|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Dla mnie to masło jest porównywalne pod względem działania i wydajności do innych a minimum połowę tańsze. A miałam ich w 3 ![]() Tak z ciekawości jakie byś poleciła?
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ma Perfectę 35+, ale wcale nie wygląda ona na treściwszą od mojego kremu
![]() W planach jest wyjazd w Jurę Krak.-Częstoch. i marzy mi się dzień w Krakowie |
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wózka - też raczej na all kupimy ale nie kupię żadnego jeżeli go najpierw nie zobaczę na żywo, one są tak różne pod każdym względem że głowa mała... wkurzył mnie facet w sklepie jak oglądaliśmy, nie lubię kiedy ktoś wciska mi swoje racje co według niego jest lepsze kiedy ja potrzebuję czegoś innego już się powoli orientuję w tym wszystkim a nie wiesz jakie modele mają koleżanki? co polecają?
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam dezodoran Rexona bamboo-nie polecam.
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia jakie masło możesz polecić?
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co mowia najlepsze takie ktore mozna w spacerowke przerobic bo sa bardziej praktyczne. Nie polecaja tych na 3 kołach bo sa niewygodne a poza tym kolyska dla dziecka jest malusia i z czasem dziecko z takiego wozka wyrasta.
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na weekend majowy jedziemy z TŻ do Torunia. Może któraś z Was coś polecić w tym miejscu ? |
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie pisałam, bo wszystko kręci się teraz wokół TŻ. Leży biedak, na zmianę ćwiczy, odpoczywa, ćwiczy, odpoczywa, robi sobie zastrzyki i tak w kółko A na mojej głowie wszystko. Już i tak przez pracę i codzienne korepetycje miałam dużo obowiązków, a dopiero jak TŻ nic nie może robić to zauważyłam jak dużo mi zawsze pomagał. Tonę w stosie prania i zmywania, niewyrzuconych śmieci, brudnych podłóg ... Masakra normalnie. Jeszcze się wkurzam, bo cała rodzina się złazi w odwiedziny, wszyscy znoszą jeszcze jedzenie, ciastka itd. - ile mi się namarnowało wszystkiego A przy TŻ też latam w kółko: przynieś to, tamto, herbata, okłady, smarowanie maściami, tabletki, obiady, śniadania, wymiana pościeli, mycie, pomoc w toalecie. Podziwiam go, bo jest w tym wszystkim taki dzielny, ja to bym ryczała całymi dniami, a on to dowcipy opowiada ![]() Mnóstwo zużyłam! I wszystko pełnowymiarowe kosmetyki ), płyn do płukania Listerine, maska Gloria.Nie obyło się bez zakupów chociaż kwiecień miał być bezzakupowy. Musiałam kupić zmywacz do paznokci i dwa lakiery do stempelków. Zamówiłam też olej kokosowy na allegro, bo olejowanie alterrą nie jest najlepsze, a nie mam już żadnego oleju. Przy okazji wzięłam też odżywkę do rzęs, bo potrzebuję je jakoś odżywić na wiosnę. W pracy miałam ostatnio sporo stresu. Dyrekcja zapowiedziała u mnie hospitacje na lekcji i chodziłam w stresie. I to jeszcze w najgorszej klasie. Ale jakoś poszło, nawet mnie pochwalili o dziwo No i mam wrażenie, że chcą mi przedłużyć umowę, ale ja raczej będę szukała pracy gdzie indziej. Przepraszam, że nie doczytam wątku, ale padam ![]() Gratuluję wszystkim zużyć zbiorowo
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-04-23 o 22:34 |
|
|
|
#4269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem z Torunia, więc pytaj śmiało ![]() Hej, a nie chciałaby któraś z Was wziąć udziału w moim konkursie makijażowym? http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...a-oblicza.html Ciekawe nagrody wynalazłam Mam nadzieję, że któraś się zainteresuje
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wyrwałam się pierwszy raz od dawna do lumpeksu i nakupowałam cudów za ponad 80 zł
Na to same wesele zamówiłam też buty na all. Śliczne lakierki, brudny jasny róż na koturnie, z paseczkiem za .. 45 zł
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-04-23 o 22:37 |
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej lubię kakaowe Daxa i z minerałami z MM Avonu. Cytat:
![]() Jak wyżej - kakaowe Daxa i z minerałami z MM Avonu ![]() Cytat:
Ale chyba powoli dochodzi do siebie, no i ma pozytywne nastawienie, a to bardzo ważne. Dużo zdrowia dla niego Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-04-23 o 22:41 |
|||
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę spróbować tego z Daxa.
Z tej serii.Edit: Polecałaś to?
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-04-23 o 22:46 |
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to. Nie wiem, czy to jakaś inna wersja Tego, do którego wkleiłaś link, nigdy nie widziałam.
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozejrze sie za nimi jak mi się to z Isany skonczy, a pewnie niedługo, bo już dna dotykam. Niewydaje toto![]() U mnie wczoraj wpadła do koszyka polecana odżywka z Isany. Kosztowała w promocji 3,99, więc aż żal nie kupić
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet nie odpowiedział mówię facetowi że wolę kupić coś porządnego i droższego i nie obawiać się o bezpieczeństwo dziecka, że mi na przykład kółko w drodze odpadnie a facet na to że ten wózek który on proponuje jest polski i dobrej jakości a ten co nam się podobał jest chiński,1000 zł droższy i pewnie zaraz się rozpadnie, TŻ od razu zaprzeczył i powiedział że właśnie ten polski wygląda bardzo niestabilnie, widać że plastiki słabej jakości, jakieś druty wystają... rozmawialiśmy też o różnych funkcjach wózka, mówiłam że chcę żeby przednie koła były skrętne z możliwością blokady na co on mi odpowiada że to tylko nieprzydatny bajer bo on na przykład miał koła nieskrętne i dobrze się taki wózek prowadziło na przykład gdzieś po polnej drodze czy nad rzeką w wakacje, na co ja mu odpowiadam że właśnie dlatego chcę żeby była możliwość blokowania tych kół ale na co dzień wolę wózek skrętny ponieważ nie jestem facetem nie mam tyle siły i wygodniej mi będzie na przykład poruszać się po sklepie a on na to że to mąż będzie prowadzał wózek ![]() Cytat:
|
|
#4278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Także ciężko mi porównać.
|
||
|
|
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam perfumy Wish of Luck z Avonu
No i kupiłam trzy rzeczy w Rossmannie - dwie potrzebne! 1. Wibo, Eyeliner w pędzelku, czarny – 7zł 2. Isana, Suchy szampon, 200ml – 10zł 3. W7, Balsam do ust Perky Peach, 7g – 8zł Balsam był nieplanowany, ale urzekł mnie opakowaniem ![]() Ogólnie mówiąc, wydałam w kwietniu 124zł na kosmetyki, co daje tyle, ile wydałam na nie łącznie od października do marca Długa wstrzemięźliwość mi teraz dała efekt jo-jo, bo wpadło trochę kasy, a ja miałam dołki, które trzeba było pocieszyć
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico - długa lub zbyt drastyczna wstrzemięźliwość przeważnie daje taki efekt
. Dasz radę ![]() Przyszło moje etui na ebooka |
|
|
|
#4281 |
|
Konto usunięte
|
Tyle, że przez te ostatnie miesiące nie kupowałam, ale nie dlatego, że się powstrzymywałam, tylko po prostu nie miałam jakoś potrzeby, czasem tylko jakiś drobiazg
![]() Teraz mi się trochę tych drobiazgów uzbierało, ale raczej nie kaprysy, tylko przemyślane zakupy z paroma wyjątkami. No i zużyć mam w kwietniu więcej niż zazwyczaj Na razie 7, ale będzie jeszcze 1-2
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zumbie
Całkiem fajne zajęcia. Na poprzednim fitnessie miałam elementy zumby bo niektóre elementy były mi znane.Problem z zajęciami się rozwiązał, bo się okazało, że tak naprawdę mogę wybierać różne zajęcia, z tym, że we wtorki o 20 (zumba) mam pewne miejsce, zarezerwowane, a jak będę chciała przyjść na inne to muszę zadzwonić. Na razie kupiłam jednak karnet na 1 zajęcia w tygodniu.
|
#4283 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja zaczęłam biegi wg planu Pumy
Wg tego planu za 3 tygodnie powinnam być w stanie przebiec non stop 30 minut marzą mi się profesjonalne buty Nike do biegania Z koniecznych rzeczy kupiłam ostatnio puder Clinique Almost Powder, ale w Marionnaud była zniżka -20%, a dodatkowo miałam do wykorzystania kupon 35 zł i zapłaciłam za niego tylko 73 zł Muszę jeszcze przed wyjazdem kupić Avene Cleanace...gani zazdroszczę Kindle'a
|
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam sól do kąpieli i rozcięłam tubkę peelingu do twarzy - choć tego raczej nie wykończę już w kwietniu.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica gratuluję wszystkich zużyć
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33736283]Do zwiedzania, do jedzenia czy co?
![]() Jestem z Torunia, więc pytaj śmiało ![]() [/QUOTE] Ooo super Póki co dzwoniliśmy do Hotel Mercure Helios Toruń i mają wolne miejsca, tylko trzeba zapłacić zaliczkę kartą kredytową, a takowej nie posiadamy i szukamy kogoś kto by nam w tym pomógł. Chciałabym wiedzieć gdzie dobrze i niedrogo zjeść i jak rozplanować zwiedzanie na 3 dni. Nie wiem czy to na Toruń za dużo czy za mało. Jeszcze się nie orientowałam nawet co można zobaczyć. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33749264]Zużyłam perfumy Wish of Luck z Avonu No i kupiłam trzy rzeczy w Rossmannie - dwie potrzebne! 1. Wibo, Eyeliner w pędzelku, czarny – 7zł 2. Isana, Suchy szampon, 200ml – 10zł 3. W7, Balsam do ust Perky Peach, 7g – 8zł [/QUOTE] Kosmetyki W7 są dostępne w Rossmannie??? Ja zaraz robię zamówienie na BU. Ciekawe czy do 1 maja dojdzie... Pewnie nie, ale co tam
|
|
|
|
#4288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak chcesz zobaczyć inne ciekawostki, np. forty toruńskie, to już kolejny dzień. Możecie też sobie zrobić spacer za most i zobaczyć ruiny zameczku dybowskiego. Ja osobiście polecam te trzy dni spędzić jak najwięcej na starówce, bo jest magiczna Warto na pewno zobaczyć Krzywą Wieżę, zamek krzyżacki, gotyckie kościoły, ratusz (zwykle są w nim ciekawe wystawy), i ogólnie pokręcić się po uliczkach. Wieczorem zaczyna się inny klimat, bo większość toruńskich klubów i pubów jest na starówce Nie wiem, jaki lubisz klimat, ale ja serdecznie polecam knajpkę "Kadr" na Żeglarskiej. Mają ciekawy filmowy klimat i filmowe drinki ^^ W weekend majowy nie powinno być pijanych tłumów ![]() Co do W7 - w Rossie od nich widziałam chyba tylko te balsamy. |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam w klikowym konkursie Luksji.
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33773953]Tradycyjny "zestaw turysty" w Toruniu, czyli starówkę, możesz obskoczyć jednego dnia, choć mocno schematycznie
![]() Jak chcesz zobaczyć inne ciekawostki, np. forty toruńskie, to już kolejny dzień. Możecie też sobie zrobić spacer za most i zobaczyć ruiny zameczku dybowskiego. Ja osobiście polecam te trzy dni spędzić jak najwięcej na starówce, bo jest magiczna Warto na pewno zobaczyć Krzywą Wieżę, zamek krzyżacki, gotyckie kościoły, ratusz (zwykle są w nim ciekawe wystawy), i ogólnie pokręcić się po uliczkach. Wieczorem zaczyna się inny klimat, bo większość toruńskich klubów i pubów jest na starówce Nie wiem, jaki lubisz klimat, ale ja serdecznie polecam knajpkę "Kadr" na Żeglarskiej. Mają ciekawy filmowy klimat i filmowe drinki ^^ W weekend majowy nie powinno być pijanych tłumów ![]() Co do W7 - w Rossie od nich widziałam chyba tylko te balsamy.[/QUOTE] Wpasuję się w każdy klimat Ogarnę to wszystko bardziej szczegółowo, zorientuję się gdzie co jest i w razie czego będę Cię pytać, ok?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Mnie nie podpasowało, ale przecież nie wszystko odpowiada wszystkim.

Kuruj się
Planujesz wyjazd na urlop?

już się powoli orientuję w tym wszystkim
a nie wiesz jakie modele mają koleżanki? co polecają?

A na mojej głowie wszystko. Już i tak przez pracę i codzienne korepetycje miałam dużo obowiązków, a dopiero jak TŻ nic nie może robić to zauważyłam jak dużo mi zawsze pomagał.
Podziwiam go, bo jest w tym wszystkim taki dzielny, ja to bym ryczała całymi dniami, a on to dowcipy opowiada

Z
Tego, do którego wkleiłaś link, nigdy nie widziałam.