|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
dzien dobry w piekny sloneczny piatkowy poranek
![]()
#692 |
Zakorzenienie
|
Cześc black
![]() Też sie witam w tym pieknym i pracowitym dniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Hania gratulacje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
karolinusienka, widze, że mamy takie same łóżka w sypialni
![]() ![]() W kuchni też mam takie rameczki w szklanych szafkach i kolor ścian ten jasny beżowy, też mam taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Witam Was w piekny dzien.
Zastanawiam sie jaki test kupic (w niedzielw bym zrobila) i albo bym byla spokojniejsza albo bum byla rozczarowana troszke . Wczoraj skaczylam przyjmowac luteine a dzis mam piersi wrazliwe . Chyba ze z tym testem jeszcze poczekam |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Rozeznanie
|
i ja się witam poranno-wiosennie
![]() Jest tak pięknie, że najchętniej wystawiłabym moje biurko na zewnatrz i tam pracowała ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawunki czekają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() łóżko jest fajne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Wyobrażacie sobie, że w 13 tygodniu ciąży możemy sie już dowiedzieć kto siedzi w naszych brzuszkach? Synek czy córeczka
![]() Normalnie jak mi powiedzą kto to bedzie to chyba umre ze stresu ![]() Strasznie mnie to stresuje ![]() A Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda piekna....eh...idzie lato.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
witam koleżanke... ![]() a koleżanka nam sie chyba nie przedstawiła?? i nie powiedziała co ona tu robi?? a mieszkanko rzeczywiscie piękne, nowoczesne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Prosze Was o pomoc bo zaraz wyjde z siebie i stane obok.
Bylam wczoraj na pierwszej wizycie u gina no i dal mi duphaston i witaminy pregnatal czy jakos tam ![]() ![]() ![]() Wedlug Was i Waszego doswiadczenia to Beta 212 mlU/ml - TO KTÓRY TO TYDZIEŃ ? ![]() Wogole to sie martwie,bo jestem na samym poczatku a objawy mi ustapily.Piersi nie bola,podbrzusze czasami,leciutki mdlosci mam i napady jedzenia nic po za tym.Czy mozliwe zeby przechodzila ciaze prawie bez objawowo? ![]() ![]() Wpadne pozniej bo dzisiaj sie rodzinka zjezdza bo mam Męża Urodzinki ![]()
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie wiele osob przechodzi ciąże bezobjawowo... ![]() Najlepszego dla męża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
kiedy robiłas bete?
![]() |
#708 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a własnie jak tam przygotowania? nie bedziesz miała problemu z suknią? własnie zjadłam mizerie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja szalałam z nerwów tak samo jak Ty, i nadal przechodzę bezobjawowo ciążę, jestem w połowie ciąży a brzucha nawet nie widać za bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- A ja życzę wszystkim udanego długiego weekendu, mnie nie będzie jakoś do połowy maja . Za 5 dni wychodzę za mąż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis odbieram jeszce buty na poprawiny od szewca Cytat:
a luteine ja tez mam pod jezyk i za specjalna nie jest zdazyłam sie pzryzywczaic Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
odpoczywaj i ciesz sie swoim szczesciem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Wtajemniczenie
|
Keffi dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
kefi no niestety az 9 dni wolnych to tż miec nie bedzie..
pewnie normalnie w poniedziałek bedzie musiał jechac bo to 30sty normalny dzien, potem 1, 2, 3 wolny i potem z piatkiem tez nie wiadomo.. bardzo chciałabym aby im chociaz ten piątek wolny zrobili.. to i by wtedy miał troszke wolnego.. ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Promykas ![]() baw sie dobrze w takim razie ![]() i zyczę Ci Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia! ![]() ![]() ![]() Wasze zdrówko ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ja juz zmykam bo niedługo moje kociątko juz bedzie ![]() paaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja musiałam sprawy na uczelni w tym tygodniu ogarnąć, ale już jestem ![]() My dzisiaj z okazji 4tej rocznicy ślubu robimy sobie prezent w postaci USG 3D ![]() To już 19ty tydzień, więc liczymy na poznanie płci naszego szkrabka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja połowę ciąży już mam za sobą i naprawdę uwierz, można ją przechodzić bezobjawowo ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o betę, to jednak lekarz jest bardziej wiarygodny od niej, bo ona ci tylko pokazuje, że jesteś na pewno w ciąży i mniej więcej w jakim tygodniu. A przecież każdej kobiecie inaczej hormony się wydzielają. Ja napr. miałam betę za wysoką do tygodnia ciąży ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Malinko ja też nie mam raczej objawów ciążowych oprócz tego że często ziewam w dzień i pobolewają mnie piersi.Niczym się nie przejmuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyneczki, ale piekny dzis dzień
![]() Zielona czasami Ci zazdroszcze pracy meża, są dni, że też chciałabym żeby mój jeździl w trasy i wracał tylko na kilka dni ![]() Karolinusieńka mam identyczną lade w kuchni, i wlasciwie bardzo podobnie, bo tez mam kuchnie z salonem odzdzieloną własnie tą ladą, i scianka z meblami kuchennymi wyglada prawie identycznie tylko, że ja nie mam lodówki w tym miejscu. I patrzac na moja kuchnie z takiej perspektywy jak Ty zrobiłaś zdjecie to wyglada niemal identycznie, po prawej stronie tez mam stół z czterema krzesłami. A sciany mam orzechowe, taki jasny brąz połaczony z zielonym groszkowym. Mysti a jaką pleć preferujesz? Ja jak jechałam na USG 3d poznac płeć to byłam taka zestresowana, że szok, mimo iz było mi obojętnie co tam mam w brzuszku, mąz za to nie mógł minuty w miejscu usiedzieć z nerówó w poczekalni, tylko że on bardzo bardzo pragnąl synka. Malinka ja jestem już w 23 tc i objawów jak nie bylo tak nie ma. Dobrze, że brzuch mi rosnie i czuje ruchy maleństwa, bo tak to w ogole nie czulabym tej ciazy. Ciesz się Kochana, niektorym mamuskom dzieciaczki tak dają w kość, że w ogóle nie moga cieszyć się ciazą. A Twoja mama jak przechodziła ciaze? Bo to podobno dziedziczne. A co do bety to nie podpowiem, bo ja nawet nie miałam robionej. Misiu owocnego weekendu życzę ![]() Promyczku Tobie już składałam zyczenia więc nie bedę się powtarzac, mam nadzieje, ze to bedzie najszcześliwszy dzien w Twoim życiu. Elmiria umieram z ciekawosci, co obstawiacie, chłopak czy dziewczyna? |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Wtajemniczenie
|
proszę
tylko sie nie opij tym jabcokiem 0% (piccolo) ![]() Cytat:
ja tez nie wiem jak moj bedzie pracowła ale jak jego brat wraca z Afgana to pewnie beda balowac ile wlezie i jeszcze to wesel jutro wiec moze go bede miec ale nie dlas siebie do konca Elmira świetny prezent umieram z ciekawosci co nosisz pod swoim serduszkiem pewnie jeszzce dzis zagladne jutro juz nie bardzo bo fryzjer kosmetyczka i wczas wyjezdzamy bo jakos o 12 na ten slub dla tych co weekend zaczynaja miłych chwil i duzo słońca ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym dziewczynke, choc chłopca też ![]() ![]() Trudno, poczekam do usg, może coś gin wyczai ![]() Już mam ochote kupowac ubranka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
Elmiria i jak USG? Dzidziuś pokazał co ma między nóżkami? Chwal się!
![]() Gratuluję nowym mamusiom! Zdrówka i dbajcie o siebie!. No i zazdroszczę długiego weekendu co niektórym z Was! ![]() ![]() A teraz na temat ![]() 0,3 ng/ml a norma to: faza folikularna poniżej 0,1-0,3 (czyli przed owu) faza lutealna 1,2-15,9 (po owu) Czyli w 17 dniu powinnam mieć już wyższą niż mam... Okres mam co 28 dni zazwyczaj więc owu powinna byc w 14dc i chyba była, chociaż w tym miesiącu pierwszy raz od dawna nie bolą mnie piersi i dół brzucha nie kłuje jak zawsze od owu do @... Prolaktyna wyszła w normie bo mam 11,95 ng/ml a norma to 1,20-29,93 ng/ml Do lekarza wybiorę się dopiero w połowie maja bo kolegę w pracy zastępuję i wolnego nie dostanę teraz... Pocieszcie mnie! ![]()
http://enpr.pl/3022 UDAŁO SIĘ! 04.11.11r - 8tc... ![]() O Tobie również pamiętamy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziarrka Czas edycji: 2012-04-27 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.