|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() Wszystkiego jego książki sa takie super?? |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można się oderwać, a te wcześniejsze jeszcze lepsze
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Sobotnio
![]() przeleciałam Was tylko.
|
#2614 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Och ja też uwielbiam Cobena, wciąga jak nikt. |
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!!!
![]() Miłego długiego weekendu wam wszystkim życzę
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Hej Strong ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dzięki Dla Ciebie też kochana |
|
|
|
#2617 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=e_vel;33815130]Witaj
![]() ja przy pierwszej ciąży też nie planowałam, tylko kochaliśmy się wtedy kiedy mieliśmy ochotę. Apropo plamienia to czasem na początku ciąży takie coś występuje, gdy jajeczko się zagnieżdża Nie martw się na zapas- życzę aby test okazał się pozytywny [COLOR="Silver"]e_vel Dziękuję za odpowiedz
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Onyksie jeden fajny
ale miałam dziś pracowity dzień, wysprzątałam cały domek, włączyłam dwie pralki, zrobiłam super zupkę, no i rybki opiekane w zalewie octowej własnej roboty... jeszcze muszę upiec babeczkę i pojechać z babcią na cmentarz..a potem już weekend. A wiecie kto to do mnie jutro wpadnie z wizytą?! T E Ś C I O W A ! ![]() viaa, witam Cię no Amani, miłego miłego ![]() Madzia, że grilowanie masz dzisiaj tak? Butter, widzę Cię , widzę ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- no i jeszcze coś, 3 maja przyjedzie ciocia pokazać co udało jej się odzyskać z ciuszków po swoich dzieciach(których jej siostra nie zdążyła sprzedać) plus przejrzę co ja mam i pomoże mi zrobić listę co jeszcze należy kupić
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-04-28 o 15:16 |
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym piwem to sama nie wiem jak to sie stalo.....otworzylam..... postawilam na stoliku......i nagle piwo na mnie ![]() Cytat:
![]() i wlasnie sie zastanawialam jak mozna schudnac przy takim jedzeniu ![]() wlasnie weszlam do domu....mialam dzis spontaniczne spotkanie z dawno niewidzianymi znajomymi i nawet Wam nie powiem co zrobilam tzn zrobilam cos co juz od daaaawna planowalam ale nie bylam na to przygotowana "ze to dzis nastapi" |
||
|
|
|
#2620 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Wreszcie weekend. Jednodniowy
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Ja tez Wyspalam sie po pracy i niedlugo zmykam na kolejna noc... Cos nam auto szwankuje, Tz juz kupil czesc i w poniedz odstawia do mechanika Ale niech sprawdza jak mamy do Pl jechacA Tz jest taki uczulony,ze nic nie moze obcierac ![]() Milego sobotniego wieczoru
|
#2622 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No Kochana, zbieram,zbieram...bo moja siostra powiedziala, ze albo biore teraz albo wywala wszystko... A to zal, wiadomo... Spodziewam sie spodziewac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kotku,co nawywijalas? |
|||||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
http://files.msurma.net/wykop/1120247/zegarek.php zobaczcie jakie super
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko się nie przemęczaj! to jakaś specjalna wizyta? ![]() Cytat:
![]() a mi już dziś przyszło żarełko!!! Jezu, cały wielki karton, tyle człowiek zjada przez cały miesiąc?! zapowiada się pyysznie. A dzis jeszcze jedziemy na sushi Cytat:
moja siostra powiedziała, że mamy się wstrzymać, bo oni chcą jeszcze jedno a potem my dostajemy chyba osobną awionetkę byśmy musieli wysłać żeby to zaimportować do PL
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, chyba tylko na kontrolę przyjeżdża, no chyba że się mile zdziwie i to sympatyczna wizyta
oby było szybko bo ona jest fajna ale pierwsze 10 minut potem już nie. A no zdjęcia z chęcią zobaczę, nawet nie wiedziałam że jest takie coś jak dietetyczny catering. ![]() z tymi ciuszkami, mam tak samo co chwilę zaglądam na te co mam w pokoju schowane, bo do tych na strychu nie zaglądam, dwa piętra to jednak za dużo na moje kilogramy
|
#2627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po zzo tez strasznie zimno jest , mozna dostac ladne drgawki. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() strokrotka - jak tam wyniki testu? ![]() ![]() Czesc Ma ktos ochote na pysznego torta? Dostalam wczoraj od mojej rodzinki A do tego zdjecia z malymi , kartke z podziekowaniami i extra $$ Starsza dziewczynka strasznie plakala nie chciala mnie do domy wypuscic , mama tez sie rozplakala A dzisiaj bylismy z mezem zobaczyc na dywan nie bylo nic fajnego takze wkoncu wracamy do tego pierwszego sklepu zeby zamowic . Ale kupilismy za to ramke na zdjecie i koszyczki na pampersy i kremy ![]() Pozdrawiam!
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, bardzo się cieszę z wizyty teściowej, oj bardzo.
a widzisz jak się dziewczynki zżyły z Tobą, no i rodzice... aż mi się jakoś smutno zrobiło... sentymentalnie. Torta bym za to zjadła, ale dopiero co jadłam moje rybki w occie i nie wiem czy to nie wywoła jakieś rewolucji jelitowej. Fajnie że takie zakupki zrobiliście Dominik będzie zadowolony muszę psa przekonać, że spanie u mnie nie jest straszne... dziś jest pod moją opieką bo rodzice wyjechali a zawsze z nimi śpi.
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Siedziałam na kompie taty, ale tak wolno chodził, że pier***** prawie dostałam, więc zabrałam mu kabel Szkoła jakoś zleciała, bleeeee Sufit i ściany pomalowane!!!! ![]() Jak przyszłam, to tylko trochę poprawiłam brzegi i pomalowałam sobie karnisz i narazie jest ekstra!!! Jutro malujemy brokatem!!! Kolor mi się podoba, i polecam farby Nobilesa, jedna warstwa wystarczyła, mąż mówi, że super się malowało, nic nie chlapało i błyskawicznie wysychała!! ![]() Huh...meble pewnie we wtorek dopiero i na spokojnie sobie złożymy...jest fajnie! Tylko muszę sobie jakiś jasny dywan kupić, żeby rozjaśnić trochę pokój
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Nie miałam jak wcześniej napisać bo w szkole jestem i dopiero jutro wracam do domu. Miło mi, że pamiętacie o mnie. A wynik testu niestety negatywny ![]() Dobranoc odezwę się po weekendzie
|
#2631 |
|
Przyczajenie
|
zaaaabcia w takim razie czekam i zobaczymy co bedzie
![]() strongwomen również witam
|
|
|
|
#2632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
az sie sama wzruszylam ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
alez ja Ci zazdroszcze tego malowania, skrecania mebli itd
|
|||
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
dawno się nie udzielałam, nawet nie ma mnie w obecnym składzie, ale to nic-ja z tych niezdecydowanych
właściwie to "bliżej znam" tylko Madzialenkę (pozdrawiam i trzymam kciuki )...ale nie o tymmam pytanko i wiem że WY będziecie znały odpowiedź ![]() proszę o jakiś link do informacji jak powinna przyrastac beta w ciąży (gdzieś w necie podobno jest jakaś tabelka z normami?) a tak przy okazji coś jeszcze-ostatnio trafiłam na coś co się nazywa "tester płodności ze śliny", nazwy chyba nie mogę podac? czy któraś z Was go próbowała bądź ma jakieś dane na temat jego wiarygodności oprócz tych co podaje producent? z góry dziękuje za info, pozdrawiam i trzymam kciuki za WAS wszystkie Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-04-28 o 23:51 |
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie rozstajecie się na zawsze! ![]() Cytat:
a może trzeba jeszcze poczekać? może jest jeszcze szansa? ok, karę dostałaś ale i tak się nie poprawiłas, bo klub pusty ![]()
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
enooooo fotki wrzucone na gorze w klubie ![]() |
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
oj, sorry, weszłam na kluby i patrze, że nikt nie napisał, to nie wchodziłam
Maja wygląda jak laleczka przepiękna ogrodniczka!ja zaraz wrzucę fotki żarełka do swojego albumu
|
#2637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heheh no faktycznie ryby + tort mogloby byc wesolo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kciuki trzymam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
mozliwe ze wroce do nicj za pare miesiecy jesli tesciowa zostanie na dluzej u nas.Zaczelismy dzisiaj 35 tydzien
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-29 o 01:51 |
|||||
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() mabi witaj widzę, ze jesteś w ciąży Gratulacje Zostań z nami. Ten test ze śliny ma nasza BIka, jak przyjdzie to pewnie ci napisze co i jak. Ja też miałam kupić, ale nie zdążyłam Strong udanej wizyty teściowej życzę ja wczoraj wpadłam do swojej na chwilkę i... przygarnęła już 4 kota ![]() Zabcia gratulacje kolejnego tygodnia. Maleństwo super, że remont idzie pełną parą ![]() Byłam wczoraj na tym KTG w szpitalu. Tym razem skurcze były silniejsze bo w tej skali do 100 dochodziły do max 68. Położna jak to zobaczyła to się mnie kilka razy pytała czy mnie to boli. Ja czułam te skurcze, ale jakoś nie bolało. Po KTG stwierdziła, że czas nauczyć mnie przeć bo nie wie czy do kolejnego naszego spotkania (9 maja) zdąży. Więc ćwiczyłyśmy. I nie sądziłam, że to takie trudne. Mam problem bo za mało powietrza biorę. Cała aż się upociłam hehe. mam nadzieję, ze przy porodzie to jakoś naturalnie przyjdzie Następnego KTG mam 3 maja "o ile wcześniej nie urodzę" - słowa położnej ![]() A torby do szpitala dalej do końca nie spakowałam
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() my wczoraj rano byliśmy na zakupach i tak się obkupiłam, że hej! trochę mam wyrzuty sumienia, ze tyle wydaliśmy a wieczorem byliśmy wczoraj na imieninach ![]() jest taka piękna pogoda, ze aż żyć się chce gorzej z pracą i ze szkołą... bardzo się w piątek zdenerwowałam jeżeli chodzi o pracę i w ogóle mi się tam nie chce iść, ale nie będę Was zanudzać. No, a do szkoły nauka bo w najbliższy weekend zaliczenie... a tak mi się nie chce uczyć, ze szok!
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, bliżejjj.., bliżej coraz to bliżej.... !!
tak sobie zanuciłam ![]() a kota też chcę jakiegoś przygarnąć do nowego domu, ale dachowca jakiegoś biednego co będzie szukał domu. Amani, te Twoje jedzonko wcale nie wygląda na dietetyczne, ja na tych pudełkach widziałam same jakieś pizze, lazanie i muffinki aż sobie sprawdziłam czy u nas też takie coś jest i... owszem ale 50zł na dzień. A ty ile za to zapłaciłaś?Ana, ale ten Twój post wypłukany z sił... biedulko Ja mam szkołę za tydzień, i równie bardzo się cieszę co Ty teraz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Mam dzisiaj 100 dniówkę do porodową
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Najbardziej lubie te z Myronem

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
[COLOR="Silver"]

a z tym piwem to sama nie wiem jak to sie stalo.....otworzylam..... postawilam na stoliku......i nagle piwo na mnie 
jak patrze na to menu to się boję, że przytyję na tym, nie wiem jak można chudnąć jedząc takie rzeczy. Chyba, że dostarczą mi wszystkiego po łyżeczce

tzn zrobilam cos co juz od daaaawna planowalam ale nie bylam na to przygotowana "ze to dzis nastapi"
Ale niech sprawdza jak mamy do Pl jechac