![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Ja założyłam dziś baleriny na gołe stopy, i było mi czasem gorąco jak słońce przygrzało, a piszę z zimnego Pomorza. No, ale jednocześnie chodziłam w krótkim rękawku także chyba pasowało
![]() Kamila - peruka straszna, chyba z taniego kanekalonu. A spodnie chciałam kupić - już mi się odechciało, jakoś Kamila działa na mnie anty- ![]() A Charlize... żal mi jej chłopaka że dał się tak stłamsić i kupić, co więcej założyć miętowe spodnie żeby pasować do niej. Lubię modnych facetów, ale dla mnie moda męska i styl powinny oscylować wokół pewnej bazy i klasyki, i ewentualnie jakiś awangardowy dodatek, a nie kupowanie azteckiego t-shirta i miętowych rurek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Rozeznanie
|
Rozwalił mnie dziś opis aukcji na szafa.pl "Rozmiar na metce to L(40) chociaż ja uważam że to xs(34)". Ech, ktoś ma dziwne postrzeganie rozmiarów.
![]()
#1744 |
Szef ds. Wymianek
|
mnie sie jego stroj podoba, acz faktycznie, razem mogli wygladac nieco zabawnie^^.
![]() |
#1745 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Rozeznanie
|
widzę, że charlize znów na tapecie, to powiem, że mnie rozwala to, że dziewczyna usiłuje się kreować na kogoś kim zupełnie nie jest i nie umie przyjąć krytyki. najbardziej rozwalił mnie post, w którym dodała zdjęcia mieszkania. opublikowanych zostało milion komentarzy z pytaniem czy to jej, milion ochów i achów, że mogła sobie pozwolić na jego kupno, a w takiej sytuacji normalny człowiek dawno by napisał "ej, słuchajcie, wynajmowane, nie kupione". oczywiście charlize zero odzewu, niech inni myślą, że mnie stać. nie zapomnijmy dodać, że te ze stwierdzeniem, że to nie jej, nie ujrzały światła dziennego*
![]() *nie zaglądałam tam od wieków, więc w sumie może po latach się pojawiły. i nie, charlize nie kupiła mieszkania. i nie mówiąc o tym, że faktycznie z niemiec to ona nie jest. sorry, może trochę nie do końca w temacie ten mój post, ale akurat strasznie działa mi na nerwy ta blogerka. ani ładna, ani elokwentna czy bystra, na dodatek zakompleksiona, a wśród wizażanek jest mnóstwo fajnych, dobrze ubranych dziewczyn, a nie są tak popularne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zadomowienie
|
W ostatnim poście chłopak Charlize wygląda lepiej od niej
![]() Chyba kupię TŻ'owi miętowe spodnie ![]()
#1748 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Dorosłe bliźniaki
![]()
#1750 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
E biała bokserka i dżinsy to na pewno nie
![]() ![]()
![]() |
#1752 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie ubrania na dziewczynie z takimi nogami wyglądają równie apetycznie, co dwa rozmiary za mała kusa bluzeczka na mocno otyłej osobie. Nie wszystko jest dla wszystkich. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Rozeznanie
|
Ja mam w drugą stronę właśnie - uniwersalne łachy są na mnie za duże...
![]()
#1756 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy naprawdę wszyscy muszą podporządkowywać się jakimś odgórnym niepisanym zasadom po to tylko, żeby innych nie straszyć na ulicy? ![]()
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
wczoraj widziałam coś tragicznego! Kobieta - pomijam jej ubiór, który również by się tu nadawał ale nieważne, ponieważ moja całą uwagę przykuł jeden szczególny dodatek - torebka z obcasem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1761 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o szarliz, to jak dla mnie, nie wyglada zle. gdyby miala apetyczne, pelniejsze nogi, w takiej dlugosci spodnic/sukienek wygladalaby dosc wyzywajaco - a tak wyglada po prostu dziewczec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Żona Gargamel
|
Facet Charlize pozytywnie mnie zaskoczył bo ostatnio się z niego śmiałam
![]() ![]() ![]() Ostatnio mnie szczerze zdziwiło jak we wtorek o 9 rano (temp umiarkowana, wiatr, ja w cienkiej kurtce) zobaczyłam całe tłumy młodych: chłopaki w krótkich rękawkach, okularach przeciwsłonecznych i szortach, dziewczyny w sandałach i letnich sukienkach! Oczy przecierałam ze zdumienia, dobrze, że w żadnego nie wjechałam samochodem. Ja rozumiem, że się cieplej robi ale wtedy było może z 15 stopni i wiatr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Mój wczorajszy rozwalacz:
Kraków, godz. 13. Wyszłam z mieszkania, ubrana w spódnico-spodenki(materiałowe spodenki z wysokim stanem o takich nogawkach, że większość ludzi bierze je za spódnicę ![]() ![]() ![]() Drugi rozwalacz, również Kraków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
ja się zgadzam z osobą, która pisała o różnicy miedzy chudymi i szczupłymi nogami. eksponowanie chudych nóg mi się tak samo nie podoba jak eksponowanie tych niezbyt zgrabnych, i nie owijajac w bawełnę, grubych. nie wiem czy te osoby, które z entuzjazmem przyjmują takie widoki chudości i same je wcielają w życie nie miałyby zastrzeżeń do osób puszystych biegających w mini czy szortach, bo taka moda czy coś. jeśli nie to nie mam pytań
![]() wiem już co mi najbardziej w Charlize przeszkadza podczas oglądania jej zdjęć - permanentny smut na twarzy, zero uśmiechu czy jakiejkolwiek radości. ciągle wygląda jak schorowana i niezadowolona ![]() przez jakiś czas było tak u Kamili, a ostatnio wstawia "śmiejące się" zdjęcia i lepiej się na to patrzy, mimo wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zaraz ktoś stwierdzi, że niezdrowo interesuję się karo, ale jestem przed okresem i wszystko mnie irytuję, więc słysząc jej imię aż musiałam wejść na bloga i poszukać więcej smaczków. otóż nie rozumiem jej zupełnie, chyba ma rozdwojenie jaźni. cytując jakiegoś anonima: Dlaczego zawsze porównujesz wszystko do "tego za granicą". Kobieto, nie mieszkasz za nią więc się nie porównuj. odpowiedź autorki bloga: no właśnie mieszkam i obserwuje jaka jest tolerancja w Niemczech. halo, mieszkasz w warszawie, która o ile się nie mylę jest w polsce. czy ona jest aż tak głupia, czy po prostu leczy kompleksy udając kogoś innego? przepraszam bardzo, ale moja wielka niechęć do fałszywych ludzi plus zbliżający się okres, powodują że muszę wylać moje frustracje. za pare dni mi przejdzie, i znów nie będę zawracać sobie ani wam głowy szarliz ![]() Edytowane przez trats Czas edycji: 2012-04-27 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Wtajemniczenie
|
A co sądzicie o tym ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.