Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 10:26   #331
martaj9
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

DeKajka po to jesteśmy, żeby sobie pomagać Czy Ty będziesz się umawiać z ginem wcześniej niż 17 maja? Bo tak sie przypominam, że fajnie byłoby się spotkać na żywo. Ja mam usg 10 maja godz 17. Oczywiście jak już nie będzie za późno na badania.
Ale małpeczka z twojego TŻ. Zostawić samą bezbronną, bezsilna kobietkę z pudłami

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jeżeli chodzi o zamartwianie się w ciąży i pisanie czarnych scenariuszy to trzymam się obietnicy jaką kiedyś sobie złożyłam.
Jak pewnie wiecie, bo pisałam to już kiedyś staraliśmy się o dzidziusia kawał czasu, bo ponad półtora roku.. Zanim się udało, jakiś rok temu obiecałam sobie, że jak zajdę w ciążę, to nie będę widziała wszystkiego w czarnych barwach, będę cieszyć się, bo wiem ile stresu, łez i czekania kosztował mnie ten mały skarbek.. Nie mam żadnych niepokojących objawów, każde USG wychodziło super, brzuszek rośnie, dzidziuś też więc nie widzę potrzeby stresowania mojego najukochańszego, długo oczekiwanego dziecka swoimi wymyślonymi obawami.
Chciałabym żeby ciąża przebiegała mi w spokojnej, pozytywnej atmosferze, bo na większość rzeczy nie mamy wpływu, a stres i wieczny niepokój nie służą zdrowemu rozwojowi naszych dzieci.
Święte słowa

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 10:34   #332
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
DeKajka po to jesteśmy, żeby sobie pomagać Czy Ty będziesz się umawiać z ginem wcześniej niż 17 maja? Bo tak sie przypominam, że fajnie byłoby się spotkać na żywo. Ja mam usg 10 maja godz 17. Oczywiście jak już nie będzie za późno na badania.
Ale małpeczka z twojego TŻ. Zostawić samą bezbronną, bezsilna kobietkę z pudłami
No niestety ja musze isc wczesniej gdzies max za 1,5 tygodnia .. Tak to byłoby za pozno na badanie przyzierności ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 10:40   #333
madzius90
Zakorzenienie

Wróciłam od zębologa.
Mam tylko jednego ząbka do leczenia z małą dziurką
Myślałam, że będzie gorzej, bo sto lat nie byłam u dentysty

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
pytałaś jaki to ogromny krwiak. no mój ma 5,5 cm na 3,5cm. odkleił z jednej strony całą część błoniastą pęcherza czy jakoś tak mówili. Jak ja bym chciała się dowiedzieć na wizycie że się wchłonął.
Będę trzymała za Ciebie mocno
Mam nadzieję, że usłyszysz na wizycie, że krwiaka już nie ma
Dbaj o siebie i Maluszka i odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Dzisiaj rano wstaje , otwieram drzwi do pokoju a tam sterta pudeł i kartka od TŻeta '' pudła załatwiłem - miłego pakowania '' aha
Dobre

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jeżeli chodzi o zamartwianie się w ciąży i pisanie czarnych scenariuszy to trzymam się obietnicy jaką kiedyś sobie złożyłam.
Jak pewnie wiecie, bo pisałam to już kiedyś staraliśmy się o dzidziusia kawał czasu, bo ponad półtora roku.. Zanim się udało, jakiś rok temu obiecałam sobie, że jak zajdę w ciążę, to nie będę widziała wszystkiego w czarnych barwach, będę cieszyć się, bo wiem ile stresu, łez i czekania kosztował mnie ten mały skarbek.. Nie mam żadnych niepokojących objawów, każde USG wychodziło super, brzuszek rośnie, dzidziuś też więc nie widzę potrzeby stresowania mojego najukochańszego, długo oczekiwanego dziecka swoimi wymyślonymi obawami.
Chciałabym żeby ciąża przebiegała mi w spokojnej, pozytywnej atmosferze, bo na większość rzeczy nie mamy wpływu, a stres i wieczny niepokój nie służą zdrowemu rozwojowi naszych dzieci.
Gratuluję podejścia

Mi jak przychodziły chwile zmartwienia to właśnie myślałam o tym moim Maleństwie, że on przecież odczuwa mój nastrój i starałam się odganiać złe myśli, choć wiadomo, że były takie sytuacje, jak np. to plamienie, gdzie miałam naprawdę czarne myśli

Ale po wczorajszej wizycie uwierzyłam, że teraz będzie wszystko ok
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 10:46   #334
justa86
Zadomowienie

Witam wszystkie mamusie
Udzielam się rzadko, ale czytam dzielnie wszystkie wpisy, chociaż jest tego troszkę!
Wczoraj byłam na wizycie u gin, wszystko super Maluch nadrabia tygodnie - tak jak u niektórych z Was we wcześniejszych usg tydzień ciąży z @ nie zgadzał się z tym który wychodził na usg, teraz już praktycznie się zrównuje aż się dziwię bo z wszystkim panikowałam, a to jakoś przyjęłam i liczyłam na to że po prostu tak będzie, albo że to nadrobimy
więc teraz już ponad 12tydzień W weekend majowy idziemy na usg na lepszy sprzęt sprawdzić przezierność karkową itd. Nie mieszkamy jeszcze razem z tż więc cieszę się, że akurat wtedy to wypadnie bo tż będzie ze mną i zobaczy swojego maluszka
Pisałyście dużo o ślubach cywilnych i kościelnych, my zdecydowaliśmy teraz wziąć cywilny, a po urodzeniu maluszka na spokojnie kościelny, jakoś nie chcę z brzuszkiem latać po własnym weselichu mimo że rodzina bardzo religijna więc bardzo im na tym zależy - trudno, w końcu to nasz ślub i będzie tak jak my chcemy Od dawna już nie mieszkam z rodzicami więc przyzwyczaiłam się do samodzielnego podejmowania decyzji a nie jakieś tu rządzenie 26latką
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:00   #335
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie
Udzielam się rzadko, ale czytam dzielnie wszystkie wpisy, chociaż jest tego troszkę!
Wczoraj byłam na wizycie u gin, wszystko super Maluch nadrabia tygodnie - tak jak u niektórych z Was we wcześniejszych usg tydzień ciąży z @ nie zgadzał się z tym który wychodził na usg, teraz już praktycznie się zrównuje aż się dziwię bo z wszystkim panikowałam, a to jakoś przyjęłam i liczyłam na to że po prostu tak będzie, albo że to nadrobimy
więc teraz już ponad 12tydzień W weekend majowy idziemy na usg na lepszy sprzęt sprawdzić przezierność karkową itd. Nie mieszkamy jeszcze razem z tż więc cieszę się, że akurat wtedy to wypadnie bo tż będzie ze mną i zobaczy swojego maluszka
Pisałyście dużo o ślubach cywilnych i kościelnych, my zdecydowaliśmy teraz wziąć cywilny, a po urodzeniu maluszka na spokojnie kościelny, jakoś nie chcę z brzuszkiem latać po własnym weselichu mimo że rodzina bardzo religijna więc bardzo im na tym zależy - trudno, w końcu to nasz ślub i będzie tak jak my chcemy Od dawna już nie mieszkam z rodzicami więc przyzwyczaiłam się do samodzielnego podejmowania decyzji a nie jakieś tu rządzenie 26latką
Super, że wszystko ok
Stary 2012-04-26, 11:03   #336
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Właśnie odkryłam że nie mam prawie wogóle fajnych zdjęć z małą. Chciałyśmy się wam pokazać a nic nie mogę znaleźć

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:26   #337
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie odkryłam że nie mam prawie wogóle fajnych zdjęć z małą. Chciałyśmy się wam pokazać a nic nie mogę znaleźć
pooookaaaaż ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:27   #338
neseczka
Raczkowanie

śliczne zdjęcia maluszków powstawiałyście. Ja ma wizytę dziś o 18 i już nie mogę się doczekać, jak będę po to zdam relację
neseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:39   #339
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
hej mamusie. Ale wy pędzicie. nadrobie Was i nie mam siły odpisać!
Karola trzymam za wizyte, ja chodze do maczugi a ty? ale prywatnie do ordynatora w szczecinku sie zapisałam, bo tam będe rodzić, tak samo jak mała i tam teraz lezałam 2tyg.
pytałaś jaki to ogromny krwiak. no mój ma 5,5 cm na 3,5cm. odkleił z jednej strony całą część błoniastą pęcherza czy jakoś tak mówili. Jak ja bym chciała się dowiedzieć na wizycie że się wchłonął.
Któraś pisała o szerokich biodrach, ja mam wąskie bo mam 89c, a z porodem zero problemów, teraz to moge powiedzieć że było szybko łatwo i przyjemnie hehe, obyło sie bez nacinania krocza, a całą ciąże się martwiłam jak ja urodze, i że napewno mnie natną!
Ja chodzę do Sallouma.
Czyli o krwiaku dowiedzialas sie bo plamilas?
Bo ja nie plamilam tylko dr dostrzegł na USG. Nie podał mi wymiarów ale na moje oko w porównaniu do wielkości zarodka to ma gdzieś 4 cm na o,5 cm.
Dzisiaj idę jeszce na konsultacje do innego gina, mam nadzieje zrobić USG i zobaczyć czy coś sie wchłonelo i zapytać czy muszę dalej tak plackiem leżeć
A Ty już długo odzywa Kamilka?

Zobaczysz że wchlonie sie i u Ciebie i u mnie

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Kurcze jakie dziwolagi mi ten iPad wyprawia z tym co pisze i jeszcze zedytowac nie pozwala

Miało być:
A Ty Kamilka jak długo leżysz?
Stary 2012-04-26, 11:44   #340
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dobry dzień
Czy można dołączyć?
Nie sądziłam, że kiedyś to nastąpi

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:01   #341
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą w nowej części

pierwszy dzień nowego wątku i 9 stron dziewczyny litości

jestem już po wizycie i wszystko jest w jak najlepszym porządku ginka powiedziała, że u maluszka wszystko rozwija się prawidłowo widziałam dwie rączki i nóżki, zalążek mózgu, kręgosłup i bijące serduszko i nawet nosek tzn. kość nosową do badania przezierności karkowej maluszek ułożył się idealnie, ale później trzeba było go zmusić do zmiany pozycji, żeby zobaczyć resztę i zrobić pozostałe pomiary a na koniec znów się odwrócił pleckami hehe i takie ma zdjęcie, na którym pięknie widać kręgosłup

jak opowiedziałam to Tż to też się ucieszył, że wszystko dobrze, a następne pytanie to czy już widać płec on chyba bardziej się nie może doczekac niż ja, żeby wiedzieć czy to synio czy córcia

oto zdjęcia:
1. jak byłam w 5t 5dc, pęcherzyk 9mm i ciąża była tydzień młodsza niż wg moich obliczen,
2. dzisiejsze 12t 6dc i maluszek nadgonił ten brakujący tydzień ma całe 6cm 3mm

czy to nie jest niesamowite jak w ciągu tych 3 miesięcy z takiej fasolki rozwija się mały człowiek? ja nadal jestem pod wrażeniem i jestem zachwycona i zakochana w naszym maluszku

Gratki za udana wizytę

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Noooo...ide
Jestem dobrej myśli, chociaż oczywiście to uczucie miesza sie z lękiem, co powie? Ale będę mogła bezkarnie wstać i wyjść z domu
Od 6.30 w pracy...hmmm to o której Ty wstajesz ptaszyno?

Nie odrzuca Cię od zapachu spoconych ćwiczeniami ciał?
Powodzenia, miejmy nadzieje, ze nie bedziesz juz musiala lezec plackiem

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dobry dzień
Czy można dołączyć?
Witaj
Gratuluję niespodzianki

Dziś ide na łowy lumpkowe, moze jakies spodnie dl asiebie upoluje bo mnie cisna wszystkie, a ciazowe jeansy jakies takie za cieple mi sie wydaja, no i za duze jeszcze chyba.
Małemu zabki idą i chyba ocipieje normalnie,bo za duzo nie moge mu pomoc.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:05   #342
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ja już nie mogę doczekać się brzuszka ahh a to dopiero 7 tydzień..

Ah termin mam na 15 grudnia

Stary 2012-04-26, 12:12   #343
justa86
Zadomowienie

MiciaKicia witamy i gratulujemy
ahhh i zazdroszczę Breslau moje studenckie, ukochane miasto!

Edytowane przez justa86
Czas edycji: 2012-04-26 o 12:13
Stary 2012-04-26, 12:13   #344
karolla12
Rozeznanie

No szok! Dwa dni mnie nie było ,a tu jakaś epopeja do nadrobienia
Wariatki jesteście

cudne zdjęcia ite ze śluubu i z chrzcin i psiaki i wogóle....Jak będę miała dłuższą chwilkę to wkleję też coś swojego.

Cieszę się z udanych wizyt i dobrych wiadomości o dzidziusiach!

Trzymam kciuki za następne wizyty i USG!

No i witam nowe mamusie

A teraz spadam.Moja córka ma dzisiaj wolne w szkole,syn wyszedł wcześniej,więc jedziemy odwiedzić moją mamę,bo dawno u niej nie byłam. Mam nadzieję,że jak przyjadę,to będę w stanie Was nadrobić
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:20   #345
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
MiciaKicia witamy i gratulujemy
ahhh i zazdroszczę Breslau moje studenckie, ukochane miasto!
Nooo też tu studiuję dlatego tu mieszkam hah ale od czerwca przenosimy sie z M. do Namysłowa, (do miasta mojego TŻ) i bedziemy mieszkać z Jego mamą

Stary 2012-04-26, 12:28   #346
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo też tu studiuję dlatego tu mieszkam hah ale od czerwca przenosimy sie z M. do Namysłowa, (do miasta mojego TŻ) i bedziemy mieszkać z Jego mamą
hej hej))witam nowa mamusie gratulacje!!wroclaw piekne miasto bylam w sylwestra tam)

masz ślub tydzien po mnie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:29   #347
EdziaO
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

Witam nowe mamuśki(i te podwójne WoOoW )
Cieszą mnie bardzo wszystkie udane wizyty-pięknie się trzymamy muszę przyznać

U nas piękna pogoda, przypomniało mi sie czemu chcieliśmy mieszkać na przedmieściach. Bo cała zimę i wiosnę wczesną już przeklinałam swoją głupotę. A teraz robi się pięknie.

Muszę się przyłączyć do kłopotów ze snem:-(Niestety mnie też to dręczy i tak też było za pierwszym razem, im dalej tym gorzej. Jakos głupio to natura wymyśliła-czas na bezsenność jeszcze przyjdzie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:32   #348
Cecilia89
Zadomowienie

Natłukłyście stron, że ho ho
Dzisiaj miałam takie sny, a w zasadzie koszmary, że nie mogłam się obudzić. Chodzę teraz jak otępiała. Na szczęście pogoda dopisuje: jest ciepło i senność mi nie straszna
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:32   #349
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
cos znajdziesz

EdziaO i mam nadz w tym gronie wytrwac dkonca.innej opcji nei ma i koniec!!
Stary 2012-04-26, 12:33   #350
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hej hej))witam nowa mamusie gratulacje!!wroclaw piekne miasto bylam w sylwestra tam)

masz ślub tydzien po mnie
o jak miło będziemy wklejać relacje hah

Stary 2012-04-26, 12:34   #351
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Hehe ja też się przenoszę do miasta Tż , ale to już zupełnie inne strony Polski

Ja ze snem już problemów nie mam, były takie 2tygodnie, w których wstawałam o 6 rano a potem o 10 już padnięta i drzemka....teraz przeszło i liczę na to że już nie wróci

Za to mam problem z wagą.....jeeejjj czy tylko ja tyję w zastraszającym tempie? zawsze byłam rozmiarek 36, nawet 34 ale z tendencją do tycia i musiałam się ostro trzymać. Teraz oczywiście dałam sobie popalić i wychodzi na to ze już dużo za dużo ważę....mama się śmieje pod nosem, tż zapewnia ze wyglądam cudnie....ale ja wiem ze to już za dużo! od lutego chyba 6kg! matko i córko!
Stary 2012-04-26, 12:45   #352
syla2098
Raczkowanie

Witam mamuśki w słoneczny dzień

W końcu udało mi się załadować zdjęcia ze ślubu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

MiciaKicia Witaj

Ja też mam problem ze snem. Godz 5 rano oczy otwarte i nie wiem co mam robić, bo już wogóle nie zasne, w ciągu dnia jestem śpiąca, ale jak się położe to mi się odechciewa. I ciągle boli mnie głowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 387527_212683198808895_100002016499795_467715_1110090314_n.jpg (141,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 390036_212687038808511_100002016499795_467722_1989479765_n.jpg (150,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 393328_212692448807970_100002016499795_467728_1508779607_n.jpg (157,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8215250ab5.jpg (138,3 KB, 20 załadowań)

Nasz Wielki Dzień
syla2098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:47   #353
EdziaO
Zakorzenienie

Ja z Bartkiem utyłam 24 kg z czego z 6 z I trymestrze właśnie. W szoku byłam. Ale naprawdę wszytko zeszło. Z jakiegoś powodu metabolizm Ci zwolnił i tak zareagował-taka ciąża. Ale nie martw się to schodzi po porodzie.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
cos znajdziesz

EdziaO i mam nadz w tym gronie wytrwac dkonca.innej opcji nei ma i koniec!!
Oczywizda

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 12:50   #354
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ja też się przenoszę do miasta Tż , ale to już zupełnie inne strony Polski

Ja ze snem już problemów nie mam, były takie 2tygodnie, w których wstawałam o 6 rano a potem o 10 już padnięta i drzemka....teraz przeszło i liczę na to że już nie wróci

Za to mam problem z wagą.....jeeejjj czy tylko ja tyję w zastraszającym tempie? zawsze byłam rozmiarek 36, nawet 34 ale z tendencją do tycia i musiałam się ostro trzymać. Teraz oczywiście dałam sobie popalić i wychodzi na to ze już dużo za dużo ważę....mama się śmieje pod nosem, tż zapewnia ze wyglądam cudnie....ale ja wiem ze to już za dużo! od lutego chyba 6kg! matko i córko!
oj tam ja tez tyje bo jem jak slonica, nosilam rozmiar 34/36 a teraz spodnie powynosilam wszystkie bo w te xs juz nie wchodze dobrze ze mailam /mam mnostwo spodniczek takich na gumce lub po prostu luzniejszych i w nich śmigam
tak tz moj tez zachwycony zwłaszcza gorną czescią ciala

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez syla2098 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki w słoneczny dzień

MiciaKicia Witaj

Ja też mam problem ze snem. Godz 5 rano oczy otwarte i nie wiem co mam robić, bo już wogóle nie zasne, w ciągu dnia jestem śpiąca, ale jak się położe to mi się odechciewa. I ciągle boli mnie głowa
mnie też co dzien boli głowa
fajne zdjecia-ale mieliscie piekna pogode no i wogole ślicznie!
Stary 2012-04-26, 12:53   #355
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-04-26, 12:54   #356
syla2098
Raczkowanie

czarnamadonna1982 A masz jakiś patent na to?

Nasz Wielki Dzień
Stary 2012-04-26, 12:58   #357
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
czarnamadonna1982 A masz jakiś patent na to?
lekarz kazal apap ale ja mam uczulenie wiec nie moge, stosuje oklady sobie zimne ale najlepoiej to pomaga jak zasne to wtedy nie boli i jak sie budze jest lepiej
jak na ciebie apap dziala to jakby cie bolalo mozesz zastosowac polowke lub cala -akurat nie szkodzi to lub cos z paracetamolem

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-26 o 12:59
Stary 2012-04-26, 13:09   #358
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry dzień
Czy można dołączyć?
Kogo moje oczy widzą
Czeć Miciu
Pamiętasz mnie?

Cytat:
Stary 2012-04-26, 13:11   #359
syla2098
Raczkowanie

Właśnie ja staram się brać tabletki jak już nie moge wytrzymać, bo boje się, że zaszkodze dziecku.

Nasz Wielki Dzień
Stary 2012-04-26, 13:12   #360
Cecilia89
Zadomowienie

MiciaKicia - witam
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości