![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Hej laski!
Dziś pogoda przepiękna!!normalnie mam taki zapał do życia że szok!!NA WADZE DZIŚ U MNIE 88.8kg! ![]() ![]() Superkas-masz święta rację co do Este! Człowiek odchudza się bo chce i powinni to uszanować ![]() ![]() Este-rozumiem jaki jest typ twojej rodziny i to jest za....cie wkurzajace!ale kurka co to ich obchodzi?!skoro ty podjęłaś taka decyzję to tak jest i tak będzie,a oni niech mówią co chcą!bądź z tego dumna i chodź z podniesioną głową ![]() ![]() ![]() Aaaa...i miłego dnia kochane moje gwiazdeczki ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-27 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
Czarna gratki za spadek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Heej laseczki moje
![]() Heh wczoraj miałam taką wyżerkę, a na wadzę spadek ![]() Este - No niestety początki są najtrudniejsze, trochę to potrwa zanim się przestawisz, ale to zależy tylko od Ciebie. Nie obraź się, ale trochę coś mnie tu martwi i nie pokoi. Odchudzasz się od ponad miesiąca, a na wadze tylko -2. Z samej wody na początku powinno Ci tyle spaść, a nawet i więcej. Superkas- Ja nie wiem czemu nie chcesz powiedzieć teściowej o swojej diecie. Przecież to Twoja sprawa, a ją to nie powinno obchodzić. Przecież nie wepcha na siłę w Ciebie jedzenia. Może w końcu zrozumie i zacznie Cię wspierać. No no Czarna słońce znowu zaczynasz lecieć jak burza w dół ![]() ![]() ![]() Aa zapomniałam heh. Niedawno w reserved kupiłam sobie bluzeczkę i co najśmieszniejsze to był rozmiar S xD
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-27 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]() Czarna gratulacje za spadek Kochana!!!! Leci piorunująco ta waga fiu fiu ale z Ciebie laska musi być już ![]() ![]() ![]() Silvia hmm w gruncie rzeczy masz rację, mam takie dziwne uczucie jakbym wode trzymała w sobie zwłaszcza w nogach jak takie balony ale okres tuż tuż może po jakoś się odmieni.
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-27 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Este - Mniejsza z wodą. Tak jakbyś przez kilka dni trzymała ostro dietę, potem sobie odpuszczała i tak w kółko. Ja potrafiłam w miesiąc zrzucić 4-5kg.
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-27 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Superkas-Oj piękna mi jeszcze prawie 7 kg brakuje do twojej wagi
![]() ![]() ![]() Silvia-kurka wodna!S!!jaka ty już kruszynka jesteś ![]() ![]() ![]() U mnie jak zaczynałam się odchudzać a zaczynałam od 117.8kg w miesiąc spadło 6.5kg!bo przy tak dużej wadze spada na początku bardzo szybko!dlatego mnie też do dziwi,że u Este przez miesiąc spadło tylko 2kg!bardzo dziwne!ja już nawet parę lat temu schodziłam że 100kg i też w miesiąc na samym początku mi ponad 6kg poleciało ![]() aaa!to się wyjaśniło że od 16 kwietnia dopiero jest tak jak powinno!czyli nie za bardzo ci to do 16 szło i dlatego taki spadek...praktycznie nijaki był,ale mam nadzieję że już na poważnie się odchudzasz?? ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-27 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Kurcze wiecie bo ja serio mam wrażenie, że zatrzymuje wode, jestem opuchnięta a nogi jak u słonia trochę mnie to martwi i nie wiem czy przez te cieplejsze dni czy jak ale naprawdę nie czuje aby woda ze mną schodziła. W 12 dni schudłam 2 kg więc w miesiąc powinno być koło 5 tak myślę heh
#429 |
Zadomowienie
|
Este a no skoro od 16 kwietnia no to wszystko wyjaśnia. Powiem Ci, że ja na początku diety wgl nie ćwiczyłam i ubyło mi na samej diecie z 7kg. Ta woda może być przez @. Powiem Ci, że w upały też mi puchną np. palce koszmar
![]() Czarna- Taa coś Ty, złe rozmiarówki robią. Mam jedną bluzkę z H&M i to jest L. Do mojego celu jeszcze daaaaaaleko, bo postanowiłam osiągnąć nowy ![]()
#430 |
Rozeznanie
|
Tak od 16 nie ma zmiłuj się i nie będzie "zaczynam od nowa" o nieee jedziemy i kropka
![]() ![]()
#431 |
Zadomowienie
|
Silvia-fakt że te rozmiary są popierniczone
![]() ![]() ![]() Ale wiecie co?!jaką mam fajna wagę 88.8kg same 8 przypomniało mi się jak Puchatek o tych 8 mówiła he he piękne okrąglutkie itp.a teraz już chce 7!! ![]() Este-Mam nadzieję,że nie odpuścisz sobie tego odchudzania tak jak do tej pory robiłas bo to nie ma sensu nie jeść tydzień i znowu jeść i tak w kółko ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-27 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Este - Obyyy, nie poddawaj się!
Czarna - No właśnie też miałam radochę xd Tak sobie myślałam te laski co rzeczywiście noszą S to w tej bluzce wyglądałyby jak w worku. Coś Ty 2-3msc? Ja zakładam, że do zimy dopiero osiągnę ten cel ![]()
#433 |
Zakorzenienie
|
ja ogółem schudłam juz 6 kilo (lub więcej, jutro się zobaczy) a zaczelam.....zaraz sprawdzę
![]() kiedys chudłam 10 kilo w miesiąc, ale to bylo niezbyt zdrowo (mimo że 1000 było) no i wróciło ale ostatnio sie zmierzyłam i chciałam porównac to do mierzenia sprzed 2 lat (wiedziałam że się za głowe zlapię bo przytyłam, szczególnie brzuch) i rzeczywiście - w udach przybyło mi 2cm a w samym brzuchu chyba 6! albo 8 juz nie pamiętam ![]() wogóle to ja mogłabym ważyc tyle ile teraz ale byc proporcjonalną! czyli wszedzie tłuszczyku tyle samo, a nie że góra w miare ok, a brzuch odstaje na kilometr, boczki jak opona od traktora, uda jak balerony este - a pijesz dużo wody? dziewczyny glosujcie na mnie, ok? bo niedługo sie kończy konkurs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Silvia-masz teraz 68 kg a chcesz do 55 to jest do straty 13kg to w 3 miesiące nie dasz rady??nie mów!ja wierzę że dasz bez żadnego "ale"
![]() ![]() ![]() Gothika-No bardzo fajnie już 6kg ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-27 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
sprawdziłam, odchudzam się od 20 marca, w tym były święta i weekendy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
No to i tak bardzo dobrze ci poszło 6kg i te święta i weekendy jak piszesz
![]() ![]()
#437 |
Zadomowienie
|
Czarna - No właśnie nie wiem czy dam radę. Czym dalej tym coraz wolniej będzie leciała, dlatego nie nastawiam się, że szybko osiągnę te 55.
Dobra laski muszę wychodzić. Życzę słonecznego dnia ![]()
#438 |
Rozeznanie
|
No własnie z tą wodą to jakoś nie bardzo mi wychodzi te 2l dziennie a to ma też duży wpływ?
![]()
#439 |
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
![]() Puchatku dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Soshka wierzyłam w Ciebie ![]() ![]() ![]() Puchatku i Sosha nie wiem czy przyjmiecie to do Swojej świadomości, ale jesteście już Laskami tak tak ![]() ![]() Sylvia ja też podjadam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buty ![]() Madziulka ja w pracy przez 8 godzin wchodzę na wizaż - w sumie co jakaś godzinkę ![]() ![]() ![]() Este niestety dieta wymaga wielu wyrzeczeń – a takie urodziny to kolejny sprawdzian, czy masz silną wolę i czy zależy Ci na utracie wagi, zawsze możesz zabrać ze sobą „swoje” dietetyczne jedzenie w pojemniczku (sałatkę lub galaretkę z owocami) – moim zdaniem rodzina powinna to zrozumieć, uszanować i wspierać Cię w Twoich zamierzeniach - odchudzamy się dla Siebie i dla własnego zdrowia ![]() Este pij duuuużo wody, czerwonej herbaty - ja zauważyłam, że im więcej piję tym waga szybciej mi spada ![]() Czarna nie będzie tego znaku nie będzie, ale dalej już grzecznie proszę Słoneczko Ty nasze ![]() ![]() Czarna brawo za podejście do diety ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! ja tylko na chwilę, bo Mała już się obudziła
![]() ![]() ![]() 1.40g płatków Oatibix Bites rodzynki i jabłka+200g mleka Ale2% - 268 kcal 2.pomidor (100g)+3 Wasy+13g serka Turek 5%+pół sałaty lodowej - 120 kcal 3.1/2 ogórka surowego+1 banan+200g kefiru 0% Piątnica+3g otrębów pszennych Sante - 180 kcal 4.115g piersi z kury+zaprawa(15g musztardy francuskiej kamis+3ml oleju słonecznikowego+3g suszonych pomidorów+natka+suszona bazylia i tymianek)+1ziemniak+141g cukinii+91g warzyw na patelnię Nicea D'Aucy (brokuły, papryka, kukurydza, itp) - 272kcal 5.50g płatków Nestle Fruttina+200g mleka Ale 2%+1 jogurt"Danone z owocami"truskawkowy (125g) - 370 kcal W sumie wyszło 1200kcal Dawno nie jadłam na kolację płatków z mlekiem, choć nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie-w lepszych czasach prawie codziennie jadłam taką kolację. Wczoraj były płatki, bo kończy mi sie data wazności mleka, a nie chcę wylewać. Ten jogurt na koniec tez był wazny do wczoraj, więc go dopchnęłam (i tak lepsze to niz deserki ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Mi się skończył dziś @ i muszę się zważyć i sprawdzić czy coś ruszyło z cyferkami na wadze...
Mój jadłospis z wczoraj: ( w związku z tym, że pojechałam do domu, i pojawiła się moja siostra, której nie widziałam pół roku, mama postanowiła upiec milion ciast.. ![]() Śniadanie: jajecznica z dwóch jaj II śniadanie: jabłko obiad: 2 gołąbki podw: cieniutki kawałek sernika (spr. w tabeli miał ok. 200 kcal) kolacja: pół szklanki płatków owsianych, garstka rodzynków, mleko, plaster sera żółtego Ale wczoraj, korzystając z okazji, że jestem na wsi, przebiegłam jakieś 2,5 km więc mam nadzieję, że mi się ten sernik spalił ![]() Dziś się muszę zważyć, ale okazało się że w domu mam zepsutą wagę, więc już totalnie nie wiem kiedy i gdzie to zrobię... W sobotę i niedzielę mam zajęcia od rana do wieczora, więc podejrzewam że wszystko okaże się dopiero w poniedziałek. Aaa i uznałam, że oprócz ćwiczeń cardio na spalenie tkanki tłuszczowej, czyli bieganie, spinning, siłka i inne, które nie zawsze mam czas wykonywać codziennie, porobię sobie serie ćwiczeń na uda i pupę (moje najgorsze miejsca) krótkich, takich po 20 min, ale przynajmniej systematycznie. Bo 20 - 25 min. żeby poćwiczyć w domu to chyba znajdę codziennie. Mimo że tego nie lubię.
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
Dziewczynki opalacie się ?
![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-27 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za mna tez od jakiegoś tygodnia chodzi taka młoda kapusta gotowana z koperkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosha i Puchatek zwany Łinim spotkały się na plociuchy: Sosha:Ranyyyyy, jakie ty masz chude nóżkiiii!!!! Puchatek:No co tyyyy, to TYYYYY masz chude nóżkiiiiii!!!! Sosha:Nie, nie, TYYYYY masz chudsze!!!!!! Puchatek:Co ty gadasz, TYYY masz chudsze!!! A spójrz na moją dupę, jaka jest wieeeelkaaaa! Sosha: Twoja wielka???! To MOJA jest wielkaaaa!!!Wręcz ogromnaaaa! Puchatek:Nieeee, moja NA PEWNO jest większa!!!!! Itd...... ![]() Sosha, a tak na serio, to z tym wychowaniem napisałam, jak chciałabym, żeby to wyglądało i do czego dążę/będę dązyc, ale tak naprawdę, to chyba każdy przyszły rodzic ma takie plany, a potem kończy się jak kończy ![]() ![]() ![]() ![]() Z tą dietą, to Cię bardzo dobrze rozumiem! Ja tez zaczynam tracić do tego serce, cieszę sie bardzo z tego co udało mi się osiągnąc, ale prawda jest taka, że to co osiągnęłam jeszcze 5-3 kg temu nie było wyczynem życia, przełomem w tym jak wygląda moje ciało, ja po prostu WRÓCIŁAM DO NORMY sprzed ciązy. Bo to tamte 1,5 roku były czymś niestandardowym. I jasne, że wolę wyglądac tak jak teraz niz jak potwór z głebin, ale to, na co NAPRAWDĘ liczyłam, to że na fali całych tych zmian popłyne dużo, dużo dalej i po raz pierwszy w zyciu będę zadowolona ze swojej figury. Nie tam, że mieszczę się w jakis rozmiar, czy cus, tylko że naprawdę moge załozyc wszystko bez rozdrabniania sie czy to nie odsłoni tego a tamtego, nie opnie sie tu czy tam, itp. Faktem jest, że w tym momencie ważę prawie najmniej niz kiedykolwiek w dorosłym życiu(było 57, ale przez bardzo krótki czas), ale szczerze mówiąc jak na niecałe 60kg myslałam, że będę robic na sobie większe wrażenie. I nie chodzi nawet o to, że jestem zawiedziona w tym momencie, bo jeszcze sporo pracy przede mną, po prostu ja nie widzę szans, by wyglądać świetnie nawet jeśli uda mi sie dojść do ostatecznego celu. Wczoraj weszłam na wątek recenzentek Therm Line i była tam laska, która schudła do bodajże 61kg i na koniec wkleiła swoją fotę przed i po. Nie pamiętam ile wazyła przed-chyba koło 68kg, ale ja w tym momencie bardziej wyglądam jak ona właśnie na tej focie (no tyłek, to po prostu identiko), niz na zdj po, ona ma super tyłek, szczuplutkie kolana, a najlepsze jest to, że wymiarowo (podała tez wymiary)mam mniej cm niż ona (choćby w udzie). No k.. żesz, albo ja jestem jakiś kłazimodo, albo juz nie wiem. Tak czy siak, zamierzam doprowadzić sprawę do końca i zejść do 55kg ale na ten moment nie kręci mnie to ani trochę ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Silvia, z butkami, to po prostu wiosna nadeszła ![]() ![]() Madziullka, z tym chlebem to nie przesadzaj ![]() CzarnaDamo, masz świetne podejście do odchudzania, gdy wzrok całej rodziny jest skierowany w Twoją stronę. To tylko i wyłącznie Twoja sprawa, że się odchudzasz, a kochająca, szanująca rodzina powinna w takich momentach wspierać i pomagac, a nie się obrażac, że nie zjesz śmiecia, które Ci podetnie pod nos. Estecorazon, jeśli nie chcesz wojowac z rodzina (niektórzy niestety są ślepi i głusi na to, czego chca inni), to odmawiając smieci powiedz, że nie możesz tego zjeśc, bo masz problemy z żołądkiem i lekarz kazał Ci unikac takiego żarcia, bo możesz wylądować w szpitalu. To nawet nie byłoby kłamstwo, bo przeciez Ty juz byłas na stole operacyjnym i nie chcesz tam wrócic. I tyle. A jak ktos nie przyjmuje TAKICH argumentów, to dla mnie albo jakis odmóżdżony albo pozbawiony wszelkich skrupułów egoista. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() Co do gruszek, wiem, że masz rację, ale ja tak straaaaszszsznieee chcę mieć szczupły tyłek i uda ![]() Ojoj, mam nadzieje, że humor Ci się już polepszył lub polepszy wkrótce ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
Puchatku nie możesz być smutna z powodu nie oczekiwanej figury tzn taką jaką byś chciała żeby była , dużo już za Tobą i na pewno wyglądasz o niebo lepiej niż przed dietką , jesteś na pewno śliczną kobietą głowa go góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Konto usunięte
|
U mnie nadal bez zmian 79.
Nie mam czasu poczytać wszystkiego i być na bieżąco. Przyjechała moja chrześnica i mam totalne urwanie głowy. Jak będę miała wolną chwilę to wpadnę wszystko nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta i ja się melduję po takim pięknym dniu
![]() Praktycznie cały dzień spędziłam aktywnie z córcią na dworze,od rana była hulajnoga na zmiane z rowerkirm-tzn.ona jechała a ja podążałam za nią ![]() ![]() Moje posiłki: I twarożek chudy z rzodkiewką,ogórkiem i szczypiorkiem + 2 WASA II jabłko + kefir 0% Pilos z lidla III dorsz smażony bez tłuszczu na panierce z białka kurzego i sezamu ![]() IV nic,bo umknęła mi pora posiłku ![]() V pieczarki duszone z cebulką i brokułem 2 litry wody,2 czerwone herbaty i 1 zielona Niewiem ile kalorii,ale ile by niebyło to myśle,że dużo też spaliłam. A miałam malusiuni grzeszek zjadłam 4 frytki ![]() ![]() ![]() Puchatku gratuluję kolejnego spadeczku ![]() ![]() A najgorsze jest to ,że waga mi nawaliła ![]() ![]() Laski ja zmykam do wanny,córcia już śpi więc czas zrobić coś tylko dla siebie ![]() ![]()
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2012-04-27 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() ![]() Jeju widze ze stale monitorujecie wagę, a ja narazie nie wchodze na nią. Dziś pierwszy mały grzech, zjadłam 2 naleśniki, jeden z serem a drugi z dżemem, były pycha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
czarnaDamo - dziękuję
![]() my tak tu wszystkie w siebie wierzymy nawzajem a pamiętam jak mój tezet się ze mnie smiał jak zaczynaliśmy odchudzanie, ja mówiłam że teraz czuje że będzie inaczej, a on " zobaczysz, za 3 dni rzucisz się na jedzenie" z taką niewiarą i prześmiewaniem. Jednak czułam że to mój czas ![]() marta24171 - nie martw się o spalanie bo chyba miałaś za mało tego jedzonka dziś? jadłam dziś pierwszy raz Tilapię - pyszna rybka! ![]() jak tak szybko chudniecie to co robicie z ciuchami? nie starymi tylko nowymi - co chwile kupujecie nowe? napewno, przecież inaczej się nie da, bo powiedzmy 6 kilo na miesiąc to jeszcze chyba nie pełny rozmiar w dół, ale 2 miesiace odchudzania i napewno rozmiar w dół jest, czyli kupujemy ciuchy na jeden sezon, a nawet niepełny. Skąd na to pieniądze brać? ![]() Mi dobrze idzie odchudzanie, może bym nawet powalczyła by odchudzać sie dalej (jak osiągnę te 75kilo) ale wtedy to juz całkiem ciuchy wszystkie do kupienia! (bo teraz to mam jeszcze sprzed roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Hej piękne!
![]() Dziś kolejny piękny dzień się zapowiada ![]() ![]() ![]() Puchatku-Tak piękna teraz czekam 7!jej oszaleję nawet jak będzie 79.9kg ![]() Gothika-ze mnie też się śmiali i nie wierzyli że dam radę,ale ja udowodniłam,że dam!i mówię ci jaką mam satysfakcję jak widzę ich miny ![]() ![]()
#450 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Gothika uważasz,że mało jem ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Wam chudzinki życzę,zajrze do Was dopiero wieczorem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.