|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
I zakupów też trochę było, chyba już nawet przekroczyłam dzisiaj tą moją granicę 100 zł miesięcznie na kosmetyki, bo kupiłam krem z filtrem, ale musiałam kupić, bo mam cerę naczynkową i muszę na nią uważać zwłaszcza latem. W każdym razie kupiłam krem Sorayi, który powinien mi starczyć do jesieni, bo ma 100 ml.Dzisiaj z nerwów nie mogłam spać. Rano poszłam do fryzjera, a potem poprawiać humor w sklepach Byłam w lumpie i dorwałam tam super szlafroczek, spodenki dzinsowe Muszę cześciej się wybierać tam. Potem pojechałam do CH i kupiłam sobie spodnie w kolorze koralowym i 3 pary balerin. Dawno nie byłam na takich zakupach...w każdym razie humor się poprawił i stres trochę zszedł
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na rowerze
![]() Wcześniej byłam u rodziców i zrobiłam z mamą pierogi ze szpinakiem Nie chciało mi się ręcznie robić ciasta, a mama ma Fenomen Zelmera i w 5 min ciasto było gotowe. Wielka kula powędrowała do zamrażalnika i będzie na zapas
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna pogoda! U nas tynkowania ciąg dalszy, więc sporo czasu spędzam na budowie i na dworze.
Nynka, ślicznie widać dzidzię na tym zdjęciu No i z tyłu mam jeszcze wsadzoną czarną porzeczkę i bez, cieszę się, bo się przyjęły i mają już listki. Bo to jest tak jak z grą w którą grasz pierwszy raz... najczęściej wygrywasz ![]() cuciola, śliczna fryzura! Wyglądasz very hot ![]() Ja zużyłam Hawajską maseczkę do dłoni i stóp Avon Planet Spa 75ml. Co do majówki, to my z TŻ pracujemy w kratkę, jeszcze budowa, więc nigdzie się nie wybieramy. Może uda mi się wyciągnąć TŻta jutro do kina, bo mamy bilety, które są ważne do końca kwietnia.
|
#4324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola świetna fryzura
Nynka Zużyłam ostatnio tylko zmywacz do paznokci, ale w kwietniu mam na koncie... 16 zużyć Na blogu zorganizowałam rozdanie Kosmetyków DLA, które Wam tak wychwalałam. Można wygrać 2 zestawy kremów na dzień i na noc z linii Niszcz pryszcz i Dar piękna. Zapraszam KLIK. Wyciągnęłam z szafki balsam brązujący, bo jestem biała jak mąka. Taka piękna pogoda, tyle dni wolnego, a ja siedzę w domu z TŻ Ale rehabilitacja coraz lepiej mu idzie. |
|
|
|
#4326 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Księżniczko, powiedz mi proszę, czy u Ciebie te kremy też na początku spowodowały pogorszenie się stanu cery? Wiadomo, że jak coś działa, to w pierwszej kolejności wyciąga na wierzch to, co szykowało się już pod skórą, ale nigdy ten efekt chyba nie trwał u mnie tak długo, bo stosuję krem na noc od prawie dwóch tygodni, a na twarzy mam większą masakrę niż zwykle i nie wygląda, jakby zamierzała zniknąć... |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33819313]Pytałam już na blogu, ale co mi tam
![]() Księżniczko, powiedz mi proszę, czy u Ciebie te kremy też na początku spowodowały pogorszenie się stanu cery? Wiadomo, że jak coś działa, to w pierwszej kolejności wyciąga na wierzch to, co szykowało się już pod skórą, ale nigdy ten efekt chyba nie trwał u mnie tak długo, bo stosuję krem na noc od prawie dwóch tygodni, a na twarzy mam większą masakrę niż zwykle i nie wygląda, jakby zamierzała zniknąć...[/QUOTE] Odpowiedziałam na blogu ![]() Cytuję ![]() Na początku było gorzej przez kilka dni ... Dwa tygodnie to jeszcze nie tak długo przy "oczyszczaniu", może więcej musi ci wyleźć na wierzch niż mnie. Przyglądałam się składowi wiele razy i według mnie nie może tam nic zaszkodzić, ale wiadomo, że każda skóra jest inna. Nie jestem specjalistką od tych kremów, ale na pewno specjalistką jest ich twórca Napisz maila do firmy, Pani Marta jest przemiłą osobą i na pewno wszystko Ci wyjaśni.
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny! Wlasnie wrocilam z wesela znajomych, mialam swietna fryzure, ale to szczescie ze otwarli mi fryzjera krok od domu. Potem dam zdjecie
odpoczywam bo nogi bola od obcasow i tanczenia Chwycilam bukiet.
|
|
|
|
#4329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro wieczorem jadę na wieś i wracam w środę. Mam nadzieję na piękną pogodę, żeby się poopalać Nie nakupuję A to z jakiejś okazji? Pokaż zakupy ciuchowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam kilka razy na solarium i trochę mnie chwyciło, ale nogi mi się zawsze najtrudniej opalają i dalej są bladziutkie Cieszę się, że z TŻ coraz lepiej To teraz TŻ musi się postarać ![]() Byłam w YR, wzięłam dwufazę do oczu na -30%, krem bio na dobranoc na -50%, żel pod prysznic Granat, gratis 15 ml nowość żel-krem intensywnie nawilżający i za skończenie poziomu róż. |
|||
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam na szybko swój kwietniowy bilans, bo dziś już wyjeżdżam i nie wiem, kiedy dorwę internet
![]() Zużycia: 4 Balsam Suhada Ryż i bambus 250ml Żel pod prysznic Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml Krem pod oczy Eveline Ogród Natury Oliwka 30ml Szampon Clear Scalp Oil Control 400ml Weszło: 2 pełnowymiarowe, 2 podwójne saszetki Żel pod prysznic Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml - CND Żel pod prysznic Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml - CND Maseczka Rival de Loop Milch & Honig 2x8ml (prezent) Maseczka Rival de Loop Oliven 2x8ml (prezent) Wydane: 6,78zł Nie jest źle Z listy zapowiadanych zużyć nie skończyła się jeszcze woda z Avonu, ale ciągle zapominam się nią psikać ![]() |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszc za za zakupy należą Ci się fanfary![]() U mnie bilans bardzo kiepski... ![]() Zużycia i pozbycia, czyli sekcja OUT: 1.Kredka Paese (all) 2.Kredka Nyx (all) 3. Maseczka YR (all) 4.Peeling Joanna żurawinowy 5.Pokład Max Factor (wymianka) 6.Róż Paese (wymianka) 7.Lakier wibo (wymianka) 8. Róż Milani (wymianka) 9. Lakier Mariza (wymianka) 10. Lakier Isadora czerwony 11. Sól do kąpieli 12. Podkład City Matt Lirene (oddałam mamie resztkę) 13. Kenzo Amour Le Parfum 50 ml (wymianka) 14. Hypnose Lancome 75 ml (wymianka) A na plusie uwaga... 30 z czego 12 potrzebowałam, 6 z wymianki a reszta to pokusy i prezenty Maj musi być lepszy Wydałam ok 90 zł.Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-29 o 09:32 |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wklejam swój bilans, bo i tak nic się już nie zmieni. Jestem zadowolona
![]() Zużyte pełno wymiarowe: Odżywka do włosów dove 200 ml Dezodorant w sprayu rexona 150 ml La roche posay krem pod oczy 15 ml Ziaja peeling gommage wygładzający 60 ml Szampon pantene pro-v gęste i mocne 250ml Isana masło do ciała orzech włoski i mleko 200 ml Zużyte próbki/saszetki: Bielenda krem pod oczy i na powieki 2 ml Nivea mleczko do demakijażu 25 ml Doliva krem regenerujacy na noc 2ml La roche posay płyn miceralny 15ml Lirene balsam wyszczuplający 7ml x2 Floslek krem pod oczy do skóry wrażliwej 2 ml Lirene baza+ fluid 2ml Kupione: Odżywka do włosów diplona professional regenerująca 600 ml – 7,99 Gratis: Żel pod prysznic dove 250ml x 2 Body spray dove 150 ml |
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne zużycia: szampon i odżywka BioSilk i krem Physiogel
Zakupów nadal 0
|
#4334 |
|
Konto usunięte
|
PRZYBYŁO:
Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. Inglot, cień Matte 331 – 10zł 2. Inglot, cień Matte 330 – 10zł 3. Inglot, cień Pearl 445 – 10zł 4. EuroDont, Płyn do płukania ust, 500ml – 5zł 5. Avon, Scentini Plum Twist EDT 30ml – 14zł 6. Avon, Pure O2 EDT 50ml – 21zł 7. DLA, Krem na noc Niszcz Pryszcz, 30g – 13,50zł 8. Wibo, Eyeliner w pędzelku, czarny – 7zł 9. Dr Beta, Olej Avocado, 100ml – 15zł 10. Isana, Suchy szampon, 200ml – 10zł 11. W7, Balsam do ust Perky Peach, 7g – 8zł 12. LaRosa, Mineralne cienie do powiek: Onyx, Jaspis, Gold, Emerald, Nefrite, Topaz 13. LaRosa, Mineralny podkład w pudrze Almond 14. LaRosa, Mineralny puder sypki Ivory 15. LaRosa, Mineralny bronzer Sun of Paris 16. Kobo, Korektor Modeling Illuminator, 101 17. Kobo, Wygładzający podkład SPF 10, 502 18. Kobo, Mineralny puder matujący, 202 19. Joko, Tusz do rzęs Pump your Lashes, brązowy 20. Joko, Mineralny puder sypki z szafirem 21. Joanna Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżający, 500g 22. Bielenda Ogórek i Limonka, Krem dzień/noc, 50ml 23. Eveline, Balsam Ogórek i Zielona Herbata, 500ml 24. FlosLek, Balsam Opuncja i Biała Herbata, 200ml 25. Beauty Formulas, Morelowy peeling do twarzy,150ml 26. AA, Tonik odświeżająco-matujący, 250ml 27. Farmona Tutti Frutti, Olejek do kąpieli Melon I Arbuz, 500ml UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane
) było przemyślanymi i potrzebnymi zakupami
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-04-29 o 12:59 |
|
|
|
#4335 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje bilansów,są super.
ja też już mogę wkleić bo nic nie zużyje i nie planuje nic kupować zużyte: 1. peeling do twarzy Synergen 2. farba do włosów garnier 3. żel pod prysznic palone migdały isana 4. szampon cytrynowo pokrzywowy oriflame 5. płyn do płukania ust prokudent 6. płyn do płukania ust oral-b 7. maseczka oczyszczająca 2x20g- saszetki 8.maseczka dragonfruit synergen saszetka 9. żel do mycia twarzy dragonfruit saszetka 10. żel pod prysznic śliwka-wanilia avon 11. masło do ciała kasztan bielenda 12. mydło w kostce kandyzowane jabłka oriflame 13. maseczka ujędrniająca face care saszetka 14. żel peelingujący pomarańcza-b.czekolada marion 15. żel pod prysznic kokos smoothies avon 16. żel pod prysznic elle ysl 17. żel do mycia twarzy ☠☠☠☠☠☠☠ing johanson 18. maseczka ujedrniająca laura conti saszetka 19. peeling b.czekolada -wanilia isana 20 masło do ciała orzech i mleko isana 21. farba do włosów brąz garnier zakupów nie wypisze bo mały się obudził i płacze ale kupiłam 23 rzeczy |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
edyta - co kupilas??
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko: jak Ci się podobają mydełka Tuli??
Na blogu - ciasto, które wczoraj zrobiłam
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie uzywam super tlustego i jest bardzo fajne
Bardzo porzadnie oczyszcza skore, troszke sciaga (jak to mydlo), ale minimalnie. Ladnie pachnie. Nie wysusza, jak zwykle mydla. Jestem zadowolona
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że Ci się podoba
Jakie jeszcze wzięłaś??Zaraz się zbieram na rower
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka weglowa i glinka zielona
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj musi, bo teraz kiepsko Cytat:
![]() Mogło być lepiej, ale nie jest źle. Jak będziesz miała chwilkę, t0 się pochwal zakupami ![]() Ok, to teraz ja ![]() Wyszło: - zużycia: 1) Yves Rocher, Fraicheur Vegetale, Szampon-żel pod prysznic Cedr, 200 ml 2) Wella, Wellaflex, Stylizacja na gorąco, Lakier do włosów maksymalnie utrwalający, 250 ml – około połowa oddana babci 3) Iwostin, Purritin, Emulsja matująca, 24 ml („zrobiony” z próbek) 4) Mann & Schröder, Boccamint Med, Płyn do płukania ust, 500 ml 5) Yves Rocher, Beaute des Pieds, Krem intensywnie odżywiający do suchych stóp, 50 ml 6) Femme, Płyn do higieny intymnej Nagietek, 500 ml – z mamą 7) Garnier, Nawilżająca Pielęgnacja 7 dni, Rozświetlające mleczko do ciała Masło Kakaowe, 250 ml 8) Rossmann, Synergen, Tonik do skóry trądzikowej, 200 ml 9) Mustela, Specjalny krem do pielęgnacji biustu, 10 ml 10) Bielenda, Ogórek i Limonka, Maseczka głęboko oczyszczająca + intensywnie nawilżająca, 2 x 5 g 11) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Ziarna kakao, 200 ml 12) Yves Rocher, Maseczka nawilżająca z sokiem z winogron, 50 ml 13) Rossmann, Alterra, Szampon nadający połysk Morela i Pszenica, 250 ml 14) Avon, Foot Works, Lawendowa maseczka do stóp z glinką, 75 ml 15) Barbra Pro, Skin Care Expert, Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy, 125 ml 16) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml - wymianka: 1) Revlon, ColorStay, Podkład do cery mieszanej i tłustej (150 Buff), 30 ml 2) Avon, Ideal Shade, Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" (Sand Beige), 6 g 3) Inglot, Duraline, Płyn utrwalający do makijażu, 9 ml 4) Mary Kay, Eye Primer, Baza na powieki, 8,5 g 5) Nivea, Extreme Resist, Wydłużający tusz do rzęs, 8 ml 6) Revlon, ColorStay, 12 Hour Eye Shadow, Poczwórne cienie do powiek (05 Copper Spice), 4,8 g - próbki: 1-2) Biotherm, Skin Ergetic, Krem-żel do skóry normalnej i mieszanej, 1,5 ml 3) Kosmetyki DLA, Kuracja regenerująca, Krem na noc Przyszło: - zakupy: 1) Nivea, Powerfruit Relax, Żel pod prysznic Czarne jagody, 250 ml 2) Syoss, Silicone Free, Repair & Fullness, Szampon do włosów normalnych po zniszczone, 500 ml 3) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 4) Bielenda, Ogórek i Limonka, Maseczka głęboko oczyszczająca + intensywnie nawilżająca, 2 x 5 g 5) Bell, Korektor antybakteryjny (A1) 6) Avon, Glimmerstick Brow Definer, Konturówka do brwi (Blonde), 0,28 g 7) Avon, Planet Spa, Tropikalny krem do stóp i łokci z masłem shea i kwasami AHA, 75 ml 8) Rimmel, Soft Kohl, Kajal Eye Liner Pencil (021 Denim Blue), 1,2 g 9) Blend-a-med, Complete 7 + Wybielanie, Pasta do zębów, 125 ml 10) Avon, Foot Works, Złuszczający peeling do stóp, 75 ml 11) Avon, Foot Works, Intensywnie pielęgnująca maska do stóp 3 w 1, 75 ml 12) Avon, Kids, Spray dla dzieci ułatwiający rozczesywanie włosów, 200 ml 13) Avon, Planet Spa, Odżywcza maseczka do twarzy z masłem shea, 7 ml 14) Yves Rocher, Culture Bio, Krem na dobranoc, 50 ml 15) Yves Rocher, Pur Bleuet, Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka bio, 125 ml 16) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Owoc granatu z Hiszpanii, 200 ml - wymianka: 1) Bobbi Brown, Moisture Rich Fondation SPF 15, Nawilżający podkład w płynie (2 Sand), 30 ml 2) Sleek MakeUP, Pout Paint, Pigment koloryzujący do ust (159 Port), 8 ml 3) Bourjois, Blush, Róż do policzków (33 Lilas D’Or), 2,5 g 4) Bourjois, Liner Clubbing (85 Violet Laser), 4 ml 5) Bell, Air Flow, Lotus Effect, Lakier przepuszczający powietrze (709), 10 g 6) Eveline, Colour Show, Lakier do paznokci (651), 10 ml 7) Iwostin, Purritin, Tonik oczyszczający, 240 ml 8) Catrice, Photo Finish Liquid Foundation 18h, Długotrwały podkład do twarzy (010 Sand Beige), 30 ml 9) Quiz, Fashion Trendy, Cienie do powiek TRIO (nr 19), 6 g - prezent / gratis: 1) Yves Rocher, Couleurs Nature, Puder sypki (Transparentny beż), 20 g – od mamy 2) Rimmel, Lash Accelerator, Wydłużająco-odżywczy tusz do rzęs (003 Extreme Black), 7 ml – od mamy 3) Essence, Stay with me, Długotrwały błyszczyk do ust (03 Candy Bar), 4 ml – od TŻ-a 4) Golden Rose, Powder Blush (10 Peach Glaze), Róż do policzków, 7 g – od mamy 5) Yves Rocher, Hydra Vegetal, Żel-krem intensywnie nawilżający 24h, 15 ml 6) Yves Rocher, Couleurs Nature, Róż do policzków (21 Średnia morela), 7 g - próbki: 1) Kosmetyki DLA, Niszcz pryszcz, Krem na noc 2) Kosmetyki DLA, Kuracja regenerująca, Krem na noc Wydane: 162,15 zł (oddałam jeszcze w ramach wymian 3 buteleczki perfum, a dostałam 1, ale ich nie wliczam do bilansu) Żadnych zachcianek w zasadzie nie ma, albo kupiłam coś, bo poprzednie mi się skończyło, albo mam 1 w użyciu i 1 w zapasie... |
||
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze ze posypaly sie bilansy. gani duzopojemnosciowe zuzycia, brawo ![]() Lynn fajne zuzycia, duzo kolorowki no a zakupy srednio ![]() porzeczka jak zwykle trzymie poziom i tez duze pojemnosci Orlica duzo dostalas do recenzji bilans na minus tez pozytywny ![]() edyta dluga lista zuzyc, a zakupy to te z Pl? bo jesli tak to wybaczam zapasy ![]() Hosenko ciastooo ja wlasnie tez wrocilam z roweru ![]() nusia fajna dluga lista zuzyc, dobrze ze nie zrobilas niepotrzebnych zakupow ![]() Moj bilans: Zuzyte kwiecien: zel oriflame Naturals plyn do demakijazu Ziaja balsam kokosowy sephora 50 ml oddany Roz kiko oddany lakier magnetyczny Pupa oddana szminka Collistar krem do twarzy perfecta cera sucha peeling pomaranczowy joanna probka kremu do stop bottega verde maseczka z kwasami aha Perfecta Versace Crystal Noir 30 ml (smierdziuch!!) krem do rak miod&pomarancza BV 40 ml balsam Sunsilk do wlosow (fioletowy) dezodorant Rexona bamboo Kupione: -buty -bluzeczka -tonik migdalowy BV-potrzebny -scrub morelowy BV-zapas -5 kosmetykow gratis za karte stalego klienta -woda micelarna Kiko-potrzebna -roz Catrice limitka-niepotrzebny -dezodorant-potrzebny -balsam do wlosow-potrzebny Zgrzeszylam tylko rozem. Chcecie troche zdjec z wczorajszego wesela znajomych? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-04-29 o 19:26 |
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super bilans Pewnie, że chcemy zdjęcia |
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny gratuluje bilansów , mały niespokojny chyba to przez zęby choc jeszcze problemy brzuszkowe mu się nie skończyły a dodatkowy ból z ząbkami.
napisze co kupiłam jak znajdę chwilkę , to rzeczy kupione w pl tu kupiłam tylko farbę do włosów. łasiczko a może ktoś inny wie jakim cieniem można uzyskać taki efekt jak ma ta kobieta w Twoim avatarze? |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans:
Zakupy: 0 ![]() Dostałam do testów: 1. spray przyspieszający schnięcie lakieru - Golden Rose 2. lakier magnetyczny - Golden Rose 3. lakier Paris - Golden Rose 4. lakier matowy - Golden Rose 5. cień w kredce - Golden Rose 6. podkład Ideal Cover - Virtual 7. szminka My Flower - Virtual 8. błyszczyk Juicy Explosion - Virtual 9. olejek do kąpieli Linum - Dermedic 10. krem do twarzy Linum - Dermedic 11. krem do rąk Linum - Dermedic 12. Balsam Linum - Dermedic Dostałam jako Blogbox: 1. micel AA zapobiegający przesuszeniu skóry 2. krem Siquens MedExpert dla skóry odwodnionej i przesuszonej 3. serum do włosów przesuszonych Gliss Kur 4. lakier Essence 5. maska-serum i peeling do dłoni Dax Cosmetics 6. 3 mydełka Zużycia - 12: 1. lactacyd 2. błyszczyk Bell 3. szampon nivea 4. żel do golenia Gillete 5. kulka Avon 6. maseczka lawendowa 7. balsam Fenjal 8. podkład sypki Catrice 9. krem Physiogel 10. szampon BioSilk 11. odżywka BioSilk 12. peeling czekoladowy Ziaja (to właściwie za chwilkę zużyję) Kilkanaście kosmetyków 9pielęgnacja i kolorówka) odłożyłam do wystawienia na Allegro. Coś na pewno jeszcze znajdę, zwłaszcza w lakierach - muszę zrobić inwentaryzację i przyjrzeć się im krytycznie.
|
#4346 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez myslalam o balsamie brazujacym, bo jade na Mazury i jak bedzie taka pogoda to az wstyd swiecic takimi białymi nogami - chwale sobie J&J bo stopniowo brazuje i tak delikatnie, nie pozostawia zacieków. A Ty jaki masz? Cytat:
![]() Czekamy na zdjeciaCytat:
Cytat:
Cytat:
Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty [/QUOTE] Cytat:
Super bilansy!!! Gratuluje. Ja swojego jeszcze nie wstawiam, bo mam kilka dogorywajacych opakowań i moze cos dojdzie, chociaz sama nie wiem czy nie lepiej ajkby skonczyly sie juz w maju
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam Lirene Gratuluję udanych bilansów, kwiecień nie jest najgorszy chyba Ja jestem mega zadowolona z siebie ![]() Kwiecień Zużyte: 1. Jedwab do włosów w płynie, Verona Laboratories (150 ml) 2. Antyperspirant w kulce Sensitive Eva Natura, Pollena-Ewa (50 ml) ![]() 3. Woda brzozowa, Kulpol (125 ml) 4. Mydło w płynie kokosowe, Marks & Spencer (300 ml) 5. Olejek do kąpieli 'Ekstaza' Ambra & Bursztyn Aromasensation, Bielenda (400 ml) 6. Mgiełka wzmacniająca do włosów zniszczonych Radical, Farmona (150 ml) 7. Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych Gloria, Pollena-Malwa 8. Płyn do higieny intymnej nawilżający, Ziaja Med (200 ml) 9. Antycellulitowo-wygładzający żel do pielęgnacji ciała AA Ciało Szczupłe, Oceanic (200 ml) 10. Dwufazowy płyn do demakijażu z bławatkiem, Yves Rocher (125 ml) 11. Płyn do płukania ust, Listerine (500 ml) 12. Sól do kąpieli stóp z wyciągiem z kasztanowca i imbiru, On Line (750 g) 13. Lakier pękający czarny Graffiti Nails, Isa Dora 14. Aktywnie odmładzający płyn micelarny Magia Młodości, Eveline (250 ml) 15. Lip Smacker Coca-cola ![]() 16. Acetonowy zmywacz do paznokci truskawkowy, Drogeria Uroda (150 ml) Kupione: 1. Tendre Kiss, Lanvin 2. Lakier do stempelków czarny Nail Art, Essence 3. Lakier do stempelków biały Nail Art, Essence 4. Krem na noc Dar Piękna, Kosmetyki DLA 5. Zmywacz po paznokci z acetonem Isana, Rossmann potrzebne i od razu w użyciu prezent zachcianka (ale taniutka, za ok. 16 zł po rozbiórce) Zużyłam bardzo dużo, w tym kilka sporych pojemności. Miałam nie kupić nic, ale nie mogłam zostać bez zmywacza. Zabrakło mi też lakierów do stemplowania.Na blogu dziś 3 Bit - pyszne ciacho bez pieczenia
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-04-29 o 21:59 |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
edyta - ja mam taki cien Bourjois Shimmering Shine Bleu Electrolyse, wlasnie taki kolor, jak na awatarku
Zdecydowany turkusowy blekit.
|
|
#4349 |
|
Wtajemniczenie
|
łasiczko dziękuję a gdybyś mogła pokazała byś kolor na ręce albo najlepiej na oku jesli to nie problem.
a oto moje zakupy 1.balsam mango eveline 2. farba do włosów czekolada garnier 3. farba do włosów czekolada garnier 4.zel pod prysznic orchidea dove 5. peeling do ciała czekoladowy ziaja 6. jedwab do włosów biosilk 7. deo spray fa 8. krem do rak mango oriflame 9. krem do rak malina oriflame 10/11. krem tender care wiśnia oriflame 12. szampon pokrzywa zielona herbata joanna 13. zel pod prysznic czarny pieprz wellness beauty 14. krem do twarzy dotleniający soraya 15. maseczka do twarzy dotleniająca soraya 16.masło do ciała cynamon eveline 17. masło do ciała mango eveline 18. peeling z mikrogranulkami sopot spa ziaja 19.krem do twarzy przeciwzmarszczkowy DC 20. farba do włosów braz garnier 21. zel pod prysznic elle ysl 22. zel pod prysznic lola marc jacob 23. zel pod prysznic emporio armani |
|
|
|
#4350 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam aloesową maskę do włosów Pilomax, to małe opakowanie.
Raport kwietniowy już zdałam, więc policzę to na maj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

I zakupów też trochę było, chyba już nawet przekroczyłam dzisiaj tą moją granicę 100 zł miesięcznie na kosmetyki, bo kupiłam krem z filtrem, ale musiałam kupić, bo mam cerę naczynkową i muszę na nią uważać zwłaszcza latem. W każdym razie kupiłam krem Sorayi, który powinien mi starczyć do jesieni, bo ma 100 ml.
Byłam w lumpie i dorwałam tam super szlafroczek, spodenki dzinsowe
Muszę cześciej się wybierać tam. Potem pojechałam do CH i kupiłam sobie spodnie w kolorze koralowym i 3 pary balerin. Dawno nie byłam na takich zakupach...w każdym razie humor się poprawił i stres trochę zszedł 
Nie chciało mi się ręcznie robić ciasta, a mama ma Fenomen Zelmera i w 5 min ciasto było gotowe. Wielka kula powędrowała do zamrażalnika i będzie na zapas 

Ale rehabilitacja coraz lepiej mu idzie. 

Pokaż zakupy ciuchowe