|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Praca i nowo poznany ktoś :)
Dziewczyny czy da się tak po prostu wybić sobie faceta z głowy widując go codziennie?
Powiem tak nie dawno zaczełam pracować tam gdzie X. Od razu jak go zobaczyłam to hmm pomyślałam : " boże co za facet ma po prostu to coś ;/ patrzy się tak głęboko w oczy zagadał do mnie, spytał jak praca odp tylko że fajnie. Zawsze jestem wygadana ale tym razem strasznie mnie spięło. W sumie to nie wiem po co to pisze tutaj, może dlatego że mam potrzebę ciągłego gadania o nim, dosłownie jak jakaś głupio "zaloffciana" małolata a przecież tą małolata już dawno nie jestem Dziewczyny jestem zmuszona widywać go codziennie a znając siebie, swój charakter i naiwność będę co raz więcej myślała, analizowała itd. Już teraz widzę że chce być ciągle tam gdzie on, nie mogę się skupić na pracy bo myślę tylko o tym kiedy wpadnie do biura itp jakieś rady ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca i nowo poznany ktoś :)
Uuu... Niestety nic z tym raczej nie zrobisz :P Przecież nie będziesz przez to zmieniać pracy
Zauroczenie przejdzie samo, z czasem. Sama byłam baaardzo zauroczona w jednym chłopaku przez 3 lata LO Boże nie mogłam doczekać się przerwy kiedy go zobaczę gdzieś na korytarzu, wiedziałam kiedy będzie szedł do sklepu po bułkę, w jakiej sali ma potem lekcje a na lekcjach nie mogłam się na niczym skupić Teraz wspominam z uśmiechem bo w sumie te motylki były fajne i dawały kopa że z chęcią biegłam do szkoły
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyna nie ściana ;P
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A może on chciał być tylko miły ,a ty nadinterpretujesz zbytnio jego zachowanie..?
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszą moją "poważną" miłością był taki chłopak w podstawówce byłam "zakochana" w nim od 3 do 6 klasy faajnie jest powspominać i też wspominam z usmiechem na twarzy czasy gdy nagle "uwielbiało" się szkołę ![]() a co do tego faceta to nie wiem czy mi tak szybko przejdzie. tzn wiem że gdy będę go widywać codziennie to na pewno mi nie przejdzie. Ja mam po prostu tak albo ktoś mi się zupełnie nie podoba, nie chcę zaczynać z nim znajomości i jestem cała na NIE albo zauroczę się w kimś bardzo szybko, praktycznie od razu nigdy nie miałam sytuacji w której musiałabym się do kogoś przekonywać.Nie wiem co z tym fantem zrobić ehh.. on w sumie tylko zagadał jak praca, dziś też mu coś tam dziewczyny mówiły o jego wyglądzie i spytał się mnie jak wygląda. Odpowiedziałam żartobliwie że okropnie ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
haha co za dziwne uczucie cofnęłam się w rozwoju do wieku 16 lat |
||
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś rady odnośnie wyeliminowania zauroczenia?
![]() Młotkiem po głowie albo głową w
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Myślę, że świadomość, że pan jest zajęty powinna skutecznie wybić Ci go z głowy. Jeżeli nie wybiła, to cóż - czekaj na cud. I podobno nie ma takiego wagonika, którego nie da się odczepić
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
edit: już chyba wiem :P nie no nie bedę taka chamska i nie bedę go odbijać jakiejś pannie. Z tego co mi wiadomo to są razem 9 miesięcy. Musze się z tym jakoś uporać. Może spróbuje na niego nie patrzeć jak będzie w pobliżu czy coś w tym stylu.. no bo co innego mogę zrobić? przecież się nie zwolnie ; / eh świadomość że jest zajęty w jakiś sposób wybiła mi go z głowy bo już wiem że nie ma co się starać, nie ma co wyobrażać sobie nie wiadomo co. Aczkolwiek nie ukrywam że myslę o nim, i cholernie mi się podoba, jeszcze to spojrzenie ;/ jakoś do innych pracownic nie zagaduje, tzn gada ale z ludzmi ze swojej branży a z mojej jeszcze nie widziałam by z jakaś gadał. No ale jestem tam od niedawna więc nie wiem. Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2012-04-25 o 23:32 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jakbyś była chamska i miała ODBIĆ faceta..
To co to za facet który DAJE SIĘ odbić Dupa nie facet hahaha |
|
|
|
|
#12 | |||
|
Zakorzenienie
|
Autorko nic na to nie poradzisz, staraj sie unikac miejsc gdzie on moze przebywac, nie narzucaj sie i nie szukaj za wszelka cene kontaktu z nim czy tez chodzenia wszedzie gdzie on, on pewnie traktuje Cie jak kazda inna kolezanke z pracy wiec szkoda zebys sobie wbijala go bardziej do glowy ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurde ale mnie wzięło heheh ; p ale ok ogarne się i po prostu skupie się na pracy, chyba chociaż może byc ciężko bo ostatnio nawet mi się snił
|
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo jaką byś miała satysfakcję z tego że rzucił ją dla Ciebie? Że rozbiłaś związek? I jakby od razu po rozstaniu związał się z Tobą nie czułabyś się dziwnie? I miałabyś pewność że Ciebie nigdy nie zostawi dla jakiejś laski poznanej w pracy? Może teraz tego nie widzisz, ale myślę że byś źle się z tym czuła. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, znajdź w nim coś złego, albo wyobrażaj sobie, że nie ma penisa.
Przede wszystkim skup się maksymalnie na pracy. Zacznij zwracać uwagę na innych facetów w Twoim otoczeniu i ocenia ich, fantazjuj o nich.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
jakies rady?
hmmm usiasc i poczekac az przejdzie
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
poszukaj w nim wad
już znalazłam jedną - ma laskę fajnie, że nie chcesz niszczyć komuś związku takich ludzi z zasadami jest coraz mniej
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej skup się na pracy, bo Cię wywalą i skończą się Twoje problemy
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" Nie ma takiego wagonika, którego nie można odczepić " ale poważnie to skup się na pracy, nie na nim.Skoro ma dziewczynę jest nietykalny i tyle. Edytowane przez Duduu Czas edycji: 2012-04-26 o 10:04 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Niektóre dziewczyny/kobiety w uprzejmym zachowaniu mężczyzny doszukują się już oznak tego, że na nią leci
![]() Jak ma dziewczynę i ją kocha to jej nie rzuci, ale też nieelegancko jest kręcić się koło zajętego faceta bo wywołuje to dosyć nieprzyjemną atmosferę w pracy. Możesz też paść ofiarą "życzliwych" koleżanek z pracy które chętnie w ramach nudy Cię zaczną obgadywać
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagubiona
Wiesz... a może tu chodzi o to, że facet robi to specjalnie, żeby podnieść swoje ego ? Są tacy faceci, którzy grają lovelasów, bo im to sprawia frajdę, kiedy widzą takie dziewczyny, którym to imponuje. czują się fajni, lubiani, itp
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tego się trzymaj
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Dziś za waszą radą
dzisiaj tylko się przywitał, uśmiechnął ale zachowywał się wobec mnie normalnie. Przynajmniej wiem że ma mnie w tyłku kurde dziewczyny smutno mi cholernie. Mimo starania się nie myślenia o nim i nie patrzenia na niego jakoś nie mogłam. Ciągle mam jakąś dziwną nadzieje że może zagada do mnie? a dziś wszedł kilka razy do biura, popatrzał tak normalnie i poszedł.. Odbiło się to na moim humorze, byłam zła jakaś taka rozbita i mało się odzywałam.. Nie umiem panować nad emocjami. Jak coś mnie wkurzy, lub zasmuci to nie umiem udawać że jest inaczej. A wiem że powinnam bo jestem nowa w tej firmie i po prostu wypadało by pokazać się z jak najlepszej strony. Na razie mam średnie konakty tam, nie wiem czemu może dlatego że jestem tam dopiero nie caly tydzień?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ahaa.. to dlatego go zatkało na Twoją lakoniczną odpowiedź "fajnie". Dziewczynko! Bądź dla niego miła, bo faktycznie powinnaś się przyzwoicie zachowywać w nowej pracy.
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jakis wypad weekendowy potanczyc z kolezankami i pofiltrowac z facetami tam? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle zauważyłam że każdy ma mnie w tyłku. Nawet nowo poznane osoby są do mnie uprzedzone mimo że mnie nie znają. Jestem na siebie zła że zamiast pokazać się z jak najlepszej pracy ja pokazałam że jestem humorzasta, marudna itd. ; / jak poprawić stosunki w pracy ? a co do niego to hmm może mi przejdzie. tzn jak bedę dalej tam pracować to na pewno mi nie przejdzie;/ jak się uprę na jedną osobę to długo mnie trzyma
Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2012-04-27 o 17:19 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

ma po prostu to coś ;/ patrzy się tak głęboko w oczy 

Zauroczenie przejdzie samo, z czasem. Sama byłam baaardzo zauroczona w jednym chłopaku przez 3 lata LO
Boże nie mogłam doczekać się przerwy kiedy go zobaczę gdzieś na korytarzu, wiedziałam kiedy będzie szedł do sklepu po bułkę, w jakiej sali ma potem lekcje a na lekcjach nie mogłam się na niczym skupić 

pierwszą moją "poważną" miłością był taki chłopak w podstawówce
haha co za dziwne uczucie 

kurde ale mnie wzięło heheh ; p ale ok ogarne się i po prostu skupie się na pracy, chyba
takich ludzi z zasadami jest coraz mniej