|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
tak mam, juz wstawiam
![]() tylko nie bedzie na dole tych roz, bo zmieniam tiul na organtyne ![]() no i nie wiem jaka fryzure no i welon...;/ no i wstawiam moje butki ![]() ok 10 cm ale platforme maja, sa bardzo wygodne wiec mysle ze nie bedzie problemu (mam nadzieje- bo mam 150cm a moj 180 takze spora roznica wzrostu) ja zapisana jestem na 10 z mama, ale mam nadzieje ze beda 2 fryzjerki bo urlopow nie maja uzgodnionych jeszcze my chyba ciasto bedziemy dawac jestem na etapie degustowania wyrobow cukierniczych poszczegolnych firm ![]()
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
i dekold badziej w serduszko bedzie
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też jest spora różnica wzrosu (ja 158 cm TŻ 182 cm ) buty mam na 9cm obcasie więc też mam nadzieję że nadrobię trochę te centymetrya suknia śliczna też mam suknie z tej firmy
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
pokaz swoja
![]() ![]() pochwal sie![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
piekna
![]() ![]() napewno bedziesz slicznie wygladac![]() kiedy przymiarka???? |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
28 maja już nie mogę się doczekać bo ostatni raz widziałam ją 24 maja tamtego roku
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie bucików i pończoch... ja właśnie chciałabym z nich zrezygnować, bo to pora letnia i nie chciałabym się "zaparzyć". Jednak jeśli nie znajdę odpowiednich sandałków, to będę musiała kupić bytu kryte i do nich pończochy
![]() Jeśli chodzi o dekorację kościoła, to niedawno dowiedziałam się, że jesteśmy jedyną parą w naszej parafii, która bierze ślub 7-go lipca. Z tego względu sami musimy sobie zasponsorować dekorację, a wyniesie nas ona ok. 300zł (podobno). Nie wiem czy to dużo czy mało. Carmelova szykuje Ci się spore wesele ![]() malinka0525 pochwal się zaproszeniami Agg005 sporo spraw macie załatwionych ![]() Ja fryzjera też mam na 10 a ślub na 16. Kosmetyczkę mam też na miejscu, więc problemu nie powinno być ![]() Dla gości mamy na odchodne ciasto i ewentualnie wódkę. Dziewczyny macie bardzo ładne suknie Kicia pewnie nie możesz doczekać się przymiarki... dawno zamawiałaś suknię. Ja w ten piątek jadę na przymiarkę, też nie mogę się doczekać
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się butami ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
witaj monika860902
![]() bylam w kosciele dzisiaj no i probuje sie wcisnac jak najszybciej do poradni przedmalzenskiej, ksiadz podal nam kilka nr telefonow do pan z poradni jedna miala termin na 29/31 maj ( wole to wczesniej zalatwic i zajac sie egzaminami ), na szczescie udalo sie u drugiej na 11 maja ![]() choc nie ukrywam, ze marzyl mi sie ten piatek no ale 11 maj tez nie bedzie zly mysle ![]() a wy jak tam z naukami przedmalzenskimi i poradnia??? |
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
już dawno zrobione jak zaczeli wspominać o rewolucji w naukach (że mają trwać 6 msc)
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
My nauki skończyliśmy tydzień temu. A w poradni czekają nas jeszcze dwa spotkania - pierwszy raz byliśmy w połowie kwietnia i najbliższy termin jaki pan dla nas znalazł na kolejne, to połowa czerwca
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieliśmy połączone nauki z poradnią więc nigdzie nie musieliśmy dodatkowo chodzić ![]() Zaproszeniami pochwalę się jutro przy lepszym świetle
|
|
|
|
|
|
#1634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rozmawiałam z księdzem dzisiaj i powiedział że do spisania protokołu jest nam potrzebna metryczka chrztu i z bierzmowania i zaświadczenia o naukach (ale robiliśmy u mnie w parafii więc to nie potrzebne) a resztę dokumentów mamy donieść na jakieś 2 tyg przed ślubem, ale zorganizujemy teraz wszystko żeby potem już o tym nie myśleć, a poza tym mówił żebyśmy przyszli spisać protokół jak już po komunii będzie czyli po 13 maja. kupiłam dzisiaj sobie podwiązkę i kieliszki na wódkę a i zaproszenia dla mojej szefowej i sąsiadek na sam ślub, bo mamy trochę z jajem i szefowej trochę nie bardzo takie dać :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|||
|
|
|
|
#1635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to niewiele...Nauki i poradnia dawno za nami, już nawet o nich zapomniałam
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
a no i zapomniałam że księgę gości zamówiłam
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
Lineczka chwal się zakupami
![]() Moje zaproszenia jeszcze nie przyszły
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki!
![]() Obiecałam wczoraj wrzucić zdjęcie butów, ale niestety nie miałam czasu żeby zrobić Próbowałam znaleźć je w necie, ale nigdzie nie trafiłam na zdjęcie tego modelu. Zamiast tego wklejam Wam mój wybór co do sukni Tzn dokładnie to model, na którym moja krawcowa będzie się wzorować Różnica będzie tylko w doborze materiału (zamiast tiulu - muślin)I nas poradnia dopiero czeka ![]() Mam nadzieję, że mojemu TŻ będzie się chciało rysować wykresiki ![]() Marcia45: Nie martw się <głaszcze> dzień się dopiero zaczął, tydzień jeszcze nie skończył ![]() Trzymam kciuki, żeby przyszły Ci jak najszybciej
Edytowane przez Magnolia777 Czas edycji: 2012-04-26 o 10:44 |
|
|
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
Obiecałam wczoraj, że wrzucę zdjęcia zaproszeń, więc słowa dotrzymuję
Tylko na zdjęciu nie widać niestety faktury papieru tzw. "skóra"
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
malinka0525 bardzo ładne, eleganckie zaproszenia
No i widzę, że będziemy przysięgać tego samego dnia
|
|
|
|
|
#1642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pochwalę się, że dziś przyszły nam Tuby, bańki mydlane i moje broszka/ przypinka do bukietu
![]() A w załączeniu nasze zaproszenia ![]() zdjęcie(5).jpg zdjęcie(4).jpg
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Tak, zamawiałam przez allegro, ale z pewnością nikomu nie polecę tego sprzedawcy za zbyt długi czas oczekiwania ![]() mayeczka87 bardzo ładne zaproszenia! Edytowane przez malinka0525 Czas edycji: 2012-04-26 o 15:43 |
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziś przyszły winietki ale będzie relacja foto dopiero jutro
bo dopiero jutro je odbiore z poczty
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczka ładne zaproszenia
Jakie bańki mydlane zamawiałaś?
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Magnolia777 piekna suknia
![]() ![]() malinka0525 super zaproszenia
|
|
#1649 |
|
Rozeznanie
|
od użytkownika multiwesele na allegro, takie małe pojemniczki, głównie dla dzieci żeby miały frajdę
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=agg005;33792063]Magnolia777 piekna suknia
![]() ![]() agg005: Dziękuję bardzo Twoja również jest cudna. Też będziesz miała takie róże na dole jak na zdjęciu? Pięknie to wygląda ![]() Powiem Wam dziewczyny, że moje plany co do kwiatów na sali diabli wzięli piwonii już o tej porze nie będzie. Teraz muszę znaleźć inne kwiaty, które będą w dobrej cenie i które same w sobie, bez dodatkowych strojeń, będą ozdobą. Coś czuję, że będzie ciężko ![]() I może poproszę Was o pomoc. Zakupiłam sobie motylkowy dziurkacz (jak na zdjęciu) i planuję z jego pomocą zrobić winietki, zawieszki na wódkę i pudełeczka na mini prezenty dla gości. Macie może gdzieś w swoich zbiorach jakieś pomysły na takie rzeczy? Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

też mam suknie z tej firmy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Próbowałam znaleźć je w necie, ale nigdzie nie trafiłam na zdjęcie tego modelu. Zamiast tego wklejam Wam mój wybór co do sukni