|
|
#391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w nowym wątku. nie mam nadal internetu, bardzo żałuję że nie mogę być na bieżąco i mam nadzieję, że mnie nie wywalicie
obiecuję poprawę Pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuszki i ich mamuśki
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta,
Wróciłam od lekarza ![]() Dzidziol rośnie pięknie, jest większy o tydzień niż wynika z terminu om. ![]() No i lekarz stwierdził, ze to niewielki krwiak i nie zagraża Dzidziolowi i że mam odpoczywać, ale mogę spacerować i chodzić, tylko nie mogę sie seksić Koniec lezenia plackiem Zaraz załaczę zdjęcie.
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki już duży i śliczny Pofarbowałam dziś w końcu włosy, bo już nie mogłam na siebie patrzeć
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko tam nie szalej teraz bardzo, żeby organizm szoku nie przeżył po tak długim leżeniu
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Madziuś,
Happy_eve, Dziewczynki, no co wy, z wrazenia się zmeczylam i teraz....leze
*** Nasza Córeczka Kaja Edytowane przez karolamankowa Czas edycji: 2012-04-26 o 18:37 |
|
|
|
#397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szkoda ze nie masz zdjecia, ale najwazniejsze ze Ty widzialas maluszka.Cytat:
Teraz tylko uważaj na siebieCytat:
![]() Niestety zazwyczaj farbuje z farbami z amoniakiem bo inaczej na moich wlosach nic sie nie trzyma, wiec poczekam. Chociaz tez juz nie moge na siebie patrzec... Wrociłam z lumpków i oczywiscie jak po cos ide to tego nie ma Pojade w weekend do h&m albo c&a po jakies spodnie ciazowe, bo masakra nie moge dopiac normalnych spodnie i zapinam guziki gumka do włosów |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
karolamankowa strasznie sie ciesze ze juz lepiej terz bedzie naprawde juz tyyylko dobrze
![]() ja jeszcze w niektore sie dopinam ale pewnie trzeba bedzie po malutku sie przezucic ps ale tu cisza
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pod światło patrząc widać ten ciemny brąz ![]() Ale w sumie to dobrze, że wyszły czarne, bo nie będzie widać odrostów ![]() Wcześniej farbowałam na mahoń i jak się zmył zostawał rudy i odrosty były straszne Cytat:
![]() Fajnie, że masz blisko h&m, ja do najbliższego mam ok. 90 km ![]() A u nas w mieście to same chińskie sklepy normalnie
|
||
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ja także jestem grudniową mamusią
7 tc i mam do was pytanie czy można normalnie farbować włosy?Głównie to myślę zrobić odrosty...Czy to w niczym nie szkodzi?I powiedzcie czy którejś wyszły jakieś bakterie w badaniu moczu?Skąd to się bierze bo przed ciążą nie miałam z tym problemu a teraz wyszły
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można farbować włosy, tylko przez pierwszy trymestr lepiej unika farb z amoniakiem. Mi nie wykryto żadnych bakterii w moczu. Ale niestety w ciąży jesteśmy na to narażone bardziej Pewnie z wynikami masz iść do gina? On pewnie powie Tobie co w tej sytuacji Nie martw się
|
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzidziuś fajny i jaki duży mój jest tydzień młodszy, niby przez moje długie cykle, ale póki gin mówi, że ok to się nie przejmujęCytat:
ale szybko przeleciałam, to może mi się nie rzuciło w oczy. Jutro idę do lumpka, też po spodnie, bo tak samo mam że mnie ściskają. Ale właśnie tak jak mówisz, jak się po coś idzie i się na to nastawia to zazwyczaj kiszka![]() Cytat:
ale mamusiek już tutaj. Ja nie mogę niestety być na bieżąco, ale mam nadzieję, że się to zmieni niedługo
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
bylam z kumpela w zoo tak fajnie cieplutko ale sie zziajalam
oczywoiscie jak to ja po drodze na lodach bylam i na frytkach )))))mmmmmmmm kumpela stwierdzila ze się rzucam na jedzenie jakbym tydzien nie jadla![]() weroniczka cudne zdjecia zwłąszca to letnie co macie obie sukienki w kwiatki i to na ktorym podnosisz mala do gory nad sobą-cuuudooooooooooo!! |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
weronika, dopiero teraz zerknęłam, ale śliczne zdjęcia. Widziałam, że wrzucałyście ślubne. Ale laski tutaj
Ja oczywiście nie wiem kto jest kto, ale w sumie to nie dziwne jak mnie ciągle nie ma
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u ciebie tez bedzie wiec sie nie martw cięzarne maja czesciej infekcje jak pojdziesz do gina to cos ci pomoze
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholerne paskudztwo! Dobrze, że już ją wyleczyłaś Ja w szpitalu bałam się, że złapię jakąś grzybicę, nie miałam klapków pod prysznic, więc musiałam jakoś sobie radzić w spartańskich warunkach bez włażenia pod prysznic ![]() I w ogóle to w sali obok była dziewczyna dwa lata młodsza ode mnie w trzydziestym którymś tygodniu ciąży ze świerzbem Łeeee..Dziwne, że przebywała na sali z innymi ciężarnymi, zdrowymi
|
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
Heh, no co ja poradzę, bardzo dobrze
Niedawno patrzylam i nikogo na 9.11 nie bylo, wiec tym bardziej miło
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sie wystraszylam jak mi lekarz to oznajmil ze cos dzidzi sie moze stac ale on pwoiedzial ze to normalne i mam nie przesadzac tylko skonczyc z basenem bo to siedlisko bakterii zwłascza jacuzzi
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
A grzybica faktycznie może zaszkodzić dzidziusiowi?
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Witm Kochane
Melduje sie w nowej czesci Witam Nowe Mamusie Ja ostatnio troszke zajeta jestem i nie mam dla was za wiele czasu ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie wszytko unormuje. Zagladam codziennie i staram sie byc na biezaco |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
mój pozwolił mi chodzić, tylko kazał po basenie aplikować sobie "dowcipnie" takie probiotyk ecovag
a ja byłam na basenie cały 1 raz, bo się przeziębiłam i zonk
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
mysmy mieli post od 3 msc w obu ciazach a teraz bliźniaki a jeszcze jest bardzo ok
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się żegnam, bo już usypiam na siedząco.
Dobranoc |
|
|
|
#417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Melduje sie, ze jestem u mnie wszystko OK dzis bylam u lekarza wszystko jest dobrze widzialam moje 4,01 cm cudo slyszałam serduszko Chciałam Wam powiedzieć, że jestem tutaj kilka razy dziennie czytam wszystko na bieząco tylko jakos mi weny do pisania brakuje;p jakies mam wyciszenie;p nie wiem czemu;p aż dziwne:/ p.s. dziewczyny jestescie naprawde bardzo bardzo bardzo ladne!! Macie cudowne zdjecia slubne moje to porazka troszke;p mialam okropna fryzure;/ normalnie dramat;/;p Patrzac na Was z radoscia moge powiedziec, ze Polki są piekne ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
jest niedroga (dzis kupilam juz druga;p za 11,99) i ma pozytywna opinie wczoraj kupilam sobie równiez oliwke johnson baby, bede sie nią smarowac rano (po myciu na mokre cialo- podobno najlepiej sie wchlania) a na noc tą emulsja
|
|
|
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki, myślałam, że mój post zginie niezauważalnie w śród innych a Wy mi dodałyście tyle otuchy jesteśmy już w domu, ale niestety nie było zabiegu... wczoraj było wszystko cacy, badania wszystkie ok a tu w nocy Julek dostał kataru i anestezjolog nie zgodził się go znieczulać...(przypominam ,że z takiego samego powodu odwołano nam 1 termin... )wróciliśmy cali zasmarkani, pokłuci, bo ciężko było znaleźć żyłę, a wkłucia się ciągle psuły...zapłakani bo odklejali nam napletek(chyba tylko po to aby cokolwiek zrobić , nie ważne co)pani dr powiedziała, że na następny termin przyjedziemy w dniu operacji, aby dodatkowo nie stresować Julka wydłużonym pobytem i mnie, bo już będę w późniejszej ciąży(tak tak myślą więc i o mamach tak więc jutro wszystko nadrobię, mam tylko nadzieję,że u Was wszystko dobrze i nikogo nie ubyło, a wręcz przybyło mam
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
Dziękuje Wszystkim za dobre słowa Jesteście naprawdę kochane, takie miłe słowa bardzo podbudowują ![]() Eee tam pal licho dowcipny seks (inaczej sobie poradzimy) Zreszta moje chłopaki jutro jadą na majówke (ja nie mogę bo za daleko i by mnie za mocno wytrzęsło) a do mnie kuzynka TŻ przyjeżdża, także z seksu to raczej nici ![]() A 7 maja idę do mojego gina mam nadzieje ze potwierdzi to co powiedział ten (a ze ten dzisiejszy został właśnie ordynatorem ginekologii, to domniemam że się zna) i już nie będę musiała siedzieć na l4 ![]() Chciałabym popracować do końca czerwca conajmniej Ja farbowalam włosy w 5 tygodniu...w pierwszej ciąży też. Ale oczywiście decyzja nalezy do Was. Ja pytałam gina i mi pozwolił. Czarnamadonna...daj trochę frytek ![]() Waga mi sie popsula..ale coś mi sie wydaje ze przytyłam Kurde to ńiesprawiedliwe... Tak bardzo uważam co jem, żeby zdrowe wszystko było...i jakaś wielka sie zrobiłam. A brzucho mam wprost ogromne...ale pocieszam sie ze to dlatego ze 2 ciąża
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

uwielbiam upaly wogole to rozlozylabym sie plackiem i lezala
(30/30)

obiecuję poprawę

28.08 2010 Nasz Dzień

Łeeee..
, nie ważne co)