|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiem że do 3 są za darmo białe ![]() Coś mi się kojarzy że ok. 70zł, ale nie wiem na pewno..
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() To Ty chciałaś sobie kupić małą biodermę? Teraz jest w superpharmie za 9,90 z kartą lifestyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Różowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kompletnie odpłynęłam, bo zaczytałam się w książce. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem wlasnie. Ta chcialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już chyba sobie daruję ![]() chyba podstawiane osoby są i wgl.. ![]() jaką książkę czytasz? ![]() ja "Ocaloną z piekła" Ani Golędzinowskiej - polecam! ![]()
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2012-04-26 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
dzięki dzięki za kliki i więcej proszę
![]()
![]() |
#4422 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2012-04-26 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Wtajemniczenie
|
Czy wam też nie działa facebook?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Juz mi lepiej
![]() nałykałam sie kilku proszków i glowa juz nie boli ![]() ale sie ciesze ze jutro mam wolne, pospie do 9 przynajmniej ( jak mnie nie obudzi @ ) bo mam dostac jutro ![]() mam w planach isc do Joko - taka mega ksiegarnia z wszystkim dla scrapków i kupić grzbiet, bede robiła album dla swojej chrzesnicy ![]() uzbierałam juz z 50 kart kolorowych, takich roznych, tłoczonych itp ![]()
#4426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33792644]Nie, nie chcę żeby skupiano na mnie 100% uwagi, ale chcę ogólnie po prostu porozmawiać a czuję się jakbym właśnie przesadzała cały czas a nikt nie chciał czytac już moich bezsensownych wiadomości. Nawet jak napisałam z radą to odpowiedziała jedna osoba, a potrzebowałam opinii paru osób. Po prostu mówię, ze czuję się odrzucona na tym wątku... Tak poważnie jestem teraz na antydepresantach i wyję cały czas. Jest strasznie nieciekawie w moim życiu, nie dość że G. zachowuje się jakby mu zależało, a potem pokazuje, że sam nie wie czego chce, do tego nie mam siły myśleć nawet o maturze, a na wakacje nie mogę znaleźć pracy... W moim życiu dzieje się strasznie nieciekawie i nie mam nawet z kim o tym pogadać...[/QUOTE]
Wiem, że musisz czuć się okropnie, ale nie wiem, jak Ci pomóc.. ![]() Mogę tylko powiedziec, żebyś pracą na wakacje jeszcze się nie martwiła, bo to jeszcze czas, znajdziesz coś na pewno! A McDonald mógłby byc? Moja siostra tam pracowała w wakacje kiedyś, oni ciągle biorą młode osoby ![]() Gdzie szukasz pracy? Na maturę już na pewno wszystko umiesz, nie przejmuj się tak bardzo nią, dasz radę z pewnością! ![]() ![]() A Tobie zależy na G.? Kochasz Go nadal, chciałabyś, żebyście do siebie wrócili? Czy to tylko przyzwyczajenie, a teraz samotność Ci dokucza i odrzucenie? Rozmawiałaś z Nim szczerze co dalej? Może nie warto tego kończyć, tylko dać trochę na dystans, nie wymagać od siebie wiele, ale też nie separować się, nie milczeć na siłę, tylko normalnie pisać, dzwonić, spotykać się.. Jak myślisz?
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2012-04-26 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
nie mam wogole czasu. ostatnio nie zaliczylam makroekonomi i bede odpowiadac po weekendzie, ale za to juz dzis zaliczylam laborki z materialoznawstwa na 4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli normalka ![]() nigdy sie nie ma czasu na to co sie chce i dla siebie ( o zgrozo) ![]() trzymam kciuki za makroekonomie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Będąc z TŻem nauczyłam się, że nie mogę za dużo wymagać, roić sobie w głowie nie wiadomo czego.. bo faceci są po prostu inni i to co dla nas jest oczywiste i "dlaczego w ogóle on tak nie robi?!", dla nich niekoniecznie...
![]() Ale mnie na rozkminy naszło, chyba już w półśnie ![]() ![]()
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CAT dobrze prawisz! polać jej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33792644]Nie, nie chcę żeby skupiano na mnie 100% uwagi, ale chcę ogólnie po prostu porozmawiać a czuję się jakbym właśnie przesadzała cały czas a nikt nie chciał czytac już moich bezsensownych wiadomości. Nawet jak napisałam z radą to odpowiedziała jedna osoba, a potrzebowałam opinii paru osób. Po prostu mówię, ze czuję się odrzucona na tym wątku... Tak poważnie jestem teraz na antydepresantach i wyję cały czas. Jest strasznie nieciekawie w moim życiu, nie dość że G. zachowuje się jakby mu zależało, a potem pokazuje, że sam nie wie czego chce, do tego nie mam siły myśleć nawet o maturze, a na wakacje nie mogę znaleźć pracy... W moim życiu dzieje się strasznie nieciekawie i nie mam nawet z kim o tym pogadać...[/QUOTE]
A czy sama się trochę nie nakręcasz? Nie zrozum mnie źle, bo wiem jak ciężkie jest rozstanie, ale czy nie za dużo o tym myślisz? Czy nie za dużo w twojej głowie złych myśli? Podkreślasz, że jesteś na antydepresantach- to nie jest lek na rozstanie. Wybacz, ale to głupota faszerować się lekami (tym bardziej że antydepresanty jak sama nazwa wskazuje stosuje się w leczeniu depresji a nie złamanego serca). Misi, musisz temu stawić czoła. Biorąc jakieś leki nie uwolnisz się od problemu a za to uzależnisz i wtedy będziesz w bagnie, z którego, jeśli się wychodzi, to milion razy ciężej niż z rozpaczy po zerwaniu. Weź się w garść, odstaw te dziwne leki (które maskują problem a nie go eliminują- tak jak z alkoholem niestety- bolesna prawda). Jesteśmy tu też nie po to żeby głaskać po głowie, współczuć ale żeby pomagać. I może robię to w sposób inny niż wszyscy, ale życie mnie już trochę nauczyło I pamiętaj- myślenie ma moc sprawczą. Wmawiaj sobie dalej że nic nie umiesz do matury, wmawiaj sobie że fatalne masz życie i wmawiaj sobie dalej że nie możesz znaleźć pracy a długo jeszcze będzie w twoim życiu tak jak teraz. Dowód na potwierdzenie pierwszego zdania? Może banalny ale zdawałam kiedyś egzamin ustny z ciężkiego przedmiotu. Byłam nauczona ale w myślach krążyło mi ciągle jedno z zagadnień którego nie umiałam (nie jedyne) i wmówiłam sobie że je dostanę. Ba, mówiłam znajomym: "na pewno dostanę ten temat i nie zdam". Nie zdałam. Poszłam za pół roku na poprawkę i tym razem wymyśliłam pytania które mogłabym mieć. Na 3 pytania 2 były z tych "życzonych". Zdałam ![]() ![]() Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2012-04-26 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Matury się tak boję, ze spać nie mogę po nocach :/ Piszemy ze sobą jak hmm... koledzy, zawsze lepsze to niż nic, w końcu mówił, że chce się starać, ale nie wie czy będzie umiał. Strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie bez niego życia.. A ze spotykaniem będzie trudno, bo ja nie mam zamiaru latać do nego jak glupia, to on musi pokazać, ze mu zalezy i chce przyjechać, bo aż tak nie ma napięte grafika. No zobaczymy, ale ta niepewność mnię zabija :/ Dziękuję Kochanie za wspracie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Biorę się w garść, ale nie wytrzymuję z tym, że raz mówi mi że kocha a potem mówi, ze nie wie czy da radę się starać. Nie umiem poradzić sobie z tym, ze on miesza mi w głowie. Nie jest dla mnie trudne samo zerwanie, ale to że nie wiem na co mam liczyć z jego strony. Chociaż on pisze i przepraszał, że nie przyjedzie, ale traktuje mnie jak koleżankę i tak jakby sam nie wierzył, zę nam się uda to naprawić :/ ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Asiu a co do matury, to wiem że zdam, ale tak się stresuję tym ustnym angielskim, ze nie wiem co mam robić wtym kierunku. Uczę się słówek, ale boję się jak jasna cholera... Wiem, ze się wszytsko ułoży, ale jestem w takiej panice, zę masakra :/ A z matmą boję się, ze zamiast tych wymarzonych 70% znów będe miała 50% ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Idę spać, jestem padnięta, miałam dzisiaj strasznie zły dzień, przez co mam taki humor, a nie inny.... ![]() Dobranoc Dziewczyny ![]() Nie gniewajcie się na mnie ![]() Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2012-04-26 o 21:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Misi, zgadzam się w pełni z Asiulą co do tych leków. nie bierz więcej, oddaj, wyrzuć, spłucz w kiblu - ale nie bierz. mówię z własnego doświadczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
ojej dziewczyny, zawstydzacie mnie
![]() nie piję ![]() chyba, że soczek ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33793984]No niestety MC mam strasznie daleko ![]() Matury się tak boję, ze spać nie mogę po nocach :/ Piszemy ze sobą jak hmm... koledzy, zawsze lepsze to niż nic, w końcu mówił, że chce się starać, ale nie wie czy będzie umiał. Strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie bez niego życia.. A ze spotykaniem będzie trudno, bo ja nie mam zamiaru latać do nego jak glupia, to on musi pokazać, ze mu zalezy i chce przyjechać, bo aż tak nie ma napięte grafika. No zobaczymy, ale ta niepewność mnię zabija :/ Dziękuję Kochanie za wspracie ![]() [/QUOTE] Nie bój się matury, z tego co się zorientowałam to jesteś bardzo inteligentną osobą, dasz radę! ![]() ![]() ![]() Dobrze, że piszecie, skoro Ci zależy. I ciesz się tym, że piszecie! ![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszystko się ułoży tak, że będziesz szczęśliwa ![]() Zmykam spać, bo jutro znów trzeba wstać.. ![]() ![]() ![]()
#4437 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
misis
nikt tu sie nie gniewa! ![]() zmykaj do łóżka i sie porzadnie wyspij ![]() dobranoc ja tez uciekam juz! ![]()
#4439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc, trzymkaj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33794396]Na razie i tak nie bbiorę
![]() ![]() ![]() ![]() no chyba ta nauczycielka sobie jaja robi ? ![]() ![]() ![]() no padłam na cyce ![]() jak mozna byc tak nieodpowiedzialna osoba, to nie sa przeciwbólowe środki tylko scisle tej osobie przepisane mocne leki, ktore uzalezniaja!!! no nie moge, załamka. Misis oddaj jej je ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.