Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 17:24   #571
saaraa_lub
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Jak dla mnie, zeby szpinak był zjadliwy musi być duuuuużo czosnku i coś z nabiału, smietana czy jogurt.Uwielbiam makaron ze szpinakiem i kurczakiem wtedy dzo szpinaku ricotta.No ale dla dziecka niestety taki mix odpada
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:37   #572
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Baha mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz Nie pisałam tego, żeby Cię urazić, albo się śmiać Śliczna jesteś i tyle.

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

princeska patent na przesypianie całych nocek - odczekać 2 lata jak dzieć podrośnie
a tak na serio to dałabym miliony, żeby mały przespał ciurkiem 7h
taaaa super patent a jak będzie miało 2 lata i nie będzie przesypiało nocy?

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
dziewuszki, przypomnijcie sklerotyczce... co na zaparcia dla maluszka? bo mloda po tym wczorajszym zestawie- marchewka i ziemniaczek steka i stęka bidula
jabłuszko surowe, śliwka

Oliveira79 witaj już zatem nie jestem tu najbardziej "nowa"

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Moja córa miała 3 m-ce odkąd przesypia całe noce
a chcesz w nos?
A tak na serio - jak Ty to zrobiłaś? Czytałam o mm - jak zaczęłaś je podawać to był taki efekt?

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pyt w spr rozszerzania dietki Mała dostawała jabłuszko przez 5 dni, od dzisiaj marchewkę jej wprowadzę, zwiększając dawkę (jak tu mi któraś mamusia ładnie opisała ile kolejnego dnia). Ale co potem? Jak już jabłko i marchewka będzie git, to co kolejne?
ziemniak, brokuł, brukselka, kalafior - my to jemy i jest ok. Teraz będę myślała nad burakiem i szpinakiem. Choć szpinak mogłam już wcześniej wprowadzić, ale nie było jakoś okazji. Na deserek możesz podać banana albo gruszkę.

W temacie:

Spacerówki my przesiedliśmy się do niej, jak Amelka skończyła 6m.

Krem z filtrem od wczoraj testujemy Pharmaceris 50. Dziś było takie słońce, że masakra. A my cały dzień na dworze, więc trzeba się "zabezpieczyć"

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:38   #573
Oliveira79
Zadomowienie

Smile Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Oliveira ile ma twoj starszak?
Sonia mi sie poskarzyla ze szuka i szuka i nie moze znalezc kogos kto sie z nia ozeni a ona nawet ma biala sukienke i juz urosla
A potem spytala czy moze sie ozenic z moim mezem?

No i wloski ma obciete na krotko, juz dosc
Mialam walki o czesanie sie

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Aha Oliveira kupowalas spacerowke w serwisie Jane? Pochwal sie jaka, oni maja super wozki widzialam gdzies reklame nowego i sie zakochalam...
I jesli mozesz to podaj namiary na sprzedawce, musze dokupic folie do naszego tramwaju a nigdzie w necie nie moge znalezc
Mój starszy - Oli, w lipcu kończy 6 lat wprawdzie ma już dziewczyne Martyne ale w sumie nic nie trwa wiecznie, wiec kto wie, kto wie?

Co do spacerówki to kupiłam Jane Slalom Reverse na stronce www.3kropki.pl za super cenę - dokladnie ten: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
i wcale nie jest taki niebieski jak na zdjeciu, bardziej taka turkusowa zieleń, śliczniutki
Myslałam tez o nowosci Jane model Trider (to chyba o niego Ci chodzi), ale nie jestem przekonana do kubelkowych siedzisk, ale też mi sie podoba (wklejam fote). A Ty tez masz Jane? Ja folie miałam w zestawie i torbę i gratis oslonke na nogi, wiec okazja full wypas.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Jane Trider.jpg (25,8 KB, 8 załadowań)

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:42   #574
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Moze ktoras z naszych mam widzialas,kilka korzystalo z chust .Z jakiego miasta jestes?

Tak,jak piszesz,odczekaj moze jeszcze troszke z tymi stalymi pokarmami.A mlekiem samym tez ulewa?A moze ten mix marchewka + mleko mu szkodzi??
Co z tymi Gerberami??
Moi chlopcy tez strasznie ulewaja, chyba ich po weekendzie wezme do dobrego pediatry prywatnie bo od naszego ciagle slysze ze jak beda mieli pol roku to wyrosna... Ostatnio ze moga do 7 miesiecy ulewac. A maja juz prawie 6 i jak chlustali tak chlustaja. Myslalam ze zupki gestsze to mniej beda po nich ulewac ale oni potrafia nawet 2 godz po jedzeniu
Stary 2012-04-27, 17:47   #575
Oliveira79
Zadomowienie

Cool Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Moze ktoras z naszych mam widzialas,kilka korzystalo z chust .Z jakiego miasta jestes?
Jestem z Lubina, nie mylić z Lublinem

Stary 2012-04-27, 17:48   #576
fatal21
Wtajemniczenie

gerber za przeproszeniem gowno wkladal do sloiczkow z drobiem.ale sie wkurzylam.tylko w Polsce potrafia tak kantowac.wkladali jakies ochlapy miesne.
Stary 2012-04-27, 17:50   #577
glamourous
Zakorzenienie

Chyba jeszcze inny mialam na mysli, potem sprawdze bo to w gazetce bylo
Ale oba sliczne, ten twoj i ten co pokazalas tez
Ja mam Jane ale dla blizniakow wiec juz nie jest taki lekki ale i tak fajnie sie prowadzi no i ogolnie ta firma jest znana z dobrych gatunkowo wozkow. Jak bylam na etapie szukania to wszyscy chwalili ze nie do zdarcia
Teraz bede przechodzic z gondolek matrixow na na wersje spacerowa. Ale wlasnie nie mam folii a do blizniaka to uniwersalna nie bardzo sie nadaje...
Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
Mój starszy - Oli, w lipcu kończy 6 lat wprawdzie ma już dziewczyne Martyne ale w sumie nic nie trwa wiecznie, wiec kto wie, kto wie?

Co do spacerówki to kupiłam Jane Slalom Reverse na stronce www.3kropki.pl za super cenę - dokladnie ten: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
i wcale nie jest taki niebieski jak na zdjeciu, bardziej taka turkusowa zieleń, śliczniutki
Myslałam tez o nowosci Jane model Trider (to chyba o niego Ci chodzi), ale nie jestem przekonana do kubelkowych siedzisk, ale też mi sie podoba (wklejam fote). A Ty tez masz Jane? Ja folie miałam w zestawie i torbę i gratis oslonke na nogi, wiec okazja full wypas.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 17:57   #578
fatal21
Wtajemniczenie

glam pamietasz darusi oliwka chyba tak ulewala.podobno jak dziecko samodzielnie zacznie siadac to minie.ale jak chcesz to skonsultuj z innym lekarzem.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

jak ja bym chciala sie dzis wyspacaha mnie pewnie 2tyg nie bedzie bo jade do mamy a tam o neta trudno
Stary 2012-04-27, 17:58   #579
dygotka8
Zakorzenienie

niektóre dzieci ulewaja do ukonczenia 6 miesiecy,inne do pierwszego roku,a niektóre-a tu chodzi mi o dzieci które maja refluks czy cos takiego to ulewaja znacznie dłuze.a jeszcze inne ulewaja bo maja alergie.
tylko ulewanie a wymioty to dwie rózne sprawy.
Glam a nie lepiej isc do specjalisty od razu?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:58   #580
glamourous
Zakorzenienie

Chodzilo mi o Jane Muum ale ten rider jest ladniejszy chyba- uwieeelbiam trojkolowce i w sumie zaluje ze nie kupilam jane powertwin bo tez ma 3 kolka... Ale troche sie balam o stabilnosc przy tej masie
Stary 2012-04-27, 18:03   #581
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
gerber za przeproszeniem gowno wkladal do sloiczkow z drobiem.ale sie wkurzylam.tylko w Polsce potrafia tak kantowac.wkladali jakies ochlapy miesne.
a skąd masz takie info ????? pierwsze słysze

Stary 2012-04-27, 18:04   #582
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
glam pamietasz darusi oliwka chyba tak ulewala.podobno jak dziecko samodzielnie zacznie siadac to minie.ale jak chcesz to skonsultuj z innym lekarzem.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

jak ja bym chciala sie dzis wyspacaha mnie pewnie 2tyg nie bedzie bo jade do mamy a tam o neta trudno
To bedziemy cie smsowo trzymac na biezaco w temacie
No wlasnie to samo milekarze mowili. Bo na wadze przybieraja prawidlowo- waga z ur 2300, najnizsza 2000 a teraz juz mam nadzieje ze 7 dobijaja ( jakies 2 tyg temu bylo 6550)
Rehabilitantka tez mowi ze jakby mieli refluks to by u mniej co chwila
Chlustali bo ona ich we wszystkie strony obraca- a im sie moze ze dwa razy od stycznia zdazylo ( fakt ze sie staram zeby u niej na glodniaka byli i karmie jak skonczymy
Stary 2012-04-27, 18:06   #583
fatal21
Wtajemniczenie

mam pytanko nie szukalam jeszcze ale czy sa spacerowki na duzych kolach?ja dostane pewnie pegperego pliko3 ale on ma male kolka i chce cos z duzymi bo mieszkam na wygnajewie i po tych drogach to sie zameczee z malymi
Stary 2012-04-27, 18:06   #584
dygotka8
Zakorzenienie

Glam-a nie płacza ci jak sa głodni??

Stary 2012-04-27, 18:07   #585
glamourous
Zakorzenienie

A moje dzieci juz wykapane nakarmione i spia
A ja wcinam swoj nowy przysmak- chleb z nutella i maslem orzechowym z orzeszkami zupelnie jak snickers
Stary 2012-04-27, 18:08   #586
fatal21
Wtajemniczenie

wpisalam w google afera gerbera i mi wyskoczylo o Mom mechanicznie oddzielone mieso.ja nie jestem llekarzem ale rehabilitantka ma racje jak mialam praktyki to byly dzieci mega ulewajace
Stary 2012-04-27, 18:11   #587
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanko nie szukalam jeszcze ale czy sa spacerowki na duzych kolach?ja dostane pewnie pegperego pliko3 ale on ma male kolka i chce cos z duzymi bo mieszkam na wygnajewie i po tych drogach to sie zameczee z malymi
Sa ale nie parasolki
Na wygwizdowo poszukaj sportowego- spojrz na cos jak xlander x- runra na all mi wyskoczyl free runner schwinn- super chociaz moglby byc tanszy

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Glam-a nie płacza ci jak sa głodni??
A nie ja ich tak biore zeby byli 2-2,5 godz po posilku. Oni uwielbiaja jak pani ich telepie

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2012-04-27 o 18:22
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 18:14   #588
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
A moje dzieci juz wykapane nakarmione i spia
A ja wcinam swoj nowy przysmak- chleb z nutella i maslem orzechowym z orzeszkami zupelnie jak snickers
tez bym zjadła,ake i tak "dobrze" wygladam;(
a moja wxzesna kkolacje wcina,kapiel około 20.30,potem dopiero spanie

Stary 2012-04-27, 18:14   #589
Oliveira79
Zadomowienie

Smile Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Jak już pisałam ja mam Jane Slalom Reverse - i polecam z tej stronki, jest super okazja: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
w razie pytan słuze pomoca

Stary 2012-04-27, 18:30   #590
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moge wkleic linku ale na all jelicytacja britax b- smart. Mialam taki ino czerwony, zgrabniutki, siedzisko przodem lub tylem do kierunku jazdy
I tez kupilam na all taki egzemplarz powystawowy za ulamek ceny

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Jak dla mnie, zeby szpinak był zjadliwy musi być duuuuużo czosnku i coś z nabiału, smietana czy jogurt.Uwielbiam makaron ze szpinakiem i kurczakiem wtedy dzo szpinaku ricotta.No ale dla dziecka niestety taki mix odpada
No wlasnie to byl jakos z ziemniaczkiem i maslem. Dla siebue to tez robie z czosnkiem i chilli
Stary 2012-04-27, 18:51   #591
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
pewnie po marchewce, to calkowita nowosc dla niej nas marchewka zatwardza bardzo, chyba z niej zrezygnuje

u nas to samo

Oliviera - co do chusty to polecam im mniej tym lepiej bo w taki gorąc to się zgrzejesz... bo nie dość ze slonce to jeszcze maluszek Cie ogrzewa a jeeeeeeeest termoforek

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
pytanie mam"mamy karmiace piersia jadłyscie melony?????????

tak zero reakcji u nas

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
A dawala juz ktoras szpinak z ziemniakim?
Bo pamietam ze to z kolei w irlandii zalecali jako jedno z. Pierwszych dan i dawalam w sloiczku. Teraz bym ugotowala ale nie wiem jak- z mrozonki???

a nie lepiej swiezy szpinak ? jest już

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

doczytałam

my dziś na dworku od 11 , a w domu byłam dopiero o 18 z czego spacerowałyśmy od 13 do 16:10 wieć młoda dotleniona że ho ho

powiem Wam ze u nas bez wiatru, taki gorąc ze w bodziaku na krótki i spodnie ją woziłam - bez skarpet nawet bo miala grube a spocila sie w nich nieziemsko... bodziak tez grubszy byl i tez soie spocila... sweter wyladowal w torbie .... ale jak patrzylam na inne dzieciaczki... bosh ! w dresach, swetrach grubych, bluzach... nawet starsze.... mam wrazenie ze chyba jestem inna... ja w rybaczkach i bluzce na ramiaczka się smaze a tu ... ktos np w kurtce ja chyba na serio jestem inna.... a patrzyli na Maje jakbym nie wiem jaką krzywde jej zrobila... esh ... F... u

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 18:52   #592
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Na moim wygnajewie sprawdza się X-lander a chodziłam już nawet po łąkach w zaspach śnieznych.
Wkurza mnie tylko spacerówka bo niesety nie ma przekładanej rączki a na poczatek przydałoby się chyba żeby Mały mnie widział.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-04-27 o 18:59
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:00   #593
fatal21
Wtajemniczenie

nigdy nie mialam 3kolowca jakos sie go obawiam
Stary 2012-04-27, 19:05   #594
glamourous
Zakorzenienie

Dalia ja to samo zawsze mam lzej ubrane dzieci niz ogol spoleczenstwa
Zawoalowana krytyka mojej mamy- ty to jestes odwazna ja bym sie bala dziecka bez kurtki czy tam w samym bodziaku puscic

Ale skoro ja sama w krotkim rekawku zasuwam a chlopcy w gondoli oslonieci od wiatru to byli w bodziakach i spodenkach no i skarpetkach. Sonia sama sie ubiera i rozbiera wg wlasnego uznania i mam do niej zaufanie - ze jak zimno to faktycznie sama pojdzie do szafki i wezmie bluze a jak goraco to zdejmie kurtke czy sweterek
Chociaz gust ma specyficzny- dzisubrala sobie sukienke i spodnie ( dobrze ze podkolanowkom na wierzch odpuscila) i jeszcze koraliki- wyglada jak hipis
Stary 2012-04-27, 19:10   #595
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Agnieszko, absolutnie nie zrozumiałam Cię źle, tylko jest mi głupio, że zrobiłam takie zamieszanie. Jest mi niezmiernie miło, bo jakoś tak mam kompleksy

Dzisiaj cały dzień od 11 na dworze. Byłam w Strzelinie, kupiłam sobię bikini
Michałek był tak kochany, że pozwolil mi zmierzyć więc kupiłam.
Później pospacerowaliśmy, zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy do tż na wieś. Wróciliśmy o 19
Tak zjarałam sobię ręce i dekold, że piecze mnie jak cholercia

Ogólnie słońce strasznie męczy
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:23   #596
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Moja sonia tez byla taka spryciula
A chlopaki to tluste kielbasy co leza jak walki czy jak to bylo
jestes the best

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:

swietnie prezentuje sie wozek i cena serio fajna

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
a ich nie-miesne dania tez takie beznadziejne? bo mam troche deserkow i zupke jarzynowa

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
wpisalam w google afera gerbera i mi wyskoczylo o Mom mechanicznie oddzielone mieso.ja nie jestem llekarzem ale rehabilitantka ma racje jak mialam praktyki to byly dzieci mega ulewajace
ponoc juz zmienili receptury http://www.strefabiznesu.nowiny24.pl...ure-48736.html tak tutaj jest napisane ale w tym prawdy nie wiem

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Jak już pisałam ja mam Jane Slalom Reverse - i polecam z tej stronki, jest super okazja: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
w razie pytan słuze pomoca
ja mam pytanie! jak mocno naciaga sie buda? Bo obecnie mam taka super budke ze moge praktycznie cale dziecko zaslonic, super przed wiatrem i sloncem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Agnieszko, absolutnie nie zrozumiałam Cię źle, tylko jest mi głupio, że zrobiłam takie zamieszanie. Jest mi niezmiernie miło, bo jakoś tak mam kompleksy

Dzisiaj cały dzień od 11 na dworze. Byłam w Strzelinie, kupiłam sobię bikini
Michałek był tak kochany, że pozwolil mi zmierzyć więc kupiłam.
Później pospacerowaliśmy, zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy do tż na wieś. Wróciliśmy o 19
Tak zjarałam sobię ręce i dekold, że piecze mnie jak cholercia

Ogólnie słońce strasznie męczy
ja o bikini moge zapomniec... dyndadelek (brzuch) mi to skutecznie uniemozliwi na kilka nastepnych lat
fajnie, ze taka zadowolona wrocilas
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:35   #597
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
To juz lapiej samodzielnie przygoowac miesnego jeza z parowkami

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Buahaha Goldi no faktycznie ty to masz brzuch na plecach chyba kolejna bo baszce laska pika bella z kompleksami
Baha a swoja droga to faktycznie piekna jestes :nalezaly ci sie te wszystkie komplementy goldi ty tez

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 19:49   #598
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
oolong-melon galia-to jedyy rodzaj melonów jakie jadłam...
a co to za akcja z Gerberem??
mam do ciebie pytanie,ale to na pw napiszę

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Oolong-a co chodzi z tą szczepionka DTPa? bo nie kojarzę o co Nikaa pytała.my bierzemy właśnie taką-oczyszczony krztusiec
a była taka akcja z tym, że w Polsce do "mięsnych" słoiczków z kurką lub indykiem dodawali MOM (mięso oddzielone mechanicznie), który na zachodzie w ogóle nie jest uznawany za mięso, a którego na zachodzie nie było w ich słoiczkach - czyli traktują nas jak trzeci świat i wciskaja niepełnowartościowy produkt
od tego czasu ruszyły te reklamy, które przekonują, że dzieci pracowników różnorakich raczą się właśnie słoikami Gerbera
jakoś od tego czasu nie kupuję ani słoiczków Gerbera ani kaszek Nestle. Może inne firmy maja też podobne rzeczy na sumieniu, ale na razie o nich nie wiem

nikaa mnie na PW pytała
ale wszystko w porządku, oczyszczony jest lepszy niż nieoczyszczony

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 20:15   #599
glamourous
Zakorzenienie

Oolong to z twojek dziedziny- sonia opowiada cioci o wizycie u neurologa z chlopcami- bylam u lekarza i mial mozg na scianie
Tez masz mozg na scianie?

Nie wiem co robic, rodzina cchce na
Majowke wybyc do naszego baraczku w lesie
Mama mnie namawia zebym zabrala chlopcow ale... W domku zazwyczaj jest zimniej niz na dworze, wilgoc i bardzo ciasno
A na dworze gdzie ja ich posadze, na trawniku jeszcze za zimno a w wozku ilez mozna
Na ganku na macie? Jak oni ciagle z maty zlaza... A wiadomo jak to w lesie, nosi sie pelno blota, piachu itd

Chyba raczej wole z nimi zostac sama chociaz to niemilo
Stary 2012-04-27, 20:28   #600
nettka_
Zadomowienie

A my dzisiaj cały dzionek na dworze

Mała dzisiaj wszamała cały słoiczek zupki i chciała jeszcze co za głodomorra

Co do szpinaku to z hotexu jest ochydny fuuuuj.

Nocka dzisiaj była git, zasnęła o 21 i obudziła się dopiero o 6 zawsze miała jedną pobudkę a tu surprise hhihi ale obudziłam się o 5 i poszłam zobaczyć czy żyje a teraz maleństwo wykąpane, nakarmione i śpiolka.

Mój bratanek (4 dni starszy od Paulinki) już siedzi a ma 5,5 miesiąca oczywiście telefon do mnie ,że on już siedzi....musi się przecież pochwalić ,że wszystko robi szybciej od mojej głupia mał.pa
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości