|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
Cytat:
nie, to nie rób, bo dawki i tak nie zmienicie |
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jedna. Ja się nie znam, bo takich frykasów na podłogach nie mam. Mam wykładzinę na którą rzeczoznawca powiedział, że to panele puki nie pomacał
Pomijając, że jedna taka pani jak nie daliśmy rady usunąć pyłu z zapraw to pytała czemu tego nie zapastowaliśmy
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że nie
Kolorowych wszystkim życzę ![]() Też wybieram się już spać :papa:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Majka nic ciekawego. Dziś robiłyśmy z koleżanką przemeblowanie w pokoju w pracy bo koleżanka z naszego referatu poszła . Przenosiłysmy szafy i biurka- odczuwam kręgosłup tylko...
Wczoraj był ciężki dzień- bo Oli chciała strasznie jechać na obóz letni z wychowawczynią,Wstępnie jak miesiąc temu rozmawiałyśmy to mówiła że ja weźmie, ale okazało się że jest w ciąży i w terminie obozu będzie w ósmy,m miesiącu- z dzieciakami ona nie pojedzie na cały obóz będzie tylko pierwszy dzień. I o ile posiłki dało by się dograć to jest problem z nocą, bo nie miałby kto wstać jej mierzyć cukru.A musiałam jej powiedzieć jak jest- żeby nie było jakiś niedomówień. Więc jak rozmawiałyśmy to mi powiedział, że w zimie już na narty z nimi na obóz pojedzie i wtedy może wziąśc na siebie mierzenie cukru. No i było dwugodzinne wycie Coś jeszcze miałam napisać- Majka nie poddawaj się. Wiadomo ciężko jest tyle godzin pracować- ale to jest coś za coś, wiadomo będziesz zmęczona plany ulegną zmianie- ale to za cenę stabilizacji finansowej. Masz lepszą dużo kasę i warunki pracy, ubezpieczenie i wreszcie składki emerytalne- bo u swojego szefa przy takich zarobkach to raczej na emeryturę nie miałabyś co liczyć.Ja tak pracowałam przez dwa lata, jak wróciłam do pracy, zamknęli nam jeden punkt i szef mnie przeniósł do miejsca bliżej domu- ale punkt w markecie. Praca tak jak u Ciebie światek piątek niedziela po 12 godzin. Miałam małe dziecko- ale trzeba było zacisnąć żeby i pracować- niestety w polskich realiach jest tak, że żeby żyć nie wiążąc ledwo końca z końcem czasem trzeba się poświecić. To jest coś za coś. Dasz radę Idę do wyrka- papaty nocne marki i zboczonych. |
|
|
|
|
#1745 | |||
|
szeryfcio
|
O matulu, dopiero się ogarnęłam z pracą, popykałam i idę spać.
![]() Cytat:
Mam na myśli taki konkretny remont; pył, szpachla, przycieranie, wiercenie... Ile tego syfu jest po tym. A pył w powietrzu stoi jeszcze długo, długo po tym...Cytat:
Cytat:
. Mnie to nie rozbawiło, bo wiem, że jest różnica między panelem a deską. Panel, nawet ten drewniany ma plastikową podstawę i cieńszą warstwę drewna. A deska to lite drewno. Droższy i bardziej szlachetny materiał Może jej chodziło o to, że ekipa sprzątająca powinna wiedzieć z czym ma do czynienia, żeby wiedzieć czym to umyć? No ale fakt faktem członkowie ekipy sprzątającej chyba niekoniecznie się na tym znają... Dobranoc
|
|
|
#1746 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
stoi u dzieci w pokoju, co prawda bardzo pakowny... ale oni go nie chca....wola szafe olbrzymia...TYgrys witam wszystkie śpiochy Majka budze cie, wstawaj!! Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2012-04-26 o 06:06 |
||
|
|
|
|
#1749 |
|
vel Turkusoowa :)
|
jestem
zaspałam trochę,wstałam o 6.20 ![]() dziewczynki,dzisiaj pijemy od rana-Sarunieczka ma dziś imieniny
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiscie wiele milosci |
|
|
|
|
|
#1751 |
|
szeryfcio
|
Hej, hej
Znowu nie mogłam wstać. Ale słoneczko już daje ![]() Aaaa, to dzisiaj Sarunieczki? Wszystkiego co najlepsze kochana! Na razie wypiję na Twoją cześć Inkę
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() nie mogłam dospać, na 8 idę na badania, będzie się krew lała |
|
|
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka Wszystkiego Naj
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zmykam, bo muszę się jeszcze przypudrować i ubrać a to ginkowe więc do innej przychodni kawałek muszę dojśćdo miłego i miłego.... |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy tak mówią
Wyniki za jakiś czas to zweryfikują.Cytat:
Majka spełnienia marzeń Dzień dobry! Wiecie, rozpiera mnie dziś energia, bo Tatusiek zrobił nam niespodziankę i dzisiaj w nocy przyjehał do domu!
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heloł, sloneczko swieci, ale troche mi zadek zmarzł. Ponoć od dzis ma być coraz cieplej do 30 stopni w przyszlym tygodniu ciekawe czy sie sprawdzi.Majka- szczęścia, zdrowia ( bo to najważniejsze), cierpliwosci i milości oraz dużo dużo kasiorki Basia- super ze tato Wam zrobil taka niespodziankę |
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana z kawką
Cytat:
wg mojej też ![]() chociaż później przeglądając odpowiedzi w necie jakieś błędy znalałza zobaczymy jak już będą wyniki Cytat:
Majeczka -
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-04-26 o 08:16 |
||
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)...ja nie mam żadnej opcji...
|
|
|
|
|
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tatusiek ma nerwicę, więc tylko wpada na chwilę, żeby się przywitać i pożegnać. Cytat:
Cieszę się, że Tatuśka masz przy sobie Cześć Brzydalu Ile można czekać ![]() A ja nie wiem co Dokia napisała ![]() Myślałam o Tobie jak tylko wstałam Dziś i ja chodzę na rzęsach![]() Majka, najlepszego! Tatusiek miał wczoraj
|
||
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja już po badaniach...trafiłam że nie było akurat kolejki
![]() Majka Wszystkiego Naj! Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety długo już nie pożył...
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nie pracujesz, a jednak masz za co żyć chyba czego nie rozumiem
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bo one wszystkie są takie same
tzn papierowe, sklejkowe... tylko wierzchnia "naklejka" ma inny design... ale to nie bambus ![]() Bry Tygrysiu, Cytat:
dokłądnie dlatego się nie podniecam tą łatwością Cytat:
bo to było na gg bo nie nadawało się tutaj ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale każdy ma inne poglądy na temat instytucji opiekujących się dziećmi...już nieraz ten temat był poruszany...wiem że zdania są podzielone...ja nie jestem zwolenniczką(jeśli chodzi o moje dzieci) choć oczywiście nie uważam żeby to było coś złego...pozdrawiam...miłe go dnia
|
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() 10,5 godzin snu... to jest to co malutkie lubia najbardziej ![]() Dzis popoludniowka ale wcale sie nie martwie bo potem tyyyle wolnego Majeczko kochana nasza pierdusnico Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2012-04-26 o 10:03 |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też siedziałam w domu jak dzieci były małe i mąż nas utrzymywał jakbym mogła napisać, że nie miałam wsparcia to właśnie było to wsparcie a że nie mogłam wrócić wtedy do pracy, bo nie mogłam nikogo miec do opieki nad dziećmi - to już inna sprawa dobra już kończmy ten temat, bo ile ludzi tyle zdań
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-04-26 o 09:52 |
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu akurat nie chodziło o znanie się czy nie znanie tylko o to aby pokazać że mają coś lepszego i droższego niż zwykłe panele. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Doprowadza mnie to do szału.
Mam na myśli taki konkretny remont; pył, szpachla, przycieranie, wiercenie... Ile tego syfu jest po tym. A pył w powietrzu stoi jeszcze długo, długo po tym...