MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 10:29   #3271
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Bo Wy wszystko wiecie najlepiej
O kobiecych wymaganiach fakt, wiemy więcej od Ciebie i Bobra, ale jednak żadna nie była u lekarza w sprawie stulejki

Ja na przykład znam przypadek, kiedy urolog w ogóle nie miał nic do rzeczy, gość od rodzinnego dostał skierowanie do chirurga

Poczytaj i popytaj na forach stulejkowych, tam Ci faceci, którzy są po zabiegu, napiszą co i jak.

Cytat:
Agencja to nie to samo co normalna dziewczyna.
Nie stać mnie zeby na nich "trenować"
100zl+ za dymanko a pamiętaj, że szyyybko dochodze, a ich to w ogole nie obchodzi, ze stosunek trwal minute.
Nie za dymanko, tylko za godzinę, to po pierwsze A po drugie z kobietą z agencji nie będziesz miał stresu pierwszego razu, że wyśmieje, że to, że śmo. Zawsze to większy komfort psychiczny. No i możesz przecież tą godzinę poświęcić na jej instruktaż odnośnie kobiecego ciała To dla nich nie pierwszyzna, mają mnóstwo takich klientów.
Stary 2012-04-26, 10:39   #3272
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
O kobiecych wymaganiach fakt, wiemy więcej od Ciebie i Bobra, ale jednak żadna nie była u lekarza w sprawie stulejki
A moze jakas byla ze swoim facetem w tej sprawie albo kiedys sama była facetem z takim problem

Cytat:
Nie za dymanko, tylko za godzinę, to po pierwsze A po drugie z kobietą z agencji nie będziesz miał stresu pierwszego razu, że wyśmieje, że to, że śmo. Zawsze to większy komfort psychiczny. No i możesz przecież tą godzinę poświęcić na jej instruktaż odnośnie kobiecego ciała To dla nich nie pierwszyzna, mają mnóstwo takich klientów.
Jeszcze nigdy nie slyszałem, zeby taka pani kogos uczyła co ma robic. O ile sie orientuje to pytaja sie co one maja robic a nie co ja mam robic
Na pewno by sie zasmiala gdybym wsadzil i po paru sekundach zakonczył
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 10:49   #3273
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A moze jakas byla ze swoim facetem w tej sprawie albo kiedys sama była facetem z takim problem
Gość o którym wspomniałam, ociągał się i wstydził dość długo, dopiero po trzydziestce udało się go związać, zakneblować i zawieźć do lekarza
Teraz nadrabia stracony czas i klnie sam na własną głupotę, że zmarnował tyle lat na głupotę.

Cytat:
Jeszcze nigdy nie slyszałem, zeby taka pani kogos uczyła co ma robic. O ile sie orientuje to pytaja sie co one maja robic a nie co ja mam robic
Byłeś? Rozmawiałeś z jakąś?
...
To się nie wypowiadaj
Stary 2012-04-26, 10:58   #3274
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Gość o którym wspomniałam, ociągał się i wstydził dość długo, dopiero po trzydziestce udało się go związać, zakneblować i zawieźć do lekarza
Teraz nadrabia stracony czas i klnie sam na własną głupotę, że zmarnował tyle lat na głupotę.
Duzo osob wiedziało o jego problemie?
Ja juz teraz strasznie zaluje a jak tego problemu nie rozwiaze do majac 30lat zupełnie mi odbije, albo zachleje sie jak Nicolas Cage

Cytat:
Byłeś? Rozmawiałeś z jakąś?
...
To się nie wypowiadaj
Nie byłem w zadnej takeij ale za to byłem w jednym pokoju z jedna taka. Siedziala i czekala na typa, ktory polecial do bankomatu.
ALE
Stary 2012-04-26, 11:04   #3275
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Duzo osob wiedziało o jego problemie?
Ja juz teraz strasznie zaluje a jak tego problemu nie rozwiaze do majac 30lat zupełnie mi odbije, albo zachleje sie jak Nicolas Cage
Nikt nie wiedział, nawet jego matka nie zdawała sobie sprawy, co mnie do dziś zadziwia. Byłam jedyną osobą poinformowaną.

No właśnie jemu groziło zachlanie.

Cytat:
Nie byłem w zadnej takeij ale za to byłem w jednym pokoju z jedna taka. Siedziala i czekala na typa, ktory polecial do bankomatu.
Nie porównuj callgirl do dziewczyn, które są na miejscu, w agencji - to się rządzi troszkę innymi prawami.
Stary 2012-04-26, 11:21   #3276
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Nikt nie wiedział, nawet jego matka nie zdawała sobie sprawy, co mnie do dziś zadziwia. Byłam jedyną osobą poinformowaną.

No właśnie jemu groziło zachlanie.
Heh o moim problemie nikt nie wie oprócz Was
Jak go do tego przekonałaś i jak się o tym dowiedziałaś? Oczywiscie nie musisz odpowiadać
Też go tak strasznie dobijała stulejka czy tam za krótkie wędzidełko, że przez to chlał?

Cytat:
Nie porównuj callgirl do dziewczyn, które są na miejscu, w agencji - to się rządzi troszkę innymi prawami.
Tego to nie wiedziałem
Skąd to wszystko tak dokładnie wiesz?
W zyciu bym nie pomyslal, ze ludzie chodza sie edukowac do pań z agencji, a nie tylko na praktyki.
ALE
Stary 2012-04-26, 11:24   #3277
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość

Dla mnie stwierdzenie wole dziewczyny niz kobiety jest poprostu dziwne i niezrozumiałe.
a dla nas to ty jestes dziwny i niezrozumialy.

da sie zablokowac Bobera? Dopefiendowie to pomoglo !!!!!
Dopefiend ty masz stulejke, czy problem z tym wedzidelkiem czy jak to tam bylo???
bo jak stulejka to moge pomoc, moj syn ja ma i moj tż tez jeszcze ja ma. Uwazam ze to wina matki bo najczesciej miedzy 2-4r.z przeprowadza sie zabieg u chirurga (wiem bo bede musiala isc z synkiem niedlugo) ktory polega na obcieciu stulejki.
ja za jednym razem zalatwie stulejke syna i tżta.
i tu rzeczywiscie idziesz do rodzinnego mowisz ze masz stulejke i daje ci skierowanie do chirurga.

stulejka uposledza dlugosc czlonka.

My love is your love, your love is my love

Edytowane przez justi2511
Czas edycji: 2012-04-26 o 11:26
justi2511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:33   #3278
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
a dla nas to ty jestes dziwny i niezrozumialy.

da sie zablokowac Bobera? Dopefiendowie to pomoglo !!!!!
Dopefiend ty masz stulejke, czy problem z tym wedzidelkiem czy jak to tam bylo???
bo jak stulejka to moge pomoc, moj syn ja ma i moj tż tez jeszcze ja ma. Uwazam ze to wina matki bo najczesciej miedzy 2-4r.z przeprowadza sie zabieg u chirurga (wiem bo bede musiala isc z synkiem niedlugo) ktory polega na obcieciu stulejki.
i tu rzeczywiscie idziesz do rodzinnego mowisz ze masz stulejke i daje ci skierowanie do chirurga.

Mam za krotkie wedzidelko
Ale to tez wina matki, ze nie dopilnowała

Twoj TŻ ma stulejke ale jakoś sex uprawiacie
ALE
Stary 2012-04-26, 11:43   #3279
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Mam za krotkie wedzidelko
Ale to tez wina matki, ze nie dopilnowała

Twoj TŻ ma stulejke ale jakoś sex uprawiacie
nie wiem jaka jest rola tego wedzidelka ale pewnie mozna je po prostu naciac i wszystko wroci do normy

wlasnie przez ta stulejke tż ma miedzy 11-13cm w zwodzie (jak sam sobie postawil mial 11cm, jak wyjal ze mnie to 13,5 cm) a to co wczoraj bylo nie da sie opisac , ahhh... Ubostwiam seks z tż i bardzo czesto szczytuje po kilka razy. Kocham jego penisa - kazdy jego cm..... .
wiec da sie? - DA !!!!!!!!!

Stary 2012-04-26, 11:45   #3280
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Heh o moim problemie nikt nie wie oprócz Was
Jak go do tego przekonałaś i jak się o tym dowiedziałaś? Oczywiscie nie musisz odpowiadać
Też go tak strasznie dobijała stulejka czy tam za krótkie wędzidełko, że przez to chlał?
Znamy się od wielu lat, wiedział że go nie wyśmieję, tylko postaram się pomóc. Dość dobrze znam środowisko medyczne w naszej okolicy, pytał co i jak ma zrobić, żeby się o tym pół powiatu nie dowiedziało Rzucał te same hasła co Ty "bo pielęgniarki rozniosą" - tak tak, na pewno
Tak czy siak skierowanie dostał od rodzinnego, na zabieg umówił się w innym mieście. A panikował, obosz.

Chlał, bo normalne, w pewnym wieku człowiek chce się ustabilizować, mieć stałą partnerkę, założyć rodzinę itd, a on owszem, od kobiet nie stronił, ale uciekał zawsze jak znajomość miała przejść na etap fizyczności głębszej niż pocałunki i pieszczoty przez ubranie Dobijało go to, bo chciał, libido ma ogromne, a tu zonk. Więc jak najlepiej zagłuszyć szalejącego ptaka? Upić go. Zapić frustrację, zapomnieć.

W końcu stwierdził, że no niestety, albo da sobie szansę na normalne życie...albo nie. Poza tym przestraszył się skutków ubocznych nieoperowanej stulejki Doszedł do wniosku, że lepiej przetrwać ten kwadrans ciężkiego wstydu i doprowadzić penisa do ładu, niż stracić go całego w tak młodym wieku

Cytat:
Tego to nie wiedziałem
Skąd to wszystko tak dokładnie wiesz?
W zyciu bym nie pomyslal, ze ludzie chodza sie edukowac do pań z agencji, a nie tylko na praktyki.
Mój kumpel opisywał ze szczegółami jak to wszystko wyglądało. Zestresował się wielce jak poszedł pierwszy raz, w sumie to całą godzinę z kobietą przegadał zamiast przejść "do rzeczy". Twierdziła, że to norma, że ma wielu klientów, którzy w sumie przychodzą głównie po to, żeby się wygadać. Albo żeby pokazała gdzie jest punkt G
Poza tym rozmawiałam kiedyś z paroma dziewczynami siedzącymi w tej profesji, z czystej ciekawości - nigdy nie wiadomo jaka wiedza może nam się w życiu przydać
Stary 2012-04-26, 11:50   #3281
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Nie zdarzyło mi się. Albo się starał, chciał i z moją pomocą wychodziło pięknie, albo miał w dupie i wychodziło do dupy.
Moze sie zdarzyc ze sie stara i chce a wychodzi do dupy. A jak jestes permanantnie niezaspokojona to co ci z tego ze sie stara

Cytat:
A tego to kochaniutki nie wiesz, bo nie sprawdziłeś. Tyle.
Kiedys byl taki koleś w rozmowach w toku i powiedział "Czuję się jak żyd w pustym autobusie"
Mały = luźno, normalny = ciasno, duży jeszcze = ciaśniej. A chodzi o to żeby nie było za luźno.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Instruktaż kobiecego ciała za 100zl ale wymyslilas.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:51   #3282
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Moze sie zdarzyc ze sie stara i chce a wychodzi do dupy.
Według mnie nie może. A ponieważ ja to sprawdziłam, a Ty nie, to możesz swoje zdanie o kant tyłka obić.

Cytat:
Kiedys byl taki koleś w rozmowach w toku i powiedział "Czuję się jak żyd w pustym autobusie"
Mały = luźno, normalny = ciasno, duży jeszcze = ciaśniej. A chodzi o to żeby nie było za luźno.
Pamiętaj o tym, że dużo też zależy od kobiecego nawilżenia. Jeśli kobieta wydziela bardzo dużo śluzu, to nawet duży rozmiar nie pomoże
Stary 2012-04-26, 11:53   #3283
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Jesli miala duzo klientow to watpie ze jeszcze ja to śmieszy poprostu sie przyzwyczila i dla niej to normalne ze niekturzy maja przedwczesny wytrysk. Pozatym skad wiesz ze bys szybko skonczyl rownie dobrze moglbys nie dojsc wcale znam taki przypadek prawiczka u prostytuki z innego forum.
Stary 2012-04-26, 11:54   #3284
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

elvegirl - olac Boberka
poza tym rozpier***la mnie twoj podpis z "wogulami"

Stary 2012-04-26, 11:56   #3285
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Instruktaż kobiecego ciała za 100zl ale wymyslilas.
Lepsze to niż bezproduktywne użalanie się nad sobą przed kompem.
Stary 2012-04-26, 11:56   #3286
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Jesli miala duzo klientow to watpie ze jeszcze ja to śmieszy poprostu sie przyzwyczila i dla niej to normalne ze niekturzy maja przedwczesny wytrysk. Pozatym skad wiesz ze bys szybko skonczyl rownie dobrze moglbys nie dojsc wcale znam taki przypadek prawiczka u prostytuki z innego forum.
boze to ilu ty ludzi zadreczasz swoim penisem???? Matko bosko

Stary 2012-04-26, 11:58   #3287
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jak przeczytałam tą wypowiedź w którymś wątku, to oplułam monitor herbatą

Czekam jeszcze kiedy ktoś wymyśli jakieś bystre podsumowanie błędnego używania "bynajmniej"
Stary 2012-04-26, 12:23   #3288
bober111
Rozeznanie

Cytat:

Oczywiscie ze uposledza dlugosc i grubosc pewnie tez. Pierwszy raz sciagnelem sobie napletek jak mialem ze 13 lat ale i tak nie dalo sie do konca nawet teraz jak zsune to jest za zoledzia albo sie nie da zsunac mam za krotkie wedzidelko. Ale nie powiedzialbym ze to wina matki bo niby skad ona miala o tym wiedziec 20 lat temu nei bylo internetu jesli powiedzieli jej w szpitalu ze wszystko jest ok to tak uwazala. Jesli juz to lekarze powinni na to zwracac wieksza uwage. Ale z drugiej strony bada sie noworodka a wtedy zawsze napletek jest przyklejony. Powinno sie sciagac napletek przy kompieli jak dziecko jest male bo takiemu wiekszemu 6 lat to juz raczej nei musialby to sam robic i tyrzeba byloby go przekonac. Jesli dziecko moze normalnie oddawac mocz nie ma zadnych zapalen czy czegos tam to nikt sie tym nie przejmuje. Mysle ze moja mama nie wie nawet co to jest stulejka. Takie jest życie.

justi probowalas rozciagnac napletek swojemu synkowi?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
nie wiem jaka jest rola tego wedzidelka ale pewnie mozna je po prostu naciac i wszystko wroci do normy

wlasnie przez ta stulejke tż ma miedzy 11-13cm w zwodzie (jak sam sobie postawil mial 11cm, jak wyjal ze mnie to 13,5 cm) a to co wczoraj bylo nie da sie opisac , ahhh... Ubostwiam seks z tż i bardzo czesto szczytuje po kilka razy. Kocham jego penisa - kazdy jego cm..... .
wiec da sie? - DA !!!!!!!!!
Czy masz linjke w lozku i mierzys przed i po penetracji? Ciekawe co by bylo zeby mial te kilka cm mniej i cienkiego gdybys musiala sie pozegnac z tymi wszystkimi orgazmami czy byla taka zadowolona. Twoja wypowiedz pokazuje tylko jak seks jest wazny w zwiazku. Poprostu jesl facet jest dobry w lozku to ma juz jakos przewge nad innymi kiepskimi w tych sprawach. To czy seks jest dobry tez ma wplyw na wybor partnera a juz na pewno na pozniejsze relacje w lozku jesli jest kiepsko to nie ma takiego pozadania ani takiej wiezi partnerzy nie pragna siebie tak bardzo. Jesli facet moze sprawic ci przyjemnosc i dac spelnienie na tym polu to bardziej go chcesz i potrzebujesz.

Łatwo ci mówić że znajdę sobie jakąś dziewczyne której nie będzie przeszkadzało że zawsze bedę gorszy od innych w tych sprawach i to nie ze swojej winy ze zadowoli sie tym ze sie staram podczas gdy ty masz nieziemski seks inna niby miala by sie zadowolic byle czym. Niby czym sie roznia inne dziewczyny od ciebie one tez chca miec nieziemski seks i faceta w lozku z normalnym meskim wyposazeniem a nie kogos takiego jak ja.
Stary 2012-04-26, 12:29   #3289
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Łatwo ci mówić że znajdę sobie jakąś dziewczyne której nie będzie przeszkadzało że zawsze bedę gorszy od innych w tych sprawach i to nie ze swojej winy ze zadowoli sie tym ze sie staram (...)
Na razie to Ty się nie starasz nawet stawiać przecinków, a co tu mówić o staraniu się w łóżku.
Stary 2012-04-26, 12:33   #3290
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Według mnie nie może. A ponieważ ja to sprawdziłam, a Ty nie, to możesz swoje zdanie o kant tyłka obić.
Sprawdzalas tylko paru facetow i tylko na sobie.

Cytat:
Pamiętaj o tym, że dużo też zależy od kobiecego nawilżenia. Jeśli kobieta wydziela bardzo dużo śluzu, to nawet duży rozmiar nie pomoże
Mały tym bardziej. To że zależy od nawilżenia, wieku, liczby ciąż, indywidualnej budowy, siły mięśni wrażliwości, łatwości podniecenia, pozycji to nmie nie znaczy że od grubości penisa nie. Jakoś wszystkie dziewczyny piszą że wolą grubsze.
Stary 2012-04-26, 12:37   #3291
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Sprawdzalas tylko paru facetow i tylko na sobie.
A Ty nie sprawdziłeś nikogo, nawet na sobie.

Cytat:
Jakoś wszystkie dziewczyny piszą że wolą grubsze.
O, widzę że leży i kwiczy u Ciebie nie tylko interpunkcja, ale i czytanie ze zrozumieniem.
Stary 2012-04-26, 13:06   #3292
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Oczywiscie ze uposledza dlugosc i grubosc pewnie tez. Pierwszy raz sciagnelem sobie napletek jak mialem ze 13 lat ale i tak nie dalo sie do konca nawet teraz jak zsune to jest za zoledzia albo sie nie da zsunac mam za krotkie wedzidelko. Ale nie powiedzialbym ze to wina matki bo niby skad ona miala o tym wiedziec 20 lat temu nei bylo internetu jesli powiedzieli jej w szpitalu ze wszystko jest ok to tak uwazala. Jesli juz to lekarze powinni na to zwracac wieksza uwage. Ale z drugiej strony bada sie noworodka a wtedy zawsze napletek jest przyklejony. Powinno sie sciagac napletek przy kompieli jak dziecko jest male bo takiemu wiekszemu 6 lat to juz raczej nei musialby to sam robic i tyrzeba byloby go przekonac. Jesli dziecko moze normalnie oddawac mocz nie ma zadnych zapalen czy czegos tam to nikt sie tym nie przejmuje. Mysle ze moja mama nie wie nawet co to jest stulejka. Takie jest życie.

justi probowalas rozciagnac napletek swojemu synkowi?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Czy masz linjke w lozku i mierzys przed i po penetracji?
Ciekawe co by bylo zeby mial te kilka cm mniej i cienkiego gdybys musiala sie pozegnac z tymi wszystkimi orgazmami czy byla taka zadowolona. Twoja wypowiedz pokazuje tylko jak seks jest wazny w zwiazku. Poprostu jesl facet jest dobry w lozku to ma juz jakos przewge nad innymi kiepskimi w tych sprawach. To czy seks jest dobry tez ma wplyw na wybor partnera a juz na pewno na pozniejsze relacje w lozku jesli jest kiepsko to nie ma takiego pozadania ani takiej wiezi partnerzy nie pragna siebie tak bardzo. Jesli facet moze sprawic ci przyjemnosc i dac spelnienie na tym polu to bardziej go chcesz i potrzebujesz.

Łatwo ci mówić że znajdę sobie jakąś dziewczyne której nie będzie przeszkadzało że zawsze bedę gorszy od innych w tych sprawach i to nie ze swojej winy ze zadowoli sie tym ze sie staram podczas gdy ty masz nieziemski seks inna niby miala by sie zadowolic byle czym. Niby czym sie roznia inne dziewczyny od ciebie one tez chca miec nieziemski seks i faceta w lozku z normalnym meskim wyposazeniem a nie kogos takiego jak ja.
moj facet ma tyle co ty cm i jest nieziemskim kochankiem, bo mysli najpierw o mnie, o moich orgazmach, a ja mysle o nim i mu sie odwdzieczam...
hahahaha ale ty jestes zaglupi by to zrozumiec xD... i na pewno nigdy bys mu nie dorownal oj nigdy!!!

poza tym mialam wczesniej faceta z 19cm i 24cm i to wlasnie moj aktualny tż zaspokaja mnie jak zaden poprzedni i tylko z nim seks jest taki cudowny ze bym mogla codziennie to robic...

Czy seks jest wazny? tak, jest wazny, ale nie jest podstawa budowanego zwiazku, bez niego tez moglabym przezyc, wazne ze z tż jestem i nic poza tym sie nie liczy!!!

i teraz inteligencie tyle wiesz a nie wiesz ze do 2 roku zycia NIE WOLNO sciagac napletka dziecku, probujesz tu grac bog wie jak madrego ale to tylko gra.
Chirurg mi mowi zebym tego nie robila, bo napletek sam musi sie odkleic i sam zacznie schodzic w momencie jak mlodemu "staje", jak nie, to tylko zabieg wchodzi w gre. Nie wolno robic tego na sile, bo napletek moze pekac i bd sie robic zrosty i blizny ktore sie nie rozciagaja i tylko zaciesnia stulejke
.
Sadze ze jestes tak samo opozniony jak twoja wiedza i tak samo uposledzony jak twoje czlonek. i naprawde nie bede sie juz znizac do twojego poziomu i ci odpisywac!!!!!

mam miare krawiecka bo jestem krawcowa!!!!

matka mojego kumpla (rowiesnika) mowila mi ze on mial zabieg na stulejke jak byl maly, kiedys moze nie bylo to czeste ale dla chcacego nic trunego - badalo sie dziecko co jakis czas, pediatra sprawdzac powinien.

Nie bedzie mnie bezdzietny zalosny prawiczek pouczal co i jak mam robic!

Nie pisz do mnie, nie cytuj moich wypowiedzi!!!

Stary 2012-04-26, 13:07   #3293
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawe co by bylo zeby mial te kilka cm mniej i cienkiego gdybys musiala sie pozegnac z tymi wszystkimi orgazmami czy byla taka zadowolona.
Buahahaha no ale on ma przeciez tyle ile Ty,mierzone sam ze ze sobą tak jak ty 11 cm coś jeszcze? Upadł mit (po raz 142 dopiero) małego penisa który nic nie może oprócz smutnego zwisania. No ale nie Ty dalej swoje "a jakby miał 7 cm to byś była tak samo zadowolona?" Z tym że on ma taką samą długość jak Ty więc takie gdybanie nie pasuje a jak widać chłopak chce i może.

(no ale pewnie ma grubszego niz ty co? )
Cytat:
Niby czym sie roznia inne dziewczyny od ciebie one tez chca miec nieziemski seks i faceta w lozku z normalnym meskim wyposazeniem a nie kogos takiego jak ja.
No własnie ona ma kogoś z normalnym wyposażeniem, praktycznie takim jak twoje-.-

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-04-26 o 13:10
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 13:08   #3294
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
A Ty nie sprawdziłeś nikogo, nawet na sobie.

Stary 2012-04-26, 14:01   #3295
Cecilia89
Zadomowienie

Bober - ucisz się w końcu, młodzieńcze
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 16:21   #3296
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Na razie to Ty się nie starasz nawet stawiać przecinków, a co tu mówić o staraniu się w łóżku.
Ciężko jest znaleźć faceta który się nei stara w tych sprawach. Możliwość zawiedzenia partnerki to chyba jedna z gorszych rzeczy jak facet może sobie wyobrazic. My wszyscy chcemy być w tym najlepsi może skoro mamy zapisane w genach że partnerka ma być zaspokojona to świadczy to o tym że w dużym stopniu kierują się seksem. A może to działa jak prezenty, zalotyy, komplementy jesli umiesz sprawic ze dziewczynei jest dobrze to ona chce znowu to poczuc i wraca do ciebie. To jaki facet jest w łóżku może mieć nawet większe znaczeni niż np. wygląd. Facet z małym będzie się starał tym bardziej im bardziej boi się że zawiedzie.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
moj facet ma tyle co ty cm i jest nieziemskim kochankiem, bo mysli najpierw o mnie, o moich orgazmach, a ja mysle o nim i mu sie odwdzieczam...
hahahaha ale ty jestes zaglupi by to zrozumiec xD... i na pewno nigdy bys mu nie dorownal oj nigdy!!!

poza tym mialam wczesniej faceta z 19cm i 24cm i to wlasnie moj aktualny tż zaspokaja mnie jak zaden poprzedni i tylko z nim seks jest taki cudowny ze bym mogla codziennie to robic...

Czy seks jest wazny? tak, jest wazny, ale nie jest podstawa budowanego zwiazku, bez niego tez moglabym przezyc, wazne ze z tż jestem i nic poza tym sie nie liczy!!!

i teraz inteligencie tyle wiesz a nie wiesz ze do 2 roku zycia NIE WOLNO sciagac napletka dziecku, probujesz tu grac bog wie jak madrego ale to tylko gra.
Chirurg mi mowi zebym tego nie robila, bo napletek sam musi sie odkleic i sam zacznie schodzic w momencie jak mlodemu "staje", jak nie, to tylko zabieg wchodzi w gre. Nie wolno robic tego na sile, bo napletek moze pekac i bd sie robic zrosty i blizny ktore sie nie rozciagaja i tylko zaciesnia stulejke.
Sadze ze jestes tak samo opozniony jak twoja wiedza i tak samo uposledzony jak twoje czlonek. i naprawde nie bede sie juz znizac do twojego poziomu i ci odpisywac!!!!!

mam miare krawiecka bo jestem krawcowa!!!!

matka mojego kumpla (rowiesnika) mowila mi ze on mial zabieg na stulejke jak byl maly, kiedys moze nie bylo to czeste ale dla chcacego nic trunego - badalo sie dziecko co jakis czas, pediatra sprawdzac powinien.

Nie bedzie mnie bezdzietny zalosny prawiczek pouczal co i jak mam robic!

Nie pisz do mnie, nie cytuj moich wypowiedzi!!!
Po co te wyzwiska i wyśmiewanie się z mojego członka i prawictwa. Oczywiście możesz mnie uważać za zero to twoja sprawa każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. To nie chodzi o żadne pouczanie poprostu rozciąganie jest jedną z metod widaomo że nie usunie sie tak kazdej stulejki. W ewcześniejszym poście pisałas ze ma 13,5 w pelnym wzwodzie wiec to nie jest tyle samo co u mnie a pozatym pewnie jest grubszy.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Buahahaha no ale on ma przeciez tyle ile Ty,mierzone sam ze ze sobą tak jak ty 11 cm coś jeszcze? Upadł mit (po raz 142 dopiero) małego penisa który nic nie może oprócz smutnego zwisania. No ale nie Ty dalej swoje "a jakby miał 7 cm to byś była tak samo zadowolona?" Z tym że on ma taką samą długość jak Ty więc takie gdybanie nie pasuje a jak widać chłopak chce i może.

No własnie ona ma kogoś z normalnym wyposażeniem, praktycznie takim jak twoje-.-
"wlasnie przez ta stulejke tż ma miedzy 11-13cm w zwodzie (jak sam sobie postawil mial 11cm, jak wyjal ze mnie to 13,5 cm) a to "
Cytat:
nie zdziwiłbym się

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Bober - ucisz się w końcu, młodzieńcze
Już dawno nie jestem młodziencem. Sam się ucisz.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Fragment z wikipedii.
"Badania z 2005 roku pokazują, że jedynie 50 procent mężczyzn jest zadowolonych z wielkości swojego prącia, podczas gdy 70 procent kobiet jest "bardzo zadowolonych" z wielkości narządów płciowych swoich partnerów; tylko 6 procent uważa, że mogłyby być one większe[22]."
i obrazek

jedynie 2% ma takiego jak ja (4.334cala) i mniejszego ciekawe ilu z nich nie było objętych tym badaniem bo poprostu nie ma partnerek bo ich zostawiły jak zobaczyły jak seks im mogą dać.
Może dlatego was dziwi że dziewczyna nie jest zadowolona z rozmiaru bo prawie wszyscy faceci mają normalne rozmiary więc nie trafiacie na naprawde małych. Jak slysze ze dziewczyna pisze ze jej facet ma malego i jest zadowolona to rozumiem ze ona mowiac maly ma na mysli 13-16. Tak to jest mały w porownaniu do 20 ale statystycznie to jest norma w ktorej sie mieszcza prawie wszyscy. Stad trudno myslec mi ze jej facet ma takiego jak ja.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-04-26 o 16:24
Stary 2012-04-26, 16:42   #3297
Cecilia89
Zadomowienie

Skoro nie jesteś, to po cholerę się tutaj użalasz ciągle nad sobą?

Jakbyś nie zauważył, jestem kobietą.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 17:13   #3298
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Dobijało go to, bo chciał, libido ma ogromne, a tu zonk. Więc jak najlepiej zagłuszyć szalejącego ptaka? Upić go. Zapić frustrację, zapomnieć.

W końcu stwierdził, że no niestety, albo da sobie szansę na normalne życie...albo nie. Poza tym przestraszył się skutków ubocznych nieoperowanej stulejki Doszedł do wniosku, że lepiej przetrwać ten kwadrans ciężkiego wstydu i doprowadzić penisa do ładu, niż stracić go całego w tak młodym wieku

Mój kumpel opisywał ze szczegółami jak to wszystko wyglądało. Zestresował się wielce jak poszedł pierwszy raz, w sumie to całą godzinę z kobietą przegadał zamiast przejść "do rzeczy". Twierdziła, że to norma, że ma wielu klientów, którzy w sumie przychodzą głównie po to, żeby się wygadać. Albo żeby pokazała gdzie jest punkt G
Poza tym rozmawiałam kiedyś z paroma dziewczynami siedzącymi w tej profesji, z czystej ciekawości - nigdy nie wiadomo jaka wiedza może nam się w życiu przydać
Bardziej chyba chodzilo o psychike niz o ptaka
Picie to najlatwieszy a zarazem najtrudniejszy i najlepszy sposob rozwiazanie problemow. Ale trzeba liczyc sie z konsekwencjami.
Mnie akurat dobija zycie a nie skutki nie leczonej stulejki - smierc (w tej chwili) to dla mnie wybawienie.

Cytat:
No to czemu sam do kury nie pojdzies do takiej agencji i szczerze sie babki nie spytasz jak masz postepowac z dziewczynami??
Bober to wina matki albo ojca bo sie nie zatroszczyli o Twoje (moje tez) zdrowie i udane dorosle zycie.
Bober do kury nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz najmniejszego pojecia. Nigdy dziewczyny nie miales, nie trzymales jej za cycki ani nie popiesciles jej cipki wiec stul pysk.
Takich jak Ty, ktorzy znaja wszystko z teori to sie zjada przed sniadaniem.

Cytat:
elvegirl - olac Boberka
Mnie też

Bober nie jestes mlodziencem? a kim jestes?
Bo o tyle ile ja jestem lekko uposledzony spolecznie, to Ty powinienies siedziec w izolatce. Skoro np. nie odrozniasz dziewczyny od kobiety

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Dziekuje Wam Justi i Elvegirl
za normalna rozmowe i tyle cierpliwosci do takiego debila jak ja
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-04-26 o 20:37
Stary 2012-04-26, 17:17   #3299
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
To nie chodzi o żadne pouczanie poprostu rozciąganie jest jedną z metod widaomo że nie usunie sie tak kazdej stulejki. W ewcześniejszym poście pisałas ze ma 13,5 w pelnym wzwodzie wiec to nie jest tyle samo co u mnie a pozatym pewnie jest grubszy.
jezeli napletek schodzi to nie jest wtedy stulejka mądrzyku!!!!

Nie ucz rodzicow robienia dzieci skoro sam nic na tem temat nie wiesz!

po raz enty powtarzam, jak tż sam sobie stawia ma 11cm, tuz przed kulminacyjnym momentem kazalam mu kiedys wyjsc bo chcialam mu udowodnic ze ma potem wiecej i wyszlo 13,5cm, w momencie jak zbliza sie mu orgazm to jego penis robi sie sporo grubszy co czuje w pochwie, czesto - ale nie zawsze, wszystko zalezy jak to robimy, w jakiej pozycji, czy mam plodne czy suche dni, jak dluga jest gra wstepna itd itd itd.
Moj tż na pewno jest o wiele inteligentniejszy od ciebie, bo gdy go poznalam to fakt faktem sie wstydzil, ale nie utozsamial sie z wlasnym czlonkiem na tyle by twierdzic ze to jego penis o wszystkim decyduje, ze decyduje o nas.
Sprobowalismy - okazalo sie ze jest nam naprawde nieziemsko w lozku, ze pasujemy do siebie idealnie a jego penis jest dla mnie czyms przepieknym, moglabym na niego patrzec i patrzec. Ogolnie mam meeega przystojnego tż ! A najbardziej oprocz oczu uwielbiam jego jedrne posladki, i ksztalt ud i lydek.

p.s. skad znasz swoj "pelny" wzwod jak nigdy go nie wsadzales zadnej lasce i nie mierzyles wtedy, łepku?

tż mnie zabije jak sie okaze ze pochwalilam sie dlugoscia jego penisa ...

i przestan mi probowac udowodnic ze wiesz lepiej ode mnie samej co lubie a czego nie - skoncz plakac i wez przyklad z Dopefiend!!!!
Poza tym mowi sie ze: "nieuzywane zanika" , moze gdybys zaczal uzywac i mozgu i penisa to by nie zanikly??

a moja chamskosc - jest, byla i bedzie - zawsze WALE prosto z mostu !!!!!

Inna sprawa: nie wyobrazam sobie brac do buzi 20-pare cm zywego penisa !!!!

Edytowane przez justi2511
Czas edycji: 2012-04-26 o 17:24
Stary 2012-04-26, 19:56   #3300
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Skoro nie jesteś, to po cholerę się tutaj użalasz ciągle nad sobą?

Jakbyś nie zauważył, jestem kobietą.
Jakbyś nie zauważyła, to Twój awatar jest dwuznaczny :P

Bober ma trochę racji - to, że są dziewczyny, dla których wielkość nie ma szczególnego znaczenia, to nie znaczy, że to jest większość. W tv, w kinie itp. raczej duży penis jest lepiej traktowany (np. Seks w wielkim mieście, Ally McBeal, czy jakieś To tylko seks itp choćby).
Bober, mówię Ci - dla takich jak ja czy Ty ewolucja stworzyła pieniądze i galerie handlowe ja się jeszcze wprawdzie nie dorobiłem, ale jest to jakas perspektywa :P
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości