|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
I nie ma problemu z dopasowaniem ich do ubrania?? bo ja mam granatowe krutkie spodenki z czarnego materiału, chce kupić białą bluzkę na ramiączkach. Prócz tego bluzkę w panterkę, ale ona chyba nie będzie do tego pasować
albo bluzka nietoperz zielona z czarnym nadrukiem, bluzka soczysto pomarańczowa ?? |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33818319]I nie ma problemu z dopasowaniem ich do ubrania?? bo ja mam granatowe krutkie spodenki z czarnego materiału, chce kupić białą bluzkę na ramiączkach. Prócz tego bluzkę w panterkę, ale ona chyba nie będzie do tego pasować
albo bluzka nietoperz zielona z czarnym nadrukiem, bluzka soczysto pomarańczowa ?? Jasne, ze nie ma problemu, ale mozesz kupic jeszcze czarne, na allegro sa tanie te z primarka ![]() dolozysz 10 zl i bedziesz miala dwie pary z allegro
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-04-28 o 17:16 |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. Wróciłam właśnie z parku linowego.. Poza obtartą dłonią (tak, tak- nie ma jak zapomnieć rękawiczek) nic mnie nie boli, ale czuję że jutro będę stękać
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękna!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4506 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pytam z ciekawości czy np. wasi znajomi czy partnerzy wiedzą że prowadzicie bloga?
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice wiedzą, siostra wie. Nie żebym się chwaliła na lewo czy prawo, ale często to wychodziło w trakcie rozmowy.
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ wie i sam od czasu do czasu zagląda... Kiedyś napisał jedną recenzję i cieszył się jak dziecko z każdego komentarza, bo go dziewczyny pochwaliły Przyjaciele, znajomi - nie wiedzą. Ukrywam się A tak poważnie to po prostu mam wrażenie, że zostałabym uznana za jakiegoś kosmetycznego świra. Nie żebym ich nie doceniała, pewnie by zrozumieli, ale nie ma się w sumie czym chwalić. Na blogu jest moje mini foto, jak trafią przypadkiem na tego bloga to ok, ale małe prawdopodobieństwo
|
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
ja bloguję od nie dawna i nie mówiłam nikomu bo co sie bede chwalic ;d chlopakowi tez nie mowilam bo w sumie niewiem jak haha
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz spróbować powiedzieć "mam bloga".
|
#4512 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Znajomym się nie chwaliłam. A rodzina wie cała i raczej mnie wspierają. Tatę przestało dziwić, czemu robię sesje zdjęciowe szamponom.
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wie rodzina w większości (ale zero zainteresowania).
Niektórzy znajomi, niestety trochę więcej osób wie niż bym chciała i nie do końca mnie to cieszy, no ale. A co do jedzenia...ja robiłam dziś spaghetti, omnomnom. Kocham włoskie jedzenie.
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma świetne poczucie humoru (tym mnie głównie zauroczył ) i często wali do mnie tekstami z bloga w naszych codziennych sytuacjach. ![]() Znajomi nie mają pojęcia (i oby tak zostało), rodzicom coś tam mówiłam, ale oni chyba nie ogarniają co to jest blog ![]() Ruszyłam z rozdaniem 2 zestawów kremów firmy Kosmetyki DLA: Niszcz pryszcz i Dar piękna. Zapraszam do udziału |
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
moj tż wie, ale nie interesuje sie zbytnio. Mama tez wie, ale chyba nie za bardzo wie o co chodzi z blogiem
A znajomi slyszeli, ale chyba nie widzieli, poza moja sasiadka.
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie większość osób wie
Nie widzę w tym nic złego.A wrzuciłam post z zielonym makijażem na zielony tydzień Zmykam z bratanicą na plac zabaw.
|
#4517 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wie najbliższa rodzina, TŻ i kilka bliższych koleżanek, ale nie chwalę się tym na prawo i lewo jakoś
![]() O pazurkowym wiedzą chyba wszyscy, ale to mi jakoś bardziej wisi, niż gdyby wiedzieli o kosmetycznym ![]() Właśnie pokazywałam TŻowi kilka z Waszych blogów i jest m.in. zachwycony makijażami Trust (wyśmiał mnie jak pokazałam "makijaż" wysłany na Twój konkurs -.-), a np. Brunetka jest wg niego brzydka
|
|
|
|
#4518 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33819289] A TylkoKasia na bank ma 15 lat
[/QUOTE]No patrzcie państwo, dzieci mają dzieci . Kasia faktycznie wygląda młodziutko, ale czy na piętnastkę?
|
#4519 |
|
Moderator
|
Ja tylko na chwilę przyszłam się pochwalić
![]() http://tylkokasiaa.blogspot.com/2012...ie-czasem.html
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33819289]U mnie wie najbliższa rodzina, TŻ i kilka bliższych koleżanek, ale nie chwalę się tym na prawo i lewo jakoś
![]() O pazurkowym wiedzą chyba wszyscy, ale to mi jakoś bardziej wisi, niż gdyby wiedzieli o kosmetycznym ![]() Właśnie pokazywałam TŻowi kilka z Waszych blogów i jest m.in. zachwycony makijażami Trust (wyśmiał mnie jak pokazałam "makijaż" wysłany na Twój konkurs -.-), a np. Brunetka jest wg niego brzydka [/QUOTE]Wg. mnie też pięknością nie jest. ![]() Ale, żeby pomyśleć, że TylkoKasia może mieć 15 lat?
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33819289]
Właśnie pokazywałam TŻowi kilka z Waszych blogów i jest m.in. zachwycony makijażami Trust (wyśmiał mnie jak pokazałam "makijaż" wysłany na Twój konkurs -.-), a np. Brunetka jest wg niego brzydka [/QUOTE]Podziękuj w moim imieniu Ale za wyśmianie należą mu się baty! Ja ją znam na żywo i byłam pod ogromnym wrażeniem jej urody ![]() Cytat:
Reszta na blogu
|
|
#4523 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Bo ja urodę oceniam bez makijażu, a pomijając bardzo, bardzo kobieca fryzurę (ktorej zresztą zazdroszczę, bo sama na malutkim zdjęciu które widzialaś pewnie zauważylas, że mam raczej liche owłosienie), Brunetka ma przez rysy twarzy wygląd bardzo chłopięcy i dopiero makijażem go zmienia, niesamowicie wydobywając "na pierwszy plan" oczy. Nie jest klasyczną pięknościa, nie ma "pięknych" rysow twarzy, ale umie wydobyć z siebie potencjał. Przy czym takie osoby nie zawsze są uważane ogolnie za piękne - to kwestia gustu. Mężczyźni postrzegają to wszystko chyba dość specyficznie - aż podrzucę bloga brunetki mojemu pulciowi, bo nigdy nie pokazywałam. W sumie zazdroszczę jej umiejętności wydobywania z siebie urody makijażem, włosów i wiecznego uśmiechu na zdjęciach.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-04-28 o 20:10 |
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest ładna, ale jak dużo dziewczyn ![]() Ja bym bardzo chciała takie wlosy jak ona, już żaluje, że ściełam ;D BTW można mieć w podpisie link do strony na facebooku? Bo widze drozja ma
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4528 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że to też zależy, czy jest mnie więcej, albo mniej - teraz jest mnie ewidentnie mniej Jak jest mnie więcej robię się pyzata na buzi i pogłębiam swoją "dziecinność" w wyglądzie
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie migrenowo :/
ide nadrabiac
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Bardzo fajne.
albo bluzka nietoperz zielona z czarnym nadrukiem, bluzka soczysto pomarańczowa ?? 

) i często wali do mnie tekstami z bloga w naszych codziennych sytuacjach. 

Ja ją znam na żywo i byłam pod ogromnym wrażeniem jej urody 
Reszta na blogu