|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
![]() ![]() Czuję się, jak w domu ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam wszystkim (nie będę aż tyle cytować) za kciuki i słowa poparcia, bo ostatni czas nie był dla mnie łatwy - podjęłam ważną decyzję i mimo, iż zdaję sobie sprawę jak będzie ciężko mogę wyznać: wierzę że będzie dobrze i jestem szczęśliwa. Pewnie część z Was postawiło na tym krzyżyk, no ale ja wierzę... ![]() ![]() ![]() ![]() magdalenne brawo za pudełka: ![]() ![]() ![]() Zestawienie: ![]() chocolate muffin: Jechać, czy nie jechać - oto jest pytanie?? I czemu ja nie mieszkam bliżej Łodzi i tych cudownych, wielkich hal (Ptak i cała reszta)... ![]() Ja też Was przeleciałam, coś niecoś mi się zapamiętało i tak: ja też chcę mieć już napisaną pracę debilną (jutro idę "pomieszkać" w bibliotece), chcę super sesję zdjęciową z różnymi gadgetami, wkurzają mnie pozwolenia na lampiony ale dam radę, uwielbiam fotki z :Fabryki Fajnych Fot", Nenie zazdroszczę drugiej kiecki, Kindzi spowiedzi przedślubnych życząc smaczego kwasu foliowego ![]() Dziś miałam intensywny dzień: kupiłam bieliznę ślubną! Było bardzo ciężko, bo jeszcze przed kryzysem z TŻem przeszłam z Mamusią ogromną ilość sklepów z bielizną, przymierzyłam po 0koło 10 staników w każdym i co jeden to gorszy.. Dooopa, a nie staniki! Jak się ma mały biust, który trzeba wyeksponować w kiecce, a na co dzień kupuje staniki w h&m to się ma problem... I udało się w Triumphie ![]() ![]() - biała bardotka, do tego zwykłe stringi - pończochy z Gatty x2, - zwykła niebieska podwiązka, - wkładki sylikonowe do stanika - broszka motyl do torebki ślubnej - kosmetyki w Rossmannie - lakiery w Inglocie Wsio ![]() Padam na twarz, a jutro fitness na 8.30... ![]() Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-04-26 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Brawo! Brawo! Za Twoją siłę i za zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę nyny. Dobranoc ![]() Jutro czeka mnie podróż do domu, będę cały czas z TŻ więc do 3 maja będę rzadziej zaglądać. Życzę Wam udanych majówek a PMkom ślubującym w ten weekend wszsytkiego dobrego na nowej drodze życia!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide sie wyprysznicować i do wyrka ![]() spokojnej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cyckonosz to dramat i katastrofa... Powinni robić ładne też dla dziewczyn bez biustu, a tak to dyskryminacja ![]() ![]() ![]() Idę spać, bo na fitnesie zdechnę jutro... Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rano jak mi się uda wstawię moje zestawienie studniówkowe ![]()
04.08.2012 ![]() 04.07.2014 ![]() Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2012-04-26 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Gwarka.. jeśli rzeczywiście nie płacisz za transport i Ci się nudzi w domu to możesz się przejechać, co Ci szkodzi, ale nie nastawiaj się na nic specjalnego. Na początku tam było fajnie bo było dużo różnych rzeczy i czasami bardzo fajnych i naprawdę niektóre w rewelacyjnych cenach. Ale po kilku miesiącach się zepsuło. I teraz jest ogólnie kicha i cecny są wyższe. Ja np. jutro jadę na ciuchy do konopisk, ale to jest już sporo dalej, pod Częstochową. Moża uda mi sie znaleźć buciki slubne wygodniejsze. Dobranoc pmki.
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek kochaniutkie
![]() ![]() Trzymta się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Rozeznanie
|
hej dzieczynki wpadłam żeby się przywitać i uciekam w trasę na warszawę.. będę wieczorkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedna najważniejsza rzecz!
Najpiękniejszego dnia dla naszych sobotnich PMek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||||
Raczkowanie
|
Dzięki za opinie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1751 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam Cię za słowo ![]() ![]() Nie ma sprawy ![]() Ładne buty, ale nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdybym miała jeszcze jakieś pytania to odezwę się na PW ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Witajcie ![]() Mój mąż wyprawiony do pracy, a ja mimo, że jestem jeszcze śpiąca ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-04-27 o 05:46 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj o 12.30 próbna o 15 PRZYMIARKA ![]() o 19 degustacja tortu ![]()
![]() |
#1753 | |||
Konto usunięte
|
cześć i czołem
![]() dzisiaj piątek więc wstałam z ochotą bo w niedzielę jedziemy na wieś tam jest tak pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
Witam się porannie.
Dziekuje za opinie albumu ![]() A teraz mykam na targ po pelargonie na balkon ![]() ![]() Miłego dzionka życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ![]()
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zadomowienie
|
Och, jak miło się czyta, gdy wszystko u Was gra i buczy
![]() ![]() ![]() GRATULUJĘ wszystkich załatwionych spraw i zakupów, powodzenia życzę Tym, które dziś mają ważne rzeczy do załatwienia i łączę się w nerwach z sobotnimi PMkami. Heh, przed własnym ślubem chyba zwariuję....jeszcze tylko 11 tygodni.....czas chyba poszukać biżuterii i bielizny....i wielu innych rzeczy :P no ale na razie łóżko, bo dziś czeka mnie prezentacja na studiach (nie mogę nie iść, bo to jedyna okazja do zaliczenia ćwiczeń) a w weekend 2 egzaminy, oj nie będzie lekko, ale powinnam być jak najkrócej poza domem, bo trafię do szpitala, pewnie już bym leżała, gdyby nie to że mama jest lekarzem.... Pozdrawiam Was ciepło i słonecznie, ech, szkoda, że nie mogę nigdzie nawet pospacerować w taką pogodę..... ![]() koniec smutów.... BUZIAKI!
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście że będą foto ![]() Na wizażu bez łba, ale na poczcie już z próbną fryzurą i mejkapem mejd baj MI ![]()
![]() |
#1761 | |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Jenny u Ciebie za niedługo rocznica ![]() Cytat:
![]() ![]() omosia mnie też podoba się ten album mimo rocznika 87 ![]() e, miałam iść do łóżka... ![]()
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
audrey czekam na relację
![]() a do mnie wczoraj zadzwoniła chrzestna, że jej nie będzie na weselu ale przyjdzie sama na ślub - tłumaczyła się długo ale jej wierzę a po za tym mamy dobry kontakt ze sobą więc jej przebaczyłam ![]() i kurczy się nasza lista gości i to dość znacznie koziczka tylko spokojnie na wyjeździe ![]()
#1763 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziękuję wszystkim za brava i miłe słowa a propos zestawienia ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Bardzo ładna! ![]() Cytat:
![]() maly_czlowieczek: DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA ![]() Intensywny dzień się zapowiada, ale za to jaki przyjemny! Powodzonka! Cytat:
![]() Po południu wyjeżdżamy z TŻ nad morze, a w poniedziałek zmieniamy lokalizację i uderzamy na Śląsk- w rodzinne strony... Wracamy 6 maja (nie będzie mnie przez ten czas na wizażu) Z racji tego, co następuję: ![]() Dla wszystkich i każdej z osobna: UDANEJ MAJÓWKI ![]() I przede wszystkim: 2 maja Ewusia_marchew 5 maja jagata madzia2306 Ania_M_ BAJKOWEGO ŚLUBU i WSPANIAŁEGO WESELA DZIEWCZYNY!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatni raz byłam 4 lata temu, a od dziecka jeździłam co rok i stttrraaasznie tęsknię ...
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Strasznie szybko leci
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie ostatnio zapiernicz i czasu na wizaż nie ma ![]() Udało mi się zauważyć relację niusi - gratuluję ![]() U mnie z nowości - odebrana suknia, wisi sobie w szafie, tren się tak pięknie podpina i majta w tańcu ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla Was ![]() Będe odwiedzac i podczytywac w miare mozliwosci, z odpowiadaniem moze byc gorzej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Nie znam takiej firmy i nigdzie nie spotkałam. Jeszcze Marilyn kupuję i mają bardzo dobrą jakość, muszę zobaczyć jak wygląda koronka, bo cena taka sama jak Gatta - 20zł
![]() |
#1767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ola robi mi pelna dekoracje:bukiety, butonierki itd., kosciol, sale, auto ![]() ![]() Wiktusiaczku ciesze sie, ze wszystko juz ok ![]() Zazdoszcze plenerow slubnych za granica ![]() Dziekuje za opnie w spr. zestawienia ![]() 3mam kciuki za te Pm-ki, ktore juz nie maja za duzo czasu i slub na dniach! (ale ten czas smiga... a mi dokad wybily 4 miesiace do slubu to po prostu pedzi!!!), kicia 3mam kciuki za kolokwium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
hejcia
![]() no już mamy prawie wszystko załatwione jeszcze tylko musze przedzwonic do siostry zakonnej ugadac się z nią co do wyjazdu po kwiaty do kościoła ![]() a tż dla swoich gości załatwił busa... 8!!
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadziję że wszystko pójdzie po naszej myśli... ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- ah no i kupiłam sobie pas do ponczoch tak na wszelki wypadek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.