ślubujące w 2012:) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 11:52   #2701
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988
Dot.: ślubujące w 2012:)

Dziewczyny świetne te zestawienia A to "na pomarańczowo" to juz w ogole cudne

Justi, a bardotke gdzie zamawialas/kupowalas?

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014

Edytowane przez sara1988
Czas edycji: 2012-04-27 o 11:53
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 12:23   #2702
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny świetne te zestawienia A to "na pomarańczowo" to juz w ogole cudne

Justi, a bardotke gdzie zamawialas/kupowalas?
Kurcze, dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że Wy jeszcze przed...
A mam dziś kupę roboty. Nie dość, że po tygodniu urlopu, to zaraz majówka i kolejny i muszę się ogarnąć, bo usnę pod papierami.
Trzymam kciuki za ślubujące jutro - będzie pięknie!!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 12:26   #2703
Clood
Zadomowienie

Noo pogoda genialna będzie, trafiły w dziesiątkę, ale aż się boję, że będzie za gorąco jak będę się bawić na kuzynki weselu

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 12:50   #2704
justiii87
Zakorzenienie

sara1988 - Ja kupowałam u siebie w galerii ale mają swój sklep internetowy : http://www.twojabielizna.pl/

Bardotka super trzyma cycuszki więc jestem z niem bardzo zadowolona Mam nadzieję że będzie pasować do sukienki

a mucha z pasem była robiona na zamówienie pod kolor butów bo nigdzie nie ma pomarańczowych :/ a teraz poszukuję pomarańczowych spinek i znowu mam problem bo nigdzie nie ma

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-04-27 o 12:52
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 18:53   #2705
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
pewnie! moje fajnie wyglądały do czarnych jeansów, dobry kontrast jest i z pewnością gdzieś je jeszcze założę... jak dorwę drugiego kompa to wrzucę zdjęcie w jeansach i tych butach...
to czekam na foty

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Nie doczytałam czy nie podałaś? A ja bardzo ładnie proszę, jesli to nie tajemnica, to co takiego wesołego nabazgraliście na obraczkach?

Tak mnie zmotywowałaś tymi spinkami do mankietów, że nie mogłam i .... znalazłam. Zupełnie inne niż Twoje, i tekstowe a nie obrazkowe ale wg mnie całkiem całkiem postanowiłam, że zamówię, zapakuję ładnie jako prezent i dam TŻ żeby sobie otworzył przed ubraniem się w ślubne wdzianko (bo jak pisałam już wcześniej, spinki 'zwyczajne' już ma kupione do ślubu).

Te na zdjęciu mają 'tył' w kolorze starego złota. Ja zamówiłam srebrne i napis na białym, mlecznym tle.
super spinki
a włąśnie....co do spinek....mam gość dziwne-głupier pyanie...spinki są do koszul.....ale czy Wasi TŻowie zakładają koszule z długim rękjawem? Zastanawiam się czy "wypada" założyć z krótkim...w końcu ślub mamy w lipcu...i chyba mój TŻ bedzie miał koszulę z krótkim rękawkiem..chyba

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
A to moja tablica inspiracji: to co na niej umieściłam to mam albo na pewno będę mieć ( kolczyki z apartu i zaproszenia handmade by me

I jeżeli chodzi o kolor przewodni to planujemy ciemną czerwień, przewijałaby się ona na zaproszeniach, w moim bukiecie jako wstążka, na sali i wcisnęłabym jeszcze gdzieś ją w ubranku TŻ
super......kolczyki śliczne

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobietki Jaka piękna dziś pogoda u Nas Słońce świeci od rana 24 st na termometrze a Ja muszę wziąć się za spakowanie bo dziś jadę do szkoły Taka piękna pogoda a ja w Bydgoszczy w murach aż płakać mi się chce

Clood - My dla rodziców mamy zamówione Nasze portrety które zrobimy w dniu ślubu.

Nasze zestawienie ślubne Czekam jeszcze na jedne buty które będą oczywiście też pomarańczowe
jak ładnie pomaranczowo
a gdzie kupowałaś te pomarańczowe bytki? Gdzieś w Bydgoszczy?? Ja szukam w kolorze fuksji.....i jakoś nie mogłam znaleźć a obeszłąm całe miasto....chyba będę musiała jeszcze raz się przejechać

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
To i ja pochwalę się swoim zestawieniem
(suknia będzie bez koła)
ślicznie!!!!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:05   #2706
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Tak mnie zmotywowałaś tymi spinkami do mankietów, że nie mogłam i .... znalazłam. Zupełnie inne niż Twoje, i tekstowe a nie obrazkowe ale wg mnie całkiem całkiem postanowiłam, że zamówię, zapakuję ładnie jako prezent i dam TŻ żeby sobie otworzył przed ubraniem się w ślubne wdzianko (bo jak pisałam już wcześniej, spinki 'zwyczajne' już ma kupione do ślubu).

Te na zdjęciu mają 'tył' w kolorze starego złota. Ja zamówiłam srebrne i napis na białym, mlecznym tle.
świetne te spinki
Cytat:
Wariate - nasz grawer to na jego obrączkach: 02.06.2012 HAKUNA a na mojej MATATA 02.06.2012, mój Tż nie chciał nic ckliwego, a ja imion... prawie razem na niego wpadliśmy, ale my już tak mamy, że telepatycznie się porozumiewamy czasami
hahaha extra grawer
Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
A nam wczoraj udało się odebrać zaświadczenia z USC (no i poszło, że przyjmuję nazwisko męża aaaa), odpisy aktu chrztu z adn. o bierzmowaniu, spisać protokół ślubny i jeszcze zaprosić jedną rodzinkę, a TŻ swojego kierownika i współpracowników. Dzień pełen wrażeń. Do tego TŻ miał urodzinki i po dwóch latach przedłużyli mu umowę na czas nieokreślony - to duży plus dla naszej przyszłości, "naszej rodzinki", po tym zdarzeniu widzę jego inne podejście do życia - nawet o dziecku zaczyna wspominać, a kiedyś temat omijał z daleka
za tyle załatwionych spraw no i za Tża umowę której mu zazdroszczę
Cytat:
ja będę wybielała paskami blendamed. Koleżanka wybielała i była bardzo zadowolona z efektu Myślałam o wybielaniu w gabinecie dentystycznym, ale koszt pełnego wybielenia z zabiezpieczeniem zębów to 700 zł więc zostają paski
A ile przed ślubem zamierzasz użyć tych pasków ? ja też planuję je zakupić bo są mniej inwazyjne no i nieporównywalnie tańsze niż dentysta
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
super spinki
a włąśnie....co do spinek....mam gość dziwne-głupier pyanie...spinki są do koszul.....ale czy Wasi TŻowie zakładają koszule z długim rękjawem? Zastanawiam się czy "wypada" założyć z krótkim...w końcu ślub mamy w lipcu...i chyba mój TŻ bedzie miał koszulę z krótkim rękawkiem..chyba
Na ślub obowiązkowo musi być koszula z długim rękawem według zasad savioir vivru na koszulę z krótkim rękawem nie można zakładać marynarki

Ale dziś cichutko siedzicie aż dziwne.
Dobrze chociaż że piękne inspiracje wrzuciłyście to miałam co obejrzeć. Mama nie zadzwoniła ja też w przyszłym tygodniu będzie miała urodziny i na daną chwilę nie planuję dzwonić do niej wcześniej i chyba z wyjazdu do niej i rodzinki na działkę zrezygnujemy bo na 1 dzień nam się nie opłaca więc zapraszanie gości nam się odwlecze na bliżej nieokreślony termin Dowiedziałam się dziś że znajomy mógłby nas zawieźć do ślubu starą czerwoną warszawą z 1965roku ale ku mojemu zdziwieniu i trochę rozczarowaniu Tża nie powalił ten pomysł chyba mam jakieś kiepskie dni wszystko jakoś tak pod górkę i na nie...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:40   #2707
kasioonya
Rozeznanie

Po zaganianym tygodniu wreszcie piękny weekend Szkoda, że bez TŻta, ale nie można mieć wszystkiego

Cytat:
Kasioonya - a gdzie we Wrocku kupowałaś suknię?? bo a też tam kupiłam i dlatego ciekawa jestem w którym salonie (wiele z nich odwiedziłam)... też czekam na zdjęcia bo je uwielbiam...
zamówiłam w salonie Euforia na Biskupiej, a Ty? ja we Wro odwiedziłam właściwie tylko ten jeden salon - okazało się, że dobrze wyglądam w wymarzonej kiecce, więc nie było sensu szukać nigdzie więcej

Monia nie wiem ile kasy chciałabyś przeznaczyć na buty, więc podsyłam kilka różnych stron - może znajdziesz tu coś dla siebie...:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie_1/czolenka_1.html
http://fleq.pl/sklep/produkt,kolor,obuwie-damskie,593
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/1268...r-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/932-menbur-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/928-menbur-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/915-menbur-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/889-menbur-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/786-menbur-4096-66.html
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/136-menbur-4096-66.html

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witam piątkowo

Pogoda bajeczna a ja oczywiście cały weekend spędzę w krk w szkole
Ależ z Ciebie ranny ptaszek współczuje weekendowych zajęć

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
A to moja tablica inspiracji: to co na niej umieściłam to mam albo na pewno będę mieć ( kolczyki z apartu i zaproszenia handmade by me

I jeżeli chodzi o kolor przewodni to planujemy ciemną czerwień, przewijałaby się ona na zaproszeniach, w moim bukiecie jako wstążka, na sali i wcisnęłabym jeszcze gdzieś ją w ubranku TŻ
rewelacyjna tablica będzie pięknie!

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

A nam wczoraj udało się odebrać zaświadczenia z USC (no i poszło, że przyjmuję nazwisko męża aaaa), odpisy aktu chrztu z adn. o bierzmowaniu, spisać protokół ślubny i jeszcze zaprosić jedną rodzinkę, a TŻ swojego kierownika i współpracowników. Dzień pełen wrażeń. Do tego TŻ miał urodzinki i po dwóch latach przedłużyli mu umowę na czas nieokreślony - to duży plus dla naszej przyszłości, "naszej rodzinki", po tym zdarzeniu widzę jego inne podejście do życia - nawet o dziecku zaczyna wspominać, a kiedyś temat omijał z daleka

Mamy właściwie wszystko załatwione - ale została kwestia podziękowań dla rodziców (moi mama 49, tata 51; TŻa mama 60, tata 66), myślałam o czymś oryginalnym - dla moich np. voucher na weekend w jakimś mieście (w grę wchodzi Toruń i oklepane Zakopane, bo uwielbiają jeździć) - dla rodziców TŻa to już sama nie wiem - bo rzadko gdzieś wyjeżdżają

co Wy szykujecie dla swoich?
gratuluję załatwionych spraw i zawodowego sukcesu Twojego Mężczyzny oby nadal wiodło Wam się tak pomyślnie

my rodzicom będziemy dziękować raczej skromnie, więc nie pomogę. ale ten voucher to moim zdaniem super pomysł

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobietki Jaka piękna dziś pogoda u Nas Słońce świeci od rana 24 st na termometrze a Ja muszę wziąć się za spakowanie bo dziś jadę do szkoły Taka piękna pogoda a ja w Bydgoszczy w murach aż płakać mi się chce

Nasze zestawienie ślubne Czekam jeszcze na jedne buty które będą oczywiście też pomarańczowe
biedna mam nadzieję, że zajęcia miną prędko i nacieszysz się weekendowym ciepełkiem
piękne te Twoje inspiracje i to nie tylko dlatego, że są pomarańczowe powiedz - gdzie kupiłaś butki? bo też widziałam podobne, ale ja wciąż zastanawiam się czy kupić białe czy pomarańczowe... Twoje są wygodne? polskiego producenta?

Cytat:
To i ja pochwalę się swoim zestawieniem
(suknia będzie bez koła)
kolejna świetna tablica brawo!

Cytat:
mój będzie miał długi rękaw, bo tak jest elegancko. trochę mi żal biedaka, bo on kiepsko znosi wysokie temperatury, a tym bardziej w stresie, więc stawiamy na koszulę i garnitur wysokiej jakości, żeby się nie ugotował w tym ubranku

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ale dziś cichutko siedzicie aż dziwne.
Dobrze chociaż że piękne inspiracje wrzuciłyście to miałam co obejrzeć. Mama nie zadzwoniła ja też w przyszłym tygodniu będzie miała urodziny i na daną chwilę nie planuję dzwonić do niej wcześniej i chyba z wyjazdu do niej i rodzinki na działkę zrezygnujemy bo na 1 dzień nam się nie opłaca więc zapraszanie gości nam się odwlecze na bliżej nieokreślony termin Dowiedziałam się dziś że znajomy mógłby nas zawieźć do ślubu starą czerwoną warszawą z 1965roku ale ku mojemu zdziwieniu i trochę rozczarowaniu Tża nie powalił ten pomysł chyba mam jakieś kiepskie dni wszystko jakoś tak pod górkę i na nie...
dziś rzeczywiście spokojnie na wątku - pewnie większość łapie promienie słonka
przykro mi, że wciąż nie ma postępu po sprzeczce z Mamą
Pradip, a może potrzebujesz jakiegoś urlopu od przygotowań? kilka dni odpoczynku tylko z TŻtem bez załatwiania spraw ślubno-weselnych... a później powrót do organizowania wszystkiego z nową energią i radością?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-04-27 o 19:29
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 20:04   #2708
magnusia
Zakorzenienie

sadonkowa- bardzo fajna tablica- piękny kolorek

Clood- gratuluję postępwc, eh coraz większe tempo nie? Gratulacje dla TŻ-ta kariera się rozwija

justiii87- piękne fotki. Nie widziałam pomarańczowych spinek ale na pewno znajdziesz

wisienka25- super zestaw- tort bomba buty super

monika860902- moim zdaniem to raczej koszula powinna mieć długi rękaw. W naszym przypadku TŻ na smoking więc nie ma mowy o krótkim rękawie bo by wyglądał co nieco dziwnie

ja ledwo żyję- byłam dziś na siłowni i na bieżni i coś czuję, że jutro zakwasy będą a na salę muszę jutro jechać.... no ale cóż watro pocierpieć- pocieszam się, że zbędny tłuszczyk się ulatnia w nieznane
Stary 2012-04-27, 20:14   #2709
Malinowa08
Raczkowanie

witam dzisiaj zaliczyłam pierwsze opalanko w tym roku jutro z Tz jedziemy na sale ogladnac jak wyglada wystroj gdy ma byc wesele ( ma byc jutro jakies wiec trzeba bedzie przed poludniem jechac) mam nadzieje ze pogoda bedzie tak swietna jak dzis
Stary 2012-04-27, 20:32   #2710
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Na ślub obowiązkowo musi być koszula z długim rękawem według zasad savioir vivru na koszulę z krótkim rękawem nie można zakładać marynarki
Dzięki. Kurcze, ale się TŻcik ugotuje....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Dziękuję...podobają mi się najbardziej te: http://www.lukamo.pl/wieczorowe/889-menbur-4096-66.html i http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32888
patrząc na cenę te drugie są...atrakcyjniejsze...al e te pierwsze takie bardziej....eleganckie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

A mnie dzisiaj lekko ktos zdenerwował.....dowiedzia łam się od mojej 1 ciotki że moja chrzestna się na mnie obraziła.....kurcze.....a poszło o to, że nie zadzwoniłam do niej i nie powiedziałąm, że będę zaproszenia rozwozić, tylko dowiaduje się od babci.....kurcze, ludzie czasem chyba problemów większych nie mają...szukają na siłę coś aby się przyczepić.....

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Tusiu
mam pytanko...ile mieliście gości, ile wódki kupiliście i ile zeszło?? Jeśli oczywiście możesz zdradzić jestem ciekawa, bo mi Rodzice powiedzieli że siękupuje 1 l. na os.....ale to liczy się dzieci czy nie?

Stary 2012-04-27, 21:23   #2711
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
przykro mi, że wciąż nie ma postępu po sprzeczce z Mamą
Pradip, a może potrzebujesz jakiegoś urlopu od przygotowań? kilka dni odpoczynku tylko z TŻtem bez załatwiania spraw ślubno-weselnych... a później powrót do organizowania wszystkiego z nową energią i radością?
Może masz rację tylko że dla mnie rozmowy z Wami i wyszukiwanie nowych pomysłów jest świetną odskocznią od wiecznego remontu w domu, poszukiwania stałej pracy i innych problemów dnia codziennego miałam w przyszłym tygodniu jechać na działkę bez internetu bez Tża jedynie z ksiązką ale jeszcze nie wiem
Cytat:
Dzięki. Kurcze, ale się TŻcik ugotuje....

A mnie dzisiaj lekko ktos zdenerwował.....dowiedzia łam się od mojej 1 ciotki że moja chrzestna się na mnie obraziła.....kurcze.....a poszło o to, że nie zadzwoniłam do niej i nie powiedziałąm, że będę zaproszenia rozwozić, tylko dowiaduje się od babci.....kurcze, ludzie czasem chyba problemów większych nie mają...szukają na siłę coś aby się przyczepić.....
Mój też dość sporo się poci i dlatego planuję mieć koszulę w zapasie.
No tak powód do obrażenia się pierwsza klasa nie denerwuj się szkoda zdrowia
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:00   #2712
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Tusiu
mam pytanko...ile mieliście gości, ile wódki kupiliście i ile zeszło?? Jeśli oczywiście możesz zdradzić jestem ciekawa, bo mi Rodzice powiedzieli że siękupuje 1 l. na os.....ale to liczy się dzieci czy nie?
pewnie.
mieliśmy 82 osoby (dwójka to akurat małe dzieci)
mieliśmy dane do dyspozycji restauracji 86 butelek
zapasem mieliśmy jeszcze w aucie zgrzewkę tj 12 butelek.
zostało nam te 12 nie ruszone i z restauracji zabraliśmy do domu chyba 14 butelek.
win miałam 36 i zostało nam 15. zeszlo najbardziej czerwone
ja z tż nie piłam, mieliśmy wodę zamiast wódy
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:08   #2713
Clood
Zadomowienie

Ale Wy fajne jesteście Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa
jutro kuzynki wesele, a ja muszę jeszcze rano do szkoły jechać (studia), nie wiem jak ja się wyrobię na to wszystko

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:16   #2714
Malgos_12
Zakorzenienie

a więc załączam moje butki na stopach, proszę nie zwracajcie uwagi na różowy lakier (na weselu będzie odpowiedni)

Kasioonya - ja kupowałam we Flossmanie, byłam w wielu salonach, ale tam chyba nie dotarłam mój tż jest z Wrocka...

Ja słyszałam od wielu osób, że liczy się 0,5 l wódki na osobę, plus bramy i na konkursy jeśli mieć będziecie (i że liczy się na wszystkich gości)
U nas będzie Maximus (robiony przez Finlandię).

Myślę, że koszula z długim rękawem powinna być, jak będziecie mieć obiekt klimatyzowany, to nie powinno być najgorzej. Ja to w tamtym roku na jednym weselu siedziałam w żakiecie a na zewnątrz było bardzo gorąco. Zawsze w razie czego może się przebrać, ale to trochę później.

Ale wam zazdroszczę tej pięknej pogody. U mnie max 10 stopni i tak pewnie będzie cały rok, tutaj prawie cały czas jest jedna pora roku.

Justiii87 - tutaj wybór pomarańczowych spinek... jeśli masz kartę kredytową lub paypal to nie będzie problemu. Link dla Ciebie
http://www.ebay.ie/sch/i.html?_from=...f+links+orange
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Photo0163.jpg (97,3 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-04-27 o 22:21
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:21   #2715
Konto usunięte

Cytat:
a więc załączam moje butki na stopach, proszę nie zwracajcie uwagi na różowy lakier (na weselu będzie odpowiedni)

Kasioonya - ja kupowałam we Flossmanie, byłam w wielu salonach, ale tam chyba nie dotarłam mój tż jest z Wrocka...

Ja słyszałam od wielu osób, że liczy się 0,5 l wódki na osobę, plus bramy i na konkursy jeśli mieć będziecie (i że liczy się na wszystkich gości)
no ja tyle liczyłam i wyszło ok.

maximus jest dobry
Stary 2012-04-27, 22:34   #2716
Malgos_12
Zakorzenienie

Tusiamar - mam nadzieję, że gościom też będzie smakował.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

http://www.ebay.ie/sch/i.html?rt=nc&...=p3286.c0.m301

ten link powinien być lepszy, bo poustawiałam ceny i kup teraz...
Stary 2012-04-27, 23:34   #2717
monika860902
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33810205]pewnie.
mieliśmy 82 osoby (dwójka to akurat małe dzieci)
mieliśmy dane do dyspozycji restauracji 86 butelek
zapasem mieliśmy jeszcze w aucie zgrzewkę tj 12 butelek.
zostało nam te 12 nie ruszone i z restauracji zabraliśmy do domu chyba 14 butelek.
win miałam 36 i zostało nam 15. zeszlo najbardziej czerwone
ja z tż nie piłam, mieliśmy wodę zamiast wódy[/QUOTE]
No to w sumie dużo chyba u was nie zeszło? Dzisiaj podliczyłam wszytskie osoby i z nami wyszło nam 101 osób, pewnie ktoś i tak nie przyjedzie, więc coś odpadnie...mamy 100 butelek 0,5 l a uświadomiona zostałam, że trzeba będzie dokupić jeszcze raz tyle....ja ogólnie wódki nie lubię, mój TŻ też nie przepada....a nasze Rodziny....różnie. A właśnie...miałaś też poprawiny i goście też coś pili?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:

Myślę, że koszula z długim rękawem powinna być, jak będziecie mieć obiekt klimatyzowany, to nie powinno być najgorzej. Ja to w tamtym roku na jednym weselu siedziałam w żakiecie a na zewnątrz było bardzo gorąco. Zawsze w razie czego może się przebrać, ale to trochę później.

Ale wam zazdroszczę tej pięknej pogody. U mnie max 10 stopni i tak pewnie będzie cały rok, tutaj prawie cały czas jest jedna pora roku.

Justiii87 - tutaj wybór pomarańczowych spinek... jeśli masz kartę kredytową lub paypal to nie będzie problemu. Link dla Ciebie
http://www.ebay.ie/sch/i.html?_from=...f+links+orange
ooo...faktycznie fajnie wyglądają do jeansów coś mi się zdaje, że zdecyduję się na fuksję......w sumie jeszcze bym pochodziła po sklepach, ale te butki mi się podobają. Ty je zakładasz do sukni prawda?

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33810614]no ja tyle liczyłam i wyszło ok.

maximus jest dobry[/QUOTE]
no to mi nagadali, że 1 l. na os.....
a napoje? Ile ? Tam gdzie wynajmujemy sale, pani powiedziała, że 5 l. na osobę- z poprawinami.

Stary 2012-04-27, 23:37   #2718
Konto usunięte

Cytat:
No to w sumie dużo chyba u was nie zeszło? Dzisiaj podliczyłam wszytskie osoby i z nami wyszło nam 101 osób, pewnie ktoś i tak nie przyjedzie, więc coś odpadnie...mamy 100 butelek 0,5 l a uświadomiona zostałam, że trzeba będzie dokupić jeszcze raz tyle....ja ogólnie wódki nie lubię, mój TŻ też nie przepada....a nasze Rodziny....różnie. A właśnie...miałaś też poprawiny i goście też coś pili?

no to mi nagadali, że 1 l. na os.....
a napoje? Ile ? Tam gdzie wynajmujemy sale, pani powiedziała, że 5 l. na osobę- z poprawinami.
nie, bez poprawin.

napoje byly w cenie restauracji, bez limitu i nie wiem ile poszlo.
Stary 2012-04-27, 23:55   #2719
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika860920 - tak oczywiście ja od razu zakładam moje żółte buty i postaram się jak najdłużej w nich wytrzymać.
Stary 2012-04-28, 07:40   #2720
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
e

super butki

Dziewczynki a ja dziś jako ranny ptaszek już na nogach. Piję kawkę potem ruszam znowu w miasto- jedziemy na salę zobaczyć bo dziś ma być wesele na 180 osób więc podobna ilość jak u nas i ch cemy ustawienie stołów zobaczyć. Poza tym sale jest po remoncie i trochę kolorystyka zmieniona więc muszę to zobaczyć.
Potem na zakupy po buty dla TŻ-ta , mam nadzieję, że nie będzie dużo ludzi

Powiem Wam, że jestem już trochę wykończona tym ciągłym bieganiem, zaczęłam sobie wszystko zapisywac co kiedy mam załatwiać i jak patrzęo pierwsze wolne popołudnie mam 11 maja a tak to codziennie coś muszę załatwić

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-04-28 o 07:49
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 07:51   #2721
niki19
Zadomowienie

Hej

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia
Przede mna ciężki dzień w szkole ,trzymajcie kciuki, żeby udało mi się zaliczyć egz bo ciężko to widzę

Ślubującym dzisiaj wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ,

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 08:00   #2722
magnusia
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze dla dzisiejszych PM-ek!!!
Jeszcze kilka godzin i będą Mrożonkami Niech Wam Dziewczynki nigdy nie zachodzi słoneczko i abyście były szczęśliwe tak jak w dzisiejszym dniu. 100 lat dla świeżych Mrożonek i ich Małżów
Stary 2012-04-28, 08:03   #2723
Malgos_12
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tych co staną dziś przed ołtarzem, niech ta miłość trwa wiecznie!

Ja lecę do pracy.

Niki - trzymam kciuki za egzamin od samego rana.

Magnusia - jak ja bym chciała mieć możliwość zobaczyć moją salę przed weselem... ale nic, muszę zdać się na opinie tych którzy tam urządzali wesele, oraz kuzyna który dorabiał tam jako kelner

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-04-28 o 08:05
Stary 2012-04-28, 08:28   #2724
agg005
Raczkowanie

witajcie
dzisiejsze PM maja piekna pogode
no dziewczyki szykujcie sie tam no i spokojnie (latwo sie mowi pewnie);p

ja jade dzis z zaproszeniami
wiec udanego weekendu zycze
Stary 2012-04-28, 08:48   #2725
maja5826
Raczkowanie

Niki przynieś do domu piąteczke

Wszystkie dzisiaj ślubujące PMki przyjmijcie najgorętsze życzenia wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia, idźcie przez Świat z takim uśmiechem jak dzisiaj gościć będzie na Waszych twarzach
Stary 2012-04-28, 09:45   #2726
Camilie
Raczkowanie

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych PM-ek!!! u mnie pogoda piękna, lepszej nie można sobie wymarzyć no i udanej zabawy kochane
Camilie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:24   #2727
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Monika860920 - tak oczywiście ja od razu zakładam moje żółte buty i postaram się jak najdłużej w nich wytrzymać.
Ale wygodne są....?? Jesteś zadowolona prawda?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia
Przede mna ciężki dzień w szkole ,trzymajcie kciuki, żeby udało mi się zaliczyć egz bo ciężko to widzę
No to powoidzenia na egzaminie!!! Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Wszystkie dzisjesze PMki!
Życzę Wam szczęścia na Nowej Drodze życia, oby ten Dzień był dla Was tym najpiękniejszym!!!!

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Tusia
Kiedy masz sesję plenerową?? Czekam na jakieś fotki z welonem

Stary 2012-04-28, 14:15   #2728
XxMartaxX
Raczkowanie

A wiecie ile mi gości wyszło po ostatecznym podliczeniu?? Aż sobie usiadłam. Mój chłop mówił że z jego strony jest tylko 60 osób.. a wyszło 100. Tyle samo z mojej. Plus obsługa.Tak to jest jak sie ma duuże rodziny. Samych dzieci jakieś 30- ale dla nich jest oddzielna salka więc się nie martwię że będą sie pod nogami plątać.

I to jeszcze bez koleżanek/kolegów z pracy. I nie ma żadnych ciotek/wujków ani osób ktore pasuje zaprosic bo nas zaproszono.

Nie martwię sie o kasę ( bo nie płacimy od osoby tylko sami wszystko robimy- wychodzi duuużo taniej), ale o ten tłum.. a ja się boję tłumów
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:18   #2729
Konto usunięte

Cytat:

dasz radę
ja na moich 11 cm dałam radę do 5 rano

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:

Tusia
Kiedy masz sesję plenerową?? Czekam na jakieś fotki z welonem

wstępnie się umóiwliśmy po 10 maja.
Ale nie wiem, czy będę brała welon. Może symbolicznie niech będzie. Użyłam go tylko na oczepinach.
Stary 2012-04-28, 17:43   #2730
Czary Mary
Wtajemniczenie

ślicznie dziękuję

Cytat:
Napisane przez sadonk
owa;33798448
Proszę, większe foto fryzurki

Jedzenia jest na prawdę sporo, sala jest piękna a w łazience jest ogromne lustro ku mojej uciesze

Szukam teraz butów i spędza mi to sen z powiek..

Cena bardzo przystępna a to dlatego, że załatwialiśmy przez znajomego, który jest szefem barmanów w Trójmieście i faktury poszły na bar a za to my mamy po cenie produkcji.. o ponad 10 zł niższą niż w sklepie a kupiliśmy 170 butelek.
Czary Mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości