Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 21:15   #1741
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Ja założyłam dziś baleriny na gołe stopy, i było mi czasem gorąco jak słońce przygrzało, a piszę z zimnego Pomorza. No, ale jednocześnie chodziłam w krótkim rękawku także chyba pasowało
Kamila - peruka straszna, chyba z taniego kanekalonu. A spodnie chciałam kupić - już mi się odechciało, jakoś Kamila działa na mnie anty-
A Charlize... żal mi jej chłopaka że dał się tak stłamsić i kupić, co więcej założyć miętowe spodnie żeby pasować do niej. Lubię modnych facetów, ale dla mnie moda męska i styl powinny oscylować wokół pewnej bazy i klasyki, i ewentualnie jakiś awangardowy dodatek, a nie kupowanie azteckiego t-shirta i miętowych rurek
Stary 2012-04-26, 21:33   #1742
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
To jako niewiasta chcąc nie chcąc szczupła spytam - co nosić latem, skoro w takim razie nie wolno nam, chudzielcom odsłaniać nóg? Nie żebym hasała w majtkoszortach ledwo zakrywających pośladki, ale kisić się podczas upału w długich spodniach? Zgodzę się, że ta bluzka jej nie pasuje, bo robi jej coś dziwnego z górnymi kończynami, ale jeśli ktoś ma szczupłe nogi i chce je pokazać, to jak dla mnie spoko
no właśnie, szczupłe a nie chude. mi osobiście bardzo podobała się jej stylizacja z maxi spódnica, teraz są modne te takie gdzie pod spodem jest mini, a na wierzchu przeźroczysty materiał z rozcięciami itd. myślę, że w tym nie byłoby gorąco a z pewnością efektowniej. jakby nie było każdy chodzi jak chce, ja bym tylko wolała pewnych rzeczy nie oglądać na ulicy tak jak sama nie chodzę w mini czy szortach, bo wiem że średnio wyglądam i nawet w upał staram się dobrać coś innego

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
A Charlize... żal mi jej chłopaka że dał się tak stłamsić i kupić, co więcej założyć miętowe spodnie żeby pasować do niej. Lubię modnych facetów, ale dla mnie moda męska i styl powinny oscylować wokół pewnej bazy i klasyki, i ewentualnie jakiś awangardowy dodatek, a nie kupowanie azteckiego t-shirta i miętowych rurek
jeszcze by uszedł w tłoku solo, ale miejmy na uwadze, że oni razem pomykali pod rączkę po mieście a to już sprawiało dziwne wrażenie, tak myślę ja bym odrazu odniosła wrażenie na ulicy, że ona go w te ciuchy wcisnęła żeby pasował do niej ale nie ma się co rozwodzić.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:43   #1743
RiverOfDirt
Rozeznanie

Rozwalił mnie dziś opis aukcji na szafa.pl "Rozmiar na metce to L(40) chociaż ja uważam że to xs(34)". Ech, ktoś ma dziwne postrzeganie rozmiarów. Tak samo nienawidzę na allegro rozmiaru "uniwersalnego". No, chyba, że to ja jestem jakaś lewa i nie mieszczę się w kanonach "uniwersalności".

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:45   #1744
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jeszcze by uszedł w tłoku solo, ale miejmy na uwadze, że oni razem pomykali pod rączkę po mieście a to już sprawiało dziwne wrażenie, tak myślę ja bym odrazu odniosła wrażenie na ulicy, że ona go w te ciuchy wcisnęła żeby pasował do niej ale nie ma się co rozwodzić.
mnie sie jego stroj podoba, acz faktycznie, razem mogli wygladac nieco zabawnie^^.
Stary 2012-04-26, 21:51   #1745
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:25   #1746
trats
Rozeznanie

widzę, że charlize znów na tapecie, to powiem, że mnie rozwala to, że dziewczyna usiłuje się kreować na kogoś kim zupełnie nie jest i nie umie przyjąć krytyki. najbardziej rozwalił mnie post, w którym dodała zdjęcia mieszkania. opublikowanych zostało milion komentarzy z pytaniem czy to jej, milion ochów i achów, że mogła sobie pozwolić na jego kupno, a w takiej sytuacji normalny człowiek dawno by napisał "ej, słuchajcie, wynajmowane, nie kupione". oczywiście charlize zero odzewu, niech inni myślą, że mnie stać. nie zapomnijmy dodać, że te ze stwierdzeniem, że to nie jej, nie ujrzały światła dziennego*

*nie zaglądałam tam od wieków, więc w sumie może po latach się pojawiły.
i nie, charlize nie kupiła mieszkania.

i nie mówiąc o tym, że faktycznie z niemiec to ona nie jest.

sorry, może trochę nie do końca w temacie ten mój post, ale akurat strasznie działa mi na nerwy ta blogerka. ani ładna, ani elokwentna czy bystra, na dodatek zakompleksiona, a wśród wizażanek jest mnóstwo fajnych, dobrze ubranych dziewczyn, a nie są tak popularne.
trats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:47   #1747
klaustynka
Zadomowienie

W ostatnim poście chłopak Charlize wygląda lepiej od niej
Chyba kupię TŻ'owi miętowe spodnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 22:57   #1748
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
W ostatnim poście chłopak Charlize wygląda lepiej od niej
O to to!
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 23:01   #1749
kunia1
Zakorzenienie

Dorosłe bliźniaki Mam daja vu, dopiero co dziś widziałam taką parkę przechadzającą się po centrum handlowym oboje w dżinsach i oboje koszula w kratę niemalże identyczną !(choć jej koszula fasonem była kobieca, nie taka flanela jakaś :P), oj śmiesznie to wyglądało

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 23:04   #1750
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dorosłe bliźniaki Mam daja vu, dopiero co dziś widziałam taką parkę przechadzającą się po centrum handlowym oboje w dżinsach i oboje koszula w kratę niemalże identyczną !(choć jej koszula fasonem była kobieca, nie taka flanela jakaś :P), oj śmiesznie to wyglądało
Ale mi się to nawet podoba sama czasem ubieram się tak samo jak mój facet, np. biała bokserka i dżinsy, myślę że nikogo nie rozwalamy swoim wyglądem
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 23:07   #1751
kunia1
Zakorzenienie

E biała bokserka i dżinsy to na pewno nie Tutaj śmiesznie wyszło, że ta krata identiko była, no jakby sobie oboje z obrusa wykrój zrobili czy cosik

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 23:18   #1752
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
E biała bokserka i dżinsy to na pewno nie Tutaj śmiesznie wyszło, że ta krata identiko była, no jakby sobie oboje z obrusa wykrój zrobili czy cosik
To mi się z kowbojami kojarzy, nie wiem czemu
Stary 2012-04-27, 00:26   #1753
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
To jako niewiasta chcąc nie chcąc szczupła spytam - co nosić latem, skoro w takim razie nie wolno nam, chudzielcom odsłaniać nóg? Nie żebym hasała w majtkoszortach ledwo zakrywających pośladki, ale kisić się podczas upału w długich spodniach? Zgodzę się, że ta bluzka jej nie pasuje, bo robi jej coś dziwnego z górnymi kończynami, ale jeśli ktoś ma szczupłe nogi i chce je pokazać, to jak dla mnie spoko
Jest jednak różnica pomiędzy szczupłymi nogami a nogami Charlize, co - mam nadzieję - dobrze pokazują załączone pliki. Gdyby zrezygnowała z "butów do striptizu" i spódnic za sam tyłek byłoby o wiele smaczniej, bo ewidentnie widać, że pies z budą mógłby jej między udami przelecieć. Wiem, ze to brzmi "czepliwie", ale kurde, szafiarka chyba powinna mieć jakieś wyczucie smaku? Nikt jej nie każe w spodniach cały czas latać; między spódnicą do ziemi a spódnicą za tyłek jest jeszcze wiele innych długości, podobnie między butami na 20centymetrowej szpili i balerinkami jest wiele innych wysokości obcasów.

Takie ubrania na dziewczynie z takimi nogami wyglądają równie apetycznie, co dwa rozmiary za mała kusa bluzeczka na mocno otyłej osobie. Nie wszystko jest dla wszystkich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Baby+Phat16.jpg (40,9 KB, 317 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg victorias-secret-models.jpg (43,6 KB, 259 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8354.jpg (168,5 KB, 374 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8884.jpg (153,7 KB, 391 załadowań)
Stary 2012-04-27, 00:41   #1754
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Niektóre uniwersalne są naprawdę uniwersalne!
Zimowe czapki. Poncha. Szaliki. Swetry za duże na każdego. Eeee... to chyba tyle
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 06:30   #1755
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja mam w drugą stronę właśnie - uniwersalne łachy są na mnie za duże...

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 07:33   #1756
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 07:51   #1757
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Jest jednak różnica pomiędzy szczupłymi nogami a nogami Charlize, co - mam nadzieję - dobrze pokazują załączone pliki. Gdyby zrezygnowała z "butów do striptizu" i spódnic za sam tyłek byłoby o wiele smaczniej, bo ewidentnie widać, że pies z budą mógłby jej między udami przelecieć. Wiem, ze to brzmi "czepliwie", ale kurde, szafiarka chyba powinna mieć jakieś wyczucie smaku? Nikt jej nie każe w spodniach cały czas latać; między spódnicą do ziemi a spódnicą za tyłek jest jeszcze wiele innych długości, podobnie między butami na 20centymetrowej szpili i balerinkami jest wiele innych wysokości obcasów.

Takie ubrania na dziewczynie z takimi nogami wyglądają równie apetycznie, co dwa rozmiary za mała kusa bluzeczka na mocno otyłej osobie. Nie wszystko jest dla wszystkich.
bez przesady, mam podobne chude z natury nogi i też wskakuję w rurki i mini,
czy naprawdę wszyscy muszą podporządkowywać się jakimś odgórnym niepisanym zasadom po to tylko, żeby innych nie straszyć na ulicy?

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 08:13   #1758
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

wczoraj widziałam coś tragicznego! Kobieta - pomijam jej ubiór, który również by się tu nadawał ale nieważne, ponieważ moja całą uwagę przykuł jeden szczególny dodatek - torebka z obcasem tylko była jeszcze 100 razy brzydsza, stylizowana na znanego LV

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg efae84b14d23f128240b81e456fae3f5.jpg (48,9 KB, 89 załadowań)
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:20   #1759
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
bez przesady, mam podobne chude z natury nogi i też wskakuję w rurki i mini,
czy naprawdę wszyscy muszą podporządkowywać się jakimś odgórnym niepisanym zasadom po to tylko, żeby innych nie straszyć na ulicy?
ja mysle ze nei I charlize niech smiga w miniowkach za mnie i te inne babeczki ktore nigdy nie mogly zalozyc : bo ja mam grube, krotkie nogi rozstepy i cellulit a ona nie. Niech ma na zdrowie, zazdroszcze jej
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:25   #1760
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja mysle ze nei I charlize niech smiga w miniowkach za mnie i te inne babeczki ktore nigdy nie mogly zalozyc : bo ja mam grube, krotkie nogi rozstepy i cellulit a ona nie. Niech ma na zdrowie, zazdroszcze jej
cellulit to i jak mam, ale wszystko da się zamaskować krótkie nogi wydłużyć, a grubsze optycznie wyszczuplić

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:27   #1761
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
wczoraj widziałam coś tragicznego! Kobieta - pomijam jej ubiór, który również by się tu nadawał ale nieważne, ponieważ moja całą uwagę przykuł jeden szczególny dodatek - torebka z obcasem tylko była jeszcze 100 razy brzydsza, stylizowana na znanego LV
oj, bardzo mi sie nie podobaja takie torebki, tak samo jak torebki - staniki.

a jesli chodzi o szarliz, to jak dla mnie, nie wyglada zle. gdyby miala apetyczne, pelniejsze nogi, w takiej dlugosci spodnic/sukienek wygladalaby dosc wyzywajaco - a tak wyglada po prostu dziewczec.
Stary 2012-04-27, 09:33   #1762
smerfetk_a
Żona Gargamel

Facet Charlize pozytywnie mnie zaskoczył bo ostatnio się z niego śmiałam Za to Charlize irytuje mnie swoją twarzą jeszcze bardziej niż zwykle, wydaje mi się że jakoś choro wygląda, może dlatego? A nogi to już ostatnio komentowałam, słabo mi na ich widok w rurkach szczególnie...

Ostatnio mnie szczerze zdziwiło jak we wtorek o 9 rano (temp umiarkowana, wiatr, ja w cienkiej kurtce) zobaczyłam całe tłumy młodych: chłopaki w krótkich rękawkach, okularach przeciwsłonecznych i szortach, dziewczyny w sandałach i letnich sukienkach! Oczy przecierałam ze zdumienia, dobrze, że w żadnego nie wjechałam samochodem. Ja rozumiem, że się cieplej robi ale wtedy było może z 15 stopni i wiatr

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:38   #1763
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Mój wczorajszy rozwalacz:
Kraków, godz. 13. Wyszłam z mieszkania, ubrana w spódnico-spodenki(materiałowe spodenki z wysokim stanem o takich nogawkach, że większość ludzi bierze je za spódnicę Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ), tank top z hm i krótki wełniany sweterek na guziki. 5 minut później zdjęłam sweter, bo było mi po prostu gorąco i zaczęłam w duchu dziękować Opatrzności, że moje jedyne cieliste rajstopy w jasnym kolorze podarły się na całe udo, bo bym się usmażyła. Jakie było moje zdziwienie, gdy minęłam dziewczynę ubraną w dżinsy, botki grubo za kostkę, zapięty na ostatni guzik trencz, z szyją owiniętą szczelnie chustą. Zaczęłam się wtedy zastanawiać, czy ja jakoś nie jestem dziwnie ubrana

Drugi rozwalacz, również Kraków Dziewczyna siedziała na przystanku i mój wzrok zahaczył o jej stopy. Miała baleriny, spod których wystawały nylonowe stopki, taki pasek o grubości 2 cm od krawędzi balerinek:cojes t:
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:52   #1764
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Mój wczorajszy rozwalacz:
Kraków, godz. 13. Wyszłam z mieszkania, ubrana w spódnico-spodenki(materiałowe spodenki z wysokim stanem o takich nogawkach, że większość ludzi bierze je za spódnicę Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ), tank top z hm i krótki wełniany sweterek na guziki. 5 minut później zdjęłam sweter, bo było mi po prostu gorąco i zaczęłam w duchu dziękować Opatrzności, że moje jedyne cieliste rajstopy w jasnym kolorze podarły się na całe udo, bo bym się usmażyła. Jakie było moje zdziwienie, gdy minęłam dziewczynę ubraną w dżinsy, botki grubo za kostkę, zapięty na ostatni guzik trencz, z szyją owiniętą szczelnie chustą. Zaczęłam się wtedy zastanawiać, czy ja jakoś nie jestem dziwnie ubrana

Drugi rozwalacz, również Kraków Dziewczyna siedziała na przystanku i mój wzrok zahaczył o jej stopy. Miała baleriny, spod których wystawały nylonowe stopki, taki pasek o grubości 2 cm od krawędzi balerinek
Ja takie widoki mam na co dzień. Najbardziej rozwalają mnie tutaj zestawy typu: tradycyjne szaty muzułmańskie + buty do biegania, albo baleriny na bose stopy + kurtka puchowa . No i fakt, że im grubsza kobitka, tym jest bardziej obciśnięta legginsami i za małymi bluzkami.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 10:10   #1765
evvelinek
Zakorzenienie

ja się zgadzam z osobą, która pisała o różnicy miedzy chudymi i szczupłymi nogami. eksponowanie chudych nóg mi się tak samo nie podoba jak eksponowanie tych niezbyt zgrabnych, i nie owijajac w bawełnę, grubych. nie wiem czy te osoby, które z entuzjazmem przyjmują takie widoki chudości i same je wcielają w życie nie miałyby zastrzeżeń do osób puszystych biegających w mini czy szortach, bo taka moda czy coś. jeśli nie to nie mam pytań

wiem już co mi najbardziej w Charlize przeszkadza podczas oglądania jej zdjęć - permanentny smut na twarzy, zero uśmiechu czy jakiejkolwiek radości. ciągle wygląda jak schorowana i niezadowolona
przez jakiś czas było tak u Kamili, a ostatnio wstawia "śmiejące się" zdjęcia i lepiej się na to patrzy, mimo wszystko
Stary 2012-04-27, 10:20   #1766
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no właśnie, szczupłe a nie chude. mi osobiście bardzo podobała się jej stylizacja z maxi spódnica, teraz są modne te takie gdzie pod spodem jest mini, a na wierzchu przeźroczysty materiał z rozcięciami itd. myślę, że w tym nie byłoby gorąco a z pewnością efektowniej. jakby nie było każdy chodzi jak chce, ja bym tylko wolała pewnych rzeczy nie oglądać na ulicy tak jak sama nie chodzę w mini czy szortach, bo wiem że średnio wyglądam i nawet w upał staram się dobrać coś innego
Akurat, czym byś się wtedy jarała? Ja mam chude nogi i straszę nimi latem niemal codziennie.
Stary 2012-04-27, 10:20   #1767
thisriveriswild
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Facet Charlize pozytywnie mnie zaskoczył bo ostatnio się z niego śmiałam Za to Charlize irytuje mnie swoją twarzą jeszcze bardziej niż zwykle, wydaje mi się że jakoś choro wygląda, może dlatego? A nogi to już ostatnio komentowałam, słabo mi na ich widok w rurkach szczególnie...
to to jedna sprawa, a druga, ze gdzies zapostowala o tym, ze blog bedzie tez po angielsku niedlugo. gorzej, ze w podstawowych slowach robi bledy wiec nie wiem jak to bedzie wygladalo (np. 'founded' w znaczeniu 'znaleziony', zeby nie bylo ze bez przykladow!)
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 10:34   #1768
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Akurat, czym byś się wtedy jarała? Ja mam chude nogi i straszę nimi latem niemal codziennie.
właśnie w tym problem, że mnie to nie jara raczej budzi nieprzyjemne wrażenia estetyczne. Wolałabym nie mieć powodu by o tym pisać
Stary 2012-04-27, 10:47   #1769
trats
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez thisriveriswild Pokaż wiadomość
to to jedna sprawa, a druga, ze gdzies zapostowala o tym, ze blog bedzie tez po angielsku niedlugo. gorzej, ze w podstawowych slowach robi bledy wiec nie wiem jak to bedzie wygladalo (np. 'founded' w znaczeniu 'znaleziony', zeby nie bylo ze bez przykladow!)
no ale skoro dla niej serial dla młodzieży, w którym jest tylko proste słownictwo, nic skomplikowanego (mowa o Jane by design), jest ciężki do ogarnięcia bez napisów,bo używają slangu, jak to charlize określiła, to ja jej kariery anglojęzycznej nie wróżę

zaraz ktoś stwierdzi, że niezdrowo interesuję się karo, ale jestem przed okresem i wszystko mnie irytuję, więc słysząc jej imię aż musiałam wejść na bloga i poszukać więcej smaczków. otóż nie rozumiem jej zupełnie, chyba ma rozdwojenie jaźni. cytując jakiegoś anonima: Dlaczego zawsze porównujesz wszystko do "tego za granicą". Kobieto, nie mieszkasz za nią więc się nie porównuj.
odpowiedź autorki bloga: no właśnie mieszkam i obserwuje jaka jest tolerancja w Niemczech. halo, mieszkasz w warszawie, która o ile się nie mylę jest w polsce. czy ona jest aż tak głupia, czy po prostu leczy kompleksy udając kogoś innego?

przepraszam bardzo, ale moja wielka niechęć do fałszywych ludzi plus zbliżający się okres, powodują że muszę wylać moje frustracje. za pare dni mi przejdzie, i znów nie będę zawracać sobie ani wam głowy szarliz

Edytowane przez trats
Czas edycji: 2012-04-27 o 10:50
trats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 11:26   #1770
Paulima
Wtajemniczenie

A co sądzicie o tym ?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,7 KB, 247 załadowań)
Paulima jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości