|
|
#751 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Cytat:
welurowy i chce dokupić jeszcze bawełniany też w rozm.68Cytat:
mam taką samą niebieską!Cytat:
|
|||
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Eh Gadułki ile to można pisać?
Wróciłam przed chwilą ze spaceru z małżem i jestem przyjemnie zmęczona. Tak fajnie mi teraz Zaraz idę do kuchni poszukać czegoś do jedzenia - najchętniej zjadłabym ciasta Ale nie ma i może to i dobrze. Potem muszę jeszcze posprzątać kuchnię - po obiedzie nic tam nie zrobiłam, tylko od razu poszliśmy na spacer A jak małż pojedzie na trening to ja będę miała czas na wizaż |
|
|
|
#753 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ta lista - rewelacja! Najbardziej podobało mi się, co partner powinien ze sobą zabrać: "ewentualnie drugą osobę na zmianę" Kawa też mnie zdziwiła, ale teraz widzę, że to żadne śmichy-chichy, tylko że faktycznie służy ochronie krocza. Ciekawe ![]() Cytat:
chętnie, ale na pewno jeszcze nie teraz, bo najbliższy miesiąc wózek spędzi w kartonach, w mieszkaniu szwagierki (której teraz nie ma, więc jej ten sprzęt nie wadzi) Cytat:
a czy w kwestii imienia coś ruszyło? macie już jakieś konkretniejsze pomysły czy wciąż nic? no i moje ulubione pytanie - MASZ ZDJĘCIA? ![]() Cytat:
![]() ja nawet tych 30 minut nie czuję ulgi ![]() Cytat:
maleńki i bawełniany na 0-3 ocieplany na 56-68 polarkowy na 6m i 'włochaty', opisany w centymetrach (50x90cm) I w takiej kolejności planuję używać ![]() Cytat:
Mąż mnie dziś rozczulił - przyniósł z Rossmanna paczkę Pampersów New Baby (rozczulenie wynika z faktu, że on miał bardzo długo na wszystko czas, a teraz już jest taki nastawiony na rychłe pojawienie się Zosieńki, że sam zaczyna kupować - choć do terminu przecież jeszcze 2 miesiące)
|
||||||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam wlasnie
no wiec tak w lewej nerce niema nic. Tzn w tej co mnie teraz bolała. lekarz mwoi ze jest czysciutko. Wiec albo mialam jakiegos paprocha i mi juz wyleciał, albo co jest bardziej prawdopodobnie bole zwiazane byly z ulozeniem dziecka albo mnie pokopała ![]() ale mimo tego ze prawa juz nie boli, to dalej jest zastój moczu , powiekszone kielichy i miedniczka dostałam skierowanie do szpitala ale lekarz mwoi ze niejest konieczne bym jechala juz dzis bo mnie przeciez nieboli, i MAM DIBRY MOCZ(gdyby był zly to tez juz dzis by mnie wysłał).Ale mowi ze w kazdym czasie moze zaczac bolec wiec skierowanie mam miec i wrazie co odrazu jechac do tego szpitala w tamtym miescie.Mówi ze gdybym zaczela goraczkowa albo miala cisnienie a nawet niebolała nerka to tez mam jechac do szpitala. dobrze ze lewa zdrowa to tyle. Dobrze ze jestem w domu. A moja córcia to rośnie rozrabiaka po mamie ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- tz je hamburgery a ja miseczke płatków zbozowych z mlekiem ![]() mimo z emnie namawia to ja twarda jestem
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Hey mamcie!
Hanju mam prośbe czy mozesz po raz kolejny wkleic przepis na ciacho? Wiem, jestem pierdoła..ale gdzies zapisałam i nie mogę odnaleźc |
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#757 |
|
Branzoletka
|
Melduje się w nowej części
Necika mamy z powrotem więc już wam nie znikam Nadrobić nie dam rady choć poczytam troszkę co mnie ominęło. Gratuluje wszystkim udanych wizyt i rozpoczętych tygodni A dziękuje lepiej Strasznie mi go szkoda i mam nadzieje, że więcej się to nie powtórzy ![]() Właśnie przylazł się przytulic i tyle było z siedzenia na kompie
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich udanych wizyt
Ciastek dobrze, że z tą nerką jest wszystko ok, a córa niegrzeczna, że tak męczy mamusię ![]() A tu lektura obowiązkowa dla wszystkich TŻ ![]() http://www.joemonster.org/art/19952/...ezarna_kobiete
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj zrobiłam PITa wreszcie ![]() Cytat:
a z hamburgerem to trzymaj się, daj tu TZta na forum to my już mu wytłumaczymy jak kobieta w ciąży powinna jeść i czy powinno się ją kusić
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-04-26 o 19:50 |
||
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre, dobre |
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Linka
no wiesci w miare ok tylko ta prawa Mnie ZASKOCZYŁA Bylam pewną że już zdrową bo nie boli. a tu Dupa. ciekawe co mój GIN na to.
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka sztuk z Lidla dla małej i wg mnie jakość super.
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak by było bardzo źle to by bolało chyba no ale musisz sie obserwować - ważne że masz wszystko pod kontrolą |
|
|
|
|
#766 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że mi przypomniałaś o C&A A te spodnie z Hama nie mają żadnej gumki w pasie, ewentualnie można pasek w szlufki wciągnąć żeby tak nie odstawało.Cytat:
![]() Ad2. Dziękuje Mam jedno zdjęcie, bardzo niewyraźne i kawałek filmiku, też słabej jakości, bo dzidziolek bardzo szalał przy badaniu, nie bardzo jest co wstawić ![]() Ad3. też bym się rozczuliła ![]() Cytat:
, córunia sobie ulubiła kopanie mamy po nerkach![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Prince, w sumie dobrze, że nic nowego nie wyszło. Jednak się nacierpisz z tego bólu
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina czy mogłabyś polecić mi jakąś szczoteczkę elektryczną akumulatorową? Byłam dzisiaj u dentysty - bardzo miła babka i straszna gaduła, chętnie udziela rad, ale nie chciałam dzisiaj jej o to pytać bo i tak miała poślizg. Dodatkowy pacjent z bólem zęba
A jeszcze za mną była w kolejce kobieta, która dość głośno wyrażała niezadowolenie z tego poślizgu.Rozglądałam się za takimi szczoteczkami, ale jest dość spory wybór i w sumie nie wiem na co zwrócić uwagę. Będę wdzięczna za jakiś typ. To nie jest pilne, ewentualnie kiedyś jak będziesz miała wenę na takie coś |
|
|
|
#769 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Prince to dobrze że to nie z powodu nerki. Mnie znowu wczoraj tak siekło w pracy że się ruszyć nie mogłam, nie mogłam się schylić, nawet kroku nie mogłam zrobić, taki nagły, przeszywający ból z krżyża, na szczęście po jakimś czasie przeszło. Ale stałam jak głupia i nie wiedziałąm co zrobić. Wydaje mi się że mała mi na jakiś nerw ucisnęła.
|
|
#770 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja jestem głupek ![]() Cytat:
Cytat:
Spokojnie jeszcze nadrobię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z drugiej strony to taki straszny Bol był że masakra. i tak może być częściej .. i do końca ciąży
|
|
#772 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
gratulacje! a porodówki nie widziałam bo dopiero do domu dotarłamTo prawda! Cytat:
|
||
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ładna Cytat:
![]() Musze sie przyznać, ze mój TŻ tez juz czuje zbliżające sie rozwiązanie i sam mnie goni do sporządzania wyprawki, kompletowania torby do szpitala miłe to
Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-04-26 o 20:33 |
|||
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie Was nadgoniłam z czytaniem
U mnie dzisiaj upały, a ja łaziłam po lekarzach, pierw załatwiać recepty tacie i babci a potem sama byłam umówiona do endorynologa. Ja jestem jednym z tych znarźluchów co potrafią wrękawiczkach jeszcze wiosną chodzić, a dzisiaj tylo w zwiewnej bluzeczce i mi się plamy od potu pod pachami porobiły, ja nie wiem co się ze mną dzieje Endokrynolog mnie trochę zdziwił, bo po tym co pisaliście spodziewałam się zmniejszenia dawki (bo niby dzidzia sobie sama powinna już produkować co trzeba) a tu lipa. Z dawki Euthyrox 50 naprzemiennie z 75. Przeszłam na 75 codziennie. No ale niech tam sobie będzie jak chce oby córeczka zdrowa była Gratuluje udanych wizyt bardzo ładne i niebanalne imię Leon moja córcia na początku wątku zapisana jako Lilianka ale chyba jednak nią nie będzie,nie ma to jak zdecydowani rodziceW ogóle dzisiaj miałam schizy... patrzę na tą świeżo zieloną trawę i takiego smaka sobie narobiłam że chętnie bym sobie z niej sałatkę zrobiła Poszłam do sklepu i nakupywałam pietruszek, rukoli, szczypiorków itd. A co do żelaza tak namiętnie piszecie o nim... to ja suplementowałam tabsami ostatni raz żeby nie skłamać ale z 3,5 miesiąca temu gdzieś albo i 4, teraz tylo uważam na dietę i mam wyniki za wysokie.... a morfologia i tak mi spada.... |
|
|
|
#777 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór
Cytat:
ale na szczęście już za niecałe 2 tygodnie obejrzy mnie mój gin a spodnie alladynki ja sobie ostatnio kupiłam właśnie w h&m nie mogłam kupić kolejnej pary rurek chyba bym zwariowała jakbym miała je na nogi wciągac Cytat:
a zakupy dopiero po przeprowadzce czyli w czerwcu... chyba, ze mama mnie wyciągnie na zakupy w Pl ![]() Dziewczyny a macie tak czasami, że czujecie, że maluszek Was kopie po szyjce czy pęcherzu, mnie się wydaje że normalnie czasami aż popuszczam... ![]() Ja dziś zjadłam 3 kanapki z paprykarzem ależ mi smakowało...teraz ide pod prysznic i chyba spać...praca mnie wykańcza!
|
||
|
|
|
#778 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z cukrem, to się pewnie niebawem nauczysz dawkować jedzenie.Cytat:
Cytat:
A co do faceta, to na całe szczęście widziałam "tylko" wycieranie .
|
|||
|
|
|
#779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczotki sonicznej czyli wykorzystującej ultradźwięki nie używałam, więc trudno mi coś o niej powiedzieć, producent obiecuje że czyści już zanim dotknie zęba, ale cena też jest powalająca ok 7oozł. Nie sprawdziłam jej, więc nie mogę polecać
|
||
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu Twoje ciasto jest PRZEPYSZNE
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Ale nie ma i może to i dobrze. Potem muszę jeszcze posprzątać kuchnię - po obiedzie nic tam nie zrobiłam, tylko od razu poszliśmy na spacer 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a ja miseczke płatków zbozowych z mlekiem

ależ mi smakowało...teraz ide pod prysznic i chyba spać...praca mnie wykańcza!
obrzydliw e...