|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach
ja już Groszeczku wysłałam
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja tez juz wyslalam, gabaryt zły wzielam, ale to tylko 0,60 wiecej ![]() wszystko wczoraj tym pachnialo, łapki bolały, nieraz psik nie trafil do fiolki, tylko na mnie i mam nadzieje, ze dojdzie cało ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- pani sie do włosow przykleil ten kwitek od poleconego, ona sobie nanosi, a on wisi jej na włosach ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- i jeszcze jaki mialam problem nałozyc ten atomizer, za cholerke nie chcial wleźć i P. mowi, ze moze go rozgrzac farelka, to wzielam suszarka i dało sie a juz zaczelam szukac na perfumach czy nie ma na jakims watku jak to sie zakłada ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- tasma izolacyjna byla potrzebna, bo to najlepiej sie klei i potem schodzi i P. poszedl kupic, bo uff po drodze byla, ale mowie jakis ładny kolor, najlepiej rozowy ![]() nie bylo ale za to czerwony
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Supcio Grochu
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
wybylam na troche, bo z kolega jechalam po ewidencje, bo potrzeban mi do sprawozdania, a akurat tego nie przyniosl z banku
![]() i poszlam od razu na poczte, bo wpisalam przesylke w necie i mialam smieszna wage jak na to cos, ale uff, wszytsko gra, bład poczty, niedosc, ze napisali ekonomiczny, to zła waga ![]() a to znowu bylo z choroby, bo mam takie fajne czerwone buty i kiedys szukalam czy innego koloru by nie bylo, patrze chaberek, na szafie dziewczyna sprzedaje nowe, za 50 zl, a na all byly po 120 z przesylka, ale i tak rozmiaru nie bylo, a tu bach moje 37 no, ale sie balam, ze to juz niewazne czy jak, ale gra, dzis doszly , a na szafie nigdy nic nie bralam ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- obydwie napisały : śmierdziel, za śmierdziela
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak tłok na nibylandii
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- przypomnialo mi sie jak u Szymona zaproszenie dla UK wygladalo ![]() przyjedźcie do PL, tu jest mniej Polakow niz u Was, macie jedna Pippe, a u nas 20 milionow, macie Beckhama, a u nas ( i tu obrazek jak siedzi chłop i pije ) bek chama
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:31 |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
http://film.onet.pl/fotoreportaze/wp...#photo11871453
mina jej faceta bezbledna ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- http://film.onet.pl/fotoreportaze/wp...#photo11871453 a tu
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba se jadę w sobotę do Sopotu
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Majkol, Majkol! Pamiętaj jak dziś... jak... eh.... Chodziłeś ze świerkiem w Mógłbyś to robić częściej |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem teraz na obczyźnie więc chyba sobie odpuszczę ale dziękuję Grosiu
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- zalezy co kto lubi , mi wystarczył opis Anki, a że cena niewygórowana, to zapragnełam je mieć ![]() tyle kobiet, tyle nosków i każda inaczej czuje, szczegolnie skora jak przyjmuje, dla mnie to zapach taki prawdziwy, co się rozwija i za każdym niuchem czuje jakas tam inna nutke, nie do pryskania, ze az powali, tylko do muskania w pulsujące miejsca albo psiknac 2-3 razy w powietrze i przejsc przez tę mgłę, i otuli ![]() a nie jak są takie co mozna psikac na siebie i w ogole, a i tak zaraz uleca
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2012-04-26 o 13:35 |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, chociaż co rusz dostaję jakieś tam perfumy, nie używam tylko daję dalej, bo i tak dla mnie jest tylko jeden zapach, w którym czuję się najlepiej
jestem mu wierna od 9 lat jest do Dolce&Gabbana Light Blue Nawet jak inny zapach mi się podoba, to raz użyję, a potem wracam do mojego W ogóle preferuję mieć jeden zapach, niż zmieniać.. wtedy jest częścią ciebie
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
ide zaraz na to ciepełko
ale jak zwykle cos wieje
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku dostałam paczuszkę od Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- powiem Wam, że mojej mamie by pasował zapach :P
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czuję Majkola
Czuję Francję Jak jechałam do Hiszpanii sto lat temu byliśmy na zwiedznaiu perfumerii Fragonard...tego typu zapachy tam właśnie były Dzięki Grochu ![]() Wiecie, że wiosna w pełni Tyle tirówek na trasie, że ja walę ![]() Aż miałyśmy ubaw i zastanawiając się co one robią zimą obmyśliłyśmy biznes Postawić im koksowniki i przy okazji będą grillować kiełbaski ![]()
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Od jesieni będą z Bydgoszczy loty do Paryża, Rzymu i Mediolanu...i parę kierunków na GB otwierają ![]() Bożesz Ty mój...."metropolyja"
|
||
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
no to śmierdźcie na zdrowie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Lu to chociaz mnie ucałowala, a Kama zimne dzieki , za tyle roboty, nawet nie wiecie jak mnie dzis sciegna bola, jak to sie psikalo źle żartuje, dla mnie to sama przyjemnosc, choc rzeczywiscie dzis wzielam obcążki i skorke cięłą i myśle co jest, prawa reka boli jak scisne jak nie wiem i przypomnialo mi sie ![]() az nie chce mi sie rozbierac nastepnego
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Bedziem woniać
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Grochu nawet nie wiesz jak ja się namęczyłam, żeby to poodwijać
|
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
ja to sobie wyobrazilam, ze taki zapach pasuje na tych ciezkich Majkolowych garniakach z pagonami
tak sie wtopi w material, ze potem nie potem czuc ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ale uff całosc priorytetem doszla
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szybciutko doszło
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja szaleje w SP
![]() szczoteczka byla potrzebna, pasta, to i lakier wzielam ( zielony ![]() i jak bralam ostatnio skin, to 2 byly, a teraz chyba ich juz z 5, ale nie zapasuje, bo ile mozna ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- w ogole to ja uwielbiam testowac nieznane i teraz znow mnie porwalo kuszenie ale stop na razie, po tych 3 killerach, a jeszcze wiele czeka, starych niespotykanych zapachow
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro się do Lki wypsikam, ze zabije mojego instruktora
Wreszcie skończy marudzić i będzie można w spokoju jeździć
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- pewne dziecko do taty powiedzialo : chyba czas kupic kabrioleta, bo te perfumy mamy sa bardzo mocne ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- u Szymona podobal mi sie Radzimir Dębski ![]() ale on ma podobno tylko 25 lat
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
widzimy się wkrótce na otwarciu sklepu DeeZee w Katowicach!
a dzień wcześniej na koncercie Goorala i Woodkida
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
ale kto z kim
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Groszeńku ja się na randkę wypsikałam i se rajstopa podarłam
także Majkol rządzisz ![]() ale szczerze mówiąc dla mnie za dużo piżma
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
bo to nie do psikania, przeciez pisalam, tylko musniecia
bo tak mozna zabic ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- odstaw, za 10 lat bedzie w sam raz ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ide na Hotel spojrzec
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
akurat leci reklama : majtki chłonne
a ja do P., ze musze Wam powiedziec byscie przy fotach MJ takie ubieraly
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
ej ale bez kitu MJ się tym psikał???
sorry nie no one są spoko jak mocno wywietrzeją
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie nie wiem czy psikal czy na kims lubil
![]() ale kiedys sie dowiemy ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- a ja ide 2 inne odpsiki robic i tez ida do Mińska, nawet na te sama ulice, szok, świat jest mały ![]() moja biedna łapka ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- poszlam do kuchni, a Stiuart sie mnie nie spodziewal i spierniczał, ze nie wiedział juz gdzie
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Przysnęło mi się na Magdzie Gessler
![]() Potem się umyłam i już mi się nie chce spać... No właśnie umyłam się, a dalej mi tu pachni ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Tylko ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
I zamawiał flaszki nałogowo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

jest do Dolce&Gabbana Light Blue