Wszystko o Avonie - Część II - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-04, 13:05   #691
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim.Mam mały problem i mam nadzieję że mi pomożecie.Zrobiłam już zamówienie w 1 terminie,wszystko przyszło i jest ok.Termin płatności miałam na 4.01 czyli na dziś.Wczoraj mogłam zrobić zamówienie na 2 termin w tym samym katalogu i zrobiłam z tym że jeszcze nie zapłaciłam za 1 termin(przelew jeszcze nie dotarł do Avonu).Czy paczka do mnie dojdzie?Wysłałam dzisiaj tylko potwierdzenie przelewu-wczoraj robiłam-boje się ze nie dojdzie do 8 smego czyli do dnia w którym dostaje paczkę.Czy prawdą jest to że jeżeli zamówienie dotyczy tego samego katalogu w którym się już wcześniej zamawiało to paczka przyjdzie?Prosze o pomoc!!! z góry dziękuje i czekam na szybką odpowiedź.Pozdrawiam was i życze w Nowym Roczku 2007 samych sukcesów,radości,miłośći, uśmiechu od ucha do ucha i spełnienia czego tam jeszcze sobie życzycie.

Nie martw się. Paczka napewno będzie
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 13:13   #692
trutka23
Raczkowanie

Dziękuje Ci Bardzo<serce>
Stary 2007-01-04, 13:19   #693
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Nie martw się. Paczka napewno będzie
Jestem tego samego zdania

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 13:22   #694
Agata&&
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Chciałabym sie zapisać do avonu tzn zostac konsultantką ale troszeczkę sie obawiam, czasami myśle ze jest to zbyt ryzykowne, co wy o tym myslicie ?
Agata&& jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 13:23   #695
trutka23
Raczkowanie

Dziewczynki a jedno pytanko "Skąd Wy to wiecie?".Myślałam że zawału dostane-tak się stresowałam że nie dojdzie.Dziękuje że mi pomogłyście jeszcze raz. Jesteście Wielkie....Niech moc będzie z nami wizażankami
Stary 2007-01-04, 13:27   #696
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata&& Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Chciałabym sie zapisać do avonu tzn zostac konsultantką ale troszeczkę sie obawiam, czasami myśle ze jest to zbyt ryzykowne, co wy o tym myslicie ?
A czemu zbyt ryzykowne?!

Cytat:
Dziewczynki a jedno pytanko "Skąd Wy to wiecie?".Myślałam że zawału dostane-tak się stresowałam że nie dojdzie.Dziękuje że mi pomogłyście jeszcze raz. Jesteście Wielkie....Niech moc będzie z nami wizażankami
A no wiemy poprostu Jeśli nie miałaś wcześniej opóźnień z zapłatą, to nie ma problemu, że ci przyjdzie paczka na czas

Stary 2007-01-04, 13:32   #697
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja chce sobie zamówic ten peeling, W profilu widze,że masz 21 lat a go używasz. Ja mam rok więcje i obawiam się, że na peeling troche za wcześnie bo jest przeznaczony od 35 roku życia. Mam pyatnie czy po pierwsyzm użyciu skóra jest widocznie oczyszczona?
tez sie zastanawiałam czy nie jestem za młoda na takie kosmetyki, ale postanowiłam mimo to spróbować i w razie jakby nie pasował oddać mamie. W sumie seria Anew clinical jest oznaczona w katalogu informacją "niezależnie od wieku", więc chyba można go używać po prostu wg potrzeb.

Czy jest wyraźnie oczyszczona hmm.. po pierwszym użyciu to wygląda tak, że skóra jest gładsza i jaśniejsza, wygląda "czyściej" niż przed użyciem peelingu, ale nie powiedziałabym, że jest oczyszczona. Pewnie trzeba używać tego specyfiku przez jakiś czas żeby było widać efekt oczyszczenia.
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-04, 13:33   #698
Agata&&
Raczkowanie

a co wtedy gdy nie uda mi sie uzbierac zamowienia w miesiącu?
A tak poza tym to da sie coś na tym zarobić?
Stary 2007-01-04, 13:33   #699
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Cytat:
Skąd to wiemy?
Po pierwsze - z własnego doświadczenia Ja miałam fakturę do zpłacenia 30 a pieniądze wpłynęły do nich dziś, albo wczoraj. I żadnej paczki ( a odbierałam dziś jedną i w poniedziałek drugą) mi nie wstrzymali.

po drugie - termin zapłaty na twojej fakturze, jest inny z rzeczywistym terminem do którego należy wpłacić pieniądze. Chyba ponad tydzień od terminu podanego do twojej wiadomości. Nie radzę jednak go przekraczać, bo wtedy może być ciężko. 4 jest twoim terminem do wpłacenie pieniędzy w banku, na poczcie, w COKu czy gdziekolwiek, nie terminem do którego pieniądze mają się znaleźć na koncie Avonu.
Pozdrawiam
Stary 2007-01-04, 13:36   #700
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja właśnie złożyłam, ostatecznie uzbierało się 550zł. do VI TPS brakuje mi 150zł, może jeszcze w drugim terminie
Ale termin VI poziomu to 650zł?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 13:37   #701
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Termin podany na fakturze jest terminem wpłaty a nie wpływu pieniędzy na konto. Oni liczą się z tym, że mogłaś np zapłacić na poczcie i ten przelew będzie szedł z tydzień.
Stary 2007-01-04, 13:44   #702
Omi
Raczkowanie

Cytat:
to możesz nie składać w danym miesiącu w ogóle albo zrobić małe zamówienie (poniżej 150zł) i wtedy po prostu zapłacisz 10zł (co przy rabacie i tak się opłaca)
Nic nie tracisz, w każdej chwili możesz zrezygnować.
Jak się zapisywałam do Avonu to też myślałam, że nie nazbieram nawet na te 150zł a pierwsze zamówienie miałam za 400, a następne już -ku mojemu zdziwieniu- w przedziale 800-1200zł
Spróbuj, jak Ci się nie spodoba, to zrezygnujesz. Przecież żadnej kary tutaj nie ma Jak się postarasz to napewno z czasem zaczniesz zarabiać a przynajmniej koszt Twoich kosmetyków Ci się częściowo zwróci.
Stary 2007-01-04, 13:44   #703
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Cytat:
Nic się nie stanie - nie zamawiasz i tyle
Da się jesli zamawiasz więcej kosmetyków. Nie ma sensu tegio wszytskiego tłumaczyć. Wypełnij zgłoszenie na stronie AVONu i ktoś się do ciebie odezwie w ciagu tygodnia. Do mnie przyjechała kobieta (Lider Sprzedaży)i wsyztsko mi wytłumaczyła, o wszytsko mogłam się zapytać. Sama wtedy zdecydujesz czy chcesz 'brać ten interes, czy nie'
Stary 2007-01-04, 13:53   #704
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
Hmm balsam jest fajny, z tym, że zapach nie każdemu może pasować, ale ja go lubię. Tylko, że ten balsam jest chyba bardziej na specjalne okazje, bo ma takie brokatowe drobinki (nie jakieś wielkie kawały brokatu, ale skóra się po nich jednak błyszczy). Bardzo podoba mi się z tej serii żel pod prysznic, ale zauważyłam, że w ogóle nie został wprowadzony do katalogu Mleczko też jest całkiem fajne, a czy któraś z Was testowała może maseczkę z tej linii? Jak wrażenia?
maseczka Planet SPA Ryż i sake - jest gęsta, dość trudno się ją rozprowadza; miałam ją nalożona o 3 minuty dłużej niż zalecano (tj. 23 min.) i już było trudno ja zdjąć (skóra bolała przy ściąganiu); myślę, że do cer bardzo wrażliwych będzie troche za "mocna"; cera po pierwszym użyciu gładsza
przetestowałam ja na razie tylko raz (jak przyszla w paczce
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 13:59   #705
Agata&&
Raczkowanie

Dzięki juz dzis sie zapisze trzymajcie kciuki
Stary 2007-01-04, 14:01   #706
pAtiŚ
Zakorzenienie

Trzymamy i zycze pomyslnosci

Stary 2007-01-04, 14:21   #707
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm balsam jest fajny, z tym, że zapach nie każdemu może pasować, ale ja go lubię. Tylko, że ten balsam jest chyba bardziej na specjalne okazje, bo ma takie brokatowe drobinki (nie jakieś wielkie kawały brokatu, ale skóra się po nich jednak błyszczy). Bardzo podoba mi się z tej serii żel pod prysznic, ale zauważyłam, że w ogóle nie został wprowadzony do katalogu Mleczko też jest całkiem fajne, a czy któraś z Was testowała może maseczkę z tej linii? Jak wrażenia?
Mam probke tego balsamu i uwazam, ze jest calkiem fajny. Pachnie troche mdlo, ale ciekawie jak ryz na mleku rozswietla delikatnie i subtelnie.
Nawet nie wiedzialam, ze jest zel pod prysznic w tej serii Na pewno bym go kupila dla zapachu (od czasu do czasu lubie takie dziwne zapachy ) Balsamu nie kupie, bo mam duzo, to mleczko do wanny jakos mnie nie przekonuje Jeszcze zaraz spytam o maseczke

Cytat:
Czy jest wyraźnie oczyszczona hmm.. po pierwszym użyciu to wygląda tak, że skóra jest gładsza i jaśniejsza, wygląda "czyściej" niż przed użyciem peelingu, ale nie powiedziałabym, że jest oczyszczona. Pewnie trzeba używać tego specyfiku przez jakiś czas żeby było widać efekt oczyszczenia.
Omi, a uzywalas peelingu 2step? Bo ciekawa jestem porownania jednego z drugim

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
maseczka Planet SPA Ryż i sake - jest gęsta, dość trudno się ją rozprowadza; miałam ją nalożona o 3 minuty dłużej niż zalecano (tj. 23 min.) i już było trudno ja zdjąć (skóra bolała przy ściąganiu); myślę, że do cer bardzo wrażliwych będzie troche za "mocna"; cera po pierwszym użyciu gładsza
przetestowałam ja na razie tylko raz (jak przyszla w paczce
Marta, ta maseczka ma za zadanie oczyszczac skore? O co chodzi z tym wygladzaniem? Moze sobie wezme te maseczke.. Skore mam jak nosorozec, raczej jej nie podraznie
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 14:28   #708
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Mam probke tego balsamu i uwazam, ze jest calkiem fajny. Pachnie troche mdlo, ale ciekawie jak ryz na mleku rozswietla delikatnie i subtelnie.
Nawet nie wiedzialam, ze jest zel pod prysznic w tej serii Na pewno bym go kupila dla zapachu (od czasu do czasu lubie takie dziwne zapachy ) Balsamu nie kupie, bo mam duzo, to mleczko do wanny jakos mnie nie przekonuje Jeszcze zaraz spytam o maseczke

Omi, a uzywalas peelingu 2step? Bo ciekawa jestem porownania jednego z drugim
żel pod prysznic był, dostałam go chyba za pierwszy etap tego programu motywacyjnego który był na koniec roku. Jest strasznie fajny, ładnie się pieni, ładnie pachnie i ma dużo ścierających drobinek. W dodatku w buteleczce mieni się jak.. benzynka Zastanawia mnie czemu nie został wprowadzony do sprzedaży dla klientek.

Nie używałam peelingu dwustopniowego, więc niestety nie mam porównania
Stary 2007-01-04, 14:30   #709
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
żel pod prysznic był, dostałam go chyba za pierwszy etap tego programu motywacyjnego który był na koniec roku. Jest strasznie fajny, ładnie się pieni, ładnie pachnie i ma dużo ścierających drobinek. W dodatku w buteleczce mieni się jak.. benzynka Zastanawia mnie czemu nie został wprowadzony do sprzedaży dla klientek.
Ja go chce!!!
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-04, 14:49   #710
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja chce sobie zamówic ten peeling, W profilu widze,że masz 21 lat a go używasz. Ja mam rok więcje i obawiam się, że na peeling troche za wcześnie bo jest przeznaczony od 35 roku życia. Mam pyatnie czy po pierwsyzm użyciu skóra jest widocznie oczyszczona?
hej ja mam 18 lat i tez go uzywam,pani dermatolog powiedziala mi ze mogę. Kupiłam go głównie dlatego, że ma niby usuwać przebarwienia. [Po kilku użyciah,zauważyłam różnicę, ale jeśli chodzi o wygladzanie zmarszczec to nie sądzę zeby to działało

Cytat:
Czesc dziewczyny
nic się nie bój sama zostałam konsultantką jakiś miesiąc temu i nie żałuję jak czegoś nie bedziesz wiedziała zawsze możesz zapytać na forum, dziewczyny na pewno pomogą i ja też jeśli będę umiała Jak na razie same korzyści mam i frajde, bo lubie to robic

Cytat:
tez sie zastanawiałam czy nie jestem za młoda na takie kosmetyki, ale postanowiłam mimo to spróbować i w razie jakby nie pasował oddać mamie. W sumie seria Anew clinical jest oznaczona w katalogu informacją "niezależnie od wieku", więc chyba można go używać po prostu wg potrzeb.

dokładnie
Stary 2007-01-04, 14:54   #711
Mrowina
Zadomowienie

Jestem czytelniczką tego wątku od jakiegoś czasu,a dzisiaj postanowilam się przyłączyć.Nie jestem konsultantką ale mam nadzieję ze mnie przyjmiecie.Widzę że nie tylko ja tęsknię za niektórymi (wycofanymi
niestety)kosmetykami,ale czasami jak się poszpera w necie to mozna ciekawe rzeczy znależc np.to
http://www.subasta.pl/item-26662_avo...aturals__.html
Mrowina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 15:03   #712
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mrowina Pokaż wiadomość
Jestem czytelniczką tego wątku od jakiegoś czasu,a dzisiaj postanowilam się przyłączyć.Nie jestem konsultantką ale mam nadzieję ze mnie przyjmiecie.Widzę że nie tylko ja tęsknię za niektórymi (wycofanymi
niestety)kosmetykami,ale czasami jak się poszpera w necie to mozna ciekawe rzeczy znależc np.to
http://www.subasta.pl/item-26662_avo...aturals__.html
Witam
Ja uwielbiałam balsam migdałowy dlaczego teraz nie ma niczego migdałowego w avonie szkoda
A ja czekam na fakture i doczekac sie nie moge
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 15:09   #713
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Nie używałam peelingu dwustopniowego, więc niestety nie mam porównania
Dla mnie kosmetyki z tej serii śmierdzą Są bardzo duszące...
Ja mam ten żel peelingujący i balsam też właśnie z etapu motywającego. Mleczka już się pozbyłam dając go w prezencie na święta A z tymi dwoma jeszcze nie wiem co zrobię...
Ja na tym żelu nic nie mam po polsku, to może nie ma jeszcze tych żeli Zreszta długo na nie czekaliśmy. Ale z drugiej strony katalogi są tworzone podobno ok pół roku wcześniej więc dziwne że nie ma w katalogu tego żelu. Może się nagle pojawi i stopniowo będą dodawać produkty...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-04, 15:14   #714
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Kalex piszesz o preparacie do prostowania wloskow mozesz mi zdradzic czego uzywasz?? bo zamierzam sobie kupic i nie wiem co
do tej pory używałam mleczka Hot Liss z L'oreala - taki w różowej butelce. Teraz mam Grapefriut Straightener z Ce-ce (ma piękny greppfrutowy zapaszek)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 15:19   #715
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja też składamdzisiaj
Ja dopiero jutro. Chcę się najpierw przejść do COKu, kupić nowe katalogi i obejrzeć jeszcze raz nowe szminki. A może będą już testery nowych lakierów?
Zamówień mam na 124 zeta (plus pewnie ze drugie tyle dla siebie)
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 15:48   #716
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
do tej pory używałam mleczka Hot Liss z L'oreala - taki w różowej butelce. Teraz mam Grapefriut Straightener z Ce-ce (ma piękny greppfrutowy zapaszek)
Hej alex niestety perełek w Coku nie ma generalnie w szoku ejstem ze juz ich nei będzie tylko avon tak potrrafi wycofywać coś fajnego.
Stary 2007-01-04, 15:56   #717
smerfeta01
Zakorzenienie

ałaśnie skompletowałam moje zamówionko z kat.2/2007 :
- superlśniąca szminka odcień On Icce
- peeling do ciała z ekstraktem granatu
- 3 chłodzące cienie do powiek
- podkład w płynie

z tym podkładem mam problem z dobraniem koloru, bo wiem że w Avonie kolory są przekłamane, nigdy podkładu nie miałam więc prosiłabym o radę , mam cerę średnio-ciemną raczej wpada pod żółty, dotychczas używałam np. kremu Nivea Beautiful Skin, który idealnie stapiał się z moją cerą, teraz zastanawiam się nad m.in. nad Almond, Nude lub Cream
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-04, 16:10   #718
Ulaczek
Rozeznanie

mam już fakturę a w niej 0(słownie ZERO) braków: jupi:

nawet pur blanca z internetowej ofery przyszła juhuhuhu:jupi :
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-04, 16:12   #719
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
z tym podkładem mam problem z dobraniem koloru, bo wiem że w Avonie kolory są przekłamane, nigdy podkładu nie miałam więc prosiłabym o radę , mam cerę średnio-ciemną raczej wpada pod żółty, dotychczas używałam np. kremu Nivea Beautiful Skin, który idealnie stapiał się z moją cerą, teraz zastanawiam się nad m.in. nad Almond, Nude lub Cream
a może zamów sobie (albo popros swoją konsultantkę) zestaw próbek tego podkładu?
Chyba lepiej zapłacić dodatkowo te 5 zł, i dobrać coś odpowiedniego do swojej cery, niż wydać około 30 zł. na coś, czego nie biedziesz używała?

Almond nie nadaje się dla cery lekko żółtek...przynajmniej jak dla mnie...
Sama używam Almond, a mam cerę jasną, bladą, bardziej różową niż żółtą.

Trudno mi tak "na odległość" ocenić, który byłby lepszy dla Ciebie...

pozdrawiam i udanych zakupów
Stary 2007-01-04, 16:14   #720
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
mam już fakturę a w niej 0(słownie ZERO) braków: jupi:

nawet pur blanca z internetowej ofery przyszła juhuhuhu:jupi :
Bo avon największe braki na na Święta
Ja nadal nie mam faktury
Kuszą mnie kredki do powiek i cień 2 w 1 ma ktoś może ?Warto kupić ?i sama nie wiem który odcień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości