Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 07:00   #2311
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
zaczely mi sie zajecia i jeszcze mam zalegle zaliczenie tak wiec wpadam tylko na chwilke wieczorkiem albo rano i patrze co tam naskrobalyscie.

ale piekne pieski!! ja tez kocham zwierzaki i te ich cudne oczeta.

mam patanie co do tych ruchow: to jak wy to czujecie? denerwuje mnie ten opis ze to motylki w brzuchu bo kazdy tak gada i wszedzie tak pisze ale moim zdaniem to nie sa motylko w brzuchu tylko tak jak by woda mi chlupala w brzuchu. i nie wiem w koncu suma sumarum czy to to czy moze moje jelita.

dowiedzialam sie ze ze wzgledu na ciaze moge dostac z powrotem pieniadze za semestr. a ze to jest 500eur to to zrobilam. ale semestr trwa do 30.09. tak wiec do tego czasu musze urodzic i im przyniesc papier. a termin mam na 27.09. troche na granicy i teraz mam stresa czy sie wyrobie bo jak nie to i tak bede musiala pozniej zaplacic im jeszcze raz to 500 eur. troche to zagmatwane ale mam nadzieje ze zrozumiale.

do mamus co rodzily: jak u was wygladalo to z terminem i w ktorym tc rodzilyscie? macie jakies sprawdzone sposoby na przyspieszenie pozniej. ?
Ja termin miałam na 31 marca a urodziłam 11 kwietniawięc to Ci chyba nie pomoże hee.
A wg usg miałam na 23 marca. Chodziłam,okna myłam,podłogi no wszystko i nic mi nie przyśpieszyło porodu,nawet gorące kąpiele,drażnienie sutków czy słynny seks

Dzień dobry.
U Nas piękne słoneczko od samego rana świeci.
Ale ja jak tylko wstałam rano z łóżka to od razu złapał mnie kłujący ból podbrzusza. I jak chodze to boli nawet troche mocno,bo jak siedzie to czuje ale nie jest źle. Ja już nie wiem o co chodzi. Byłam nie dawno u gin z tym ciągnięciem w podbrzuszu i było wszystko dobrze. Nie długo będę co tydzień latała. Chyba do niej zadzwonie niech mi cos podpowie bo zwariuje. I brałam nospe i g.... za przeproszeniem pomogła. Duphaston też ulgi nie przyniósł. No jak nie przejdzie to zwariuje a mąż w pracy

No to się wyżaliłam

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-04-26 o 07:02
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 07:13   #2312
mala mysz
Raczkowanie

Dzien dobry!
Pogoda fatalna ale ja do kosmetyczki sie na 10ta umowilam wiec moze pomimo paskudnej pogody, poprawi sobie samopoczucie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Ja termin miałam na 31 marca a urodziłam 11 kwietniawięc to Ci chyba nie pomoże hee.
A wg usg miałam na 23 marca. Chodziłam,okna myłam,podłogi no wszystko i nic mi nie przyśpieszyło porodu,nawet gorące kąpiele,drażnienie sutków czy słynny seks

Dzień dobry.
Ale ja jak tylko wstałam rano z łóżka to od razu złapał mnie kłujący ból podbrzusza. I jak chodze to boli nawet troche mocno,bo jak siedzie to czuje ale nie jest źle. Ja już nie wiem o co chodzi. Byłam nie dawno u gin z tym ciągnięciem w podbrzuszu i było wszystko dobrze. Nie długo będę co tydzień latała. Chyba do niej zadzwonie niech mi cos podpowie bo zwariuje. I brałam nospe i g.... za przeproszeniem pomogła. Duphaston też ulgi nie przyniósł. No jak nie przejdzie to zwariuje a mąż w pracy

No to się wyżaliłam
Mnie wczoaj cos takiego zlapalo, tylko ze z prawej strony. Wzielam dwie nospy na raz i lezalam ponad 3 godziny (nie moglam sie ruszyc). Po 3 godzinach przeszlo jakby nigdy nic. Kurcze ze tez my ciagle mamy "cos".
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 07:13   #2313
weronika_91
Zakorzenienie

Hej hej no dziś ładne słońce od samego rana a nie to co wczoraj ...
Coś mnie w gardle dusi ... już odkąd się obudziłam .

Jeśli chodzi o ruchy to kiedyś faktycznie mi tak bulgotalo ... a teraz jak położę ręce na brzuchu to czuje jak maluch tam się przemieszcza świetne uczucie
Ja lubie spać i leżeć na brzuchu i jeszcze mi się czasem to zdarza bo brzuch tak nie przeszkadza ale zauważyłam że maluch się wtedy uaktywnia i daje czadu chyba mu nie wygodnie ...

Pobudka mamuski
Stary 2012-04-26, 07:15   #2314
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

No to się wyżaliłam

Ania pij dużo i leż na lewym boku ... a najlepiej zadzwoń do ginki - uważaj na siebie
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 07:23   #2315
weronika_91
Zakorzenienie

Anusia479 najlepiej będzie jak faktycznie zadzwonisz... bo to już nie pierwszy raz tak masz więc nie ma żartów .
Stary 2012-04-26, 07:40   #2316
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hej hej no dziś ładne słońce od samego rana a nie to co wczoraj ...
Coś mnie w gardle dusi ... już odkąd się obudziłam .

Jeśli chodzi o ruchy to kiedyś faktycznie mi tak bulgotalo ... a teraz jak położę ręce na brzuchu to czuje jak maluch tam się przemieszcza świetne uczucie
Ja lubie spać i leżeć na brzuchu i jeszcze mi się czasem to zdarza bo brzuch tak nie przeszkadza ale zauważyłam że maluch się wtedy uaktywnia i daje czadu chyba mu nie wygodnie ...

Pobudka mamuski
A u mnie nadal nic... Ja tez chce juz ruchy czuc...
Stary 2012-04-26, 07:52   #2317
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
A u mnie nadal nic... Ja tez chce juz ruchy czuc...
Poczujesz prędzej czy później na pewno więc się nie przejmuj ja dopiero poczułam tak wyraźnie od 20 tygodnia

Doświadczone mamuśki mam pytanko jak często kąpałyście swoje maluszki? bo z tego co się orientuję jedni kąpią każdego dnia inni co drugi, a jeszcze inni raz w tygodniu
Stary 2012-04-26, 07:55   #2318
zielona1911
Zakorzenienie

dzien dobry bardzo slonecznie normalnie Majorka
trzeba wymieniac ciuchy w szafie po malu,niedobrze ze mam karte kredytowa z limitem 2 tys hahahaha
a tak powaznie to chce kupic tylko spodnice ciazowa taka do kolan i jakies bokserki dluzsze.
Najlepsze jest to ze u mnie na ślasku taka pogoda ma trwac nawet do 30 stopni.

To taka spodnice chce kupic,godzi sie?
http://moda.allegro.pl/jeansowa-spod...289408800.html

a tu piekne lozeczko turystyczne
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...255440534.html
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 07:57   #2319
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No właśnie nie pierwszy raz to ja nie wiem ile można.
Zwariuje w tej ciąży.

Wczoraj mąż wieczorkiem zrobił pyszny bigosik z białej kapustki na dzisiaj na obiadek,żebym nie musiała robić

Konczi a jak Ty się czujesz?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-04-26, 07:57   #2320
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Poczujesz prędzej czy później na pewno więc się nie przejmuj ja dopiero poczułam tak wyraźnie od 20 tygodnia

Doświadczone mamuśki mam pytanko jak często kąpałyście swoje maluszki? bo z tego co się orientuję jedni kąpią każdego dnia inni co drugi, a jeszcze inni raz w tygodniu
ja kąpalam codziennie przed "Na wspolnej" czyli w okolicach po 19,taki nasz rytułał. jak dziecko ma opracowany plan dnia to podobno lepiej. Moj Oskar jak sie mu ubieralo czapke to juz wiedzial ze idzie na polko to od razu zasypiał jeszcze go dobrze z klatki nie wynioslam
Stary 2012-04-26, 08:06   #2321
weronika_91
Zakorzenienie

zielona1911 co do tej spódnicy to od razu mówię, że wypada dużo większaaaaaa... mi ją przysłali przez pomyłkę zamiast spodni. Gdyby była dobra to bym ją może i zostawiła, ale L- rozmiar który zawsze noszę była baaaardzo wielka

Oczywiście, dziecko musi mieć swój harmonogram żeby potem z nocy sobie czasem dnia nie zrobiło
Stary 2012-04-26, 08:14   #2322
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:

Ja kąpie synka codziennie od małego. Mimo,że niemowlaczki się nie brudzą,ale pocą się i pocałym dniu taka kąpiel to odprężenie przed snem.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-04-26, 08:15   #2323
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
dzien dobry bardzo slonecznie normalnie Majorka
trzeba wymieniac ciuchy w szafie po malu,niedobrze ze mam karte kredytowa z limitem 2 tys hahahaha
a tak powaznie to chce kupic tylko spodnice ciazowa taka do kolan i jakies bokserki dluzsze.
Najlepsze jest to ze u mnie na ślasku taka pogoda ma trwac nawet do 30 stopni.

To taka spodnice chce kupic,godzi sie?
http://moda.allegro.pl/jeansowa-spod...289408800.html

a tu piekne lozeczko turystyczne
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...255440534.html
tez mi sie te spodnice podobaja.
Stary 2012-04-26, 08:16   #2324
Dearlie
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Gratuluję córeczek!!!

Wygląda na to, że pogoda nam w końcu odpuściła i zaczyna się już dzisiaj ta piękna pogoda, którą zapowiadali przez ostatnie dni. A my dzisiaj z TŻ-tem lecimy na zakupy do nowego mieszkania. Czeka nas kupienie kanapy... coś czuję, że to będzie ciężki moment dla nas. Chociaż on już powoli się uczy, że lepiej mi przytakiwać i nie wdawać się w dyskusje, bo inaczej to budzi potwora.

Co do zakupów to wczoraj przyszły mi spodnie z allegro, które zamówiłam. Oto aukcja:
http://allegro.pl/rurki-ciazowe-jean...292653069.html

Rozmiarówka idealnie się zgadza z opisem sprzedającego. Ja oczywiście muszę je uciąż, bo niewyrośnięta jestem.
Stary 2012-04-26, 08:24   #2325
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Dopiero co położyłam synka spać i sama też zaraz uciekam,jeszcze patrze na Porodówkę w TLC.
Oto mój bębenek w dniu porodu(tylko rok nie przestawiony),był 2007rok,następne synuś przy badaniu i ost.ma już 2dni.

Dobrej nocki Kochane.
Kate piękny brzusio a zawartość jeszcze piękniejsza też włosków dużo jak u mojej super.

Tamlin ja dobrze kojarze, że twoja córcia z 2006 czy 2007?

Dzień doberek w ten piekny słoneczny dzioneczek ide nadrabiać dalej

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-04-26 o 08:27
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 08:30   #2326
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
zielona1911 co do tej spódnicy to od razu mówię, że wypada dużo większaaaaaa... mi ją przysłali przez pomyłkę zamiast spodni. Gdyby była dobra to bym ją może i zostawiła, ale L- rozmiar który zawsze noszę była baaaardzo wielka

Oczywiście, dziecko musi mieć swój harmonogram żeby potem z nocy sobie czasem dnia nie zrobiło
kurde to super ze mi powiedzialas bo znowu bym musiala łazic na poczte i odsylac. To wezme rozmiar M

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Gratuluję córeczek!!!

Wygląda na to, że pogoda nam w końcu odpuściła i zaczyna się już dzisiaj ta piękna pogoda, którą zapowiadali przez ostatnie dni. A my dzisiaj z TŻ-tem lecimy na zakupy do nowego mieszkania. Czeka nas kupienie kanapy... coś czuję, że to będzie ciężki moment dla nas. Chociaż on już powoli się uczy, że lepiej mi przytakiwać i nie wdawać się w dyskusje, bo inaczej to budzi potwora.

Co do zakupów to wczoraj przyszły mi spodnie z allegro, które zamówiłam. Oto aukcja:
http://allegro.pl/rurki-ciazowe-jean...292653069.html

Rozmiarówka idealnie się zgadza z opisem sprzedającego. Ja oczywiście muszę je uciąż, bo niewyrośnięta jestem.
ja tez mam od nich spodnie,jestem bardzo zadowolona,ale rozmiar w moim przypadku byl troszke wiekszy.Tzn z rurek zrobily raczej luzniejsze spodnie,ale i tak chodze.Nie chcialam wymieniac bo nigdy nie wiadomo jak bede wygladac pod koniec ciazy,jak narazie 1kg na plusie. W zeszlej ciazy w 5 niesiacu mialam juz 5kg na plusie i skonczylam z waga 10kg wiecej niz przed ciaza,ale szybko mi to spadlo nawet niewiem kiedy.Tylko troche boczki zostaly,ale rozstepow nie mam
Stary 2012-04-26, 08:32   #2327
weronika_91
Zakorzenienie

zielona1911 to zdecydowanie weź ten mniejszy rozmiar, a nie pożałujesz spodnie mam od nich i też większe wypadają dużo niestety :/
Stary 2012-04-26, 08:35   #2328
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Hej, pogoda dziś rzeczywiście piękna. Ja siedze w domciu, musze odpoczywać. Wole to niż leżeć w szpitalu. Jak się nie forsuje to nic mnie nie boli.
Anusia proponuje Ci porządnie odpocząć, jak tylko mężuś będzie mógł się zająć małym to Ty leż i będzie dobrze

Dziś muszę poprasować to co uprałam, pewnie będę się zbierać cały dzień

Co do tych ciuchów allegrowych to mnie wkurza najbardziej, że zawsze jak zamówie to przychodzi mi bubel. Materiały oszukane, kosmacą się za chwilę.
Stary 2012-04-26, 08:39   #2329
weronika_91
Zakorzenienie

Zamawiała któraś jakieś bluzki luźniejsze bądź tuniki, niekoniecznie ciążowe warte polecenia? bo ja już pomału nie mam co na siebie zakładać
Stary 2012-04-26, 08:42   #2330
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Zamawiała któraś jakieś bluzki luźniejsze bądź tuniki, niekoniecznie ciążowe warte polecenia? bo ja już pomału nie mam co na siebie zakładać
ja mam pare bluzek co chodzilam przed ciaza i teraz tez smigam. Bluzki nie musza byc typowo ciazowe tylko po prostu dluzsze jak tuniki. Ja zaopatruje sie w zwykle bokserki.
Stary 2012-04-26, 08:50   #2331
weronika_91
Zakorzenienie

JA właśnie się wygodniej czuję w takich luźniejszych... a nie obcisłych na brzuchu
Stary 2012-04-26, 08:51   #2332
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
ja mam pare bluzek co chodzilam przed ciaza i teraz tez smigam. Bluzki nie musza byc typowo ciazowe tylko po prostu dluzsze jak tuniki. Ja zaopatruje sie w zwykle bokserki.
Ja też kupie kilka dłuższych boxerek. Te z przed ciązy w rozmiarze S są za ciasne w brzuchu, ale myśle że M będą dobre. I najlepszej jakości są z H&M i pamiętam, że kupiłam je za grosze. Mam jeszcze sukienki odcinane pod biustem. Pewnie w lato będę w tym śmigać. Chiałabym kupić tylko jakieś fajne leginsy - krótsze i dłuższe żeby mi się nie kosmaciły.

Axxa co do teminu porodu to nie wyczujesz jak to będzie Może Ci się uda "wyrobić w terminie". Moja mama miała termin ze mną na 10 lipca, urodziła 29 czerwca, z bratem na 3 marca, urodziła 18 lutego. Mnie się wydaje, że może to być związane z długością cyklów, jak ktoś miał krótkie cykle to może rodzi wcześniej, a jak długie to przenosi.
Stary 2012-04-26, 08:53   #2333
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Anusia no wiem,że wypoczynek jest najlepszy. Ale widzisz całą noc spałam,a wstałam rano z łóżka i brzuch mnie kłuje i boli podbrzusze,a przeciez w nocy wysiłku nie miałam.
Wzięłam duphaston bo mam brać,ale nic to nie daje,wczoraj trzy nospy mi nie pomogły. I siedze teraz na dupie za przeproszeniem.
Słoneczko piękne świeci chyba jest bardzo ciepło bo mi w mieszkaniu aż gorąco.

Mieliśmy zmieniać mieszkanie na większe,ale chyba zrezygnuje i dalej to będziemy wynajmować. Nie nadaje sie teraz na przeprowadzki,zmiany. Gracjanek też się tutaj przyzwyczaił. Muszę porozmawiać o tym z mężem

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-04-26, 08:58   #2334
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Anusia to zadzwoń sobie do tej Twoje gin, zobaczysz co Ci powie, najwyżej przejdziesz się do niej, ale będziesz pewna, że wszystko jest okey.
Stary 2012-04-26, 08:59   #2335
Orchid_87
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim

Obudzona słońca promieniem postanowiłam rozpocząć dzień nieco wcześniej niż przed 9.00. I tak jestem już po śniadanku i zabieram się za pisanie, potem krótki spacer na dotlenienie i trzeba będzie ugotować obiadek dla całej rodzinki, a to aż 5 osób, z czego trójka to faceci, więc żartów nie ma, ryżem i sałatą ich nie zapcham
No to życzę miłego dnia.

A ja jestem zakochana w tym kimonku:
http://moda.allegro.pl/bluzka-narzut...256268257.html
Orchid_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 09:00   #2336
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

halo dziewczyny
ja juz wstalam, maz oczywiscie spioch spi jeszcze ;p
a ja musze jakies sniadanko ogarnac i potem obiad bo wkoncu przejelam obowiazki domowe
u nas piekna pogoda juz 17 stopni takze az chce sie zyc

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Niegrzeczna gratuluję córci. I za mamę. Z moją przeżywałam to samo kilka lat temu, z tym, że miała mięśniaki na macicy. Teraz jest ok. Ale wiem ile strachu i nerwów to kosztuje.
dziekuje, ja to ogolnie strachu juz sie w soim zyciu najadlam tez bo kiedys tata mial operacje bajpasow takze co chwile cos.. u mnie w rodzinie to zdrowia niestety brakuje ehh

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

niegrzeczna gratuluję córuni!
współczuje,ze tak wyszło z mamą zaraz po Waszym ślubie,ale będzie dobrzeBądź dobrej myśli!
dziekowac

Cytat:
wyobrażam sobie jak się musisz martwic o mame,szczególnie,że jest tak daleko od Ciebie. Ale na pewno wszystko będzie dobrze
no wlasnie najgorsze ze jest tak daleko .. ze nie moge w kazdej chwili do niej podskoczyc
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość

Dobrze, że mama się bada i że wykryli to. Musicie byc dobrej myśli.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

niegrzeczna - mam nadzieje, że z mamą będzie okej. I gratuluję córeczki
dziekuje *

Cytat:
Napisane przez Konczita

Niegrzeczna zdrówka dla mamci a Wam siły życze i optymizmu i gratuluję córci
dziekuje Konczi fajnie ze juz jestes z Nami

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 09:05   #2337
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cześć, mam taki problem. Nie spałam prawie całą noc. Miałam jakby napady lęku. Ciągle boję się o dziecko, myślę często o jakichś zagrożeniach właściwie bez powodu, ale nie objawiało się to do tej pory tak silnym uczuciem lęku. Jakbym miała podniesiony poziom adrenaliny, który nie pozwolił mi zmrużyć oka. W nocy wypiłam melisę i szklankę mleka. Nic nie pomogło nawet na chwilę. Nie śpię od godz. 2. Nadal nie czuję zmęczenia. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Słyszałyście może o takich problemach? Bo same nie pisałyście o tym, więc chyba jestem odosobniona Prze to że tak długo to trwa, denerwuję się o dziecko jeszcze bardziej.
Stary 2012-04-26, 09:06   #2338
elena_100
Wtajemniczenie

cześć u mnie słoneczko choć trochę zimno z rana

Katee zawartość brzuszka prześliczna, a i sam brzusio niczego sobie

Anusia bidulko może faktycznie zadzwoń do gina. Będziesz spokojniejsza. Ja przy bólach mogłam sama zwiększyć dawkę duphastonu na 3 dziennie. Może też ci coś podpowie

Mnie też coś brzuch dziś boli, ale chyba temu, że jestem niewyspana, z racji wczorajszego meczu. Natomiast poczytałam wczoraj na necie o tym, że faktycznie niektóre dziewczyny czują dzieciątko bardzo nisko. I sprawdziłam na to jeden sposób - kilkanaście minut poleżeć na plecach z poduszką pod pupą. Nie powiem, ulga jak cholera.

Na razie też chodzę w przed ciążowych koszulkach, no ale brzusio nie jest jeszcze zbyt okazały. Musiałam natomiast dziś wypruć gumkę ze spódnicy takiej zwyklej bawełnianej z szerokim paskiem bo już mnie gniotła. 8 godzin bym nie przetrzymała.

Orchid witaj bo się wczoraj nie przywitałam chyba

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 09:11   #2339
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Haaj! u mnie piknie dzis jejeje

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 09:19   #2340
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Orchid_87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Obudzona słońca promieniem postanowiłam rozpocząć dzień nieco wcześniej niż przed 9.00. I tak jestem już po śniadanku i zabieram się za pisanie, potem krótki spacer na dotlenienie i trzeba będzie ugotować obiadek dla całej rodzinki, a to aż 5 osób, z czego trójka to faceci, więc żartów nie ma, ryżem i sałatą ich nie zapcham
No to życzę miłego dnia.

A ja jestem zakochana w tym kimonku:
http://moda.allegro.pl/bluzka-narzut...256268257.html
A skąd tyle tych facetów wzięłaś?
Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Anusia to zadzwoń sobie do tej Twoje gin, zobaczysz co Ci powie, najwyżej przejdziesz się do niej, ale będziesz pewna, że wszystko jest okey.
No zadzwonie,najwyżej zaproponuje jej niech mi karte stałego pacjenta założy hehe

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Haaj! u mnie piknie dzis jejeje
Hej Lucia,widac,że pogoda dopisuje

Gracjanek

Fabianek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości