|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
nie no jednak kupie ten poprzedni wozek. nie bede juz kombinowac bo w sumie tamten jest najlepszy ze wszystkich jakie znalazlam.
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- wozek przecierpie, lozeczko i wszystko do lozeczka tez, akcesoria kosmetyki itd, ale jak mam wybierac dla siebie do szpitala to mnie szlag trafia. glupia koszula do karmienia przyprawia mnie o zlosc bo nie umiem znalezc takiej jakbym chciala :/ |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rurki mam tylko z allegro - chyba kilka dziewczyn je zamówiło i ja też. Nazwy sprzedawcy nie pamiętam ale na metce było nazwisko Izabela Hetnar i kiedyś podawałam Ci link. ---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
Cytat:
Kapary jadam tylko z zalewy. Świeżych nastrurcji jeszcze nie smakowałam. ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Cytat:
Dlatego czeka mnie jeszcze wymiana 2 szaf na większe i wyższe. Za to komody raczej nie kupię... Muszę dokładnie zmierzyć pokój (ten mniejszy też jest wąski), przygotować różne rzeczy do wywiezienia na wieś i dopiero wtedy podejąć decyzję, jakie to mają być szafy. Niby podjęłam ją dawno temu, a teraz mam wątpliwości... ale to u mnie normalne... po prostu "ten typ tak ma".
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-04-27 o 03:10 |
|||||
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamcie! Dzisiaj zaczynamy 25 tydzień!!!
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja juz po kawce, za oknem sloneczko az chce sie isc na spacer![]() noc mialam przespana, niebolała mnie nerka.... jestem tez juz po wc wage kontroluje od wtorku ciagle i tak jak prawie kg spadł tak sie trzyma Moze dieta przyniesie efekty i przestaane tyc w zastraszajacym tempie ![]() pojde chyba dzis do ciucholanda zobaczyc na jakies koszulki, bo mi we wszystkich juz widac brzuch dol goly ![]() Cytat:
dzis chyba se zrobie tez
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja z rana
zaraz trzeba bedzie sie zwlec z lozka,ubrac sie i pezyfotowac jakies pyszne sniadanko dla rodzinki a pozniej w miasto na zakupy co do golenia to ja bym nie chcuala zeby rz mnie golil i on chyba tez wolalby nie. Na szczescie jeszcze sobie daje rade i mam nadzieje ze bedzie tak do konca.a teraz ztcze milego i slonecznego dnia dla was i uciekam
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu Mnie boli
wiecie co mi przychodzi na myśl? że to od jelit może? bo jak mi się chciało to drugie to Mnie bolało i wczoraj jak zrobiłam to też zaczelo bardzo właśnie bolec i dziś jak zrobiłam pierwszy raz to po chwili zaczelo bolec a potem z bólu znowu zrobiłam.. możliwe? ale czemu tak bardzo boli? lekarz wczoraj mówił że albo cora kopie albo Bol od czego innego jest więc może to to? ale by aż od tylu tak jak Nerka szło wprzod aż nie mogę się dotknąć?
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
kawusia z rana ...oj jak sie ciesze ze jutro bede mogla pospac dluzej
ooolllccciiiaaa rozwalilas mnie z tymi majtkami dla TZ.... ![]() anna99302 gratulacje 25 t ![]() prince_polo biedna jestes z tymi bolami...to juz jakis czas sie ciagnie o ile pamietam ... a moze mamuski z innych miesiecy by wiedzialy wiecej na temat...moza ktoras miala taka sytuacje...ja zaczelam odczuwac bol taki do kolki podobny i tylko jak wstaje i chodze...jak leze to niby oka tak przy okazji to zaczelam 27 tydzien wiec u mnie rowniez
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie dzis mnie zlapalo po pierwszym wc i potem z bolu az zrobiła drugi raz. I mdlosci tz mialam. Wzielam nospe polezałam na przeciwnym boku i przeszło, a teraz znowu mnie cmi. Co prawda juz nie tak mocno jak rano ale cmi nieprzyjemnie wlasnie ztylu (dała bym reke uciac ze nerka bo te miejsce ale lekarzem niejestem i inne narzady tez mzoe sa w poblizu albo promieniują?
)
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
gratki!!!Cytat:
gratulacje!
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
bede miala dzis grafik swojego gina w szpitalu
a itak mialam sie pokazac z usg kontrolnym tej prawej nerki wiec akurat
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj znowu muszę wizytę u gin zaliczyć, ale to już po samo L4. ![]() ![]() Cytat:
Ciastuś porozmawiaj o tym ze swoim ginem. My Ci tutaj raczej niestety nie pomożemy
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
hej,
ja dziś tylko na chwile tu lukam, bo mam stacjonarny komp wiec zaraz ide leżeć. i tak bede sie wylegiwać do bólu , bo dziś popołudniem późnym idziemy na kabarety Pakę do Rotundy, bilety kupione wiec musze isć. za to mnie martwi długi weekend bo ma być piekna pogoda zwłaszcza sob i niedziela a ja sie musze kisić w domu
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wczoraj doczytałam co u Was o 1 w nocy bo nie mogłam spać
![]() Mała tak mi pokopała prawe zebro (jej ulubiony cel kopania ) że mam je obolałe nawet jak nie dotykam. A przy dotyku mocno boli! Wy też tak macie??TŻ był rano na zakupach i przywiózł mi exstra rzeczy z rynku: botwinkę, rabarbar młodą kapustkę, moje ulubione jabłka, dobre pomidory, schab cielęcy itd. Kupił kwiatki (narcyzy) i pieczywo z najlepszej piekarni w Łodzi... Zjadłam już przefantastycznego rogalika maślanego z malinami i kruszonką, był taki delikatny... Zapytałam TŻta czy nie ma jeszcze takich dziesięciu ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ciastek, jaka Ty biedna jesteś ze swoim bólem! Jak nie przejdzie to dzwoń do gina a moze wybierz się do internisty? |
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Witam w ten dzien sloneczny
![]() udalo mi sie przespac całą noc i zapraszam na urodzinowy torcik ![]() na pierwszej str trzebaby na 32 zmienic ![]() . Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-04-27 o 09:46 |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Cieplo dziś na dworze
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie mamy słonecznie
![]() dziękuję wszystkim za wczorajsze gratulacje ![]() Karolina świetne wieści z wizyty ![]() haha uśmiałam się z tych majtek dla TZ, ale zawsze można je przemycić w swoje torbie do szpitala ![]() ![]() u mnie dzisiaj po południu ciąg dalszy kafelkowania balkonu. W domu jest taki syf............... muszę iść niedługo umyć włosy bo wyglądam jak czupiradło ![]() Cytat:
ja takie bóle miałam tylko od nerek... także nie wiem co innego by to mogło być musisz to skonsultować z ginem albo ewentualnie położyć się do tego szpitala co Ci proponował urolog...gratulacje już niedługo będzie 3 z przodu
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie wszystkiego najlepszego ![]() u mnie już jest 20'C
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
hEJ .. U NAS GORĄCO UFFF maskara jakaś a to nawet 10 nie ma :/
wstawiłam dla małej kolorowe pranie.. przynieśliśmy krzesła i stół z piwnicy na balkon.. D. robi śniadania .. muza gra, Iga tańczy .. imprezka z rana jest hehe ![]() Chyba dzisiaj będziemy okna ogarniać, myłam miesiąc temu a znowu zacieki.. Miłego dnia
|
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
Ando sto lat sto lat niech zyje zyje nam
![]() moj maly tak kopsa ze niemoge sie doczekac az wkoncu wezme go na rece...niemoge sie doczekac aby go ucalowac i przytulic |
|
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
dwie mamusie majowe rodzą
!
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() macie jakis przepis na bezsenność?? ![]() jak zwykle w nocy mialam pobudke do toalety i od 2 do 5 rano nie mogłam spac.. masakra, w tv nic ciekawego wiec sie nudzilam i myslalam sobie... o 4 nad ranem przypomnialo mi sie ze nie zszylam TZ spodni do pracy, bo mu pekly no i znalazlam sobie zajecie na chwile...dzisiaj duzo rzeczy mam do zrobienia.. musze sie spakowac na wyjazd, ogarnąć trochę mieszkanie no i jeszcze ostatnie zakupy ![]() nie moge uwierzyc ze zobacze sie z moja rodzina, strasznie sie ciesze. Najgorsze, ze to tylko tydzien, ale zawsze cos
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Idę poczytać, ale chyba jednak zaczynam się bać... Jedna miała termin na 2 maja, druga na 3 maja. I to same chłopaki się tak pchają na ten świat Majówki im się zachciało
Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2012-04-27 o 10:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

A te spodnie z Hama nie mają żadnej gumki w pasie, ewentualnie można pasek w szlufki wciągnąć żeby tak nie odstawało.
Dlatego czeka mnie jeszcze wymiana 2 szaf na większe i wyższe.
Za to komody raczej nie kupię... Muszę dokładnie zmierzyć pokój (ten mniejszy też jest wąski), przygotować różne rzeczy do wywiezienia na wieś i dopiero wtedy podejąć decyzję, jakie to mają być szafy. Niby podjęłam ją dawno temu, a teraz mam wątpliwości... ale to u mnie normalne... po prostu "ten typ tak ma". 

... a moze mamuski z innych miesiecy by wiedzialy wiecej na temat...moza ktoras miala taka sytuacje...ja zaczelam odczuwac bol taki do kolki podobny i tylko jak wstaje i chodze...jak leze to niby ok
)

młodą kapustkę, moje ulubione jabłka, dobre pomidory, schab cielęcy itd. Kupił kwiatki (narcyzy) i pieczywo z najlepszej piekarni w Łodzi... Zjadłam już przefantastycznego rogalika maślanego z malinami i kruszonką, był taki delikatny... Zapytałam TŻta czy nie ma jeszcze takich dziesięciu