![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
moja warczy na cycusia.a ostatnio pokazuje mamie jaka jest wybitna wokalistka skala glosu jak u villas
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Czy te odgłosy warczeniem można nazwac to nie wiem, ale wydaje jakieś takie dźwięki gardłowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Bianka ur. 06.21.2011, t.p. 10.12.2011, 3230 g, 54 cm, x-lander x1 i Slalom Reverse, SN
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na swojego tz nie mogę narzekać,on jak tylko wraca,zje i do razu przejmuje małą i z wieeelgacchną radością zajmuje sie truscafko-zaglosowałam,co ile mozna glosowac??raz dziennie czy częściej? witam nową mamę ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- a co do anemii to czas kiedy dziecko ma 5-6 miesięcy zużywają się ponoć zapasy żelaza i stąd u dzieci karmionych piersią wychodza gorsze wyniki. tak więc to nic nadzwyczajnego,że dzieciaczkom żelazo spada. które słoiczki polecacie??z marchewka????
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-04-27 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hejka nowa mamusiu ![]() ![]() Zaliczyliśmy drugi spacer 1.5h ![]() A no i Michał oczywiście warczy regularnie jak chce wyjsc z wózka. Czasami az wstyd mi wyjsc do ludzi.... ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-26 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
eee Baha ja tu Cię doceniam, a nie żaden ubaw, no co Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym dala ziemniak z dynia, zeby latwiej smakowo podeszla Cytat:
![]() Cos mialam jeszcze pocytowane ale nie wyszlo i teraz nie wiem co mialam odpisywac ![]() a mola chyba mamy podobny model dziecka ![]() my jutro wyjezdzamy na caly tydzien wiec dzis pakowanie, nie znosze :/ Kasia sie przemogla i zjada juz caly maly sloiczek na obiad ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Miłego wieczorki Mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie lepiej 1 porcje w butle wpakowac albo kaszki w sloiczku i termiczne opakowanko ? nie trzeba wracac ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
witaj ![]() napisz cos wiecej o sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
moja tez światłofobia :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
mój młody chyba uczulony na ryż
![]() idę kimać, PRINC miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas identiko... wampir jak nic... a ile musze sie nameczyc coby cieniem jechac... ekspozycja dluzsza niz 5 sek na slonce grozi pobudka :P ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
udanego seansu ... nananannananna a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szcun ![]() Cytat:
![]() tak, warczy, a ostatnio nauczyla sie wyciagac jezyk przez zacisniete usta i robi "prrrrr" plujac przy tym na wszystko Cytat:
![]() ale ladna pogoda dzis ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
Princesska, mam nadzieje, ze wieczorek udany
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- moj TZ aktualnie kladzie ciuchy na Kasi krzeselko do karmienia, wczesniej byl fotelik, a jeszcze wczesniej deska do prasowania, ale zlozylam ![]() MOja tez lubi wystawiac jezyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ktos pytal o szczeniaczka uniaczka, ja widzialam chyba ze jest w gazetce prom. w Selgros, zaraz spraedze.... http://www.selgros.pl/oferta-promocy...ezonowe/poznan tutaj jest, za 122 pln. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Hej,
My dzisiaj cały dzień na podwórku, albo na tarasie albo na spacerze. Dobrze, że tż ostatnio kupił ipada to byłam z wami w miarę na bieżąco. Jejciu wasze dzieci tyle ważą, a Martynka dopiero 6900 gram i w ciągu ostatnich 3 tygodni przybrała tylko 200 gram. Mam mega problem z jej jedzeniem. Po tym uczuleniu na marchewkę połowa obiadków nam odpadła. Dyni z ziemniakiem nie ruszy, po ziemniaku ze szpinakiem myslałam ze zwymiotuje (ja swoją drogą tez miałam odruch wymiotny), od 3 dni walczę z zupką: ziemniak+kukurydza+indyk. Też nie ma szans by chociaż łyżeczkę zjadła. Już wszystkiego próbowałam: podawałam ze swoim mlekiem, a dziś już nawet przyprawiałam. Masakra ![]() A i witam nową mamusię ![]() ![]() ![]() Macie jakieś pomysły jak ją zmusić do jedzenia. Wspomnę tylko, że deserki wsuwa, dziś zjadła cały słoik.
#438 |
Rozeznanie
|
kkasik, a probowalas jej cos sama ugotowac czy tylko sloiczki probowalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
kkassik, moja sloiczkow z obiadkami nawet nie powacha, a deserki tak. Te sloiczkowe zupki sa oblesne.... Ja jej sama gotuje, kiedys ugotowala jej moja mama i niby to samo, ale mala nie chciala jesc, mi to tez inaczej smakowalo, okazalo sie, ze mama nie dodala masla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
ja daję papkę ziemniaczaną i młody wpierdziela już aż miło choć na początku bez ekstazy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- majeranek powiadasz- nasz np.jest na niego uczulony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze faktycznie teskni za cyckiem ![]() Witam nowa mame ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
śpi ale dzisiaj zarywam nockę i zobaczę jak będzie spał w łóżeczku, będę pilnować żeby się nie zapłakał, na razie spokojniutko śpi od 19tej...
chyba ta tęsknota bo na cycku spał całą noc a chyba to na mm tak powinno być prawda? w dzień ma sporo rozrywki ale też się zdarza, że ciągnie za bluzkę i woła "hu hu hu" tak jak wcześniej na cysianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
a'propo wampirow, potrzebuje parasolki do wozka, bo moj tez sie wkurza, jak mu swieci i nie wiem czy kazda pasuje do kazdego wozka? Dodam tylko, ze u mnie w miejscu przyczepienia nie ma rury tylko taka rama szeroka z plastiku i nie chce wydac kasy niepotrzebnie
no i red party musze odwolac, poplamilo i przeszlo, wtf? Mam nadzieje, ze to nie implantacyjne ![]() ![]() no i sie pochwale, co zrobilam kuzynki corze na prezent odwiedzinowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy to cie pocieszy ale mojej kumpeli mala jadla tylko deserki i mleko piersiowa do ponad roku.niczego innego nie chciala.
#446 |
Wtajemniczenie
|
tak
![]() Witam nowa mame ![]() ![]() ![]() Jakby zul cos popsul przez balaganiarstwo,to by przez leb dostal ![]() W ogole od wielu tygodni pobolewa mnie podbrzusze,jak przed @,ale nie tak mocno.Macie tez tak moze??@ jeszcze nie mialam |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo dziękuję za uznanie, tylko nie rozumiem dlaczego jest tyle zamieszania, aż się zawstydziam. Dziękuję ![]() Princ, zatem stosunkowo udanej nocki życzę ![]() ![]() Aniolina, słonka dużo na wyjeździe. Obyś odpoczeła ![]() I zapomniałam co miałam pisac dalej ![]() No niic dziewczynki. Dobrej nocki życzę ![]() aaa jutro jadę do miasta sie odchamić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
muff albo oryginalna do Twojego wozka albo przymierz.Ja w ciemno nie kupowalam
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- kkasikk tak dla pocieszenia moja wazy jeszcze mniej...Je papki,deserki,kaszki,ale tak male ilosci,ze cienko przybiera... |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
chcialam przez neta zamowic, ale jak przyjrzalam sie ramie, to chyba bede musiala gdzies sie wybrac... a chce mi sie, ze hu hu
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
czy mi sie wydaje czy nasz watkowy hirol sie nie odzywam dzis?chodzi o Glam oczywiscie.jesli to czytasz to musisz wiedziec ze tesknimy
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- mala niedawno zasnela jakas po szczepieniu niespokojna.moja by sie nadawala dla Edwarda zamiast belli ma sloncowstret ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Baha moje dziecie Cie dzis wolalo mniej wiecej tak "baaaaaaha" ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Olusia co z goraczka malej spadla?jedziesz do polskiego lekarza?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.