|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
http://www.stradivarius.com/webapp/w...zne%2Blegginsy
takie kobitki i musze uciekac bo znow sie pojawili umilacze czasu:P---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- jakbyscie chcialy kupowalam u tej babki ma chyba koncowki kolekcji bo za groszowe sprawy. zamawialam leginsy, bluzki, koszulki, bluze i wszytsko przyszlo w dobrym gatunku a zobaczcie na ceny http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19285514 |
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() I jak się dołączam ![]() Mój termin 25 Grudzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Witaj ![]() Bardzo fajny termin
|
||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
aleeee jestem zla tz pojechal sam bo stwierdzil ze mu dlugo zejdzie chcialam jechac do mamy to zzzapomnial mi dokumentow zostawic siostra mnie wkurzyla dziecko nie chce jesc ehhhhhhhhhhh szkoda gadac
|
|
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))ja chce corunie!!![]() witam nowe mamusie ja zaraz bede jadla obiadek uwaga moj tż gotowal wiec nie wiem czy przezyje albo sie shaftuję bo uwaga zrobil GULASZ Z SERC KURCZAT...............nie wiem skad to wytrzasnal podobno ma duzo zelaza.na koncu sam zje ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
wiec sie wkurzylam trzasnelam drzwiami i poltorej godziny mnie nie bylo az sie zdenerwowal i zadzwonil to nie odebralam.a co niech sie pomartwi
|
||
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochana
|
|
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie denerwuj się Cytat:
Liczą się chęci Cytat:
|
|||
|
|
|
#578 | ||||||
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Cytat:
![]() co do plci hmm, Brat popatrzyl sie na mnie ( wlasnie wcinalam kielbache) i stwierdzil bedzie chlopak ale potem dodal ze w zasadzie analizujac nasze rodzinki zarowno u mnie jak i meza chlopcy sie rodza jako pierwsi wiec... a tam co bedzie to bedzie Cytat:
bo z racji i z dosc duzo jem to caly rozmiar sie powiekszylam! ![]() Cytat:
Cytat:
super ! chyba tez trzeba sie przejscc.. bo .. ja nie mam co na siebie wlozyc!! ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze u mojej tez pewnie bedzie cudnie w ogrodzie podczas gdy u nas .. leje buuuu... Cytat:
Witamy po raz kolejny ja wlasnie wrocilam od poloznej, takie tam bla bla a ze bylam u niej bez kawy to troche narozrabialam - wylalam kubek wody na siebie ojjj ... a ona jeszcze mi mowi ze cisienie 100/60 jest cacy...no moze i jest gdybym nie musiala pracowac tudziez myslec.. no a teraz trzeba mi sie zajac sprzataniem bo chyba gosci bede miala! mam w zasadzie tyle samo energii i bardzo sie z tego ciesze, ale to na pewno przez to ze pije specjalne wapno, super przyswajalne, kosztuje nie malo ale mysle ze dzieki temu funkcjonuje nie chodze na rzesach brak nudnosci a dzidzia wg @10t a na usg dwa tygodnie temu wygladala na 10t i 5d to chyba dobrze no i tez wlasnie wyjadalm wszystkie owoce, zostaly tylko jakie brzoskwienie w puszce ale na takie nie mam ochoty pozdrufka! jutro wybieramy sie na jakies zakupy moze upoluje cos przyzwoitego.. |
||||||
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
magdidam a gdzie meiszkasz że taką masz pogode?
![]() hehhe ojj ja potrafie tez pochlonac takie ilości jedzenia jakich nigdy bym nie zjadla przed ciazą . tez jestem w 10 tyg dokladnie 10 tydz 2 dzien ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- u mnie jest pieknie bylam juz na jednym spacerze ale pojde na nastepny. najgorsze ze nie mam butow na taka pogode..sandalow jeszcze nie chce zakladac bo to nie lato , mam tylko trampki bo botek to juz nnei zaloze..balerinek szukalam ale zadnych fajnych nie znalazlam chyba zobacze na allegro bo juz nie mam pomyslu a chce jak najtansze najzwyklejsze czarne ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ja na weekend majowy juz jakeis tam plany mam tz dzis jeszcze wymyslil zeby jutro jechac do jego rodzicow na dolnyślask ale nie chce mi sie mam nadz ze go odiwode od tego wolalabym nad jakeis jeziorko posiedziec chwilke...2 maja jedziemy w kujawsko pomorskie do znajomych i odwiedzimy Biskupin bo to bliziutko a w piatek jedziemy na mazury na dwa dni ))---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
) |
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, hejka
![]() Pozałatwiałam troche spraw, ale z jednej nie jestem zadowolona. W bibliotece nie ma żadnych książek do mojej pracy magisterskiej Dwie przyniosłam, nic wiecej nie ma ![]() Moderna, cześc Ja Cie znam z szafy ![]() Miałaś zawsze piekne wieszaki ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() To możesz mu powiedziec, że Ty też widziałaś kiedyś mega przystojnego faceta z mega wypaśną klatką - zapytaj go czemu on takiej nie ma, jak Ty przecież takiego widziałaś??!! |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pojechal do dentysty i dobrze moze jak mu tak przewierci to mu sie neurony poprzestawiają i bedzie ok. no ale fakt przeprosil i powiedzial ze poczyta o kobietach w ciazy bo jak widac faktycznie gów..o wie. Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-04-27 o 16:48 |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziemy zaraz na spacer, papa
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pappa ja wlasnie zrobilam porzadek ze swoimi ciuchami tzn wynioslam grube swetrzyska i wnioslam z piwnicy letnie jakies sukieneczki cos i stweirdzialmz e msuze isc na podboj lumpków bo nic nie mam masakra sukienki to jeszcze jakos sie zmieszcze ale bluzki raczej nosilam dopasowane i juz ledwo wlaze z moim biustem teraz .byle do wyplaty i ruszam na polowanie
|
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
za woda - UK..aniamotylek - ja wlasnie czekam ale tak wyszlo ze na swieta bylam w PL wiec sobie fundnelam ![]() milego weekendu dla wszystkich ja mam dluzszy tylko o jeden dzien poki co na wlasne zyczenie. ale co tam w taka pogode nawet do sklepy sie nie che isc..
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
ŚWIĘTA - super
magdidam - witam
"Moda przemija, styl pozostaje." - Gabrielle Chanel Projekt PRAWO JAZDY (30/30)Urodziłam ślicznego, zdrowego bobaska Edytowane przez Cecilia89 Czas edycji: 2012-04-27 o 17:51 |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chodzi za mną pizza z pieczarkami
. Chyba nigdy moje życie nie toczyło się wokół jedzenia tak jak teraz.czarnamadonna1982 - podeślij swojemu tż linka do strony, którą podesłała wczoraj martaj9 o tym jak zrozumieć kobietę w ciąży
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wrocilam i padam wykonczona jestem moje dziecko nic tylko na zjezdzalnie ciotce nie dala sie wysadzic tylko mama musi byc ona wazy 13 kg zmachalam sie jak glupia ale usmiech mojej gwiazdy bezcenny nawet fotke dla was zrobilam ale dosc kupuje mala zjezdzalnie dzisiaj i wiecej nie ide na plac zabaw
ale mnie robawil ten tekst z klatka ![]() ![]() czarnamadonnaa twojemu to sie nalezy zerpo przytulanek |
|
|
|
#589 |
|
Rozeznanie
|
Kochane nie cytuje, bo wpadłam tylko na chwilkę. Po pierwsze gratuluje udanych wizyt, a za nieodbyte trzymam kciuki
Ja cały dzień spędziłam poza domem, trochę na mieście, później na spacerku z psem i mężusiem. Teraz kładę się i wypoczywam. Karolkamankowa cieszę się z dobrych wiadomości!!! Wiedziałam, że wszystko będzie OK
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
ciesze sie, ze widze znajoma twarz ![]() a ja na razie tylko bede dodatkowo łykać kwas foliowy, poza tym chyba bez zmian no i apetyt dopisuje
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie byłaś dzisiaj w pracy bo nie było Cię z samego rana![]() Tęsknilam ![]() Cześć wszystkim i witam nowe Mamusie Już Was nadrobiłam po całym dniu..a miałam dzisiaj kołowrotek. Musiałam moich chłopaków na majówke wyprawić. No i zostałam sama i teraz odpoczywam.Wy tez dzisiaj nie próżnowałyście: zakupy, spacery, pakowanie i kłótnie z Tż ![]() Tekst z klatą...bezcenny. Zapiszę i wykorzystam przy nadarzajacej sie okazji
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w pracy, ale był ze mną mąż i siedziałam z nim, a nie na wizażu
Hahaha
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Ja dziś wybrałam się też na niewielkie zakupy, niedawno wróciłam do miasteczka rodzinnego więc często spotykam tu znajomych których nie widziałam z pół roku albo i rok i powiem Wam drogie mamy - miny ich bezcenne, tak zerkają na brzuch i nie wiedzą......czy to tylko kg czy to coś innego, po minie widać że ktoś by o coś zapytał ale jakoś nie pytają Tak jak już mówiłam niedawno przybrało mi się trochę na kg, ale to nie zmienia faktu że brzuszek wyjątkowo dziwnie zaczyna wystawać no ale ludzie patrzą i zapytać nie śmieją żeby mi przykrości chyba nie sprawić![]() AAAA i muszę się pochwalić - upiekłam dziś pierwszy samodzielny tort urodzinowy dla mężczyzny mego![]() Smakowo jeszcze nie wiem, wizualnie dość...... hmm amatorsko ale co tam, ważne intencje
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno witamina B6 hamuje nudności, dziewczyny tutaj ją biorą, nawet DeKajka przetestowała, czy serio działa ta witamina Ja też na razie biore tylko kwas foliowy U mnie apetytu jako tako nie odnotowałam... ale zauważyłam, że jak zjem coś słodkiego to przestaje mnie mdlic Ide znów jutro na lumpka, może coś fajnego wyszperam Może i dla dzidziusia coś trafie |
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
neseczka: dzidziol boski
kurcze zazdroszczę Wam tych kwiatkowych sukienek one mi się tak podobają, ale niestety - wyglądam w takich jak dziołcha siłą od pługa odciągnięta.... one sa chyba tylko na takie szczuplaczki jak Wy :pa co do sexu : Anielko, mój tż jak nie miał przez 3 dni to mi powiedział, że mu zaraz jajka wybuchną - więc wiem o czym mówisz ja też jakoś tak nie umiem się powstrzymać. I co jakiś czas przypomina mi się fragment serialu "Usta Usta" - jak Julia ( w zaawansowanej już ciąży) powiedziała do Adama, który się cykał robić bunga bunga: bez urazy, ale nie dosięgniesz muszę Wam się pochwalić - mój mąż jest dzisiaj kucharzem na otwarciu nowej restauracji w Łodzi i razem z nimi gotuje Magda Gessler ![]() http://www.dzienniklodzki.pl/artykul...ecia,id,t.html miłego wieczorku idę z psem
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Też zmykam do łóżka, dobranoc do jutra
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) ogladalam ten serial moj tż juz przemysalal, przeprosil postawil mi loda, zabral na spacerek ale i tak ma szlaban na dzisiaj na przytulanki bo nie mam sily i tak sie zle czuje.zjadlam dwa mentosy i mi niedobrze.juz nie zjem nigdy mentosa.ble.ide spac kochane ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ale masz dobrzeeeeeeeeeeeeeeeee k laski:
|
||
|
|
|
#599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakoś nie przepadam za pieczeniem, koniecznie daj znać jak smakowo i jak reakcja TŻa![]() Przeczytałam 6 stron wątku od wczoraj i już padam ze zmęczenia także miłych snów Kochane
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wszystkie już na urlopach majowych?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

i musze uciekac bo znow sie pojawili umilacze czasu:P

chyba tez trzeba sie przejscc.. bo .. ja nie mam co na siebie wlozyc!! 

masakra sukienki to jeszcze jakos sie zmieszcze ale bluzki raczej nosilam dopasowane i juz ledwo wlaze z moim biustem teraz .
k laski: