|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Cytat:
![]() Na pewno zdam relację czy się opłaca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie mało kto ma dzieci - jak są to z wpadki (sami mówią). jedna koleżanka ma planowane faktycznie
![]() chyba chodzi o to, że ludzi nie stać na wynajęcie mieszkania, nie mówiąc o kupnie, kto by tu o dzieciach myślał ![]() ale u mnie też mało zaręczonych i mężatek, ach to wielkomiejskie życie Patka, rozumiem Ananas, i tego Ci życzę, by wszystkim mówił o pierścionku dla Ciebie
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Po niezbędnych przeróbkach powiesiłam zasłonę w sypialni
teraz jeszcze muszę poprasować i powiesić firany w kuchni i będzie miodzio ![]() A w piątek lub w sobotę idziemy zakupić tapety i akcja tapetowanie niedługo |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Naj dzięki
) Ale by było fajnie ![]() A tak wtrącając się do dyskusji na temat dzieci Z tej bliskiej to najmłodsza jest moja siostra z bratem czyli lat 17
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio posucha w zaręczynach,ale przynajmniej nie mam komu zazdrościć
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooooo
Nareszcie będzie wszystko w 100% tak jak my chcemy, a nie tak jak sobie ustalili poprzedni właściciele - swoją drogą byli genialni - żeby w łazience na podłodze dać białą fugę przy kafelkach muszę to jakoś przemalować :/
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba spróbuję z tym, bo za każdym razem jak widzę te zabrudzenia to się wkurzam:/A właściwie sama jestem sobie winna, bo jak zaczęłam tu mieszkać to fugi były jednolicie popielate - wszyscy myśleli, że one po prostu mają taki kolor. Ja się zabrałam za czyszczenie i się okazało, że są białe no i skazałam się na walkę z wiatrakami
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olałam to po prostu, a że to nie moje fugi, to koloru im zmieniać nie będę. ale jeśli w naszym mieszkaniu będą jasne fugi, a nie zdecydujemy się na remont łazienki (chcę wanno-prysznic ), to na pewno użyję jakiegoś cudnego preparatu ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- OK, idę porobić coś mądrego miłego dnia, moje miłe panie |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3763 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam Pojechaliśmy wczoraj do drugiego domu jego rodziców na noc, także po to, żeby przygotować jedzonko na dzisiejszego urodzinowego grilla. Zrobiliśmy sobie kolację z winkiem przy kominku... No i nawet nie pamiętam jak to się stało, TŻ zapytał czy zostanę jego żoną ![]() I dał mi śliczny pierścionek z fioletowym kamieniem (mój ulubiony kolor), mrau
wymieniam art zabawki (serwetki do decoupage, wełna czesankowa, materiały do scrapbookingu itp.) wymieniam książki a tych książek s z u k a m Edytowane przez CzarnaKocurka Czas edycji: 2012-04-28 o 14:13 |
|||
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
wracalam dzis ponad 2 godziny z pracy
chyba pol warszawy emigruje z miasta na dlugi weekend.....chyba zrobie carmelkowe pankejki na obiad, obejrze "Gotowe na wszystko", porelaksuje sie z miodowa łomza ktora mam w lodowce i nie bede nic robic dobry plan? ![]() Ilsa - najlepszego kochana
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Kocurka super
Pokaż pierścień, pokaż pierścień!Super, że między Wami wszystko jest ok ![]() Kiedy ślubik?
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurka bym zapomniała, gratuluję z całego serducha
A możesz przypomnieć w jakim wieku jesteście i ile ze sobą? Wklej focie pierścienia ![]() Wróciłam z zakupów Kupiłam dla małej śliczną grzechotkę z tygryskiem i do tego torebkę z Hello Kitty a na spożywce m.in Karmi i nawet nie prosili o dowód W ogóle jest tak goooooorąco, że masakra. Jak wsiadałam do autobusu to wysiadała z niego babka z wózkiem, dokładnie z "nosidełkiem na kółkach". A w nim tyci, takie z góra 2 tyg dzieciątko z czarnymi włoskami |
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Ufff, byłam wczoraj na mieście, ale strasznie mi się nie chciało i bylo tak sobie... A dziś wstałam, pomyłam okna, posprzątałam, pomyłam naczynia, zrobiłam pranie, i już miałam jechać do rodziców, bo robili dziś grilla, gdy zadzwoniła koleżanka, czy nie chcę z nią i jej chłopakiem jechać nad wodę. No więc pojechałam Poopalaliśmy się, bylo superowo I wiecie co? Jakiś gościu przyjechał z dziewczyną, i nagle patrzymy, a on wypięty w naszą stronę gołym tyłkiem... I potem cały czas leżał na leżaku z wszystkim na wierzchu, paradował wokół auta, itp... Masakra... Laski też się topless opalały, ale o ile to umiem zrozumieć, to faceta opalającego się nago nie ![]() No a teraz umówiłam się z koleżankami na miasto, TŻ pojechał rano na mecz z dzieciakami, potem miał swój, wróci późno w nocy... A miałam pisać pracę Jutro popiszę ![]() No to zbieram się i idę niedługo Miłego wieczorku A w ogóle to mam tydzień wolnego No ale muszę do końca tygodnia skończyć pracę... Ech...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-28 o 19:22 |
|
|
|
#3768 | |
|
Wtajemniczenie
|
o ja Cie! ależ ona dojrzewa ![]() ostatnia miłość? super![]() [QUOTE=najfajniejsza;33805 103]jes! jakie mutanty a ja nie wiem, czy raczkowałam, pewnie tak.za to moja siostra nie umiała się obracać sama na brzuszek, a zaczęła raczkować. nikt się tego nie spodziewał, nikt nie wiedział, że zacznie raczkować, no bo jak tak? nagle po prostu zniknęła nam z oczu - znaleźliśmy ją w kuchni pod stołem [/QUOTE/]nadrobiłam jedną stronę lecę czytać dalej...może dziś się wyrobie ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- gratulacje! Cytat:
Ilsa spełnienia marzeń majówka majówką....dziś praca,jutro praca,poniedziałek praca, wtorek wolne, środa co? praca...i czwartek wolne... szit lecę spać bo padam dobrej nocy |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Padłam o 2:19 do łóżeczka i tak spałam prawie do południa dziś. Nie lubię jeździć pociągami, gdy mają średnio godzinne opóźnienie I mam nadzieję, że teraz w weekend (czyt. jutro i ew. pojutrze) będę mieć tyle czasu i siły, żeby was nadrobić ![]() Ale nadal was lubię O rany, zaręczyny?!?!!?!?! Czarna, gratulacje, ale fajnie! lecę szukać relacji
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-04-28 o 23:10 |
|
|
|
#3770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że zrealizowałaś Cytat:
Med Dibtry wieczór niewiele się działo, z tego co widzę, mam nadzieję, że wszystkie się zaręczają
|
|||
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja się nie zaręczam
TŻ jest w górach z bratem, wróci tylko po to 1 maja, żeby następnego wziąć mnie i znajomych w góry na 1 dzień Jestem pewnym towarzyszem w zaręczynowej niedoli ![]() Ilsa, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Chcieliśmy z TŻ pojechać w lipcu na Mansona do Wawy, a tu się okazuje, że już od dawna są wyprzedane bilety... A chciałam kupić, jak dostanę wypłatę
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() TŻ bierze dziś motor szwagra i jedziemy do Gródka n/Dunajcem. Stresuję się, bo to duuuży motor, a TŻ od dwóch lat nie ma ścigacza. Ale jednocześnie cieszę choć czułabym się pewniej mając kompletny strój.Poza tym wczoraj: ja: Ty to mnie powinieneś obsypywać złotem i brylantami! on: kobieto, złota i brylantów to Ty u mnie nie znajdziesz, ale za to mogę na Ciebie wysypać skrzynkę browarów.
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurka super to wymyślił
jeszcze tylko pokaż pierścień![]() Dzień dobry ![]() wczoraj byłam z TŻ na przejażdżce a dziś znów się spotkamy![]() oby w we wtorek była piękna pogoda
|
|
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
Kocurka gratulacje!!!!
![]() Justyś super pogoda na wypad do Gródka może innym razem wyciągnę TŻ
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
zrealizowalam - zrobilam pankejki, wypilam łomze przy serialu i padlam jakos w polowie drugiego odcinka - obudzilam sie ok 18.30 przebralam sie i poszlam spac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- jestem genialna - mam jedna sprawe w Zusie do zalatwienia i nie moge sie w ogole ostatnio tam dodzwonic, to pomyslalam, ze teraz sprobuje - dzwonie - odbiera jakis facet i mowi, ze przeciez dzis ZUS nie pracuje - i dopiero sobie uswiadomilam, ze jest niedziela
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
arra - rządzisz ja sobie wczoraj zrobiłam wolne od diety i wypiłam piwo zagryzane popcornem a teraz lecę zjeść śniadanko potem się ogarnąć i do sklepu, a na koniec do pracy. Dziś do 22
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-04-29 o 09:55 |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my byliśmy wczoraj w gorach. caaaały dzień łazenia myślałam, że się nie wdrapie, bo to pierwszy raz w tym roku, ale daliśmy radę na górze wypiliśmy piwo (taki fajny czech prowadził tam "bar"), zjedliśmy kiełbachę i na dół. spiekłam sobie ramiona niemiłosiernie:/ wczoraj rano nie chciało mi się szukać filtra i mam za swoje... ale nic, najważniejsze, że nie mam zakwasów, więc jednak to nasze bieganie coś tam dalo![]() Ilsa, spóźnione życzenia, wszystkiego najlepszego!! kocurka super!! gratuluję jeszcze raz kiedy ślub?
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-04-29 o 09:56 |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mam nadzieję, że u Was równie piękna pogoda! całuję Was mocno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

Chociaż dowiem się czy warto kupować 

no i skazałam się na walkę z wiatrakami
), to na pewno użyję jakiegoś cudnego preparatu 
?
gratulacje

ja w Gdańsku jestem teraz