|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
O kobiecych wymaganiach fakt, wiemy więcej od Ciebie i Bobra, ale jednak żadna nie była u lekarza w sprawie stulejki
![]() Ja na przykład znam przypadek, kiedy urolog w ogóle nie miał nic do rzeczy, gość od rodzinnego dostał skierowanie do chirurga Poczytaj i popytaj na forach stulejkowych, tam Ci faceci, którzy są po zabiegu, napiszą co i jak. Cytat:
A po drugie z kobietą z agencji nie będziesz miał stresu pierwszego razu, że wyśmieje, że to, że śmo. Zawsze to większy komfort psychiczny. No i możesz przecież tą godzinę poświęcić na jej instruktaż odnośnie kobiecego ciała To dla nich nie pierwszyzna, mają mnóstwo takich klientów.
|
|
|
#3272 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno by sie zasmiala gdybym wsadzil i po paru sekundach zakonczył
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||
|
|
|
#3273 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Teraz nadrabia stracony czas i klnie sam na własną głupotę, że zmarnował tyle lat na głupotę. Cytat:
... To się nie wypowiadaj
|
|
|
#3274 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja juz teraz strasznie zaluje a jak tego problemu nie rozwiaze do majac 30lat zupełnie mi odbije, albo zachleje sie jak Nicolas Cage ![]() Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||
|
|
|
#3275 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No właśnie jemu groziło zachlanie. Nie porównuj callgirl do dziewczyn, które są na miejscu, w agencji - to się rządzi troszkę innymi prawami.
|
|
|
#3276 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak go do tego przekonałaś i jak się o tym dowiedziałaś? Oczywiscie nie musisz odpowiadać ![]() Też go tak strasznie dobijała stulejka czy tam za krótkie wędzidełko, że przez to chlał? Cytat:
![]() Skąd to wszystko tak dokładnie wiesz? W zyciu bym nie pomyslal, ze ludzie chodza sie edukowac do pań z agencji, a nie tylko na praktyki.
||
|
|
|
#3277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
da sie zablokowac Bobera? Dopefiendowie to pomoglo !!!!!Dopefiend ty masz stulejke, czy problem z tym wedzidelkiem czy jak to tam bylo??? bo jak stulejka to moge pomoc, moj syn ja ma i moj tż tez jeszcze ja ma. Uwazam ze to wina matki bo najczesciej miedzy 2-4r.z przeprowadza sie zabieg u chirurga (wiem bo bede musiala isc z synkiem niedlugo) ktory polega na obcieciu stulejki. ja za jednym razem zalatwie stulejke syna i tżta. i tu rzeczywiscie idziesz do rodzinnego mowisz ze masz stulejke i daje ci skierowanie do chirurga. stulejka uposledza dlugosc czlonka.
<3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-04-26 o 11:26 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale to tez wina matki, ze nie dopilnowała ![]() Twoj TŻ ma stulejke ale jakoś sex uprawiacie
|
|
|
|
#3279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wlasnie przez ta stulejke tż ma miedzy 11-13cm w zwodzie (jak sam sobie postawil mial 11cm, jak wyjal ze mnie to 13,5 cm) a to co wczoraj bylo nie da sie opisac Ubostwiam seks z tż i bardzo czesto szczytuje po kilka razy. Kocham jego penisa - kazdy jego cm..... .wiec da sie? - DA !!!!!!!!!
|
|
#3280 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Rzucał te same hasła co Ty "bo pielęgniarki rozniosą" - tak tak, na pewno Tak czy siak skierowanie dostał od rodzinnego, na zabieg umówił się w innym mieście. A panikował, obosz. Chlał, bo normalne, w pewnym wieku człowiek chce się ustabilizować, mieć stałą partnerkę, założyć rodzinę itd, a on owszem, od kobiet nie stronił, ale uciekał zawsze jak znajomość miała przejść na etap fizyczności głębszej niż pocałunki i pieszczoty przez ubranie Dobijało go to, bo chciał, libido ma ogromne, a tu zonk. Więc jak najlepiej zagłuszyć szalejącego ptaka? Upić go. Zapić frustrację, zapomnieć.W końcu stwierdził, że no niestety, albo da sobie szansę na normalne życie...albo nie. Poza tym przestraszył się skutków ubocznych nieoperowanej stulejki Doszedł do wniosku, że lepiej przetrwać ten kwadrans ciężkiego wstydu i doprowadzić penisa do ładu, niż stracić go całego w tak młodym wieku ![]() Cytat:
![]() Poza tym rozmawiałam kiedyś z paroma dziewczynami siedzącymi w tej profesji, z czystej ciekawości - nigdy nie wiadomo jaka wiedza może nam się w życiu przydać
|
|
|
#3281 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mały = luźno, normalny = ciasno, duży jeszcze = ciaśniej. A chodzi o to żeby nie było za luźno. ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3282 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Według mnie nie może. A ponieważ ja to sprawdziłam, a Ty nie, to możesz swoje zdanie o kant tyłka obić.
Cytat:
|
|
|
#3283 |
|
Rozeznanie
|
Jesli miala duzo klientow to watpie ze jeszcze ja to śmieszy poprostu sie przyzwyczila i dla niej to normalne ze niekturzy maja przedwczesny wytrysk. Pozatym skad wiesz ze bys szybko skonczyl rownie dobrze moglbys nie dojsc wcale znam taki przypadek prawiczka u prostytuki z innego forum.
|
|
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
elvegirl - olac Boberka
poza tym rozpier***la mnie twoj podpis z "wogulami"
|
#3285 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Lepsze to niż bezproduktywne użalanie się nad sobą przed kompem.
|
|
#3286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3287 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak przeczytałam tą wypowiedź w którymś wątku, to oplułam monitor herbatą
Czekam jeszcze kiedy ktoś wymyśli jakieś bystre podsumowanie błędnego używania "bynajmniej"
|
|
#3288 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
justi probowalas rozciagnac napletek swojemu synkowi? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Łatwo ci mówić że znajdę sobie jakąś dziewczyne której nie będzie przeszkadzało że zawsze bedę gorszy od innych w tych sprawach i to nie ze swojej winy ze zadowoli sie tym ze sie staram podczas gdy ty masz nieziemski seks inna niby miala by sie zadowolic byle czym. Niby czym sie roznia inne dziewczyny od ciebie one tez chca miec nieziemski seks i faceta w lozku z normalnym meskim wyposazeniem a nie kogos takiego jak ja. |
||
|
|
|
#3289 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Na razie to Ty się nie starasz nawet stawiać przecinków, a co tu mówić o staraniu się w łóżku.
|
|
#3290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3291 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A Ty nie sprawdziłeś nikogo, nawet na sobie.
O, widzę że leży i kwiczy u Ciebie nie tylko interpunkcja, ale i czytanie ze zrozumieniem.
|
|
#3292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahaha ale ty jestes zaglupi by to zrozumiec xD... i na pewno nigdy bys mu nie dorownal oj nigdy!!! poza tym mialam wczesniej faceta z 19cm i 24cm i to wlasnie moj aktualny tż zaspokaja mnie jak zaden poprzedni i tylko z nim seks jest taki cudowny ze bym mogla codziennie to robic... Czy seks jest wazny? tak, jest wazny, ale nie jest podstawa budowanego zwiazku, bez niego tez moglabym przezyc, wazne ze z tż jestem i nic poza tym sie nie liczy!!! i teraz inteligencie tyle wiesz a nie wiesz ze do 2 roku zycia NIE WOLNO sciagac napletka dziecku, probujesz tu grac bog wie jak madrego ale to tylko gra. Chirurg mi mowi zebym tego nie robila, bo napletek sam musi sie odkleic i sam zacznie schodzic w momencie jak mlodemu "staje", jak nie, to tylko zabieg wchodzi w gre. Nie wolno robic tego na sile, bo napletek moze pekac i bd sie robic zrosty i blizny ktore sie nie rozciagaja i tylko zaciesnia stulejke. Sadze ze jestes tak samo opozniony jak twoja wiedza i tak samo uposledzony jak twoje czlonek. i naprawde nie bede sie juz znizac do twojego poziomu i ci odpisywac!!!!! mam miare krawiecka matka mojego kumpla (rowiesnika) mowila mi ze on mial zabieg na stulejke jak byl maly, kiedys moze nie bylo to czeste ale dla chcacego nic trunego - badalo sie dziecko co jakis czas, pediatra sprawdzac powinien. Nie bedzie mnie bezdzietny zalosny prawiczek pouczal co i jak mam robic! Nie pisz do mnie, nie cytuj moich wypowiedzi!!!
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś jeszcze? Upadł mit (po raz 142 dopiero) małego penisa który nic nie może oprócz smutnego zwisania. No ale nie Ty dalej swoje "a jakby miał 7 cm to byś była tak samo zadowolona?" Z tym że on ma taką samą długość jak Ty więc takie gdybanie nie pasuje a jak widać chłopak chce i może.(no ale pewnie ma grubszego niz ty co? )No własnie ona ma kogoś z normalnym wyposażeniem, praktycznie takim jak twoje-.-
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-04-26 o 13:10 |
|
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Bober - ucisz się w końcu, młodzieńcze
|
#3296 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Już dawno nie jestem młodziencem. Sam się ucisz. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Fragment z wikipedii. "Badania z 2005 roku pokazują, że jedynie 50 procent mężczyzn jest zadowolonych z wielkości swojego prącia, podczas gdy 70 procent kobiet jest "bardzo zadowolonych" z wielkości narządów płciowych swoich partnerów; tylko 6 procent uważa, że mogłyby być one większe[22]." i obrazek jedynie 2% ma takiego jak ja (4.334cala) i mniejszego ciekawe ilu z nich nie było objętych tym badaniem bo poprostu nie ma partnerek bo ich zostawiły jak zobaczyły jak seks im mogą dać. Może dlatego was dziwi że dziewczyna nie jest zadowolona z rozmiaru bo prawie wszyscy faceci mają normalne rozmiary więc nie trafiacie na naprawde małych. Jak slysze ze dziewczyna pisze ze jej facet ma malego i jest zadowolona to rozumiem ze ona mowiac maly ma na mysli 13-16. Tak to jest mały w porownaniu do 20 ale statystycznie to jest norma w ktorej sie mieszcza prawie wszyscy. Stad trudno myslec mi ze jej facet ma takiego jak ja. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-04-26 o 16:24 |
||||
|
|
|
#3297 |
|
Zadomowienie
|
Skoro nie jesteś, to po cholerę się tutaj użalasz ciągle nad sobą?
Jakbyś nie zauważył, jestem kobietą.
|
#3298 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Picie to najlatwieszy a zarazem najtrudniejszy i najlepszy sposob rozwiazanie problemow. Ale trzeba liczyc sie z konsekwencjami. Mnie akurat dobija zycie a nie skutki nie leczonej stulejki - smierc (w tej chwili) to dla mnie wybawienie. Cytat:
Bober to wina matki albo ojca bo sie nie zatroszczyli o Twoje (moje tez) zdrowie i udane dorosle zycie. Bober do kury nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz najmniejszego pojecia. Nigdy dziewczyny nie miales, nie trzymales jej za cycki ani nie popiesciles jej cipki wiec stul pysk. Takich jak Ty, ktorzy znaja wszystko z teori to sie zjada przed sniadaniem. Cytat:
![]() Bober nie jestes mlodziencem? a kim jestes? Bo o tyle ile ja jestem lekko uposledzony spolecznie, to Ty powinienies siedziec w izolatce. Skoro np. nie odrozniasz dziewczyny od kobiety ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Dziekuje Wam Justi i Elvegirl za normalna rozmowe i tyle cierpliwosci do takiego debila jak ja
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-04-26 o 20:37 |
|||
|
|
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ucz rodzicow robienia dzieci skoro sam nic na tem temat nie wiesz! po raz enty powtarzam, jak tż sam sobie stawia ma 11cm, tuz przed kulminacyjnym momentem kazalam mu kiedys wyjsc bo chcialam mu udowodnic ze ma potem wiecej i wyszlo 13,5cm, w momencie jak zbliza sie mu orgazm to jego penis robi sie sporo grubszy co czuje w pochwie, czesto - ale nie zawsze, wszystko zalezy jak to robimy, w jakiej pozycji, czy mam plodne czy suche dni, jak dluga jest gra wstepna itd itd itd. Moj tż na pewno jest o wiele inteligentniejszy od ciebie, bo gdy go poznalam to fakt faktem sie wstydzil, ale nie utozsamial sie z wlasnym czlonkiem na tyle by twierdzic ze to jego penis o wszystkim decyduje, ze decyduje o nas. Sprobowalismy - okazalo sie ze jest nam naprawde nieziemsko w lozku, ze pasujemy do siebie idealnie a jego penis jest dla mnie czyms przepieknym, moglabym na niego patrzec i patrzec. Ogolnie mam meeega przystojnego tż ! A najbardziej oprocz oczu uwielbiam jego jedrne posladki, i ksztalt ud i lydek.p.s. skad znasz swoj "pelny" wzwod jak nigdy go nie wsadzales zadnej lasce i nie mierzyles wtedy, łepku? tż mnie zabije jak sie okaze ze pochwalilam sie dlugoscia jego penisa ...i przestan mi probowac udowodnic ze wiesz lepiej ode mnie samej co lubie a czego nie - skoncz plakac i wez przyklad z Dopefiend ! !!!Poza tym mowi sie ze: "nieuzywane zanika" , moze gdybys zaczal uzywac i mozgu i penisa to by nie zanikly?? a moja chamskosc - jest, byla i bedzie - zawsze WALE prosto z mostu !!!!!Inna sprawa: nie wyobrazam sobie brac do buzi 20-pare cm zywego penisa
<3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-04-26 o 17:24 |
|
|
|
|
#3300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bober ma trochę racji - to, że są dziewczyny, dla których wielkość nie ma szczególnego znaczenia, to nie znaczy, że to jest większość. W tv, w kinie itp. raczej duży penis jest lepiej traktowany (np. Seks w wielkim mieście, Ally McBeal, czy jakieś To tylko seks itp choćby). Bober, mówię Ci - dla takich jak ja czy Ty ewolucja stworzyła pieniądze i galerie handlowe ja się jeszcze wprawdzie nie dorobiłem, ale jest to jakas perspektywa :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
(30/30)