|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
To zależy. U nas winietek nie było i nikt nie narzekał, na krzesła też się nikt nie rzucał żeby miejsce zając.
![]() Ale my mieliśmy małe wesele, gdzie prawie wszyscy się znali, wszyscy się razem bawili i dla mnie po prostu stratą czasu byłoby wymyślanie gdzie kto ma siedzieć. My tego nie chcieliśmy.
|
|
|
|
#3902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez sensu z tą poduszką.. Cytat:
|
||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam złe wspomnienia z październikowego wesela gdzie para mloda 10 minut czekała z toastem nim chmara ludzi pozamienia się miejscami bądz w ogóle je znajdzie dla mnie to jedynie formalność jedna wizażanka będzie po znajomości mi dekorować za pół darmo kościoł i też pewne elementy na sali więc pożyczę sztalugę zrobię plan miejsc i będzie cacy wiem kto koło kogo może siedzeć bądz nie (w końcu tyle lat jestem zaręczona że poczyniłam obserwacje na weselach) większego porblemu z usadzeniem nie będzie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-04-24 o 22:15 |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko powiedziałam, że nie zawsze te winietki są takie niezbędne. U nas nie było i też było dobrze.
|
|
|
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Winietki ładne ![]() U nas nie było i goście jakoś szybko sobie pozajmowali miejsca i nie było żadnego problemu. Zresztą ja jakoś nie wiedziałam jakbym miała ich porozsadzać |
||
|
|
|
#3906 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry, dziś jest taka piękna pogoda, że aż chce się żyć, wszystko się zieleni, w drodze na wolontariat przeszłam jeden przystanek pieszo i wracając też, jest cudnie |
|||
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
wiosna za oknem to i wizażanki wymiotło ![]() ja 2 h temu wróciłam z uczelni.. czaicie to że my mamy normalne zajecia w środę 2 maja nasz rektor jest chyba zbyt pewny siebie bo został wybrany na drugą kadencje i szaleje... mieliśmy zajęcia normalne w wielki czwartek że niby będziemy mieli rektorskie w długi weekend.. i co? i w poniedziałek i w środę są normalne zajęcia... a teraz siedze i się ucze na koło na którym nie byłam przez tą moją niezapowiedzianą wizytę w szpitalu wczoraj o 18 zamówiłam te winietki wysłałam formularz z danymi a oni już dziś je wysłali do mnie... widzę że są jeszce w Polsce firmy które na prawdę dbają o zadowolenie klienta (nie spieszyło mi się w sumie z nimi bo toż to jeszce ponad 2 msc a dziś rano dostałam malia że przesyłka już do mnie leci albo jedzie jak kto woli )
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle mnie nie było, nie wysiliłyście się za bardzo
![]()
|
#3909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten mały nie miał wścieklizny? Albo nie był z RECa :P? Cytat:
.Idę niedługo na zumbę .---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Nie ma Cię, to nie ma o czym pisać :P. |
|||
|
|
|
#3910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale się rozpisałyście dzisiaj :P nie ma co wróciłam z pracy, zabieram się za naukę
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Ja też się uczę, wkurzyłam się na simsy, bo mi się urodziły trojaczki :P Dal, wszyscy mi mówią o tej wściekliźnie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez próbuje sie uczyc :P
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prawie zrealizowałam plan naukowy na dziś został mi tylko jeden punkt. I jeszcze trochę jutro
|
#3914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że się śmiałam a przeciw tężcowi się zaszczepiłaś? ![]() jak Ci się mogły trojaczki bezczelnie urodzić.. |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, nic dziwnego, że mówią :P. A ten mały to mordę otwierał, jak się przewracał ?
|
|
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro Wiki ma szczepienie, nie wiem jak to przeżyjemy tym razem. Na samą myśl już się boję. Dobrze, że Tż-et się pozamieniał i będzie jutro w domu. Ja to już uciekam. Dobranoc |
||
|
|
|
#3917 |
|
Rozeznanie
|
To jest jeszcze nic,mnie kiedyś urodziły się bliźniaki, a zaraz potem przez przypadek zamiast cudownej opcji "bara-bara" kliknęłam w "postaraj się o dziecko" ... Urodziły się trojaczki. I potem musiałam zapieprzać z 5 dzieciaków. A wszystkie urodziły się okropnie płaczliwe. No masakra była
|
|
|
|
#3918 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
No właśnie, kurna, nie wiem, chciałam jedno ładne dziecko, bo oboje rodzice mają pragnienia życiowe związane z karierą, a nie z byciem niańką :PCytat:
Cytat:
i ja go chciałam złapać, on otworzył buzię i ciachhh, ile płaczu było jak zobaczył, że mi się krew leje :PA na dowód, że sobie tego nie wymyśliłam i że to wcale nie jest śmieszne pokażę Wam moje obrażenia!
|
|||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak jak w życiu. Chcesz cudownego bara-bara, chwila przyjemności, a tu się trojaczki rodzą :P. Cytat:
Chamstwo!Faktycznie rana jest. Aaaaale dziś piękna pogoda! Wróciłam z pracy, odwołałam dziś terapię z młodym, bo nie mam siły na to . Idę do niego w sobotę. A teraz spadam robić obiad .
|
||
|
|
|
#3920 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Noo, cudnie dziś jest, byłam dziś w biblio (na Hanki wydziale ), pochodziłam troszkę po mieście, sama przyjemność, gdyby tylko jeszcze skończyli te wszystkie remonty Ale dziś jadę do domu, TŻ, kochany, mnie odwiezie, muszę mu postawić jakieś megalody po drodze (i sobie też )
|
|
|
|
|
#3921 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() Byłam wczoraj u fryzjera I mam miedziane włosy :P Ale póki co Wam nie pokażę, bo możliwe, że w przyszłym tyg.będziemy mieć sesję z mężem ( o ile dogadamy się z koleżanką) to wtedy Wam pokażę efekty
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Czekamy na zdjęcia !Co do winietek, to u nas miały być, ale w końcu nie było, bo sami robiliśmy, a było mało czasu, nie mieliśmy gdzie wydrukować tego porządnie, blebleble, i TŻ powiedział, żeby dać sobie spokój, a potem żałował . Ale był plan stołów- mieliśmy okrągłe stoliki i każdy stolik miał swój numer . Było dobrane pod względem wieku i rodzin . Jak byłam na weselu znajomej, to były winietki, ale posadziła nas TAK idiotycznie- ze swoją rodziną (zresztą baaaaardzo daleką), ludźmi w średnim wieku :/. Ale ogólnie to jestem za winietkami, a już na pewno za planem stołów- chociaż, jak są stoły połączone w podkowę, to już chyba nie ma takiego znaczenia .
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tż jeszcze bardziej- nie myślałam, że aż tak mu się będzie podobać ![]() Właśnie dlatego nie jestem jakąś szczególną zwolenniczką winietek, ale nie to, że mi się nie podobają-bo ładnie to wygląda, elegancko, ale jak Para Młoda źle wszystko zorganizuje to później może być klapa
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
padam na ryjek
od 16,30 do 18,30 powinnam mieć ćwiczenia... trwały od 16,30 do 17 ale puściła nas kilka minut po 18 bo ona nie może wcześniej i przez ponad godzinę marnowaliśmy czas przeczytałam was ale nie ma weny ![]() morsi ale Cię użarł ślady jak po moim piesiu
|
#3925 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() łoo no nieźle Cię ugryzł ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przedostatnim razem nie pokazałam ![]() A teraz też Wam pokażę, tylko jeśli będziemy mieć tą sesję to będzie przy okazji
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A my po szczepieniu. Wiktoria przy pierwszym ukłuciu była bardzo dzielna nawet się nie skrzywiła, ale za to przy drugim już bardzo płakała. Za to w domu tylko trochę popłakała, mniej niż poprzednim razem. Teraz sobie słodko śpi. Waży już 5500g |
||
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj bylam od 8 do 16 ![]() dzisiaj zamiast na wykladzie siedzialysmy w słoneczku pod rektoratem nawet raz sobie pomyslalm ze idzie dziewczyna podobna do morsi, chyba cie wyczulam myślami
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Z drugiej strony może być tak, jak pisała Kicia- że goście łażą i szukają miejsc . Ale wszystkiego się nie da przewidzieć .Cytat:
?
|
||
|
|
|
#3930 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz ![]() Cytat:
![]() No, ślady całkiem jak po psie, a to tylko pięciolatek :P Cytat:
![]() Cytat:
)? Może to byłam ja, bo tamtędy przechodziłam :P Jak pójdę oddać, to dam Ci znać ![]() Ja już w domu, w swoim własnym, cudownym łóżeczku
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

My tego nie chcieliśmy.

Właśnie obżeram się razowym makaronem ze szpinakiem, camembertem i kurczakiem 

nasz rektor jest chyba zbyt pewny siebie bo został wybrany na drugą kadencje i szaleje... mieliśmy zajęcia normalne w wielki czwartek że niby będziemy mieli rektorskie w długi weekend.. i co? i w poniedziałek i w środę są normalne zajęcia... 

że się śmiałam 

nawet raz sobie pomyslalm ze idzie dziewczyna podobna do morsi, chyba cie wyczulam myślami