|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Cytat:
Będziecie się wyróżniać na mieście
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
Soleilka mam nadzieję że jednak Twoja drobna szyja się spisze i Cię nie zaszyją. Fabianek niech się tam trzyma swoimi siłami
![]() Ja też zgubiłam obrączkę niedługo po ślubie na spacerze z psem, na rocznice ślubu dostałam drugą rozmiar mniejszą ![]() Kiciulek przesłodki, ten to ma błogie lenistwo ![]() Ja zawsze mówiłam że chce mieć od 2 do 4 dzieci, ale nie wiem jak to dalej będzie. Ciąża jednak potrafi dać w kość... na pewno będziemy starać się o drugie ![]() Aniu moja córcia dzisiaj baaaardzo leniwa, tylko rano w lożku jak mąż zarzucił na mnie swoją rękę czułam że coś się tam układa na nowo a tak to ciiiisza. Chyba po rodzicach odziedziczyła niechęć do takiej gorącej i słonecznej pogody. Hania może mnie adoptować mi jej klimat odpowiada w 100% i może być dla mnie całay rok tak pochmurno, deszczowo i niezagorąco![]() No Ajka toż ba ja taka nienormalna że bez filtra na buzi nie wyprowadze psa, ale to moje zboczenie od wielu lat. Uatywnia się wiosną a kończy jesienią. Zimą się nie filtruje ![]() A wózeczek śliczny ![]() Mąż dziś stawia pizze właśnie czekam, obiecałam sobie że to moje ostatnie szaleństwo i następny tydzień obejdzie się bez słodyczy i fast foodów znów skoczył kg do góry...
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Fabian uwielbia kłaść się na szyjce, więc może dlatego się skróciła Jak długo chodzę, to czuję, że na niej leży. No i na 100% jest główką w dół, bo czuję jego grzebanie rękami na dole, a kopy na żebrach
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zabrałam się właśnie za drożdżówki Nie wiem czy się ich doczekam, bo muszą trochę rosnąć a potem jeszcze się piec Ale już się nie mogę doczekać![]() Tż zrobił mi niespodziankę i wziął dziś pół dnia wolnego i jutro też tak zrobi W weekend i tak mają mało roboty, a jak wziął po pół dnia urlopu to i tak mu zapłacą![]() Pierwszy raz udało mi się tu kupić świeży pęczek koperku Szukam teraz jakiegoś przepisu na sos koperkowy-już dawno za mną chodził i dziś będzie jak znalazł do ziemniaczków
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Hania nie myślałaś o blogu przepisowym?
|
|
|
|
#1236 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Rany, jak gorąco - 30 stopni ![]() (lubię ciepełko, ale jak temperatura skacze tak z dnia na dzień, to trochę męczące) Byłam dziś z koleżanką na dziecięcym Trödelmarkt (taki jakby pchli targ, na ogół urządzany na terenie przedszkolnych podwórek) i przytargałam czapeczkę z uszkami + butki za całe 1 € (taki H&M'owy komplecik) i - z czego się baaaardzo cieszę - materiałową książeczkę HABA (nowa kosztuje 17€ ( Używana niewiele, stan idealny, w pralce można przeprać ![]() /zdjęcia nie są moje - znalazłam na necie/ oj, jaka szczęśliwa buzia!
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane jestem po badaniu i wszystko wzorowo
Mały waży uwaga 1.880g niezły kabanek!lekarz powiedział że jakbym rodziła w terminie to spokojnie dojdzie do 4kg widziałam go na monitorze jest taki duży w porównaniu z połówkowym,niestety na 3d odwrócił się do nas tyłkiem i za nic nie chciał pokazać buzi dopiero jak lekarz go poszturchał to pokazał polik a reszta twarzy wtulona w łożysko![]() termin wg usg się nie zmienił czyli jutro zaczynam 33tc. Po wyjściu z gabinetu zauważyłam że w opisie mam łożysko na ścianie przedniej,zawsze było na tylniej czy to możliwe że się przesuneło ???teraz lece Was nadrobić
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2012-04-28 o 15:42 |
|
|
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
my właśnie byliśmy dziś oglądać wózki i chyba zdecydujemy się na Captivie
ja wróciłam z zakupów i leże i nadrabiam watek |
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy z miasta , ile ludzi
kupilam sobie nowe biustonosze - uwaga - rozmiar wieksze wszystkie mnie juz cisna, chyba mi cycuszki urosly :/ ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() bedziesz mialam ze tak powiem kawal faceta
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy ciasto bananowe hani wysło wam wilgitne - tam sa kawałki bananów?
Mnie nawet niektóre banany sie zrobiły rózowe
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyszlo wilgotne
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1245 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kochane dziękuje Wam za kciuki bo nie wszystko mi zacytowało
![]() Cytat:
gratulacje!Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje!!!Cytat:
![]() Cytat:
super wózek!!!dziękuje dziękuje bardzo
|
||||||
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak dawalam 6 bananow to dawalam troche mniej cukru.
|
|
|
|
#1247 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja raz tylko w ciąży miałam taki moment, że nawet mój mąż powiedział, że widzi, że ja się w ogóle z tej ciąży nie cieszę..potem jakoś przeszło. Dacie radę. Jak maleństwo przyjdzie na świat, to zobaczysz wszytko minie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale teraz bardziej lubię bananowo- czekoladowe ![]() No, nadrobiłam Was z grubsza, bo zaraz muszę znowu uciekać. U babci na wsi gorąco, w cieniu się tak przyjemnie siedziało a jak wychodziłam z domu, to na termometrze na balkonie w słońcu było 34 stopnie! ![]() Maciejka byłam w piątek u mojej endokrynolog i powiedziałam, że biorę żelazo na czczo po pół godzinie jak minie od Euthyroxu. Lekarka mi powiedziała, że mam tak nie brać, że żelazo przeszkadza w wchłananiu hormonu i że mam brać je pół godziny przed obiadem najlepiej. |
|||
|
|
|
#1249 |
|
Rozeznanie
|
Uwaga uwaga, wiem że tego nie lubicie ale zmieniłam awatar...
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() przepraszam ze wczoraj sie nei odezwałam ale jak wrocilismy z miasta to zjedlismy obiad i od razu wyszlismy do siostry tz'ta. Nie jestem do konca zadowolona z zakupów bo nie kupiłam sobei takiej sukienki jak chciałam ale za to kupiłam sobei całą biała taką przewiewna w lumpku i jeszcze taka jedna w ktorej smieje sie ze wygladam jak serdelek ale tz/towi sie psodobala wiec wzielam. Kupiłam i buty ale tez nei takie jak chciałam bo czułenka i dopiero pozniej mnei olsniło że mogłam sobei kupić takie np a palcami odkrytymi czy cos w tym stylu. Dzisiaj kupiłam też biustonosze za 2 zaplacilam 110 zlw la/vantil no i buty malej tez kupilisimy-sandalki. Byłam tez w aptece bo wreszcie przyszla do mnei karta apteczna (dostałam ją za pobyt w spzitalu) i mialam do wykorzystania 200 zł na cały asortyment apteki, wiec juz zaczełam po malu kosmetykowa wyprawke na porod i dla malenstwa. A teraz lece dalej sprzatac i moze w miedzy czasie bede Was nadrabiać bo jak sie zrobi troszke chlodenij to z Amka na dwor idziemy. Mam nadzieje że u Was jest o k
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poka ![]() ja wrocilam od mamy, zawiozl mnie tz a przywiozl tata strasznie goraco, masakra!!!!!!!!Wy chodzicie w sukienkach a do nich leginsy czy na gole nogi ?(chodiz mi czy tez jetsescie takie mega blade.........)
|
|
#1252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moje też jak na mój gust wyszło za słodkie, jak się daje więcej bananów trzeba koniecznie dać mniej cukru. A dobrze, że wczoraj upiekłam, bo dzisiaj mieliśmy niespodziewany nalot znajomych (zaproszenie na ślub nam przynieśli) i ciacha już nie ma ![]() miałam nosa, kiedy go upiec
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przepisie w ogóle było 220g cukru To też od bananów zależy jakie słodkie wyjdzie.Chwal się ![]() Muszę się pochwalić-wyszedł mi przepyszny sos koperkowy Ze szklanki bulionu wyszło mi tyle, że chyba przez tydzień będę go jeść (bo tż nie lubi-nie wie co traci )
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
juz go Wam pokazywalam milion razy :P
http://www.ebay.co.uk/itm/New-X-Tral...ht_7196wt_1110 |
|
|
|
#1255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Lansik musi być
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na łożysku się nie znam. Cytat:
Cytat:
Choć różowego nie dostrzegłam.![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki braz??moje tez, ale wiecie co????? rano mierzyłam udo i teraz bo widze ze spuchłam i w udach mam 2,5cm wiecej niz rano i jak ja mam w czyms obcisłym chodzic
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
a to tak po polsku :P
http://allegro.pl/wozek-4w1-x-trall-...283547635.html |
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
boli mnie krzyz i podbrzusze kluje
wzielam nospe...---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
nawet mam w zakladkach![]()
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
jak przyjdzie to Ci zdam relacje :P
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
okej
mi sie czarno fioletowy pdooba
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Będziecie się wyróżniać na mieście

Jak długo chodzę, to czuję, że na niej leży. No i na 100% jest główką w dół, bo czuję jego grzebanie rękami na dole, a kopy na żebrach
Ale już się nie mogę doczekać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja już po kawce i śniadanku i melduję, że

wzielam nospe...