|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
![]() Madzius i Agrafka .. gratuluję udanych wizyt i ślicznych zdrowych dzidziolków .. ![]()
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale też czytałam, że można stosować takie bez amoniaku już we wczesnej ciąży, ale wychodzę z założenia, że jeśli coś nie jest mi niezbędne do życia to mogę się bez tego obejść... przez jakiś czas
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!!
Dzis wizyta u gina naprawde udana;] samych dobrych rzeczy sie nasluchalam i oczywiscie zobaczyłam malutkiego szkraba;] kość nosowa i przezierność karkowa super. Kategorycznie zabronil surowego mięsa jesc... jak ja to powiem mężowi a wraca juz w sobote hihi 12 tydzien 5,8 cm;] kiedy skonczą sie te mdłości? |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
ja farbowałam farbą z amoniakiem w 6 tygodniu, akurat potrzebowałam na święta
nie dajmy się zwariować... w pierwszej ciąży też normalnie farbowałam
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:14 |
|
|
|
#275 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też ledwo nadrabiam, a czasami jak juz wszystko nadrobię to ze zmęczenia nie mam juz siły, żeby cokolwiek napisać i wydaje się potem, że mnie nie ma na wątku![]() Ale przede wszystkim gratuluję udanej wizyty, wspaniałe wieści, ja też jestem w szoku jak dzidziuś szybko rośnie, niesamowite to jest Cytat:
![]() o matko, nieźle, chyba pozostaje tylko wpuścić jednym uchem i wypuścić drugim a najlepiej jakby Twój TŻ powiedział jej coś dobitnie
|
||
|
|
|
#276 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękne zdjęcia. Przymierzałam taką samą suknie (albo bardzo podobną), ale nie wyglądałam w niej tak świetnie jak Ty Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio któras pisała, że jadła z ciężarną koleżanką truskawki z bitą śmietaną. Zabiję dobrze, że mam tesco 24h
|
||||||
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i strasznie fajnie że wszystko z dzidziusiem ok ..A co do mdłości to ja nie miałam przez pierwsze 7 tygodni wogóle .. potem parę razy sie zdarzyło a dzisiaj cały dzień mnie mdli . Moja szefowa mówiła mi że ona w dwóch ciążach mdłosci przechodziła w II trymestrze .. mam nadzieje ze mnie to nie czeka ..
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
można tez zwykłymi,ale wtedy lepiej nie farbować od skóry głowy tylko zostawić minimalnie miejsce i żeby robić to w wietrzonym pomieszczeniu zeby tych oparów się nie nawdychać za bardzo
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis strasznie żle sie czulam;/ chuba przez pogode. Padalo do 12 jak z cebra. a o 16 sloneczko az cieplo bylo w polarku. a jak u was bylo? |
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze a jak śpicie w nocy?
co poradzicie na dobry sen? zasypiam późno bo ok 23 a budze sie o 1.30 i do 3-4 nic zero snu;/ slucham tylko jak moja niucha sobie pochrapuje slodko... |
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poczatku mailam starszne problemy bo co dzien budzilam sie o 3ej, 2ej i juz nie moglam spac tak bylo przez jakies dwa tyg pierwsze po zrobieniu testu nie wiem czy to bylo z emocji czy organizm tak reagowal ale przeszło, nie stosowalam nic MECZĄCE TO BYLO---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ale fajnie
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz sama nie wiem...
Bylam u mamy caly tydzien i spalam fajnie, a jak wrocilam do siebie to znow to samo. Chyba musze cześciej sypiac u mamy hihi i babcia śpi zawsze z wnusia wiec mam wolne hi hi Opuszczam zgromadzenie i udaję sie do wanny, czas sie zdrzemnąć do jakiejś 1.30 ;p;p trzymaj kciuki obym dzis dobrze spala ;* Edytowane przez AnitkaKotek Czas edycji: 2012-04-25 o 22:46 |
|
|
|
#284 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wojna by mnie z łóżka nie wyciągnęła
|
||
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz mam troche siwych ale mi sie nie chce isc do sklepu pewnie po majowce dopiero kupie znajac zycie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc wszystkim
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok )
|
|
|
|
#289 | |
|
Raczkowanie
|
Dam dam;] byc moze rano ujrzysz post w ktorym o 2 w nocy napisze ekhem
'' dejta mi Boze spac'' ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
spi dobrze szczęsciaro ;* |
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ogóle włosów w ciąży nie farbowałam.
|
|
|
|
#291 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie mogę się doczekać poznania płci. Ach.. Cytat:
Cytat:
![]() No i oczywiście gratki za udaną wizytę ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że mdłości miną szybko. A teściową (bo doczytałam później, że miała mdłości w II trymestrze) się nie sugeruj, to żadna rodzina![]() Chciałabym odpisać wam wszystkim, ale wyszedłby mi chyba kilometrowy post i dostałabym bana na wizaż do końca życia Pisałyście o farbowaniu włosów. Ja nie farbuję, ale nie jest to decyzja podjęta w ciąży. Od x lat malowałam na blond, najczęściej balayage i mam takie siano na głowie, że masakra. Ponad rok temu postanowiłam zbadać o nie i przestać niszczyć rozjaśniaczami. Od czasu do czasu strzeliłam sobie kilka pasemek, ale powiem wam, że spodziewałam się większej masakry. Na szczęście ombre hair w modzie
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Kasia,
Ty już w pracy? Jak sie spało?
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Hey, hey
Tak, ja już w pracy od 6.30 Na spanie nie mogę narzekać, bo przesypiam całe nocki i jak jest ładna, słoneczna pogoda to nawet wstawanie o świcie nie jest takie straszne. A Ty? wyspałaś się? dziś idziesz do gina?
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Noooo...ide
![]() Jestem dobrej myśli, chociaż oczywiście to uczucie miesza sie z lękiem, co powie? Ale będę mogła bezkarnie wstać i wyjść z domu ![]() Od 6.30 w pracy...hmmm to o której Ty wstajesz ptaszyno? Nie odrzuca Cię od zapachu spoconych ćwiczeniami ciał?
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ranne ptaszki
![]() Co do spania, to ja mogłabym sie o 20.00 kłaśc i spac do 9.00 No ale musze wstac jeszcze dziś o 7.00 ![]() Jem na śniadanie własnie corn flejksy z mlekiem, mam nadzieje, że mnie w busie nie zemdli ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i witam nowe zimowe mamusie
|
|
|
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje, że po krwiaku nie ma już śladu i będziesz się mogła w pełni cieszyć z ciąży Wstaje około 5.30 czasami później, ale wtedy latam po domu na złamanie karku. Co do spoconych ciał to na szczęście są ode mnie w bezpiecznej odległości, chociaż mój organizm na 100% przywykł do takich zapachów, bo studiowałam 5 lat AWF, pracowałam w 2 fitness clubach, mąż to zawodowy sportowiec, uczę WF itd.. Pół życia spędziłam na halach czy siłkach. Oby dzisiejszy spotkanie przyniosło same pozytywne nowiny.
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki my od 6 nie spimy w nocy 5 pobudek leeee niech te cholerne 3 sie przebuja bo zwariuje na razie zdazylam poprasowac teraz syzbko robie obiad i ogarniam bo przylecial moj tato i zabiera mnie do miasta bedziemy latac po bankach i szukac lokat
aaaa i jeszcze prezent musze kupic na bierzmowanie wiec mnie pewnie pol dnia nie bedzie ale wieczorem postatram sie ponadrabiac |
|
|
|
#298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tylko wrócę to dam znać co powiedzial ![]() No to jesteś zaprawiona w bojach sportowych...mi strasznie brakuje treningu ![]() A mąż co trenuje? Mystique, Chyba mnie natchnelas swoim śniadankiem ![]() Tez chce takie... To dobrze że dużo śpisz bo wtedy Dzidziol rośnie ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
I znowu masz intensywny dzień- uważaj na siebe
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej trzymam kciuki za badania i wizyty wszystkich
![]() ide sie wykapac |
|
|
|
#300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

chyba z tego co pmaietam wlasnie z twojego usg dzidzius twoj tak?
boski mam nadz ze nasteopne moje zdjecie tez takie bedzie ladne ..jeszcze 2 tyg

Chyba, że ktoś wierzy w zabobony
ślub 2.06.2007
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
dziewczyny litości 
No to przesuwam go i co patrze.... podłaczyłam kabel od zelazka a nie od parowaru...... Moja mina bezcenna. Ale obiad bedzie na szczescie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

28.08 2010 Nasz Dzień