![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
http://allegro.pl/parasolka-parasol-...275680398.html
a cos takiego by wydalo? Napisane, ze do kwadratowych ram tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
MÖJ przybrał tylko 200 w ciagu 2,5 tygodnia. A je normalnie- nawet 10 czy 12 razy na dobe
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Wtajemniczenie
|
muff ja mam taka.Ale nie wiem,czy by na kwadratowej ramie sie zapiela
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie bylam,bo malej przechodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
a jaki masz wozek??
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
hauck apollo 4
http://www.google.de/products/catalo...ed=0CGYQ8gIwAA |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
moment, zaraz fotke pytne i dodam
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Komp mi sie zawiesil, ale juz jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak miałam z pare razy ale narazie cisza na morzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Wtajemniczenie
|
muffi tz twierdzi,ze nie,za gruba.Ewentualnie do tej rurki,co jest wyzej,ale to chyba buda jest??
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Do niego masz parasol Deluxe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
o dzieki, juz wiem czego szukac
![]() tez myslalam o tej rurce, ale jal bude rozloze to nie da sie ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- nie wiem dlaczego ja tu siedze zamiast spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
![]()
ufff! przeczytalam Was
![]() jutro... tzn. dzisiaj później napiszę więcej, bo padam na twarz ![]() dobranocki ![]() ![]() aha - jak mogę się przyłączyć do klubu? ![]()
#464 |
Raczkowanie
|
Poszłam sie tylko umyć i wracam a tu tż śpi obok małego w najlepsze. Wchodze do pokoju a tu mega smród od kupsa małego, pytam tż a ty nic nie czujesz. A on do mnie- daj spokój my spimy ;-) a teraz karmienie, jak liczyłam chyba już 14 w ciagu doby. Dobrej nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nic na te kwasy sie umowiła zobaczymy efekty dziewczynka juz komplexow sie nabawiła ![]() Cytat:
![]() ![]() to mój chyba lzejszy i to chłopak jeszcze to powinien byc ciezszy wg siatek ![]() kazała czekac do 6m-ca? a ile podajesz jej jabłuszka? scieranego ? i soku? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nasze podobne do tych zabaw to moze sa i inne podobienstwa: spicie razem, tak?- my tez ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() muff sliczne ![]() buhahahahaha ![]() my dzisiaj pobudki co 1,5-2h takze jest tendencja wzrastajaca ![]() ![]() ![]() ![]() glam odezwij sie szybciuko ![]() baha fajna laska z ciebie ![]() dermatolog- ok.... nic groznego... skuiska gruczołów łojowych neurolog- skierowanie na rehab 5x... bo spina konczyny... tez podobniez nic groznego, ale zeby sie nie utrwaliło no i beda bezpłatnie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Mam pytanie- dawala ktoras maluchom zupe z soczewicy???? Ktoras z dziewczyn pisala ze ma ksiazke Anabel Karmel- tez ja mialam ale oddalam kolezance jak sonia podrosla. A pamietam ze tam soczewica byla jednym z pierwszych posilkow. I w indiach tez sie tak podaje. Tylko nie pamietam od kiedy??? ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Odzywam sie ![]() 2 dni temu Sonia mi tak cisnienie podniosla- normalnie diabel w nia wstapil, myslalam ze bez egzorcysty sie nie obejdzie...wzielam sobie na noc tabletke uspokajajaca od mojej mamy i wczoraj pol dnia nieprzytomna bylam, drugie pol na spacerze Ale w ogole wczoraj mialam mega dola i nie chcialo mi sie nic... Normalnie jakbym stracila serce do wszystkiego z dziecmi na czele. Totalna obojetnosc, ledwo sie z lozka zwloklam
#467 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nasz też spina nóżki jak jest pobudzony, to źle???????? aaaaaaa mam nadzieję nie przechwalę, ale młody przespał całą noc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Wtajemniczenie
|
o jezdes
![]() ![]() nie mam pojecia o tej soczewicy a jak ubieracie dzidzie w domu? spodnie+skarpetki lub półspiochy+ co? body krótki rekaw/body długi rekaw? ja mieszkam w bloku, bo w domu to chłodniej ![]() mój rano ma główke mokra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w dzień bodziak długi i spodenki dresowe plus skarpetki ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- kurcze poszłabym na spacer tylko jak wampirrra przed słońcem uchronić... no i te moje cycki ![]() pewnie znowu do 16 będziemy czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
elf
nasz spinał przy badaniu u lekarza i czasami w domu takie piastki do bicia ma.... ale super z ta noca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
no właśnie nasz też czasem robi te piąstki i prostuje nóżki, kurcze nic nam nie mówili ale może dlatego że na badaniach on zawsze pełen luuuuuuuuz
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zadomowienie
|
![]() Glam mam nadzieję, że dzisiaj lepszy humor??? goferek u nas dokładnie tak samo z karmieniami, mały nawet 2 razy dziennie dostaje mm i nic to nie pomogło, co 2 h cyc + zupa obowiązkowo bo jak nie to będzie krzyk i deserek a karmień dalej sporo mamy nikaa my po domu biegamy w bodziaku na krótki rękaw + jakieś portki i skarpetki Olusia, kkasikk, goferek dołączam do klubu kruszynkowych dzieci. Piotruś też mało przybiera na wadze, pediatra ręce rozkłada, bo wyniki ok, a on malusieńko przybiera. Stwierdziła,że to przez to,że on taki ruchliwy i spala dużo kalorii na te swoje akrobacje i że może to jego natura,że teraz jest drobniejszy. Pocieszyła mnie tym,że dobrze maluch się rozwija, bo podwoił swoją masę urodzeniową w 4,5miesiąca ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- elf oj my też uciekamy przed słońcem, zawsze mam pieluchę w pogotowiu to zarzucam na budkę i jest ok ![]() A z cycolami to może przed wyjściem ściągnij trochę, żeby nie bolało?? A apropo cycolów to u mnie znowu duzzzzoooo mleczka, aż dwa razy w nocy musiałam się przebierać, bo przeciekłam, a jeszcze 1,5tyg temu nic nie było może kilka kropelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
MOLA no widzisz, może jakiś kryzysik był?
![]() dobry patent z tą pieluchą ![]() ![]() a tych karmień rzeczywiście strasznie dużo, nasz to max. 7 razy ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- ![]() ja 3 lata temu siedziałam na innym forum jeszcze nie jako elf tylko diabeł tasmański ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Topór zakopany, ojjjj zakopany i rano też go dokopywaliśmy hehehehe ![]() Nawet córa wiedziała, żeby pospać dłużej i obudziła się 6:20 ![]() My też mieszkamy w bloku i ubieram małą w półśpiochy i bluzeczke z krótkim rękawem, bo jak słońce daje czadu to w domu bez włączania ogrzewania mamy 22 stopnie. Słoneczko już pięknie świeci ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- W ddtvn ma być temat, jak zrobić, żeby dziecko przesypiało spokojnie całą noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z rana to koszulka na dlugi i spiworek letni... ale w dzien mam ekspozycje slonca non stop :/ wiec mala w bodziaku na krotki i skarpety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() trochę ogarnęłam dom, mała dostała drugi raz cycka i śpi, a mi się nic nie chce. miałam piec ciasto, ale yyyhhh... nocka względna, dwie pobudki, ale miałam problem z zaśnięciem. ciagle mi się włącza myślenie nad tż i jego zdrowiem ![]() może wybiorę się z małą na spacer za jaką chwilę jak się obudzi...ale beznadzieja |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Elf chyba był kryzys, a z karmieniami to jest różnie jak chce mu się pić to wisi co 1 h na cycku a jak tylko głodny to co 2,5-3h wiec z tym jest różnie
princeska patent na przesypianie całych nocek - odczekać 2 lata jak dzieć podrośnie ![]() ![]() a tak na serio to dałabym miliony, żeby mały przespał ciurkiem 7h |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.