|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
o matko, blizniaki! gratuluje ![]() Cytat:
Cytat:
tez tak mowie, i tez sie ze mnie smieja Cytat:
|
|
|
#3992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
2. Jestem poszukiwana za liczne gwałty na miejscowych przystojniakach 3. Im więcej stresu - tym szybciej rosną. Moje obserwacje, hahaha! Cytat:
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co po sobie zauważyłam???
Wy pewnie też! Ostatnio nie randkuję iiiiiiii....... podobają mi się coraz młodsi faceci i coraz normalniejsi
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Też pamiętam akcję z kolankami!
Ale kto jest najbardziej dumny z siebie, no kto, no kto? Tak jest proszę państwa, Winyl ćwiczyła! I to nie byle co! Otóż mój osobisty trener Ewa Ch. próbowała mnie wykończyć . Jednego ćwiczenia nie mogłam zrobić, bo mnie non stop skurcze łapały . Jak na moje wielorybie, nieruszane od dawna cielsko to jest naprawdę super. Już mnie naku... tzn. bolą nogi strasznie! . Fajne te ćwiczenia . Niektóre strasznie ciężkie jak dla mnie, ale dało radę! Idę pod prysznic, a potem mam nadzieję, że spędzę cały dzień na nauce na jutrzejsze koło! Adios!---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to gratulacje!!! Wreszcie nasz wąstek tętni odchudzaniem! ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- O jaaaaaa
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście, że ta picza Winyl nie chce powiedzieć, co studiuje?
|
|
|
|
|
#3997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu z kotkiem, taki mi się marzy ![]() Cytat:
![]() oni wykorzystują nasze kompleksy, zeby się z nas ponabijać, ciekawe co by było gdybyśmy my nabijaly się z ich najczulszego punktu- w większości przypadków- penisa i erekcji, ciekawe czy byliby zachwyceni, no ciekawe! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. noł ja wam mowie, ze to te dziady u ktorych zrobil male koty zamknely go w domu i zmuszaja do ojcostwa. a on jeszcze nie jest gotowy to nie jest tak, ze zmyslam, wczoraj widzielismy ich z tzem w supermarkecie i kupowali caaaaaaaala palete jedzenia dla psa! a moj Fredzio zarl jak pies! to pewnie dla niego Psyhe, to superowo ze masz dobry humor. ja mam ochote na jakies drineczki piweczko hm hm hm Cytat:
warzywa to nie jedzenie, owsianka to nie jedzenie malo jesz, skad ja to znam![]() 2. tu tez tak samo, stare a glupie xD Cytat:
no , mam tak xD jak zaczyna mi burczec w brzuchu, to jestem wsciekla, nic mi sie nie chce i robie wewnetrzny strajk xD2. maybelline affiniotone jest niedrogi, dlugo sie trzyma i w miare dobrze kryje 3. ja po prostu zazdroszcze, wszystkie jajka i czekoladowe zajace zjadlam w pierwszy dzien swiat
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sadystka ja myslę, ze ona chce zostac astronautą, lub jest w seminarium duchownym ![]() znajdz sobie jakiegos po maturze, ustawisz pod siebie i bedzie spokoj ;p
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha, posikam się ![]() Wiecie jak R. ma na 2 imie???/ Nieeeeeee?????????? To Wam powiem....... Eugeniusz
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-25 o 17:17 |
|
|
|
|
#4000 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i nie mów ze jesteś wielorybem!!![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
MP, na 2
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Moje dzisiejsze menu: I. grahamka z polędwicą + 2CLA II. grahamka z jajkiem, polędwicą i ogórkiem + 2CLAIII. wieśniak lajt z ogórkiem w międzyczasie: kawa z mlekiem bez cukru kawa -"- zielona herbata pół grejpfruta
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i do wielu dań dodaję oliwę z oliwek.2. Ale Ty masz marzenia, no nie powiem hahahaha! Gdybyś wiedziała jak oni padają Boże.. odkąd M. się odezwał mam taką ochotę na igraszki, że to się w pale nie mieści
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle...... W weekend moja siostra robi swoje urodziny i będę musiała znieść towarzystwo pewnej osoby.
![]() Muszę być miła żeby siostrze nie zepsuć imprezy..... ![]() Jakieś pomysły?
|
|
|
#4004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem, jestem. Czasem nie wiem czy się śmiać czy płakać. I zastanawiam się, kiedy i jak mi się to sadło zgromadziło i jak to się stało, że jak tylko zaczęło go przybywać to się nie pohamowałam tylko pozwoliłam mu zagościć u siebie na dłużej i to w dużej ilości? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Ja jestem wyjątkiem tego wątku i nie jadam czipsów A skąd Ci się to teraz nagle wzięło? Mówiłam kiedyś w klubie, ale nie wywołało to entuzjastycznych reakcji (nikt nawet nie skomentował, nie wiem, czy byłyście tak załamane, czy co. Może po prostu z natury pomijacie moje wypowiedzi, bo wieją nudą ) Cytat:
. Chcę zostać biskupem! ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, umarłabym
Biorę silne antybiotyki więc mam imprezę na trzeźwo ![]() A ja nienawidzę pustych, infantylnych, głupiutkich laseczek ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- No i wkurzają mnie jeszcze jej złote rady i teksty, które wieją hipokryzją.....
|
|
|
#4006 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() yyyy... może antybiotyk sprawi że ją pokochasz Winyl nie jesteś! ej, mi też umknął kierunek |
|||
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, w aptece są takie fajne woskowe zatyczki, nie kosztują więcej niż 3zł, a jak tłumią dźwięk
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-26 o 16:41 |
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
MP uwierz mi, jestem
. Agnesik - podawałam dokładnie, choć to też mówiłam. Ale widzisz, nie po to mówię takie rzeczy w klubie, żeby ktoś o tym pisał publicznie na forum.
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl i Sandej nie pokazaly nigdy twarzy!
przynajmniej ja nie widzialam, a Wasze mordeczki dobrze juz znam ![]() Ale zrobilam przypal, odwowalalam klientki , ale bedzie dym ![]() Polecam rybe z biedronki, sa dwa rodzaje, z sosem brokulowym i jakas tam. kosztuje 5-6 zl, wklada sie do piekarnika. Zrobilam dzisiaj z ryzem brazowym i surowka, mniam jednak w skladzie ma smietane, make przenna i jakies ulepszacze ale lepsze to niz wielki kebab
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
hej. ja tylko na chwilkę, zabieram się za jakieś ćwiczenia. poskaczę z 20 minut i pójdę spać, o!
po pierwsze muminek - gratulacje! jak przyjęłaś wiadomość,że to bliźniaki? ja to bym sie chyba załamała.... laura - aaaaaaa, piękne, piękne! bardzo mi się podobają te Twoje zakupki! już wiem jaką kupię następną bluzkę winyl - agnesuk w shepe, kocham Cię za to i brawa za ćwiczenia! w koooooońcu! bańka - dorwałaś ananasa? podkład z douglasa też muszę spróbować. psyhe - ładne menu no i to imię... o matko randkuj dziewczyno, randkuj! ewelka - a dlaczego odwołałaś klientki? bś - widzeeeeeeeee Cię! miłej nocki chudzinki Wy moje!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-04-25 o 22:37 |
|
|
|
|
#4011 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tatuś kiedyś w takich spał, mial wersję pomarańczową, to była jakaś super hard limited edition, a wszystko przez to, ze bylam nieznosnym bachorem rannym ptaszkiem zadnym przygod od 5 rano Cytat:
xDjakos mi do niego nie pasuje xD do mnie kiedys uderzal Waldemar Cytat:
Cytat:
sprobuj miec jutro mniej niz 47 w udzie, to Cie spaluje ;DCytat:
2. odezwal sie po raz kolejny ![]() Cytat:
wez kogos ze soba, razem razniej ![]() Cytat:
chcialabym nie lubic czipsow ja najbardziej lubie te najbardziej tluste xD2. niemozliwe, ja malo co ignoruje, moze napisalas to w poscie ktorego edytowalas ![]() co nie znaczy ze naciskam na Ciebie, zebys napisala, szanuje to jesli nie chcesz wiem, ze z duma napiszesz jak juz bedziesz miala papier ![]() Cytat:
ale u nas na watku jest slodko. mamy 3 trenerki, Chaleene, Ewcię i od niedawna pojawia się tez Mel B Cytat:
![]() 2. brzmi super! bylam w biedrze i patrzylam na ananasy ale jakos nie mialam apetytu kupilam jablka i banany
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
aaa niech mi ktoś zreperuje moją popierniczoną głowę
![]() Jutro w pracy wszystko nadrobie, promis! A poza tym to zwalniam się jutro z kancelarii, zrobilam sobie przerwę z TŻtem na to, żeby każdy uporządkował swoje sprawy, nie mam na nic czasu, jestem super-paleo-jaskiniowcem i śa powody do mruczenia! Życie jest piękniejsze niż kiedykolwiek |
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
zakochalas sie??
![]() znow przerwa z TZ? tez nie mam na nic czasu przez prace, ale nie mam odwagi sie zwolnic chyba nie wierze ze cos lepszego moze mi sie przytrafic. Z reszta lubie to miejsce... A klientki przepisalam bo znow bym pracowala 9-20. Wiec wzielam sprawy w swoje rece, nie pozwole sobie.
|
|
#4014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dobrze zrobiłaś, postaw się czasem, nikt nie jest cyborgiem ![]() A tą rybę muszę spróbować aż tak? Czemu nic nam nie mówisz?![]() Za mną nieprzespana noc. Głowa mnie boli, podbrzusze jak balon z przejściowymi skurczami. Czuję się jak takie zużyte bliżej nie określone coś dobra już się nie użalam! Dziś pierwszy dzien bez TL zaraz zrobię sobie owsiankę i kawusię
|
|
|
|
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale życzę Ci szczęścia i obyś zawsze pisała tak popierniczone, pozytywne posty ![]() Ewelka węszy miłość, ja pójdę w stronę utraconych kilogramów ![]() co do TZa myślę ze to dobry krok i że wyjdzie Wam to na dobre, choc potoczyć może się róznie ![]() Informuj nas na bieżąco! i pisz jak komus trzeba by bylo spuscic lomot! Cytat:
jeśli nie do końca jesteś pewna swojej decyzji, a w sumie to też są pozytywne aspekty tej pracy - kasa, klientki, i tak jak piszesz - lubisz to miejsce; to ustaw pod siebie to co się da nie masz nic do stracenia. najwyżej sama Cię zwolni a Ty jej wedy powiesz ze od dawna chcialas to zrobić. nie ma się co przejmować ![]() Cytat:
u mnie dziś jest cu-dow-nie! zaraz cos zjem, pozniej ide szukać mojego kota a pozniej zbieram się na randke i niespodzianki zorganizowane przez tza |
|
|
|
#4016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej oddaj mi jakąś randkę też bym poszła gdzieś z TZ ale wraca z pracy ok 19, zje obiad i leci do wujka pomagać przy malowaniu. I tyle o widze |
|
|
|
|
|
#4017 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Próbuję odpisać na wszystko, odnośnie czego chcę przekazać swe mądrości objawione
![]() Więc odbiorę to jako przekaz od losu i ograniczę słowotok Cytat:
![]() To nie tak się robi! zaczyna się od marszobiegu, potem dołącza bieg i to zwiększając czas, a nie prędkość (jeśli chce się zrzucać kg)! Inaczej kontuzje gwarantowane... Poczytaj wątek o bieganiu... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Ty znajdujesz motywację? ![]() Cytat:
Jak schudnę to też sobie kupię
|
||||||
|
|
|
|
#4018 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę trochę współczuję Twoim domownikom I czemu nie jesteś z Waldemarem teraz?? Co do ud mam jakieś niewymiarowe. O.o o.O W jednym mam niecałe 49, a w drugim mam 48,5 Prawie pół cm. różnicy ![]() Talia 63... Biodra 87. W sumie wagę mam większą o ponad kilogram, ale ćwiczę więc chyba to mięśnie Przyjmijmy, że tak jest! A Ty jakie masz teraz wymiary? Cytat:
![]() Cieszę się, że jesteś szczęśliwa BŚ Cytat:
Jest cudownie i nie wymyślaj! ![]() A co do kota... Jest nadzieja! Mojej babci kot wrócił po 3 tygodniach, a już były różne wersje jego tajemniczego zniknięcia. 1. Został zagryziony przez psy. 2. Chodził na gołębie i jakiś gołębiarz go zabił łopatą. 3. Był taki ładniusi, że ktoś go uwięził i sobie przywłaszczył. 4. Poszedł na panny i cholera wie kiedy wróci. Cytat:
![]() Ale masz pracowitego męża Post przeładowany grafiką. Jak zwykle...
|
|
|
|
#4019 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wierzę w to mocno i jestem przekonana że Ci się uda! No proszę, komu jak nie Tobie! ![]() Cytat:
I Ty brutusie przeciwko mnie? Jeszcze trochę i też zacznę ćwiczyć ![]() Serio fajne? Nie nudzą się? (a da się je jakoś z internetu zassać? nie mam napędu Cytat:
![]() A tak serio- no i super Byle nie poniżej 15 roku życia, bo wtedy to prokurator ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
WInyl, to napisz w klubie ![]() Cytat:
zrób dochodzenie Cytat:
Cytat:
Ew. będa sobie trzymały wzajemnie włosy i wytworzy się między nimi więź Cytat:
Cytat:
![]() przerwa, bo już nie mogę na niego patrzeć A szukasz jakiegoś innego miejsca? ![]() Cytat:
A kiloramy nawet trochę lecą! W sensie- nie wiecie o tym, że ostatnio przed dietą znowu przytyłam, ale to była wina dodatkowo leków które brałam (i odstawiłam... aaaa jestem juz normalna |
|||||||||||||
|
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż kiedyś po wysuszeniu były jednym stogiem siana, a teraz są piękne ![]() 2. Tak, dłuuuuga historia Cytat:
No i właśnie.. SĄ POWODY DO MRUCZENIA. Moim zdaniem to degradacja psów - dlaczego nie zrobiono SĄ POWODY DO SZCZEKANIA? Jestem oburzona tym faktem i chyba pójdę z jakimś apelem do DDTVN, albo dogadam się z Dżoaną. Cytat:
![]() 2. Wpadnę to wybierzemy coś wspólnie Wiecie co... Wzięło mnie w łóżku na rozmyślanie i doszłam do wniosku, że Winyl to nikt taki jak nasza EWKA CH.! Mówię Wam.. działa jak cicho-ciemny... Rozgryzłam Cię kochana I tutaj proponuje Shape dla Agnesuk - ta dziewczyna po prostu lubi rywalizację i chciała mieć godną konkurentkę.. wszystko jasne!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

. Nieważne czy zima czy lato, krótkie portki muszą być!

Zazdroszczę mega, mega, megaśnie!

Piekarnik Laury

warzywa to nie jedzenie, owsianka to nie jedzenie 

sadystka
BLOGUJĘ 

jednak w skladzie ma smietane, make przenna i jakies ulepszacze ale lepsze to niz wielki kebab 
i brawa za ćwiczenia! w koooooońcu! 
nie mam napędu