|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
Cytat:
![]() Ja zaraz też sie farbuje, ale bez szaleństw...na czarny ![]() Zaraz zjem śniadanko, poklikam trochę Pauli, zafarbuje włosy i bede myslec co dalej...moze jakis spacerek ![]() Trochę się wczoraj opaliłam na solarium...spróbuje dzis Fawlessa Medium Beige
|
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana , też z kawką
![]() Sarunieczko super wyglądasz ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- hej dziewczyny mam prośbę, żebyście poklikały też Loveve, ona się nie pokazuje na wizażu, a szkoda, żeby wypadła z rankingu to jest jej link: https://wizaz.pl/akcje/therm-line/od...uid=873386&k=a
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jak czuję się lepiej to momentalnie znowu wszystko mnie boli, szczególnie gardło ale wczoraj taka mądra byłam, że słyszałam jak sąsiedzi w siatkę grają i nie za dobrą piłkę mają to wzięłam piłkę i dawaj do nich teraz mam za swoje dziś mam zamiar siedzieć cały dzień na tarasie, mam w cieniu 28 stopniCytat:
Majeczko co za avek, ślicznie Ci w niebieskim |
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja, z koktajlem jogobelli dziś. Na kolejne 'piwko' trzeba zrobić zapas truskawek
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie czadowo na dworzu
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dziś głosuje na Loveve i Paule
![]() Ja i Kasia raczej się utrzymamy do II nagrody...takze klik klik
|
|
|
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek, u mnie też upał
muszę wiatrak wytargać z szafy, bo popołudniu będzie tu nie do wytrzymania ![]() obudziłam się po 6...wstałam po 7, ale chyba zacznę chodzić wcześniej spać, bo 6-7 już mnie jasności budzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Sluchajcie bo mnie tak nurtuje pewnien, nazwijmy to problem. Czy ze mna jest cos nie tak czy co?! Kladziecie sie spac po 23, wstajecie bez problemu po 6 czy 7, macie dzieci (dodatkowe zajecie w sensie usypianie, bawienie sie, pranie, wychodzenie na spacer itd, macie dzieci to w koncu co Wam bede mowic co z nimi robicie ) , chodzicie do pracy i ciagle macie mnostwo energii. Chce Wam sie zyc po prostu. A ja dzieci niet, tylko pracuje i ciagle jestem zmeczona, nic mi sie nie chce, nawet wstanie rano o 8 to juz za duzy wyczyn. Co jest ze mna nie tak??? Cukier mam w normie, bo juz podejrzewalam ze z cukrem cos nie halo ale nie, idealny jest. Jestem po prostu takim leniem? Nie chce byc
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka z dziećmi to jest tak, że czy chcesz wstać czy nie, to i tak musisz
takiego brzdąca nie obchodzi czy jesteś zmęczona czy nie, małe sie drze, a jak już umie mówić to: mama wstań
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ma rację, 1 dzień bez Kaszki i Łukasza i ja śpię 12 godzin, zarosłam ogólnie śmieciami na stole.
Fajna pogoda, ale ja chyba nie mam się w co ubrać! AAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Macie chłodzące podkładki pod lapka? Mój domowy ma już z 5 lat i zaczyna działać jak kaloryfer! Boję się że szlag go trafi, a jakoś nie przemawiają do mnie te mniejsze
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie też ładna pogoda Sarunieczka do twarzy ci w niebieskim ![]() Malutka wszystko z Tobą OK no i nie jesteś w tym sama Też tak mam, i podejrzewam że to może być wina przemęczonego organizmu u Ciebie pracą, a u mnie szkołą.
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam chłodzenia dodatkowego do lapka, na razie leży na szklanej ławie
![]() tez myślę jak się tu dziś ubrać nogi odfutrzone, ale po depilatorze nie wystawię ich na słońce ![]() Malutka ja też wcześniej więcej spałam, bo poporostu lubię spać długo siedzę i późno wstaje, no ale mi się pozmieniało, a jak pracowałam, to szłam spać z kurami a wczoraj szłam przed 24 jak mama pojechała, i Młoda pobudkę mi ok 1 zrobiła zdążyłam pewnie dobrze usnąć, a później po 3 strasznie się dziś wierciła a teraz nie dospana i głowa boli a jak wstawałam to miałam karuzele w głowie i jak szłam rzucało mnie na prawo
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"...jak pracowałam a nie mialam dzieci tez mi było ciezej wstac...czułam sie zmeczona i czesto nic mi sie nie chciało...także to zupełnie normalne...szczególnie tak jak pisze sarraa wczesną wiosną... Zaraz zmywam farbę i idziemy na lody...mąż zaprasza to trzeba sie szykowac...mam nadzieje ze mówił przez telefon o takich do jedzenia
|
|
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Majka bosko Ci w niebiskiej czuprynie i w tej długości włosów ![]() Cytat:
Cytat:
Od samego rana leżę i płaszczę doopę na leżaku. Jest tak pięknie i ciepło na dworze
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
witam i juz mnie nie ma KASIA dogadamy sie tel
HL zabieram ze soba jak by co, nie piszcie duzo pa
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
i właśnie naszedł ten czas i pogoda kiedy mi żal, że mieszkam w bloku a nie w domku
![]() trochę strach na balkonie z Wikusią, bo już raz w zeszłym roku mnie jak byłyśmy same zamknęła....i nie mogła otworzyć, musiałam ja siłą.... ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- zmykamy na spacer, miłego..... |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, macie pozdrowienia od Meitsy. Dziękuję za pamięć
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Komputer idzie w OFF
niech się ostudzi biedaczek, a ja śmigam posprzątać świnkowi u rodziców.
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
|
|
|
#2122 | ||
|
szeryfcio
|
Witam ze śniadankiem
Kurcze, przypomniało mi się, że miałam jechać do Coku ze zwrotem. Ale mi się nie chce..... uuuu, ale zmiana ![]() Cytat:
Tyle tylko powiem, zmęczenie mnie nie opuszcza w życiu. Tylko, że kiedyś w dni wolne mogłam sobie to odbić i odpocząć, a teraz nie ma że dzień wolny, dziecko budzi się o 6-7 , chce pić czy coś i trzeba wstać. Na szczęście czasami z nami się układa i śpi dalej. No cóż, nie ma wyjścia . Idzie się przyzwyczaić. Ale przyznaję, że bardziej jestem zmęczona przy dziecku niż kiedyś bez niego i wcale nie mam tak dużo energii, kiedyś miałam więcej.Cytat:
![]() Zastanawiam się czy notebook czy netbook czy tablet.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-04-28 o 11:40 |
||
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Tez myśle jak Malutka. Z Tż'em pracuje tak, ze czasami widzimy sie dopiero wieczorem. Norma to 0,5-1,5 godziny w porze obiadowej. Gdzie miałabym tu czas na dzieci skoro nie widzialabym ich mimo, ze nie pracuje 8 godzin dziennie, ale kilka godzin tu kilka godzin tam. Obecnie jestem tak padnieta, ze nie mam siły na nic. Tylko na mało skomplikowany obiad i prysznic wieczorem Tż mi tłumaczy, ze wtedy po prostu zmienilabym tryb życia, tylko z mojego punktu widzenia to rezygnacja z pracy na kilka lat na rzecz dziecka, bo jak juz ma byc to dziecko to chce byc supermama ![]() Majka do twarzy ci z nowym kolorem ![]() Heh, wczoraj bolało mnie gardło i trochę nosem pociagalam a dzis jest gorzej zamiast lepiej. Smarcze i głowa mnie ciśnie. Musze sie wyleczyć do poniedziałku a mieliśmy iść dzis do kina
|
|
|
#2124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Anglii mało brakowało a otworzyłabym B&B nad morzemCytat:
Cytat:
heloł babolki |
|||
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj szybko do zdrowia
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojego synka też katar opanował, właśnie wróciłam z apteki kupiłam Sinupret
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
W dzień od 7 do 11 albo do 12 i potem od 15 do 17 albo 17-19. I w praktyce nie jest to jakiś tragiczne jak w niektóre dni godzinę czy dwie mały spędza tylko z tatą (bo wraca z przedszkola ok.17). Idą na rower albo bawią sie w domu klockami. Potem wracam i jesteśmy przez resztę dnia razem. A i tak najlepsze spędzanie czasu razem to jest w weekendy albo wtedy kiedy nie idziemy do pracy i mamy dużo czasu na zorganizowanie czegoś. W dni powszednie po południu to jeszcze czekają w domu normalne domowe obowiązki, które trzeba wykonać; sprzątanie, gotowanie, itd...więc i tak z tego razem robi się osobno....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-04-28 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
W końcu czuć ciepełko
Ale przyplątała się @ więc nie mogę się iść poopalać Cytat:
Jeszcze troszkę mi brakuje do 35 miejsca. Tż nie ma teraz czasu mi klikać, bo zapracowany. ![]() Cytat:
Daje radę zwykła podkładka za 20 zł z marketu Kiedyś to mogłam jajka smażyć na laptopie, taki był gorący
|
||
|
|
|
|
#2130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł....
Cytat:
Malutka, ale to nie do końca tak, ja np.kładę się spać bardzo późno- bo dopiero jak Oliwia uśnie mogę sobie spokojnie dom ogarnąć, zanim się wykąpię to niejednokrotnie zbliża się pierwsza. W nocy kilka pobudek- więc "chodzę na rzęsach", też jestem ciągle zmęczona- dlatego dosypiam w autobusie Ale z Tobą wszystko ok, nie martw się Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

ale wczoraj taka mądra byłam, że słyszałam jak sąsiedzi w siatkę grają i nie za dobrą piłkę mają to wzięłam piłkę i dawaj do nich
teraz mam za swoje

Nie chce byc 

Tyle tylko powiem, zmęczenie mnie nie opuszcza w życiu.