Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 12:13   #4261
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Fakt, jest tanie, ale sama cena mnie nie przekonuje 10-15 zł za smarowidło to dla mnie normalny koszt. A Isana nie jest zbyt wydajna, więc w porównaniu z droższym, ale bardziej wydajnym masłem, to już nie jest takie cudo. Ale co kto lubi Mnie nie podpasowało, ale przecież nie wszystko odpowiada wszystkim.

Dla mnie to masło jest porównywalne pod względem działania i wydajności do innych a minimum połowę tańsze. A miałam ich w 3
Tak z ciekawości jakie byś poleciła?
Stary 2012-04-23, 12:13   #4262
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
A TŻ nie ma żadnego kremu? Kuruj się Planujesz wyjazd na urlop?
Ma Perfectę 35+, ale wcale nie wygląda ona na treściwszą od mojego kremu
W planach jest wyjazd w Jurę Krak.-Częstoch. i marzy mi się dzień w Krakowie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 14:39   #4263
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A czy taka szczoteczka nie podraznia dziąseł? Nie sprawia bólu przy szczotkowaniu?

Wozki warto na All kupowac. Moje kolezanki tak robia. Nowe ale np z wzorami z zeszłej kolekcji sa duzo tansze - tak tak na wzor wozka tez panuje moda
u mnie nie podrażnia i nie powoduje bólu ale na początku używania czasami czułam dyskomfort ale dentystka mówiła że dziąsła muszą się przyzwyczaić co do wielkości to powiem że są różne rodzaje tych wymiennych główek, są również większe niż ta precision clean ale dla mnie ona też dobrze czyści

co do wózka - też raczej na all kupimy ale nie kupię żadnego jeżeli go najpierw nie zobaczę na żywo, one są tak różne pod każdym względem że głowa mała... wkurzył mnie facet w sklepie jak oglądaliśmy, nie lubię kiedy ktoś wciska mi swoje racje co według niego jest lepsze kiedy ja potrzebuję czegoś innego co do wzorów to faktycznie, nawet kilka stów różnicy już się powoli orientuję w tym wszystkim a nie wiesz jakie modele mają koleżanki? co polecają?
Stary 2012-04-23, 15:39   #4264
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzylam dezodoran Rexona bamboo-nie polecam.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:39   #4265
Lynn
Zakorzenienie

Nusia jakie masło możesz polecić?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:18   #4266
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a nie wiesz jakie modele mają koleżanki? co polecają?
z tego co mowia najlepsze takie ktore mozna w spacerowke przerobic bo sa bardziej praktyczne. Nie polecaja tych na 3 kołach bo sa niewygodne a poza tym kolyska dla dziecka jest malusia i z czasem dziecko z takiego wozka wyrasta.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:26   #4267
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej Wpadłam na chwilę, bo już nie wiem jak się nazywam. Jutro i pojutrze mam mega koła. Chyba nie pójdę spać... Niech już będzie czwartek

Na weekend majowy jedziemy z TŻ do Torunia. Może któraś z Was coś polecić w tym miejscu ?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:32   #4268
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Hej
Nie pisałam, bo wszystko kręci się teraz wokół TŻ. Leży biedak, na zmianę ćwiczy, odpoczywa, ćwiczy, odpoczywa, robi sobie zastrzyki i tak w kółko A na mojej głowie wszystko. Już i tak przez pracę i codzienne korepetycje miałam dużo obowiązków, a dopiero jak TŻ nic nie może robić to zauważyłam jak dużo mi zawsze pomagał. Tonę w stosie prania i zmywania, niewyrzuconych śmieci, brudnych podłóg ... Masakra normalnie. Jeszcze się wkurzam, bo cała rodzina się złazi w odwiedziny, wszyscy znoszą jeszcze jedzenie, ciastka itd. - ile mi się namarnowało wszystkiego
A przy TŻ też latam w kółko: przynieś to, tamto, herbata, okłady, smarowanie maściami, tabletki, obiady, śniadania, wymiana pościeli, mycie, pomoc w toalecie. Podziwiam go, bo jest w tym wszystkim taki dzielny, ja to bym ryczała całymi dniami, a on to dowcipy opowiada

Mnóstwo zużyłam! I wszystko pełnowymiarowe kosmetyki Ostatnio poleciał micel Eveline, sól do stóp On Line, lip smackers coca cola (!), pękający lakier czarny Isa Dory (z tego się akurat nie cieszę ), płyn do płukania Listerine, maska Gloria.
Nie obyło się bez zakupów chociaż kwiecień miał być bezzakupowy. Musiałam kupić zmywacz do paznokci i dwa lakiery do stempelków. Zamówiłam też olej kokosowy na allegro, bo olejowanie alterrą nie jest najlepsze, a nie mam już żadnego oleju. Przy okazji wzięłam też odżywkę do rzęs, bo potrzebuję je jakoś odżywić na wiosnę.

W pracy miałam ostatnio sporo stresu. Dyrekcja zapowiedziała u mnie hospitacje na lekcji i chodziłam w stresie. I to jeszcze w najgorszej klasie. Ale jakoś poszło, nawet mnie pochwalili o dziwo No i mam wrażenie, że chcą mi przedłużyć umowę, ale ja raczej będę szukała pracy gdzie indziej.

Przepraszam, że nie doczytam wątku, ale padam
Gratuluję wszystkim zużyć zbiorowo

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:34
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:33   #4269
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej Wpadłam na chwilę, bo już nie wiem jak się nazywam. Jutro i pojutrze mam mega koła. Chyba nie pójdę spać... Niech już będzie czwartek

Na weekend majowy jedziemy z TŻ do Torunia. Może któraś z Was coś polecić w tym miejscu ?
Do zwiedzania, do jedzenia czy co?
Jestem z Torunia, więc pytaj śmiało

Hej, a nie chciałaby któraś z Was wziąć udziału w moim konkursie makijażowym?
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...a-oblicza.html
Ciekawe nagrody wynalazłam Mam nadzieję, że któraś się zainteresuje
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:36   #4270
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dzisiaj wyrwałam się pierwszy raz od dawna do lumpeksu i nakupowałam cudów za ponad 80 zł Złożyłam też zamówienie na buyincoins - mnóstwo pierdół, ale to wciąga Z okołokosmetycznych rzeczy wzięłam 4 ręczniki-turbany do włosów mikrofibry. Zamówiłam też sukienkę na wesele - ciekawe, czy będzie fajna. Najwyżej pójdę w innej.
Na to same wesele zamówiłam też buty na all. Śliczne lakierki, brudny jasny róż na koturnie, z paseczkiem za .. 45 zł

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:37
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:38   #4271
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Dla mnie to masło jest porównywalne pod względem działania i wydajności do innych a minimum połowę tańsze. A miałam ich w 3
Tak z ciekawości jakie byś poleciła?
Działanie porównywalne, ale wydajność średnia. No i dla mnie za gęste, więc cena ma mniejsze znaczenie
Najbardziej lubię kakaowe Daxa i z minerałami z MM Avonu.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
W planach jest wyjazd w Jurę Krak.-Częstoch. i marzy mi się dzień w Krakowie
Oo, to zapraszam

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Nusia jakie masło możesz polecić?
Jak wyżej - kakaowe Daxa i z minerałami z MM Avonu

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Hej
Nie pisałam, bo wszystko kręci się teraz wokół TŻ. Leży biedak, na zmianę ćwiczy, odpoczywa, ćwiczy, odpoczywa, robi sobie zastrzyki i tak w kółko A na mojej głowie wszystko. Już i tak przez pracę i codzienne korepetycje miałam dużo obowiązków, a dopiero jak TŻ nic nie może robić to zauważyłam jak dużo mi zawsze pomagał. Tonę w stosie prania i zmywania, niewyrzuconych śmieci, brudnych podłóg ... Masakra normalnie. Jeszcze się wkurzam, bo cała rodzina się złazi w odwiedziny, wszyscy znoszą jeszcze jedzenie, ciastka itd. - ile mi się namarnowało wszystkiego
A przy TŻ też latam w kółko: przynieś to, tamto, herbata, okłady, smarowanie maściami, tabletki, obiady, śniadania, wymiana pościeli, mycie, pomoc w toalecie. Podziwiam go, bo jest w tym wszystkim taki dzielny, ja to bym ryczała całymi dniami, a on to dowcipy opowiada
Przykro mi z powodu TŻ-a Ale chyba powoli dochodzi do siebie, no i ma pozytywne nastawienie, a to bardzo ważne. Dużo zdrowia dla niego

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:41
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:45   #4272
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę spróbować tego z Daxa. Wcześniej się nie odważyłam bo miałam ich jakieś masło ze starszej serii (chyba dla Biedrony też robili odpowiednik) i było strasznie tępe. Konsystencja prawdziwego masła. Z tej serii.

Edit: Polecałaś to?

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:46
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 00:29   #4273
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę spróbować tego z Daxa. Wcześniej się nie odważyłam bo miałam ich jakieś masło ze starszej serii (chyba dla Biedrony też robili odpowiednik) i było strasznie tępe. Konsystencja prawdziwego masła. Z tej serii.

Edit: Polecałaś to?
To nie jest jak prawdziwe masło, jest miękkie Chodzi mi o to. Nie wiem, czy to jakaś inna wersja Tego, do którego wkleiłaś link, nigdy nie widziałam.
Stary 2012-04-24, 07:07   #4274
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Działanie porównywalne, ale wydajność średnia. No i dla mnie za gęste, więc cena ma mniejsze znaczenie

Oo, to zapraszam

Jak wyżej - kakaowe Daxa i z minerałami z MM Avonu

Przykro mi z powodu TŻ-a Ale chyba powoli dochodzi do siebie, no i ma pozytywne nastawienie, a to bardzo ważne. Dużo zdrowia dla niego
Dzięki Nusia rozejrze sie za nimi jak mi się to z Isany skonczy, a pewnie niedługo, bo już dna dotykam. Niewydaje toto

U mnie wczoraj wpadła do koszyka polecana odżywka z Isany. Kosztowała w promocji 3,99, więc aż żal nie kupić
Stary 2012-04-24, 08:36   #4275
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest jak prawdziwe masło, jest miękkie Chodzi mi o to. Nie wiem, czy to jakaś inna wersja Tego, do którego wkleiłaś link, nigdy nie widziałam.
Bo ja go dawno używałam, może już wycofali. Czekoladowe z tej okropnej serii wyglądało tak.
Stary 2012-04-24, 08:56   #4276
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Mnóstwo zużyłam! I wszystko pełnowymiarowe kosmetyki Ostatnio poleciał micel Eveline, sól do stóp On Line, lip smackers coca cola (!), pękający lakier czarny Isa Dory (z tego się akurat nie cieszę ), płyn do płukania Listerine, maska Gloria.
Nie obyło się bez zakupów chociaż kwiecień miał być bezzakupowy. Musiałam kupić zmywacz do paznokci i dwa lakiery do stempelków. Zamówiłam też olej kokosowy na allegro, bo olejowanie alterrą nie jest najlepsze, a nie mam już żadnego oleju. Przy okazji wzięłam też odżywkę do rzęs, bo potrzebuję je jakoś odżywić na wiosnę.

W pracy miałam ostatnio sporo stresu. Dyrekcja zapowiedziała u mnie hospitacje na lekcji i chodziłam w stresie. I to jeszcze w najgorszej klasie. Ale jakoś poszło, nawet mnie pochwalili o dziwo No i mam wrażenie, że chcą mi przedłużyć umowę, ale ja raczej będę szukała pracy gdzie indziej.

Szybkiego powrotu do zdrowia dla TŻ oraz siły dla Ciebie . No i gratulacje za zużycia

Cytat:
Oo, to zapraszam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-04-24, 09:12   #4277
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
z tego co mowia najlepsze takie ktore mozna w spacerowke przerobic bo sa bardziej praktyczne. Nie polecaja tych na 3 kołach bo sa niewygodne a poza tym kolyska dla dziecka jest malusia i z czasem dziecko z takiego wozka wyrasta.
no właśnie my nie chcemy trójkołowego i myślimy o takim wielofunkcyjnym żeby nie kupować potem oddzielnie spacerówki, chcieliśmy też jakiś porządniejszy bo chcemy mieć więcej niż 1 dziecko i nie chcemy znów wózka kupować, a facet w sklepie wpierał mi swoje tołki, że to bez sensu, że lepiej kupić byle jaki wózek głęboki bo dziecko w nim i tak tylko pół roku pojeździ, na co ja mu mówię że wtedy wynoszę gondolę na strych i zakładam spacerówkę a gondolka przyda się później drugiemu dziecku, nie mojemu to komuś oddam na co on mi odpowiada że on kiedyś wyniósł na strych i się zniszczyła więc drugiemu dziecku i tak musieli kupić... a TŻ do niego: to gdzie pan ma ten strych? facet nie odpowiedział mówię facetowi że wolę kupić coś porządnego i droższego i nie obawiać się o bezpieczeństwo dziecka, że mi na przykład kółko w drodze odpadnie a facet na to że ten wózek który on proponuje jest polski i dobrej jakości a ten co nam się podobał jest chiński,1000 zł droższy i pewnie zaraz się rozpadnie, TŻ od razu zaprzeczył i powiedział że właśnie ten polski wygląda bardzo niestabilnie, widać że plastiki słabej jakości, jakieś druty wystają... rozmawialiśmy też o różnych funkcjach wózka, mówiłam że chcę żeby przednie koła były skrętne z możliwością blokady na co on mi odpowiada że to tylko nieprzydatny bajer bo on na przykład miał koła nieskrętne i dobrze się taki wózek prowadziło na przykład gdzieś po polnej drodze czy nad rzeką w wakacje, na co ja mu odpowiadam że właśnie dlatego chcę żeby była możliwość blokowania tych kół ale na co dzień wolę wózek skrętny ponieważ nie jestem facetem nie mam tyle siły i wygodniej mi będzie na przykład poruszać się po sklepie a on na to że to mąż będzie prowadzał wózek normalnie śmiać mi się chciało, chłop się w końcu pyta czemu się uparliśmy na drogi wózek, czy nie lepiej wydać pieniądze na coś innego dla dziecka, spojrzeliśmy z TŻem na siebie i wyszliśmy ze sklepu... jeszcze się nie spotkałam z takim sprzedawcą
Cytat:
Hej

fajnie że TŻ wszystko tak dzielnie znosi, musicie oboje być wytrwali
Stary 2012-04-24, 13:51   #4278
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dzięki Nusia rozejrze sie za nimi jak mi się to z Isany skonczy, a pewnie niedługo, bo już dna dotykam. Niewydaje toto
Są jeszcze inne wersje zapachowe maseł Daxa, ale nie wiem, czy takie same jeśli chodzi o konsystencję, itp.

Cytat:
Bo ja go dawno używałam, może już wycofali. Czekoladowe z tej okropnej serii wyglądało tak.
Tego też nie kojarzę, więc na pewno wycofali Także ciężko mi porównać.
Stary 2012-04-24, 18:02   #4279
Konto usunięte

Zużyłam perfumy Wish of Luck z Avonu

No i kupiłam trzy rzeczy w Rossmannie - dwie potrzebne!
1. Wibo, Eyeliner w pędzelku, czarny – 7zł
2. Isana, Suchy szampon, 200ml – 10zł
3. W7, Balsam do ust Perky Peach, 7g – 8zł

Balsam był nieplanowany, ale urzekł mnie opakowaniem
Ogólnie mówiąc, wydałam w kwietniu 124zł na kosmetyki, co daje tyle, ile wydałam na nie łącznie od października do marca Długa wstrzemięźliwość mi teraz dała efekt jo-jo, bo wpadło trochę kasy, a ja miałam dołki, które trzeba było pocieszyć
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:28   #4280
ganimedea
Zakorzenienie

Orlico - długa lub zbyt drastyczna wstrzemięźliwość przeważnie daje taki efekt . Dasz radę . I gratki za wodę

Przyszło moje etui na ebooka . Mój najnowszy pupilek będzie się prezentował, jak należy, bo do tej pory jeździł ze mną w bąbelkowej kopercie i z naklejoną folijką na ekranie . Poza tym potwierdzam oficjalnie - już go uwielbiam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-04-24, 18:33   #4281
Konto usunięte

Tyle, że przez te ostatnie miesiące nie kupowałam, ale nie dlatego, że się powstrzymywałam, tylko po prostu nie miałam jakoś potrzeby, czasem tylko jakiś drobiazg
Teraz mi się trochę tych drobiazgów uzbierało, ale raczej nie kaprysy, tylko przemyślane zakupy z paroma wyjątkami.
No i zużyć mam w kwietniu więcej niż zazwyczaj Na razie 7, ale będzie jeszcze 1-2
Stary 2012-04-24, 22:36   #4282
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam na zumbie Całkiem fajne zajęcia. Na poprzednim fitnessie miałam elementy zumby bo niektóre elementy były mi znane.
Problem z zajęciami się rozwiązał, bo się okazało, że tak naprawdę mogę wybierać różne zajęcia, z tym, że we wtorki o 20 (zumba) mam pewne miejsce, zarezerwowane, a jak będę chciała przyjść na inne to muszę zadzwonić.
Na razie kupiłam jednak karnet na 1 zajęcia w tygodniu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:45   #4283
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

A ja zaczęłam biegi wg planu Pumy Wg tego planu za 3 tygodnie powinnam być w stanie przebiec non stop 30 minut no zobaczymy marzą mi się profesjonalne buty Nike do biegania

Z koniecznych rzeczy kupiłam ostatnio puder Clinique Almost Powder, ale w Marionnaud była zniżka -20%, a dodatkowo miałam do wykorzystania kupon 35 zł i zapłaciłam za niego tylko 73 zł Muszę jeszcze przed wyjazdem kupić Avene Cleanace...

gani zazdroszczę Kindle'a

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 01:27   #4284
Konto usunięte

Zużyłam sól do kąpieli i rozcięłam tubkę peelingu do twarzy - choć tego raczej nie wykończę już w kwietniu.
Stary 2012-04-25, 07:14   #4285
Lynn
Zakorzenienie

Orlica gratuluję wszystkich zużyć
Stary 2012-04-25, 12:50   #4286
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
A ja zaczęłam biegi wg planu Pumy Wg tego planu za 3 tygodnie powinnam być w stanie przebiec non stop 30 minut no zobaczymy marzą mi się profesjonalne buty Nike do biegania
super! ja tez wracam do biegania bo pogoda sie poprawila

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:57   #4287
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33736283]Do zwiedzania, do jedzenia czy co?
Jestem z Torunia, więc pytaj śmiało
[/QUOTE]

Ooo super Póki co dzwoniliśmy do Hotel Mercure Helios Toruń i mają wolne miejsca, tylko trzeba zapłacić zaliczkę kartą kredytową, a takowej nie posiadamy i szukamy kogoś kto by nam w tym pomógł.
Chciałabym wiedzieć gdzie dobrze i niedrogo zjeść i jak rozplanować zwiedzanie na 3 dni. Nie wiem czy to na Toruń za dużo czy za mało. Jeszcze się nie orientowałam nawet co można zobaczyć.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33749264]Zużyłam perfumy Wish of Luck z Avonu

No i kupiłam trzy rzeczy w Rossmannie - dwie potrzebne!
1. Wibo, Eyeliner w pędzelku, czarny – 7zł
2. Isana, Suchy szampon, 200ml – 10zł
3. W7, Balsam do ust Perky Peach, 7g – 8zł
[/QUOTE]

Kosmetyki W7 są dostępne w Rossmannie???

Ja zaraz robię zamówienie na BU. Ciekawe czy do 1 maja dojdzie... Pewnie nie, ale co tam
Stary 2012-04-25, 21:07   #4288
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Ooo super Póki co dzwoniliśmy do Hotel Mercure Helios Toruń i mają wolne miejsca, tylko trzeba zapłacić zaliczkę kartą kredytową, a takowej nie posiadamy i szukamy kogoś kto by nam w tym pomógł.
Chciałabym wiedzieć gdzie dobrze i niedrogo zjeść i jak rozplanować zwiedzanie na 3 dni. Nie wiem czy to na Toruń za dużo czy za mało. Jeszcze się nie orientowałam nawet co można zobaczyć.

Kosmetyki W7 są dostępne w Rossmannie???

Ja zaraz robię zamówienie na BU. Ciekawe czy do 1 maja dojdzie... Pewnie nie, ale co tam
Tradycyjny "zestaw turysty" w Toruniu, czyli starówkę, możesz obskoczyć jednego dnia, choć mocno schematycznie
Jak chcesz zobaczyć inne ciekawostki, np. forty toruńskie, to już kolejny dzień.
Możecie też sobie zrobić spacer za most i zobaczyć ruiny zameczku dybowskiego.
Ja osobiście polecam te trzy dni spędzić jak najwięcej na starówce, bo jest magiczna Warto na pewno zobaczyć Krzywą Wieżę, zamek krzyżacki, gotyckie kościoły, ratusz (zwykle są w nim ciekawe wystawy), i ogólnie pokręcić się po uliczkach. Wieczorem zaczyna się inny klimat, bo większość toruńskich klubów i pubów jest na starówce Nie wiem, jaki lubisz klimat, ale ja serdecznie polecam knajpkę "Kadr" na Żeglarskiej. Mają ciekawy filmowy klimat i filmowe drinki ^^ W weekend majowy nie powinno być pijanych tłumów

Co do W7 - w Rossie od nich widziałam chyba tylko te balsamy.
Stary 2012-04-25, 21:41   #4289
aktogimka
Zakorzenienie

Wygrałam w klikowym konkursie Luksji. Dzięki za kliki od Was. Muszę doczytać regulamin jaką dostanę nagrodę, bo nie pamiętam.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:41   #4290
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33773953]Tradycyjny "zestaw turysty" w Toruniu, czyli starówkę, możesz obskoczyć jednego dnia, choć mocno schematycznie
Jak chcesz zobaczyć inne ciekawostki, np. forty toruńskie, to już kolejny dzień.
Możecie też sobie zrobić spacer za most i zobaczyć ruiny zameczku dybowskiego.
Ja osobiście polecam te trzy dni spędzić jak najwięcej na starówce, bo jest magiczna Warto na pewno zobaczyć Krzywą Wieżę, zamek krzyżacki, gotyckie kościoły, ratusz (zwykle są w nim ciekawe wystawy), i ogólnie pokręcić się po uliczkach. Wieczorem zaczyna się inny klimat, bo większość toruńskich klubów i pubów jest na starówce Nie wiem, jaki lubisz klimat, ale ja serdecznie polecam knajpkę "Kadr" na Żeglarskiej. Mają ciekawy filmowy klimat i filmowe drinki ^^ W weekend majowy nie powinno być pijanych tłumów

Co do W7 - w Rossie od nich widziałam chyba tylko te balsamy.[/QUOTE]

Wpasuję się w każdy klimat Dziękuję bardzo za informacje Ogarnę to wszystko bardziej szczegółowo, zorientuję się gdzie co jest i w razie czego będę Cię pytać, ok?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości