końcu gdzieś wybędziemy
po tych 10000000 telefonach szukajac miejsc gdziekolwiek traciłam nadzieje ze ruszymy sie w ogóle a tu proszę coś sie znalazło
zimne piffffkooo, spacerki, dobre towarzystwo, ma być ponoć pogoda wiec czego chcieć wiecej
aaaaa już wiem aby dzieć był grzeczny
Stary 2012-04-25, 21:14   #1452
mama zosi
Zakorzenienie

Asia ja kupuje szpinak Hortexu z sosem śmietanowym (koniecznie w liściach, bo taki rozdrobniony mi nie pasuje, Bonduelle też ma taki z sosem od razu ale jak dla mnie gorszy), gotuje na wolnym ogniu dodając mała ilość wody. Osobno podsmażam fileta z kurczaka pokrojonego na małe kawałeczki wcześniej marynowanego z czosnkiem i sosem sojowym. Jak szpinak zaczyna się gotować dodaję ser pleśniowy (błękitny lazur) i mieszam aż się rozpuści. Na samym końcu dodaję kurczaka i zjadam to wszystko z penne (najlepiej mi smakuje ciemny makaron, ale to wg, upodobań).
Stary 2012-04-25, 21:15   #1453
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja 5 stawów też nie polecam, a Zakopanego zazdroszczę

U nas ok, Szymkowski ogólnie grzeczny i zdrowy - chociaż wczoraj w nocy urządził niezły koncert, ale to chyba z powodu 4 ząbka

Zaliczyliśmy pierwszy basen, w sobotę kolejny Poza tym nauczył się przemieszczać - nie raczkuje, ale posuwa się albo do tyłu leżąc na brzuchu albo na siedząco Komicznie to wygląda.
juz 4 normalnie mały gryzoń
o fajnie z tym basenem, musimy tez sie wybrac może uda sie na wyjezdzie-ponoć jest tam coś fajnego, jedyny minus to ze bede wtedy w strój musiała wleśc
zreszta to sie jeszcze zobaczy bo trzeba najpierw ustalić co i jak ze znajomymi

a mój to leń i nic ni echce robić, teraz jak leży na plecach to sie jakoś tak smiesznie wygina i nei wiem czy coś mu jest czy to wyginanie sie to jakiś postep do czegoś
Stary 2012-04-25, 21:16   #1454
mama zosi
Zakorzenienie

Natka 4 ząbek?!
zazdrościmy!
Stary 2012-04-25, 21:17   #1455
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Asia ja kupuje szpinak Hortexu z sosem śmietanowym (koniecznie w liściach, bo taki rozdrobniony mi nie pasuje, Bonduelle też ma taki z sosem od razu ale jak dla mnie gorszy), gotuje na wolnym ogniu dodając mała ilość wody. Osobno podsmażam fileta z kurczaka pokrojonego na małe kawałeczki wcześniej marynowanego z czosnkiem i sosem sojowym. Jak szpinak zaczyna się gotować dodaję ser pleśniowy (błękitny lazur) i mieszam aż się rozpuści. Na samym końcu dodaję kurczaka i zjadam to wszystko z penne (najlepiej mi smakuje ciemny makaron, ale to wg, upodobań).

ejjjjj sie głodna zrobiłam-dziękuje coś może mi wyjdzie

tylko że ja mam świezy szpinak-kupiłam żeby małemu ugotować z ziemniaczkiem

a całe liście tego szpinaku gotuje czy coś odcinam?
Stary 2012-04-25, 21:18   #1456
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:

a mój to leń i nic ni echce robić, teraz jak leży na plecach to sie jakoś tak smiesznie wygina i nei wiem czy coś mu jest czy to wyginanie sie to jakiś postep do czegoś
to wyginanie u mnie zwiastowało opanowanie przewracania się z pleców na brzuszek, a teraz to idzie jak burza, codziennie coś nowego.
Stary 2012-04-25, 21:19   #1457
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
to wyginanie u mnie zwiastowało opanowanie przewracania się z pleców na brzuszek, a teraz to idzie jak burza, codziennie coś nowego.
ooooooo
mów mi tak jeszcze...... jest to dla mnei nadzieją ze i mój leń sie w końcu ruszy
Stary 2012-04-25, 21:23   #1458
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:

ejjjjj sie głodna zrobiłam-dziękuje coś może mi wyjdzie

tylko że ja mam świezy szpinak-kupiłam żeby małemu ugotować z ziemniaczkiem

a całe liście tego szpinaku gotuje czy coś odcinam?
całe
do gotowania polecam stronę z przepisami www.kwestiasmaku.com
wszystko co stamtąd robiłam wyszło i było naprawdę smaczne

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
ooooooo
mów mi tak jeszcze...... jest to dla mnei nadzieją ze i mój leń sie w końcu ruszy
ja też się bałam jak się tak wyginała, ze może ją coś boli - a ta chyba sobie mięśnie rozciągała przed wysiłkiem, hi hi
teraz nawet minuty na plecach leżeć nie chce, tylko na brzuchu i pupka w górę także można powiedzieć, ze raczkuje, tylko w miejscu!
Także zwiastuje Wam rychłe postępy!
Stary 2012-04-25, 21:25   #1459
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
całe
do gotowania polecam stronę z przepisami www.kwestiasmaku.com
wszystko co stamtąd robiłam wyszło i było naprawdę smaczne

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

ja też się bałam jak się tak wyginała, ze może ją coś boli - a ta chyba sobie mięśnie rozciągała przed wysiłkiem, hi hi
teraz nawet minuty na plecach leżeć nie chce, tylko na brzuchu i pupka w górę także można powiedzieć, ze raczkuje, tylko w miejscu!
Także zwiastuje Wam rychłe postępy!
załatwiłaś mnei ta strona...teraz ide do lodówki po cos do jedzenia

no mój jak na brzuchu lezy to pupe podnosi i tak dookoła siebei sie odwraca śmiesznie to wygląda jak sie siłuje tak
Stary 2012-04-25, 21:28   #1460
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
załatwiłaś mnei ta strona...teraz ide do lodówki po cos do jedzenia

no mój jak na brzuchu lezy to pupe podnosi i tak dookoła siebei sie odwraca śmiesznie to wygląda jak sie siłuje tak
smacznego!
Zośka jest tak zajęta opanowywaniem nowych umiejętności, że dziś zapomniała zupełnie o marudzeniu. Pobiła chyba rekord pogodności
Stary 2012-04-25, 21:32   #1461
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
juz 4 normalnie mały gryzoń
o fajnie z tym basenem, musimy tez sie wybrac może uda sie na wyjezdzie-ponoć jest tam coś fajnego, jedyny minus to ze bede wtedy w strój musiała wleśc
zreszta to sie jeszcze zobaczy bo trzeba najpierw ustalić co i jak ze znajomymi

Heh dokładnie, łóżeczko już nadgryzione
W zakopcu jest fajny aquapark - byłam i polecam

U nas to była zapowiedź obrotów z pleców na brzuch

Cytat:
Natka 4 ząbek?!
zazdrościmy!
Ee chyba nie ma czego Wczoraj w nocy dał tak czadu, ze rano nie wiedziałam jak sie nazywam

Dominik

Martynka
Stary 2012-04-25, 21:33   #1462
agus1978
Wtajemniczenie

Misia już w swoim łóżeczku,pozytywka gra, ręka ma masowana czyli idziemy spaćodłożyłam właśnie dwie siatki ciuszków za małych - jutro jedziemy do wujostwa i kuzynostwa, córka kuzyna urodziła córeczkę więc ciuszki Michaśki idą dalej....ja tam się raczej na drugie dziecię nie nastawiam bo po pierwsze nie ma z kim a po drugie jedno styknie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
jak Ona twardo stoi Zuzia zaczyna klękać więc pewnie za niedługo też będzie próbowała stawać a mi normalnie dzisiaj łzy stanęły w oczach jak sobie pomyślałam że zacznie za chwilę chodzić i już jej mama nie będzie potrzebna
oj jeszcze długo mama i tylko mama będzie potrzebna...
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
nie, ja to z reguły szybko ucinam takie telefony
Cytat:
no to odpoczniesz sobie i za kolejny ząbek Szymka
Cytat:
Zośka padła po długiej walce, bo nauczyła się, ze w pozycji do raczkowania można się kiwać w przód i w tył i musiała to w łóżeczku przećwiczyć na wszelkie możliwe sposoby!

Aguś zdolniacha z niej!
i z Zosi też
Cytat:

gracias...
no i dobra pytanie po raz któryś czy któraś zdradzi mi w końcu jak mam ugotować ten szpinak???? i co z niego moge zrobić??? mówię o czymś pysznym dla mnei hehe jak wspominałam sama nigdy nie robiłam wiec mnie oświećcie co? plissssssssssssssssssssss ss
moja mama dodaje do szpinaku rozmrożonego mleka, czosnek, sól, pieprz i tak gotuje, wodę chyba też jak jest za gęste...
Cytat:

Cytat:
a w ogóle już sie nei mogę doczekac poniedziałku tak sie cieszę ze w końcu gdzieś wybędziemy
po tych 10000000 telefonach szukajac miejsc gdziekolwiek traciłam nadzieje ze ruszymy sie w ogóle a tu proszę coś sie znalazło
zimne piffffkooo, spacerki, dobre towarzystwo, ma być ponoć pogoda wiec czego chcieć wiecej
aaaaa już wiem aby dzieć był grzeczny
to już za wczasu życzę Wam udanego i wspaniałego wypoczynku
Stary 2012-04-25, 21:34   #1463
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Ee chyba nie ma czego Wczoraj w nocy dał tak czadu, ze rano nie wiedziałam jak sie nazywam
wiesz, po prostu chyba chciałabym mieć to już za sobą ale moja panienka wszystko powolutku, w swoim czasie
Stary 2012-04-25, 21:37   #1464
anciaahk
kosmitka

Agus jak Twoja córcia twardo stoi .

Cześć Natka!!! Już 4 ząbek??? Szok!

A samopoczucia dzieciowe mówicie z powietrza dzisiaj . Możliwe .

Stary 2012-04-25, 21:38   #1465
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
Misia już w swoim łóżeczku,pozytywka gra, ręka ma masowana czyli idziemy spaćodłożyłam właśnie dwie siatki ciuszków za małych - jutro jedziemy do wujostwa i kuzynostwa, córka kuzyna urodziła córeczkę więc ciuszki Michaśki idą dalej....ja tam się raczej na drugie dziecię nie nastawiam bo po pierwsze nie ma z kim a po drugie jedno styknie

oj jeszcze długo mama i tylko mama będzie potrzebna...

nie, ja to z reguły szybko ucinam takie telefony

no to odpoczniesz sobie i za kolejny ząbek Szymka

i z Zosi też

moja mama dodaje do szpinaku rozmrożonego mleka, czosnek, sól, pieprz i tak gotuje, wodę chyba też jak jest za gęste...

to już za wczasu życzę Wam udanego i wspaniałego wypoczynku

Cytat:
wiesz, po prostu chyba chciałabym mieć to już za sobą ale moja panienka wszystko powolutku, w swoim czasie
W zasadzie rozumiem, ale może u was będzie tak ładnie pięknie i z zaskoczenia będzie ząbek - czego życzę Chociaż u nas też nie było tak strasznie

Dominik

Martynka
Stary 2012-04-25, 21:38   #1466
anciaahk
kosmitka

Dzisiaj po całym dniu, mój niuniek tak się fajnie we mnie wtulił, uśmiechnął.Mama będzie dłuuuugo potrzebna.

Co jutro ugotować temu gagatkowi?? Chyba wszystkie warzywa przerabiałam. A no może brukselki nie. Może brukselka??

Stary 2012-04-25, 21:39   #1467
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
smacznego!
Zośka jest tak zajęta opanowywaniem nowych umiejętności, że dziś zapomniała zupełnie o marudzeniu. Pobiła chyba rekord pogodności
ooo no to dzielna dziewczynka

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Dzisiaj po całym dniu, mój niuniek tak się fajnie we mnie wtulił, uśmiechnął.Mama będzie dłuuuugo potrzebna.

Co jutro ugotować temu gagatkowi?? Chyba wszystkie warzywa przerabiałam. A no może brukselki nie. Może brukselka??
brukselka u nas była pycha wiec polecamy

no pewnei że mama bedzie długo potrzebna
Stary 2012-04-25, 21:42   #1468
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Agus jak Twoja córcia twardo stoi .

Cześć Natka!!! Już 4 ząbek??? Szok!

A samopoczucia dzieciowe mówicie z powietrza dzisiaj . Możliwe .
A no 4 ale te górne coś opornie idą

Dominik

Martynka
Stary 2012-04-25, 21:42   #1469
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:

nie, ja tym Zośki raczyć nie będę bo sam zapach mnie odrzuca (gorsza jest tylko wątróbka)
ale daj jutro koniecznie znać czy smakowało!
Stary 2012-04-25, 21:45   #1470
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
mmmmm....sam opis brzmi smakowicie...narobiłas mi smaku
Cytat:
młoda też tak się wyginała aż się balam, czy coś jej nie ma, ale widać rozciągała sie przed pokazaniem pełni swoich możliwości i teraz mi się najbardziej podoba jej szpagat przed zrobieniem siadu
Cytat:
smacznego!
nasz słodziak
Cytat:
W zakopcu jest fajny aquapark - byłam i polecam
ja też, bo jest idealny na taki wypad z dzieciaczkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości